Minden egész, ami eltörött újra egységbe forrasztható!

Minden egész, ami eltörött újra egységbe forrasztható!

Te voltál már úgy, hogy azt érezted minden egész eltörött?
Tinédzserkorom egyik mélyen átható Ady verséből, a Kocsiút az Éjszakában olvastam és sok nehéz pillanatban felötlött az életérzés megfogalmazása, s talán számodra sem ismeretlen ez:

“Minden Egész eltörött,
Minden láng csak részekben lobban,
Minden szerelem darabokban,
Minden Egész eltörött.”

Számtalanszor éltem meg ezt az érzést a magam életében és láttam, átéreztem másokat széttöredezni az élet terhei, megpróbáltatásai alatt.
A hivatásommá vált együtt-érezni másokkal, rájuk hangolódni és megtartani őket a középpontjukban. Ennek az egyik különleges módja a tér-érzékelésem. Érzem a terek több időbeli síkját, rétegét – egyszerre. Ennek a képességnek hasznát veszem a szakrális utazásaink során, amikor egy-egy helyre hangolódom rá, s bontom ki azok történetét. De hasznát veszem az állítások során is, amikor az állító morfikus terét, mezejét érzékelem.
Olvasok a térben és az időben
Különleges élmény amikor egy hely megnyílik előttem, s még különlegesebb amikor egy ember több rétege, lényének több idősíkja nyílik fel előttem. Látni s érezni valakinek a múltját, őseinek életét, előző életének képeit egyszerre adottság, kincs és felelősség.
Ezért örülök, hogy képeztem magam és megtanultam azokat a szakmailag és hivatalosan is elismert módszereket, melyekkel védett közegben és valóban segítő módon lehetek hasznára az embereknek saját gyógyulásukban, változásaikban. S örülök, hogy jártam a szív útját is a papnőképzés alatt, melyben megtanultam bízni mindabban, amit látok és érzek.
A saját út
Az utat mindenkinek magának kell megtennie önmaga felé, s abban a legtöbbet akkor segíthetek, ha felnyitom a szemeit önmaga felé. A cél nem az, hogy az én szemeimmel lássa önmagát, hanem a saját szemeivel lássa és a saját szívével érezze önnön igaz magját. Ehhez én biztonságos kereteket, megtartó teret és segédkezet kell adjak. Ma így dolgozom kineziológusként, a SzInTek során és a Szinkron terápiák során. Szívesen kísérlek mindezen módszerek segítségével a legjobb önmagad felé vezető utadon.
Van úgy, hogy azt érzed minden egész eltörött. De akkor is tudd, hogy az elveszettnek hitt egész a részek összerendezésével újra megélhető. A személyiség részek letörhetnek, letapadhatnak egy negatív megélésnél, de azok mindig visszahozhatók és egységed belső magja köré rendezhetők. Ez a személyiség integrációs folyamat lényege.

S ehhez a témához különleges programot is szőttem a jövő hét szerdájára, melyre várlak személyesen is szeretettel:
Személyiség Integrációs Tréning, október 31. 9:00-16:00
A nap mottója: “Minden egész, ami eltörött újra egybeforrasztható”

Ezen alkalommal a Személyiség Integrációs Tréningen olyan blokkokat oldhatsz, melyek egyéni élettörténetedben, családod történetében és inkarnációs hátteredben jelen vannak, s onnan akadályozzák előrehaladásodat. Témában nyitott napról van szó, tehát azt a témát hozd, ami jelenleg a legnagyobb elakadást jelenti számodra! Résztvevőknek 8eFt. először jövőknek alapítványi támogatással 3eFt, állítóknak 15eFt a tréning díja. Témában nyitott SzInT nap október 31-én>>>
Ismerd Meg ÖnMagad! – avagy A Válasz TE Vagy! c. szertartás október 31. 19:00-22:00

Az önismeretről és a Delphi hagyományokról tartok előadást, majd a második részben következik a A Válasz Te Vagy! c. szertartás. A szertartás keretét a Delphoi jósda papnőinek, a Pythiáknak, orákulum olvasó hagyománya adja. Lesz labirintusjárás, mely izgalmas módja önmagad felfedezésének. S megelevenítjük a Delphi jósdát is, ahová betérhetsz egy számodra jelenleg legfontosabb kérdést feltenni.

Részvételi díj: 3500Ft.
Ha szeretnél jönni írj válaszlevelet!

 A képen az Apolló Templom előtt állok, azon a helyen ahol a Delphi jósda működött, s ahol az ismert Gnóthi Seauton felirat, azaz az Ismerd meg Önmagad áll!
 
Teljes, örömteli életet kívánok  Neked!

 Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!