HármasKapu Energia 2.rész: Az érzelmi palettád és a biztonságérzeted

HármasKapu Energia 2.rész: Az érzelmi palettád és a biztonságérzeted

Az önmagaddal és a másokkal történő kapcsolatodban meghatározó szerepet tölt be az, hogy hogyan éled meg az élet eseményeit, hogyan veszel részt (egyáltalán részt veszel-e) a játszmákban, képes vagy e az érzelmeidet megfogalmazni vagy csak úgy sodródsz a felkorbácsolt hullámok között.
Az életedben aktívan részt veszel vagy csak reagálsz a körülményekre, másokra, a saját érzelmeidre, a tudatalattid sugalmazására?

A belső lelki egyensúlyod és az életed harmóniája alapjaiban függ az érzelmi habitusodban és a viselkedési mintáidtól. A döntés nálad van, aktív szereplője leszel az életednek vagy a passzív elszenvedője?
Annál nagyobb lesz a belső biztonságérzeted, minél aktívabbnak érzed magad a saját életed irányításában.

A HármasKapu Energia második napja kifejezetten azt segíti elő, hogy kapcsolatot tudj létesíteni a belső világoddal, a saját érzelmeidre rá tudj hangolódni és megérezni, hogy mi áll egy-egy reakciód hátterében.

A második kapu, azaz a Tér kapuja, s vele a transzformáció, a változás (és a válság, a krízisek), a fejlődés és a vele járó bizonytalanságok, türelmetlenség felszámolásának lehetősége. Az érzelmek felismerése, megélése, kifejezése az örömtől a haragig.
A második kapuhoz tartozik az időben és immár a térben való lehatárolódás és feloldódás tanítása is. Ha képes vagy felismerni és megérteni, hogy mi történik benned, akkor lehetőséged lesz arra is, hogy a valódi irányvonalakat kövesd és beteljesíthesd mindazt amire születtél és elhivatott vagy. Ha tudod, hogy hol vannak a határaid, máris csökkented az irreális önelvárásokból adódó belső frusztrációt, stresszt.

November 10. Kedd : “A transzformáció kapujában”

A második kapu napjára összeállított gyakorlatok az érzelmek felismerését, megélését, kommunikálását segítik. Mindezt a víz különleges közegében sajátíthatod el, mely az elemek tana szerint az érzelmekhez tartozik és legerőteljesebben segíti az érzelmi blokkok oldását testi-lelki-mentális és spirituális szinten. A vízben zajló gyakorlatokkal a magzati kori stresszek oldását is elősegítjük.

A gyakorlatok oldják a belső bizonytalanságokat,és erősítik az önmagadban és másokban való megbízni tudás képességét.  A testképeddel kapcsolatos szégyenérzet leküzdésére is kiváló alkalom lesz.

A transzformáció képessége mindezen gyakorlatok által tovább erősödik, hiszen a ismeretlentől való félelem, a biztonságérzet hiánya fogja vissza leginkább az embert a fejlődésben!

***

A témához kapcsolódó írásaim:

HármasKapu Energia 3.rész: A megújulás, felszabadultság és az öröm!>>>
A HármasKapu Energia 1.rész: a félelem minták oldása>>>
November 9: az utolsó 10 milliószoros nap az idén!>>>
Egy megható Személyiség Integrációs Tréning történet>>>
Sötétség, alászállás, félelmek, fény és újjászületés! A november ajándékai>>>


Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!