Fájdalomtest helyett építs ÖrömTestet! – avagy az Új Föld mottója

Fájdalomtest helyett építs ÖrömTestet! – avagy az Új Föld mottója

Szűkség és hiánytudatosság helyett válaszd tudatosan az Új FÖLD életminőségeit: a VAN-ságot, Bőséget és az  ÉletÖrömöt!

Lehet, hogy most még inkább a szűkség bezártságát taposod (pl. pénztelenség) vagy még keresed az életcélodnak megfelelő valódi hivatást (és nap mint nap olyan munkahelyre mész be, ahol csupa muszáj dolgot csinálsz a “biztonságot jelentő havi fixért”)…de attól még minden bizonnyal TUDOD, hogy a teljes ké­pbe beletartozik a VAN-ság, a bőség, a gazdagság, a szívvel-lélekkel végzett hivatás, vagy a múlt levélben említett elkülönültség mellett (vagy inkább helyett!) ott van az egység, öröm életérzése is! Tudod, akkor is, ha még nem éled!

De vajon, ha tudjuk, akkor miért nem éljük?

Mese vagy Valóság?

Ami mélyen a szívünkben lakozó belső gyermek számára valóság (bőség, gazdagság, mindig van életérzése, boldogság, szeretetteljes együtt-létek,stb) az lehet, hogy számodra már csupán álom vagy mese.

Ha így érzel, akkor ideje újra színezni a megfakult színeket, a megszürkült hétköznapokat, melyekben az örömnek is pusztán a hiánya van jelen.

Mit kell tegyél, hogy újra örömteli életet élj és higgy újra az álmaidban, a belső gyermeked valóságában?

Fájdalom test helyett építs Öröm-Testet!

1. Az egyik legfontosabb, hogy keress olyan élményeket, amelyek visszavisznek az öröm és a felszabadultság életérzésébe. Ez kikapcsolja az aggódó belső elmei imamalmot és megnyugtatja a lelkedet, javítja az immunrendszeredet és a közérzetedet.
2. A második, amit érdemes folyamatosan megtenned az az energiaszinted emelése, önmagad harmóniában tartása. Az energiaszint emeléshez-fenntartáshoz energetikai gyakorlatok, csakratisztító és energetizáló gyakorlatok,légző és vizualizációs gyakorlatok, relaxációk és meditációk sora nyújthat hatékony segítséget.
“Az új tudatosság középpontjában a gondolat transzcendálása (átlépése) áll, az újonnan megtalált képesség a gondolat fölé emelkedésre, egy olyan dimenzió felismerése önmagadban, ami végtelenszer hatalmasabb, mint a gondolat. Azt követően már nem eredezteted identitásodat – annak tudatát, hogy te ki vagy – a gondolkodás szüntelen áramából, amit a régi tudatosságban élve önmagadnak hittél. Micsoda felszabadulás, hogy a “hang a fejemben” nem én vagyok! De akkor ki vagyok? Az, aki azt hallja. A gondolkodást megelőző tudat vagyok: a tér vagyok, amelyben a gondolat – vagy érzés, vagy érzékszervi érzékelés – megjelenik, illetve megtörténik.” Eckhart Tolle

 

3. A harmadik, amit megtehetsz, hogy feltárod a fájdalomtestedet és tudatosan átalakítod, lebontod. Erről lásd még Eckhart Tolle Új Föld könyvét. A fájdalomtest lényegileg egy energiahalmaz benned és körülötted, ami a megélt és örökölt fájdalmakat, szenvedéseket tartalmazza. Olyannyira erős lehet, hogy a benne tárolt minták miatt nem tudsz tudatosan más utat, megélést, tapasztalást választani akkor sem, ha tudatosan tudod, hogy mit kellene tenned. (A kineziológia fogalmai szerint ezek az energiamintázatunkban, sejtmemóriánkban és a DNS-ünkben hordozott blokkok, melyek oldásával célzottan a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia>>> foglalkozik)
Ha a fájdalom testedre tudatos vagy, akkor a félelmeiddel, kétségeiddel való összetalálkozásban nem elveszel, hanem erőt tudsz meríteni belőlük. A fájdalmaid, szenvedéseid és a félelmeid csupán kapukat fognak így nyitni előtted, hogy átléphess rajtuk a lelked eszenciájának megfelelő legteljesebb valóságodba. Minél több ember válik képessé a “szenvedést kapuként kezelve, azon átlépni és a lelke ragyogásában élni, akkor valóban létrejön az, amit Új Földként, új tudatosságként hívunk, ahol az emberek az Igaz Önvalójuk szerinti örömteli életet élik, szeretetben és bőségben.
4. A negyedik, hogy a fájdalom tested átalakítása mellett tudatosan öröm-testet építesz magadnak. Képessé teszed magad minden negatív érzelmed mögött felismerni a fájdalomtested működésbe lépését és a jelen pillanatban, a középpontodban maradva az örömteli életet választani.

Az utóbbi három tennivalóban részletes és hathatós segítséget kapsz a 16 hetes Csakrák Fénye “ÖRÖM-TEST©®-építő”  online tanfolyamon>>> A fájdalomtest felismerését és lebontását segítő, intenzív belső átalakulást hozó online tanfolyamban kaptak helyet a 7 csakra legfontosabb tudnivalói, napi energiaszint emelő gyakorlatokkal, intenzív belső önelemző “aha-élményekkel”. Az online  tanfolyamot személyes csoportos meditációs estek egészítik ki, kéthetente egy-egy csakrára fókuszálva. A meditációs estek a tanfolyami résztvevőknek kedvezményes áron érhetők el.

Várlak szeretettel az Öröm-test építő tanfolyamon, illetve további önfejlesztő programjaimon!

Kezd itt!

S ha még nem tudod, hogy belevágnál-e egy ilyen nagyobb lélegzetű tanfolyamba, akkor jó kezdet lehet, ha meghallgatod az ebben a témában tartott előadásomat és megkezded a hozzá készült meditációval a fájdalomtest oldásának belső munkáját:

Hanganyag:

FájdalomTest helyett építs ÖrömTestet előadás és meditáció felvétele (letölthető mp3), ára 8000Ft.

>>>A hanganyag megrendeléséhez írj a noionmegvalositas kukac gmail . com címemre!

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

női önmegvalósítás specialista

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!