Rosa Mystica: Fénnyel Foganó Új Valóság

Rosa Mystica: Fénnyel Foganó Új Valóság

Megkezdődött az AranyAsszony Iskola új első évfolyama, méghozzá szó szerint gyönyörű ajándékkal. A most másodikba lépőkkel együtt készítettük el a Női Teljesség Virágát textilekből, szobrokból és csupa-szív szeretetből. Ez fogadta az újonnan érkezőket, kikkel együtt lépkedtünk a virág egyes szirmain, a női teljesség útján. Mindennek szakrális hátteret az AranyAsszony évkörének 12 szirma ad. A szertartás valódi női élet-öröm szerré vált, hiszen végigjártuk a nőiség egyes életciklusainak boldogságot adó részleteit. 
A másodikosok eztán részt vesznek a szerek tartásában, mely mindannyiunkat örömmel, őket leginkább jóleső izgalommal tölt el. Az első olyan szertartás, amin már ők is segítenek nekem december 8-dikán lesz, a szeplőtelen fogantatás napján. Az esti szer címe:

December 8. vasárnap 19:00-21:30

Rosa Mystica: Fénnyel Foganó Új Valóság

Az előadás részben beszélek NagyBoldogasszonyunkról, aki a keresztény hagyománykörben Szent Annával azonosítható, s december 8. az ő szeplőtelen fogantatása Máriával. Ugyanakkor NagyBoldogasszony egyben a magyarok nagyasszonya, korábbi korok AnyaIstennője, s nekünk IstenAnyánk.
Érintett témák még:

  • a szeplőtelen fogantatás, avagy fénnyel foganás a gnosztikus hagyományokban, az alkimista hagyományokban, a taoista hagyományokban, Ízisz-Hathor papnői közösség szellemében, valamint az AranyAsszony tradícióban
  • Rosa Mystica: avagy a fénnyel foganó és a fénnyel születő új valóság teremtés Grál titkai
Meditáció és szertartás részben:
Az új év új valóságának foganása benned, mint Legteljesebb ÖnMAGod foganása, táplálása és önmagad “újjászülése”. A szertartás során megtapasztalhatod a könnyedséget, s segítséget kapsz a végtelen tágasságból, a VAN-ság és BŐSÉG végtelen lehetőségeiből saját jövőt szőni, s ennek magjait benned elvetni. Ilyen értelemben ez egy Új Valóság Teremtő meditáció is lesz egyben, amit otthon gyakorolhatsz majd később is. Az Új Valóság, amit teremteni vágysz lehet:
  • nőiségedben való újjászületésed
  • bármely életterülethez tartozó valóságod (egészség, szerelem/ párkapcsolat, család, pénz, munka/karrier, stb) újjáteremtése, megújítása, jól-léted megteremtése
Részvételi díj: 3500Ft
Helyszín: Grál Ház, Bp. 1073 Erzsébet krt. 58. I.em.1
>>>A szertartásra max. 10 főt tudok fogadni!<<<
Jelentkezéshez írj a gralhaz kukac gmail.com címre!

Boldog Asszony Vagyok!
S igen, a pénteki szertartásban boldogan álltam bele ebbe az erőbe és képviselem ennek megélt terét. Hisz elmondhatom, hogy boldog párkapcsolatban élek, anyaként boldog vagyok, hivatásomban azt teszem, amit szeretek, segítek és emelek, s mindeneknek hála egészségben és bőségben élhetek.
Szombaton pedig meg is fogalmaztam az AranyAsszony iskolásoknak, hogy szívem vágya, hogy a Nők megélve Boldogságukat, nővéri szövetségükben újra egymásra találjanak és női közösséggé válhassanak. Így boldog nők vegyenek bennünket körül és legyenek új alapjai társadalmunknak, családjainknak!
Mára megszületett ennek is a valóságba öntött formája, a Boldog Asszony Fonó, nőket összefonó, alkotó és lélek emelő női kör, melybe a gyerekeknek is megtaláltuk a helyét:) 
Bővebben a Boldog Asszony Fonóról és a gyerekeknek szóló lehetőségekről>>>

>>>Várunk szeretettel a Boldog Asszony Fonóban, december 7-dikén délelőtt! Ha jönnél írj a:
gralhaz kukac gmail.com címre
Lépj vissza az alaptermészetedet alkotó SAJÁT és ÖNAZONOS BOLDOGSÁGTUDATBA!

Szeretettel -és élet szerelemmel:
Pozsgai Nikoletta
Kineziológus, TEK , NEF, SzInT Oktató
Szinkron terapeuta-tréner
Az AranyAsszony Iskola szülőanyja és vezetője

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!