MéhKirálynő Workshop

MéhKirálynő Workshop
méherő, teremtő erő

2018-19-es MéhNővér képzés időpontja és leírása:

NOVEMBER 9-10. MÉHNŐVÉR KÉPZÉS Új évfolyam indul:

Szakrális Nőiség Tanító-szertartásvezető képzés>>>


Következő Méhkirálynő Workshop időpontja:

2018. április 8-9.

 mindkét napon 10:00-18:00 óra között

„Női léted csodáinak megismerésével, léleksúlyaid elengedésével a benned élő Istennő felszabadul és az élet kelyhének határtalan erőforrásaiból merítve me.géled a teljességet, újjá teremted életed!” PN

A NŐből indul ki, a NŐből NŐ ki minden!

“Minden dolog a nőben születik meg.Érezd az anyai, a női energiáidat. A nő virágzó fa. Ő az univerzum, a teremtés középpontja, az anyaföld. A nő az erő forrása.Válj nővé! Légy tudatában az erődnek…” (Lynn V. Andrews)

…és ÉLJ NŐI ERŐDDEL!

Ezért neki kell a helyén állnia – pszichésen, energetikailag, szakrálisan  és fizikailag egyaránt. 

Tudd meg mit örököltél – jót s rosszat, hogy erőforrásaiddá váljanak és segítsenek az utadon!

Tárd fel a tudattalanban rejtező és onnan a sorsodat irányító a női vérvonalaidon hozott öröksége!

Szabadítsd fel az erődet, hogy:

 • teljes életet élhess nőként
 • megélhesd az örömteli, egyenrangú társkapcsolatot
 • szíved vágyai szerinti életet teremthesd meg női erőforrásaidra alapozva

 
„Női léted csodáinak megismerésével, léleksúlyaid elengedésével a benned élő Istennő felszabadul és az élet kelyhének határtalan erőforrásaiból merítve megéled a teljességet, újjá teremted életed!”

meheroNői FájdalomTest oldása: 
Egyéni Születési Mintádon és Női Életmintádon  keresztül
április 8-9.
mindkét napon 10:00-18:00

MéhKirálynő Workshop

A fogantatástól születésig és születéstől mostanáig tartó, valamint a női vérvonalon generációs térből hozott mintákat fogjuk feltárni, gyógyítani és újraírni a személyes női élettörténetedben a MéhKirálynő c. workshop intenzív együtt-munkája során.  Saját életed (fogantatástól jelenig) eseményeinek-megtapasztalásainak tükrén át egyéni női életmintáid és fájdalomtested feloldásán dolgozunk, s női erőforrásaidat ébresztjük fel.

3 fő témairányban dolgozunk a workshop során:
1. Születésmátrix/életminta állítás – blokkoldás, a magzati és születési fázisok kapcsán mindenkinél.
2. Anyasebek oldása – anyával kapcsolatos sérülések, blokkok oldása.
3. Saját méh-tér energia mint teremtő erő használata az életvezetésben és önmegvalósításban (méhgyakorlatok).
Témák, melyeket végigjárunk:
 • SzületésMátrix/ÉletMinta állítás, blokkoldás
 • ANYA SEBEK gyógyítása
 • Magzati stressz oldás
 • Méhtisztítás-MéhGyógyítás
 • Kötődés-Biztonság/bizalom témák oldása
 • Méh-Erő ébresztés
 • A Teremtő Anya (erő)  misztériuma
 • TürElem-mel megbékélt Női Teremtés útja
 • Méh-mandala készítés

