Számolj le az önszabotázzsal!

Számolj le az önszabotázzsal!
Amikor semmi sem sikerül...
...és amikor semmi sem sikerül, és önmagadat okolod...
Amikor minden szép és könnyen elérhetőnek látszik!

Vágyak…Célok…Lelkesedés…Nekiindulás…

Megtorpanás…akadályok…elbizonytalanodás…

Még több erőbefektetés… újabb nehézségek…kétségek…

Önokolás…

A CÉLOD FELADÁSA!

Ismerős ez a kellemetlen érzés, amikor a célodért dolgozva a sikertelenség és a nehézségek áthatolhatatlan akadályként tornyosulnak eléd?

Arról az érzésről beszélek, amikor végre megalkottad a célodat, elkezdted megvalósítani a célodat lépésről-lépésre az előre meghatározott pontok alapján. Nagy lelkesedéssel nekiindulsz, majd egyszer csak azon kapod magad, hogy ma nincs kedved dolgozni, jöhetne már az első eredmény, úgy kell magadra erőltetned a folytatást…ami először még szokott sikerülni, aztán az emberek többsége egy ponton feladja. Feladja, mert úgy kényelmesebb. A cél víziója még szép és vonzó, de olyannyira elérhetetlennek-megvalósíthatatlannak tűnik, hogy az már frusztráló. Túl nagy tehernek érezzük a vállalásainkat, vagy egyszerűen csak elkedvetlenedünk, mert nem úgy alakulnak a dolgaink, ahogy várnánk. A lelkesedés napról-napra csökken.

A belsőnk tiltakozik a változás ellen!


  1. De hogy lehet az, hogy a belsőnk tiltakozik a változás ellen, ha tudatosan mi magunk szeretnénk a változást?
  2. Miért van az, hogy mindent elkövetsz a sikerért és az mégis távol marad?
  3. Miért van az, hogy amit célnak kitűztél, egyszer csak eltávolodik és már nem is akarod igazán…vagy inkább lemondasz róla, mert az elérhetetlensége jobban frusztrál mint a jelenlegi valóságod.

A rövid válaszom ezekre a kérdésekre:

A célokat a tudatos elménk 4%-ával tűzzük ki…

A célok megvalósulásáról a „maradék” 96% dönt.

A 96%, azaz a tudatalatti, amiről nem tudsz, amit nem ismersz. Döbbenetes, hogy a 4% mégis képes lehet sikert elérni… a 96% ellenében. De ez csak egy esetben fordulhat elő…akkor, ha a kitűzött cél a tudatalatti által is támogatott. Minden egyéb esetben a 96% a 4% ellen fog dolgozni és kudarcélmény, sikertelenség, feladás, keserűség, reményvesztettség marad a nyomában.

Ezért azt mondom, hogy a célmegvalósításnak két kulcs-eleme van:

  1. A jó célkitűzés
  2. A tudatalatti a szövetségesed legyen a teljes folyamatban

A jó célkitűzés az olyan cél, ami a szívedből fakad, képes minden nap aktivizálni, erővel feltölteni, világos és közérthető a teljes elme számára, elérhető és elfogadható a tudatalatti számára is.

De mi a JÓ CÉLKITŰZÉS NEKED?

Ezt egy könyv, tananyag sem tudja megmondani Neked. A legjobb szándékkal sem…mert nem ismeri a tudatalattidat!

Hogyan érheted el, hogy a tudatalattid a szövetségesed legyen a célmegvalósításban?

A választott célodat úgy fogalmazod meg, hogy a tudatalattid melléd tudjon állni. Tehát maradsz a célodnál, de segítesz a tudatalattidnak felszámolni a vágyott állapot elfogadását, befogadását gátló akadályokat, blokkokat.

Rendben, de hogyan számolhatod fel a belső ellenerőket, blokkokat?

Erre ad megoldást egy speciális

KINEZIOLÓGIAI OLDÁSI MENET,

amelyet kifejezetten a célkitűzés-célmegvalósítás akadályainak felszámolására fejlesztettem ki!

Hogyan tud segíteni a kineziológia?

A kineziológiai oldással megszüntetheted a vágyad és a jelen állapotod közötti blokkot, szakadékot, így képes vagy beengedni a változást.

