Aktuális Személyiség Integrációs Tréning (SzInT) állító napok

Aktuális Személyiség Integrációs Tréning (SzInT) állító napok

Őszi SzInT állítói napok:
SZEPTEMBER 22. vasárnap 10:00-18:00 FOGANÁS-FOGANTATÁS BLOKKOLDÓ SzInT nap. BETELT!
 
OKTÓBER 13. vasárnap 10:00-18:00 SZÜLETÉSMÁTRIX, ÉLETMINTA állító SzInT nap8 hely van még! Visszatérő életproblémák oldása. Ahogy születtél úgy élsz, úgy reagálsz a belső és külső stresszekre. Érdemes megismerni és oldani! Életminta témában összefoglaló cikket itt olvashatsz>>>

OKTÓBER 18. ÚJ SZINT ÁLLÍTÁSVEZETŐ KÉPZÉS INDUL, havi 1 péntek délután és szombati napokon. Bővebb információért a képzésről keresd fel a www.szemelyisegintegracio.hu oldalt>>>
 
OKTÓBER 23. PÉNZ/BŐSÉG fókuszú SzInT Állító nap: Anyagi viszonyok / Pénz állítása és oldása (női és férfi vonalakon egyaránt)  Pénz / Bőség állításról bővebben>>> 
 
Részvételi díjak:

* csoportos SzInT állítói hely:  15 000Ft

* SzInT tréning résztvevői hely: 10 000Ft (tréning napon való részvétel, nincs benne saját állítás, viszont így tanulhatsz mások hozzád hasonló történeteiből saját stressz nélkül!)

* egyéni SzInT tanácsadás (egyéni állítással) 25 000Ft (90 perc)

Próbáld ki és tapasztald meg, hogy mennyivel komplexebb módszeregyüttesről van szó a hagyományos  családállításon, voltál már kineziológusnál, voltál már dráma csoportokban. A SzInT  egy komplex személyiség integrációs fejlesztő rendszer, mely nem csak ezen három módszer ötvözete, tartalmaz még más kiegészítő személyiség fejlesztő módszerelemeket is. Az alapmódszerek ismerete külön-külön előny, ugyanakkor nem feltétel a részvételhez.

Egy-egy ügy teljes megoldása és feloldása – ahogy a családállítás-dráma módszerek-kineziológia módszerinél is lenni szokott esetenként nem egy tréningnap során történik meg. S bár van, hogy a korábbi önismereti-önfejlesztő munka során egycsapásra összeáll minden és egy alkalommal átfordul az életed, az esetek többségében több alkalommal érdemes a különböző – női és férfi vérvonalakon meglévő gyökér okokat feltárni és oldani.

Ha már ismered a módszert és újabb alkalomra jelentkeznél a regisztrációhoz görgess a lap aljára a jelentkezési űrlaphoz!

Mit is jelent a SzInT?

SzInT: válasz és megOldás az életed nagy miértjeire!

Személyiség Integrációs Tréning (SzInT)

A Személyiség Integrációs Tréning módszerével újra visszatalálhatunk   önmagunkhoz, felfedezhetjük, hogy kik is vagyunk valójában a maszkok és legfőképpen az életünket akadályozó problémáink mögött és mi az, ami igazán fontos nekünk és nem csupán elvárás, megfelelés, reakció a környezetre.

A Személyiség Integrációs Tréning (SzInT) során feltárjuk a különböző szerepszemélyiségeket, megismerjük, összebékítjük, összerendezzük, azaz integráljuk őket. Oldjuk az életélmények kapcsán kialakult blokkokat. Minden integrálandó síkon, megkeressük a letöredezett személyiség-, illetve lélekrészeinket és újra magunkba emeljük őket. Így kiegészülünk, egyre inkább megtaláljuk, visszanyerjük az egységállapotot.