Mi a SzületésMátrix/ÉletMinta állítás lényege, célja?
Ha van fontos állítás, amit TB-re is íratnék, hogy mindenkinek legyen alkalma elvégezni ez az az állítás. 
Segítségével megismerheted miként fogantál, miként növekedtél magzati korodban, hogyan születtél. Ezen folyamat megismerése rámutat arra a születésed óta állandóan ismételt életmintára, ami hordozza legfontosabb életblokkodat, feloldandó problémádat. A minta mint egy program lefut minden reggel, amikor felébredsz; lefut minden alkalommal, amikor valami újba szeretnél kezdeni. Legyen az új kapcsolat, új munka, új otthon. Ismerd meg, ahol kell változtasd meg a programot, hogy élhess másként, hogy élhess szabadon teremtve egy olyan életet, amit vágysz, amiért dolgozol.
Mindez most olyan közegben, ami kifejezetten NŐI résztvevőknek a saját életminta állítás és oldás mellett átadja a legfontosabb méh tanításokat. Ezen a hétvégén, melynek neve Méhkirálynő Workshop, megismerheted azt, hogy mi történt veled az anyaméhben, és mi történik a Te méheddel. E kettő határozza meg fizikai teremtő képességedet, akár pénzről, akár karrierről, akár gyermekvállalásról vagy az egészségedről van szó!
Korábbi résztvevők visszajelzéseiből:

“Drága Nikol,szeretném mélységes hálámat kifejezni e Csodás két napért.  Úgy érzem,h ez a hétvége átfordított bennem valamit… Méhem gyógyulása volt a cél,amivel érkeztem erre a programra,de ettől sokkal többet kaptam. Ráláttam a működéseimre,hozott mintáimra,melyek bénították az életemet,és ami miatt minden olyan nehezen ment idáig. Azt hiszem itt abba is hagytam az önmarcangolást. Mélységesen megrendített a fogantatásommal kapcsolatos félelem,de minden további folyamat fájdalommal és a bénultság érzésével járt. Az átírt pozitív születési mintát azóta minden nap lejátszom a fejemben és fizikailag is újraélem, kondícionálom magamban. A Méh gyógyító légzést minden reggel beiktatom a meditációmba,gyógyítom,töltöm magam . És,ami a bónusz, hétfőn megkezdődtek a Hold napjaim, ami eddig mindig has és derékfájdalommal járt. Most ez nyomtalanul eltűnt,nem hittem a szememnek. Most nagyon jól érzem magam,és eltökélt szándékom, hogy ez így is marad! Hálás köszönetet és óriási ölelés neked! Csodás napot” K. Izabella

“Hálás vagyok a Méhkirálynő tanfolyamon megtapasztalt élményekért! Azért választottam a Méhkirálynőt, mert szerettem volna erősíteni a fizikai teremtő központomat, méhem terét és beállni fizikai teremtő központomba, élővé tenni vele a kapcsolatot. Hatalmas erőt adott a felismerés, hogy miért működtetem újra és újra ugyanazt a sémát a viselkedésemben. Megtanultam, hogyan tudom használni teremtő erőmet a gondolatmintáim pillanatok alatt történő lecserélésére, méhem terének tisztítására. A megismert technikák segítségével folyamatosan tisztítom, töltöm méhem teremtő terét. A tanfolyam után egyik reggel azzal a megértéssel ébredtem, hogy amit eddig nem akartam elfogadni, az valójában szépséges: A nő ereje az éjszaka sötétjének erejéből, a semleges, Tiszta Lehetségesség Mezejéből táplálkozik. A Mezőből, ami önmagában semleges, végtelen, kimeríthetetlen forrás, amelyben egy gondolattal minden megteremthető! Ez a nő lényege! Hálás vagyok a felismerésért és szeretném tapasztalataimat megosztani Nő Társaimmal. Az utamat a Női Kör Vezető képzéssel szeretném folytatni. Köszönettel és szeretettel: A. M. Tímea”

“Szeretném még egyszer megköszönni a múlt hétvégét, nagyon tanulságos volt számomra, főleg az életmátrixom megismerése és egyes fázisainak beazonosítása eddigi életem során. A másik legalább ilyen fontos a teremtőerőm felélesztése volt, hogy minél előbb meg tudjam valósítani az égiek által nemrég kijelölt feladatomat: egy bántalmazott nők és gyermekek megsegítésére szolgáló központ létrehozását. A legnagyobb élményt a méhszentelés jelentette, csodálatos és felemelő volt. Az utána érzett béke és nyugalom megmutatta, honnan kell erőt merítenem a nehéz napokban…” Sz. Klaudia

