LélekKapcsolat – Belső Templom – nálad a kulcs, használod?

LélekKapcsolat – Belső Templom – nálad a kulcs, használod?

Nézz a lelked szemével
Ahogy a mai ÉnErő üzenetben írtam (Én-Erő-Ébresztő Hírlevél>>>), ha a lelked szemével nézel a teljességet fogod látni, mely az életedben, a fizikai környezetedben napról napra egyre szebb valóságában van jelen. Ha a fizikai szemeddel nézel, az elmével látsz majd és az elme bekapcsolja az összes félelmedet, belső ellenállásodat, ami csak a látottakkal kapcsolatban felléphet benned.
A szemed a lelked tükre
Valóban. Ha igazán és mélyen belenézel valakinek a szemébe, meglátod benne a tengernyi tapasztalás bölcsességét, mellyel már gazdagodott a lelke. Megláthatod, hogy mennyi szomorúság és fájdalom van benne. De érdemes még mélyebbre és távolabbra nézned társad szemében és meglátnod a soha ki nem hunyó ragyogást. Azt a ragyogást, mely a mindig szenvedélyes és fejlődni vágyó léleké. Az ilyen emberre mondjuk is, hogy lelkesült…s hogy szívvel-lélekkel éli az életét.
Légy Te is lelkesült, éld szíved álmait!
Az önismeret útját járod magad is…tudom, különben nem olvasnál most. Csinálhatnál sok minden mást, de Te mégis azt választottad, hogy belépsz kicsit a világomba és a soraim megelevenedhetnek benned. …és azáltal, hogy rám szánod ezeket a pillanatokat, önmagad felé léptél ismét. Igent mondtál egy belső vágyra és reményre, hogy az életed lehet jó és lehet szép. Hogy lehet benne egészség, bőség és még szerelem is. S mindez lehetséges egyszerre:)
Sosem a vágyaiddal van baj, sokkal inkább azzal, hogy nem hiszel bennük eléggé és/vagy feladod valahol az úton. S valóban nem könnyű önmagad útját járni, hiszen jönnek a tervhez képesti változások, a megváltozott körülmények és reakciók, s felébrednek a belső ellenállások is. S máris életre kelt az önszabotázs, s saját boldogulásod gáncsolod el.
De nem kell, hogy ez így maradjon. Önszabotázs helyett légy önmagad szövetségese! – hallhattad már Tőlem többször.

Van kulcsod - tanuld meg használni!

Kapu és kulcs: mindkettő nálad van!
A lélek birodalma mindig nyitva áll előtted…sőt ki sem tudsz belőle lépni valójában. A kapu ,amelyen oda át tudsz menni benned van.
Csak a ma embere nem kapott képzést arra, hogyan használja a benne rejlő képességeket, hogyan építsen fel egy Belső Templomot, ahol minden pillanatban a nyugalom szigete és a teljesség birodalma köszönt rá. Olyan ez mintha lenne egy kulcsod, de nem tudnád mibe illik...de mintha emlékeznél mélyen belül, hogy van egy kapu, ami valami nagyon jó helyre nyílik. …és jól emlékszel, akkor is, ha

  • Hogyan lehet átlépni a Lélek birodalmába?
  • Hogy tekinthetsz mindig az egység szemével önmagadra, életedre?
  • Hogyan kapcsolódhatsz Önnön legfelsőbb Magoddal, Valódi Éneddel, a Lelked igazságával?
  • Miért és hogyan segíthetnek a meditáció, kontempláció, koncentrációs technikák?
  • Hogyan építsd fel a belső kapcsolódást a lelkeddel?
  • Hol van és milyen a Te belső templomod?

Mindezekről beszélek a most vasárnapi Belső Iránytű c. előadásban. A kapu Te vagy, a kulcs nálad…én azt mutatom meg, hogyan használhatod mindazt, ami megvan benned, hogy önmagad nyithasd ki a jobb jövőd világát.
Belső Templom: Gyakorlati Útmutató
Szeretném, ha elméletben is megérthetnéd, hogy az egyes technikák hogyan működnek és lehetőséged lenne kipróbálni őket. Ezért az előadás utáni részben gyakoroljuk, hogyan építheted fel nap mint nap a belső kapcsolatot Igaz, Valódi Éneddel, a Lelkeddel, s azon túl hogyan kapcsolódhatsz a világegyetem tudásával és bölcsességével.

Láss tisztán az életedben!

2013. január 13. 18:30-21:00 Belső Iránytű

– személyesen vagy hanganyagban

Várlak vasárnap, az év 13-áján, az év első transzformációs napjának estéjén. NE feledd 13 = kapu, átjáró. Lefelé vagy felfelé. Te döntöd el a pillanatban születő választásod alapján. A választásod alapja lehet tudattalan és tudatos. Hogy tudatos legyen, azért tenned kell és gyakorolnod kell. Gyakorolnod kell, hogy fókuszált maradj, hogy ne zavarjanak meg és ne térítsenek el a körülmények illúziói.

Az előadás után Belső Templom és Lélek-Kapcsolat gyakorlatok!

A program helyszíne:  Bp. Erzsébet krt. 58. I.em.1.  Részvételi díj:  3500Ft.

Ha nem tudsz jönni, a hangfelvétel most is kapható 2500Ft-os áron!

 
Bejelentkezés szükséges, a létszám korlátozott! Jelentkezéshez küld a „IRÁNYTŰ” szót a noionmegvalositas KUKAC gmail.com címre!

***

Az örvény szemében honoló állandó csendet és nyugalmat kívánom Neked!
Kísérlek és segítelek szeretettel és fénnyel ebben az évben is!

Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!