 Személyiség Integrációs Tréning módszer-együttesét Pozsgai Nikoletta kineziológus, TEK oktató, karrier-és életvezetési tanácsadó, önmegvalósítás specialista alkotta meg, melyben 3 „nagykaliberű” módszert egyesített egy csoportos és egyéni-személyiségfejlesztő protokoll módszertanban. Ezáltal mindhárom módszer legjavát segítségül hívja, és az egyes módszerek hiányosságait a rendszerben szereplő további módszerek erősségeivel pótolja, egészíti ki, melyek a személyiségfejlesztő tréningek és egyéni ülések formájában szolgálják az életproblémáikra, élethelyzeteikre megoldást-feloldást keresőket. A SzInT tesztelési folyamata 2005-2006-ban zajlott egy az önfejlődése iránt elkötelezett csoport segítségével. Mai nevét, a Személyiség -és Lélek Integráció elnevezést, 2008-ban kapta, utalva a személyiség terében végzett feltáró és fejlődést hozó megközelítésére, melynek célja hozzásegíteni az egyént  a Test-Elme-Szív-Lélek-Szellem összehangolt működéséhez,  az önazonos élethez. Ennek érdekében a SzInT módszerei hozzásegítenek az egyéni potenciálok felszabadításához, az ép testben megélhető ép lélek szabad teremtő erejébe érkezéshez, s így magszemélyiségi mintáit felismerő és azok töréseit, leragadásait gyógyítani tudó, az Énképét pozitívvá formáló személyiségében érett és integrált felnőtt élethez.
A SzInT sajátossága a személyiség integrációs térben végzett munka, mellyel a résztvevők olyan gyógyító képet hozhatnak létre, melyben belső dinamikák szintjén (személyes, családi, nemzeti-hovatartozási, stb) új egyensúly alakul ki. Az új gyógyító kép kíséri és segíti a résztvevőket a tréningnapok, egyéni foglalkozások utáni való életben történő újrahangolási folyamatban.  2006 óta finomhangolása folyamatos a résztvevői visszajelzések és az állítási folyamatok tanulságai alapján. 2013-ban megindult az első SzInT állítás vezető képzés másfél éves elméleti és gyakorlati, elsősorban in-situ tanulási modellre építő oktatás is.
A Személyiség -és Lélek Integrációs Tréning -és Terápiás módszeregyüttes (rövidebb nevén: Személyiség Integrációs Tréning) mind nevében, mind koncepciójában és módszereiben egyedi, szerzői jogvédelem alatt áll. 
Ha kíváncsi vagy a konstellációs állítások mögött álló módszerre, a Személyiség Integrációs Tréning és Terápia módszerére, szakmai hátteremre olvass tovább itt>>>

Jelentkezés:

A SzInT alkalmakra való jelentkezéshez, kérlek töltsd ki az alábbi mezőket:

Keresztnév:*
Vezetékénév:*
E-mail cím:*
Telefonszám (szervezéshez):
Számlacím (cégnév és cím):
Postacím (ahová a számlát küldhetjük):
Melyik állítói napra jelentkezel?:október 13. Születésmátrix/életminta állítások
október 23. Pénz/Bőség Blokk állító nap
Milyen minőségben szeretnél jelen lenni?:Állító
Képviselő-segítő
Megjegyzésed, kérésed hozzám:
Mi történik miután jelentkeztél? Kapsz a megadott e-mail címedre egy visszaigazolást. Ha ez nem történik meg, akkor valami hiba történt, kérlek jelentkezz még egyszer vagy írj az npozsgai@noionmegvalositas.weblapmentor.hu címre!
 
Ha többször voltál már SzInTen és szívesen válnál magad is Személyiség Integrációs Állítás Vezetővé akkor érdemes tovább olvasnod itt: ÚJ ÉVFOLYAM INDUL: 2019. október 18-tól, havi 1 képzési alkalommal (péntek-szombat):
2 féléves képzés, Sajátélményű Önismeret + Öngyógyítás + Képzés, 30% elmélet és 70% gyakorlat SzInT = a morfogenetikus mezőben végzett blokkoldó személyiségfejlesztő módszer, mely felhasználja többek között a hellingeri családállítást, dráma technikákat és a kineziológiai izomtesztelést a módszerek szinergiájából adódóan intenzív belső élményt, nagyobb hatékonyságot hozva. Olvass bővebben a SzInTről és a képzésről:  Családállítás-dráma technikák-kineziológia egyben>>>  

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!