“Azért akartam gyógyítani a méhemet, mert tele volt anyasebbel. A Workshop után úgy éreztem, hogy könnyebb lett a méhem, egy nagy teher jött le róla! Rájöttem, hogy szeretek élni és szeretem magam. Szeretnék még veled találkozni és fejlődni!” H. Anna

“Méhem tisztítását , energetizálását tűztem ki célomul, valamint születésem traumájával  szerettem volna szembenézni, remélve, hogy választ és oldást kapok anyámmal való rendkívül rossz viszonyom megértésére is. Pozitívumként emelném ki a gyors méhtisztító és méhfeltöltő gyakorlat elsajátítását, amit azóta is szívesen alkalmazok nehéz helyzetekben . Sikerült rálátnom fogantatásom és méhbeli tartózkodásom, születésem, cseppet sem szívderítő  állapotára, szorongásom, elakadásaim okára. Sikerült átírni a rossz mintákat és fókuszt váltani, amelyek folyamatosan párkapcsolati és munkahelyi problémákhoz vezettek. Rájöttem,  nem kell kényszerpályán mozognom a másoknak való megfelelés miatt. Megmutathatom magam, sőt jó, ha megmutatom magam, mert ezzel nemcsak magamnak, de másoknak is örömet tudok okozni és megkönnyíti a környezetemmel való kapcsolódásokat. Nemcsak adnom kell folyamatosan, hanem kapnom is ahhoz, hogy én is jól érezzem magam. Azóta megint tartottam családi összejövetelt és mindenki megkérdezte,mit hozzon ? Hoztak is finom süteményeket, még olyanok is, akiktől nem is kértem. Jól sikerült és meg is köszönték. ( 13-an voltunk.) Felismertem, hogy több mozgásra van szükségem. Azóta a Lukács fürdőbe járok és rendkívül hatásosan tisztítom méhemet, a betegségemet az élménymedencében. Sok fájdalmat engedek el a víz segítségével és ha tekintetbe vesszük,hogy én magam is” melegvízű forrás vagyok “nem csoda, ha ott igen jól érzem magam. Örömforrást, gyógyforrást találtam.” H. Ági

A worksop Méh-Tér állításait és ÉletMátrix állításait tartalmas ismeretek, hétköznapi életben használható energiagyakorlatok és esti Női Újjászületés szertartás teszik teljessé.

Témák melyekről szól lesz a workshop alatt:

 1. Női önbizalom, önbecsülés és a teremtő erőnk kapcsolata
 2. A női test energetikai működése, női szerveink különleges szerepe
 3. Anya-sebeink és gyógyításuk fontossága
 4. Női erőforrásaink és hétköznapi kiaknázási lehetőségeik
 5. A női teremtés útja, avagy a tudatos teremtés női módszere, avagy a női célmegvalósítás
 6. A 6. elem a TŰR-ELEM tanítása
 7. A nő helye és szerepe a 21.században, az Új Föld folyamatában
 8. Az Új NŐ és az Új Férfi

Részvételi díj: 

33 000Ft

Helyszín:

Grál ház, Budapest, 1073 Erzsébet krt. 58.

Vidékieknek, külföldről érkezőknek ottalvási lehetőség van!

A Méhkirálynő Workshop előtt, esetleg után ajánlott elvégezni a Méhkirálynő Online Tanfolyamot!

Az Online Tanfolyam a legfontosabb méh-tanításokat, a pszichés és energetikai hátteret, és az otthon végezhető gyakorlatokat tartalmazza. Ez az első lépés. A Workshop a szakértő-állító-terapeuta jelenlétet igénylő blokkoldási folyamatokban nyújt segítséget. Ezért a kettő egymás kiegészítése. A Méhkirálynő Online Tanfolyamának első 10 leckéjét küldöm ki április 28-ig, hogy, aki a Méhkirálynő Workshopra jön felkészülhessen célzott személyes blokkoldási folyamatára. A további 10 lecke a Workshop után érkezik, hogy a már megtisztított méh-tered erősíthesd, táplálhasd, női teremtő erődet növelhesd.

