HármasKapu Energia 1.rész, A Félelem minták oldása és az Újjászületés

HármasKapu Energia 1.rész, A Félelem minták oldása és az Újjászületés

A bőség, teljesség és a hétköznapi harmónia szempontjából van egy óriási gát, mely minden nap aktívan dolgozik bennünk és bizonyos szempontból ellenünk. A félelemről van szó, mely fogantatásunktól ott munkál bennünk és beépül a személyiségünkbe.
A jövő heti különleges konstellációban lehetőséged lesz a félelem mintáidat aktívan oldani és megélni az újjászületést!
A három egymást követő nap energiaminősége adja az ún. HármasKapu energiát. A három kapu a tér, az idő és az energia dimenzió kapuját jelenti.
Az első napon, azaz november 9-én 10 milliószoros nap is lesz, azaz olyan nap, amelyen minden, amit gondolsz, teszel tízmilliószorosára erősödik.

A három kapu nyitottsága azt jelenti, hogy az idő, a tér, és az energiaminőségek minden síkján lehetőséged nyílik oldani mindazt, ami az életedben gátol. Beleértve a jelen élet, a generációs és az inkarnációs mintákat is.

November 9, hétfő: Az Idő kapuja, s vele a halál, az elmúlás, elengedés tanításai

Az első nap energiái a félelemminták oldására, a szorongások és az aggodalmak elengedésére, valamint az árnyékszemélyiség megismerésére lesz kifejezetten alkalmas. De dolgozunk még a veszteségélmények és más traumatikus élmények feldolgozásával is.

A hármas kapu eneriga első napján az Újjászületés teljes folyamatát beindíthatod, illetve a folytathatod, attól függően hol tartasz benne. Az újjászületést értsd személyes fizikai szintű megújulásként, egy olyan állapot eléréseként, melynek lényege, hogy megismerted az árnyékbirodalmadat, szembenéztél a félelmeiddel és a veszteségélményeiddel, a haragodat képes vagy pozitív kreatív energiaként felhasználni és tudatosan teremteni.

Ezen a napon egy budai barlangban – az alászállás legméltóbb színhelyén, találkozunk és egy esti tréningprogram önismereti, személyiségfejlesztő gyakorlatai segítségével aktívan oldhatod a benned gyökeret eresztett és az idők során megerősödött félelemmintákat.

A program része  egy születés gyakorlat is, mert a magzati korban és a szülés folyamatában képződnek a legerőteljesebb félelem-alapminták.

Az este erejét fokozza Idris Brian Charles Inanna alászállás mítoszának dramatikus maszkos előadása, melyet angol nyelven ad elő, de a tolmácsolásomban is követhetsz.

Átadásra kerül az ún. Integrációs Légzés is, mely egy olyan tudatos légzés technika, mely az élet legviharosabb pillanataiban is összerendez és energiával tölt fel.

 
Mit nyerhetsz a programon való részvétellel?

1. Merészséget és bátorságot az önmagadba tekintéshez

2. Kísérőt és vezetőt az alászállásodhoz

3. Erőt és támogatást a transzformációhoz és a kivezető úthoz

4. Lehetőséget feloldani a legrejtettebb félelmeidet

5. Lehetőséget új minták megalkotására az életedben (pl. életválság megoldásokhoz)

6. Elsajátítod az összerendező légzés technikát és rögtön ki is próbálhatod:)

***

HármasKapu Energia 3.rész: A megújulás, felszabadultság és az öröm!>>>
HármasKapu Energia 2.rész: Az érzelmi palettád és a biztonságérzeted>>>
November 9: az utolsó 10 milliószoros nap az idén!>>>
Egy megható Személyiség Integrációs Tréning történet>>>
Sötétség, alászállás, félelmek, fény és újjászületés! A november ajándékai>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!