Az izomteszt segítségével meg tudjuk keresni a fellépő öngátlás körülményeit és kiváltó okait, azaz megtaláljuk és megértheted, hogy miért nem megy valami. Majd a megfelelő oldási eljárást és korrekciós technikákat is kitesztelem, melyeket végrehajtva a blokk oldódik és képessé válsz a régi mintáktól mentes, szabad döntéseket hozni, meglátni az alternatívákat és élni a kínálkozó lehetőségekkel. Röviden az életünk bármely területén jelentkező elakadást segít feltárni, oldani és ezáltal továbblépni, céljainkat valóban megvalósítani.

A kineziológia verhetetlen szövetségesed lesz a célmegvalósítás folyamatában, mert…

1. blokktalanít, elsöpri az utadból a gátakat, de nem veszi el közben a fejlődési lehetőségedet, csupán szelídebb és gyorsabb változatban élheted meg

2. stressztelenít, tehát a megvalósításhoz kapcsolódó belső szorongásokat, negatív érzéseket oldja, így hatásfokozó funkciót lát el

3. a belső rended és a bölcsességedhez fordulva segít megtalálni azt a célt, ami valóban motivál aktivizál, hozzájárul az életed teljességéhez és valóban aktuális az azon való munka.

4. megkímél a szükségtelen stressztől, frusztrációtól, sikertelenség érzettől, hiszen az izomteszttel eleve kiszűrhető minden olyan cél, ami nem a Te célod, amiért nem érdemes dolgoznod, mert nem belőled fakad (hanem pl. elvárás teljesítés lenne a szülők, társad felé)

5. hatástalanítja az önszabotázst (ami a kutatásaim szerint a legerősebb gátja a célmegvalósulásnak)

6. gyakorlataival segít összerendezetté tenni a két agyfélteke közötti együttműködést, ami a fókuszált, összerendezett egy célért való munkavégzés előfeltétele

7. képes felszabadítani a benned rejlő tartalék erőket, melyeket a célod megvalósulására fordítva gyorsabban érhetsz el sikert

Mi történik az oldáson pontosan?

A tested beszél, az izmaidon keresztül hallgatom:)

Elhozod a céljaidat (ha nincsenek segítek beazonosítani:), a vágyaidat, a problémáidat, a célmegfogalmazásodat, a céltervedet…és a kineziológiai izomteszt segítségével leteszteljük, hogy valóban jó-e a célod, hol, miben gátlod önmagadat a siker elérésében és hol várható akadály, mit tehetsz annak leküzdéséért, hol miben van szükséged tanulásra/fejlődésre/blokktalanításra. Amin kell és tényleg fontos, dolgozunk, oldunk. Végig a háttérben dolgozom, mint egy mentor vagy szövetséges segítem a kliensem, hogy a saját életét a számára megfelelő irányba tudja mozdítani, az életét gátló erőket belső erőforrásaivá tudja alakítani. A teljes célkitűzés-célmegvalósítás folyamatát végigkísérem, segítem, támogatom és a kineziológia módszereivel felgyorsítom.

Igenis, VAN VÁLASZTÁSOD!

Ha elakadsz, akkor nem veled van a baj és ahelyett, hogy önmagadnak esnél, az önbecsülésedet rombolnád választhatsz másképp is!

Jó, de mennyibe kerül ez számodra?

Az egyéni Önszabotázs blokkoldás és tanácsadás ára, az első alkalommal 17 000Ft szokott lenni, DE

N.Ö.K feliratkozott olvasóknak és Motivátor előfizetőknek , felajánlom, hogy

az első konzultáció árából 2 ezer forint kedvezményt adok, azaz

15 000Ft-ért

vehetsz részt a személyes konzultáción,

ÉS

megtanítom Neked azt a KÉT módszert,

melyekkel önmagad szövetségesévé válhatsz!

mely tartalmazza a sikered gátjainak kitesztelését, a célkitűzésed és célterved elemzését, a bónuszként számodra megküldött önfeltáró feladatlap kielemzését, az első konzultációt és a végére „letisztított” céltervet, a felállított egyéni fejlődési ütemtervet a feltárt blokkpontokkal, melyek a sikered útjában állnak! RÁADÁSKÉNT pedig megtanítom a Pozitív Belső Párbeszéd és a Transzkript ValóságVáltás Módszereket!

De a Siker Gátjainak kitesztelése ÉS az alaptechnikák megtanítása után sem hagylak magadra!

A további konzultáció/oldás árához szintén adok kedvezményt:

3 db 2 000Ft-os bónt kapsz, azaz az első konzultáció után

még három oldáson vehetsz részt

13 000Ft/oldás és tanácsadás áron!