A Workshop résztvevőinek a Méhkirálynő Online Tanfolyam ára 20 000Ft helyett 17 000Ft.  A Méhkirálynő Online Tanfolyam Tartalma: az online tanfolyam 20 leckét, 115 oldal írott anyagot, előadás és meditációs hanganyagot, méhkontakt, méhtisztító, méhgyógyító és női teremtő erő aktiváló gyakorlatokat tartalmaz. Ez az ajánlott első lépés. Bővebben olvashatsz a MéhKirálynő online tanfolyamról>>>

A MéhKirálynő Workshopra való

Jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot:

Keresztneved:*
Vezetékneved:*
E-mail címed:*
Számla cím:
Elvégezted a Méhkirálynő Online Tanfolyamot?
A workshop előtt ajánlott elvégezni/megkezdni.:*
Igen, korábban
Igen, folyamatban van
Most szeretném kezdeni
Még nem
Szeretnél-e ott aludni?:*Igen, kérek róla tájékoztatást
Nem
Megjegyzésed, kérdésed felém:

Ébredj tudatára női erődnek, s ébreszd kiapadhatatlan erőforrásaidat belül, hogy azok hatékonyabban vehessék fel külső női erőforrásaidat!
A méh az élet kapuja és egyben fenntartó energiaforrása
Amikor kultúránk tiszteli és értékeli a nőt, az anyát, akkor az anyaméh az erő, a kreativitás, a szépség eget s földet összekötő csatornájává válik – és öröm lesz úrrá a földön. De amikor a nő hangja nem kerül meghallgatásra, megválaszolatlan és elutasított marad, akkor a méh testi és tudati betegségek forrása lesz. A női méh kollektív állapota visszatükrözi földünk tudati állapotát. Amikor oly sok nő szenved daganatoktól, cisztáktól, frigiditástól, és erős menstruációs vérzéstől, vagy szexuális agressziót él át, akkor diszharmónia borítja el a világot. A női méh állapota közvetlenül visszatükrözi a női elmét, szellemet és tetteket. Minden női érzelem tárháza a méh, összegyűjt minden érzést – jókat és rosszakat. Mostanra, a becsapott és tragikusan magukra hagyott nők helyzete révén a férfiak és a nők együttesen elérték a „negatív méh-energia” állapotát. Ez Magyarországon, nemzeti kihalásunk tendenciáit elemezve sokszorosan igaz.
A természetellenes élet, és az egészségtelen életmód állandósította a negatív méhenergiát, és ez válaszként táplálja az emberek problémáit a földdel, más emberekkel szemben, és a nők problémáit méhükkel szemben. A nő méhének állapota minden kapcsolatát visszatükrözi. Amikor a nő méhe egészséges, akkor élete ezt az egyensúlyt tükrözi vissza. Az a szeretet és törődés, amellyel a nő méhével bánik, visszatükrözi igazi emocionális, spirituális, fizikai és mentális egészségi állapotát. Sajnos, napjaink világában túl sok nő szenved valamilyen méh elváltozástól, mely betegségbe torkollik.
A női teremtő erőnk alapja a méh

Tűz 15.1
Teremtő méhed

A női energetikai rendszer megértése, tisztítása és sokszor újra indítása a legfontosabb kiindulópontja a női egészség helyreállításának és megóvásának.  S mindez a méhünkben kezdődik. Mindemellett, ha  rácsodálkozol a testedre, a női működéseidre és nőiséged értékeire, a nőiségedben rejlő teremtő erőforrásokra, akkor megérted, hogy miért megszentelt a nőiséged, hogy miért VAGY nőként is fontos a Föld felemelkedésében, az új Nő és új Férfi és az új kapcsolati minták kialakulásában!

A női teremtő erőnk alapja a méhünk, melyet megismerve, erejébe visszaengedve, újra felépítve s megbecsülve ismét női erőforrásaink birtokába kerülünk.

“A méhem szent, és az életem is az.
A méhem a menny kapuja itt a földön,

és az életem is az.” ((Méh mantra, Queen Afua)

Mindebben segítenek majd a MéhKirálnyő Workshop méh-szentelő, a méhedet energetizáló és aktiváló meditációk.

A nők érzelmileg nyitottabb, sebezhetőbb lények, mint a férfiak, ezért a nőknek meg kell tanulniuk, miként védhetik meg méhüket a külső és belső szenvedéstől, felhasználva a táplálkozást és a gyógynövénytant, az energetikai gyakorlatokat vagy akár a hidroterápiát.
Minden női érzelem tárháza a méh, összegyűjt minden érzést – jókat és rosszakat.
Itt az ideje, hogy az évek alatt felgyülemlett és belegyűjtött “érzelmi szennyeket” kitakarítsd a méhedből! Ebben segít majd a  “Virágoskert” és a “Méhkirálynő” elnevezésű energetikai gyakorlatok , melyek a Női Energia Fitnesz >>> alapgyakorlatai is egyben.
A megszentelt nőiség alapja a megszentelt méh
Tudj meg többet a nőiségedben rejlő csodáról és a belőle fakadó kiapadhatatlan energiaforrásról:

 • Miért és miként válik energetikailag ilyen fontossá a méhünk?
 • Melyek a méhen kívül a női energiarendszerünk központjai?
 • Mit tehetünk, hogy nőként egészséges, energikus életet élhessünk?

Az ókori férfi minden öröme, gyarapodása és boldogsága asszonya volt. Az ókor szakrális világában a nő maga volt a szentség! – írja Afua hercegnő, de mindezt jól tudjuk mi is magyarok, hiszen van egy BoldogAsszonyunk, kinek pont ez a legfontosabb mára elfeledett tanítása.
Méhünk nőiségünk tükre
Sok éve tartok méh-erő aktiváló programokat, még régebb óta nőiség ébresztőket. Komoly és fontos tanítás szűrődik le méhed egészségéből, állapotából, vele való kapcsolatodról. S még fontosabb bölcsesség  – méghozzá igazi, valódi és csak Rád jellemző, egyéni bölcsesség nyílhat méhed teréből. 
A természetellenes élet, és az egészségtelen életmód állandósította a negatív méhenergiát, és ez válaszként táplálja az emberek problémáit a földdel, más emberekkel szemben, és a nők problémáit méhükkel szemben. A nő méhének állapota minden kapcsolatát és korábbi megélését visszatükrözi. 
Amikor a nő méhe egészséges, akkor élete ezt az egyensúlyt tükrözi vissza. Az a szeretet és törődés, amellyel a nő méhével bánik, visszatükrözi igazi emocionális, spirituális, fizikai és mentális egészségi állapotát. Sajnos, napjaink világában túl sok nő szenved valamilyen méh elváltozástól, mely betegségbe torkollik.
Ahogy a nők gyógyítják és átformálják méhüket, megváltoztathatják sorsukat, és földünk sorsát is. Itt az ideje, hogy a nők kezükbe vegyék az irányítást! Az életükkel (testi és szellemi életmódjukkal) kell megvédeniük méhüket, mert az minden emberi kreativitás szülőhelye.
„Különleges, gyönyörű virág vagyok, gyógyító fű, szívvel, értelemmel, mellekkel, csípővel, és anyaméhvel! Eljövök megszentelt földi orvossággal, hogy meggyógyítsam önmagam.” – Queen Afua hercegnő
Szeretettel- élet szerelemmel:

  Pozsgai Nikoletta

 kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

 személyiség integrációs tréner

 női energia fitnesz mester oktató

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!