A második alkalommal megkezdődik a feltárt blokkok oldása és az egyéni fejlődési terv alapján történő további munka. Az első személyes találkozási alkalom végén tudom megmondani, hogy várhatóan hány oldásra lehet szükséged, milyen egyéb teendőd van.

A konzultációk során, az oldás elvégzés mellett folyamatosan átbeszéljük hol tartasz a célmegvalósítás folyamatában. A célterved alapján nyomon tudjuk követni, hogy mennyiben eredményes a közös munkánk. A kezelés/konzultáció során a teljes tudásommal jelen vagyok, ha tudok segíteni bármilyen általam ismert módszerrel, eszköztárral, akkor azt fel fogom ajánlani, a hozzájárulásoddal fel fogom használni, de ezért külön díjat nem fogok elkérni.

Lehet, hogy nem a kineziológia a Te megoldásod…

Elképzelhető, hogy az első alkalom végén azt fogom mondani, hogy nem a kineziológia a megfelelő módszer számodra. Ebben az esetben amit mégis nyersz az első alkalommal az az önfeltárás és a személyes önszabotázs-térképed! Ha nem én, van az én módszerem a célravezető, akkor kitesztelem, hogy milyen irányban, milyen szakterülethez érdemes fordulj.

Kihez jössz oldásra?

Személyes és bizalmas kapcsolatról van szó, ezért fontosnak tartom, hogy az első bejelentkezés előtt is megfelelő információval rendelkezz rólam, a képesítéseimről, a munkámról, korábbi klienseim véleményéről:

 

Pozsgai Nikoletta
Pozsgai Nikoletta

Röviden rólam:

Kineziológusi, tanácsadói és tréneri munkám során több mint ezer embernek segítettem már magánéleti válsághelyzetekből való kijutásban, magán -és üzleti céljainak megvalósításában. A szakterületem a női önmegvalósítás, ezáltal minden olyan területet kutatok, ami segíti vagy hátráltatja a nők személyes kiteljesedését. A Női Önmegvalósítás Kincsestár tulajdonosa, a Női-Erő-Forrás magazin főszerkesztője, a Karrier Fitnesz Program működtetője, a Válság-és ÉletStratégiák Oktatási Program szakértője vagyok. Rendszeresen publikálok szakmai lapokban, internetes oldalakon-portálokon.

Képesítéseim-tapasztalataim:

  • Kineziológia (szintén hivatalos természetgyógyászati ág)területén: Professzionális Kineziológus Képzés /Európa Akadémia – Dr. Varju Márta / ETI vizsga és klienstapasztalat / Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia oktatói és klienstapasztalat
  • Életmód tanácsadás-és terápia (a Magyarországon elfogadott hivatalos természetgyógyászati ágak közül a legteljesebb tudást adja): Melissa Szabadegyetem – Dr. Tamasi József / ETI vizsga és klienstapasztalat
  • Karrier-és életvezetési tanácsadás, coaching tapasztalat
  • 12 önfejlesztő témában online és személyes levezetésű tanfolyam tapasztalatai
  • a tapasztalatokból, tanfolyami és kliensoldási visszajelzésekből írt önfejlesztő, gyakorlati kézikönyvek, melyek közül nyomtatásban már 6 megjelenet

Rólam bővebben itt olvashatsz>>>

A kineziológiáról itt találsz bővebb leírásokat>>>

Mit tegyél, ha szeretnél élni az ajánlattal?

Kérlek töltsd ki a jelentkezési lapot és válaszlevélben tájékoztatlak a továbbiakról:

Keresztneved:*
Vezetékneved:*
E-mail címed:*
Telefonszám (időpontegyeztetés végett):*
Postacímed:*
Számlacím, amire a számlát kiállíthatom:*
Kedvezményre jogosító kód:*
Kérésed, kérdésed hozzám:

A konzultáció és az oldás Budapesten több helyszínen és Telkiben érhető el. Feltétlenül add meg azt a kódot, amit a Motivátor számában találtál:) A kóddal tudod bizonyítani, hogy előfizető vagy és érvényes a kedvezményed!

Várlak szeretettel az egyéni konzultáción és oldáson!

Kívánom, hogy a kineziológia áldásos segítsége számodra is megoldás lehessen! De mindenek előtt, hogy bármilyen úton is, de elérd a valóban fontos céljaidat!

Pozsgai Nikoletta

életvezetési tanácsadó, kineziológus

női önmegvalósítás specialista

noionmegvalositas.hu

Szólj hozzá!