Te tudsz elengedve szeretni?

Te tudsz elengedve szeretni?

Valójában soha nem tudunk másokat kontrollálni, vagy a viselkedésüket megváltoztatni.  Viszont megválaszthatjuk, hogyan kommunikálunk és viselkedünk velük mi magunk. Megválaszthatjuk, hogy kit mennyire engedünk be az életünkbe és a szívünkbe, de dönthetünk úgy is, hogy szívünk teljes szeretetével védjük meg magunkat. Ez nem jelenti azt, hogy kihasználhatók lennénk, sőt azt sem, hogy megengednénk, hogy átgázoljanak rajtunk.
LÉLEK-ERŐben engedve szeretni

A megbocsátás a szeretet útja – mely során megtanuljuk szeretni önmagunkat eléggé ahhoz, hogy ne engedjük meg a további fájdalmakat, s megtanuljuk embertársainkat elengedve szeretni. Elengedve szeretni – úgy hogy mindkettőnket engedjük tovább lépni, szabadon, kinek-kinek a saját útján!
A megbocsátás a szeretet útja, melyhez a lélek ereje kell.  Belső erő, ami önmagunk és társaink elfogadásából származik, egy teljesebb látásmódból, ami a szív látása és a lélek bölcsessége.  A lélek látás ereje és bölcsessége, mellyel megengedjük önmagunknak és egymásnak, hogy egymással kölcsönhatásban tapasztaljunk. Tapasztaljunk és fejlődjünk, ki-ki a saját útján haladva, boldogulva és az életben örömöt lelve.
Engedve szeretni, ez nagy lecke korunk emberének:
Úgy szeress, hogy közben a szereteted ne legyen birtokló s megfojtó; közelséged ne legyen sem terhes sem számonkérő, léted ne legyen a másikat felemésztő.
Szabadon, engedve szeretni és a másikat élni engedni. Ehhez sok minden kell…de legfőképpen belső erő, bizonyosság önmagadban….és NEM a társadban!
Kívánom Neked ezt a Lélek-Erőt!

10 milliószoros teremtő nap lesz – 2012-ben az utolsó!

Kedden, november 6-án, ismét 10 milliószoros teremtő erejű nap lesz, ebben az évben az utolsó. Ha még nem tudod, hogy miért jelentenek csodás lehetőséget ezen napok, érdemes elolvasnod egy összefoglaló írásomat a 10 milliószoros napokról: 10 milliószoros teremtő napok legfontosabb tudnivalói>>>

Talán tudod, hogy 2006 óta tartok ezen napokon kifejezetten a tudatos teremtést, test-lélek-szellem összerendezését és az önmegvalósítást segítő programokat. Azóta ezen napok közismertté és divattá váltak. …és ez jó. Azért mert ezen nap legfontosabb tanítása a tudatosságra nevelés. Légy tudatában annak, hogy mire gondolsz, mit érzel, mit cselekszel és hogy mindezeknek mi lesz a következménye.

A november 6-i 10 milliószoros nap estéjét a Megbocsátás-Elengedés-Továbblépés témájának szentelem, hiszen mindazt, ami visszatart el kell engedjük, ahhoz, hogy továbbléphessünk a JÓ-ba!

Még 4 fő tud jönni erre a programra, a többieknek a hanganyagot fogom tudni már csak ajánlani:

Megbocsátás – Elengedés -Továbblépés Est

November 6, kedd 19:00-kb.21:30

Az elmúlás arról tanít bennünket, hogy tovább tudjunk lépni. Ezen az estén a megbocsátáson, elbocsátáson keresztül érkezünk  az elengedésbe, mely elvisz  bennünket oda, hogy képesek legyünk tovább lépni. Tovább lépni, azaz tovább engedni magunkat a múlt rabságából, egy belső megbékélésben nyugvó jelenbe érkezve, ezzel egy ragyogóbb jövőt engedélyezve magunknak. Témák, melyekkel foglalkozunk:

  • szakítás, válás okozta fájdalom elengedése
  • szeretett személy elvesztése okozta fájdalmak feldolgozása
  • az elmúlás szeretetteljes magunkhoz ölelése
  • megengedés, a “jó” beengedése (siker, anyagi javak, új párkapcsolat, stb.)
  • fájdalmas emléksúlyok letétele és  továbblépés
  • az új, pozitív megéléseknek “csinálunk” helyet 
  • váltás a szenvedés és fájdalom mintákból az öröm és jól-lét mintáiba

A program Budapesten az Erzsébet krt. 58. -ban lesz, ára 3500Ft. A szokásos kedvezmények élnek, tehát pároknak és új résztvevőt hozóknak 500-500Ft kedvezmény.

Bővebben a programról itt olvashatsz:

Megbocsátás-Elengedés -Továbblépés EST>>>

  • Ha szeretnél jönni küldd a “megbocsátás” szót válaszlevélben!
  • Ha nem tudsz jönni, de szeretnéd az est előadásának és meditációjának hangfelvételét, azt válaszlevélben kérheted! Ára: 3500Ft 

Az elmúlás,  a szakítás, a válás és veszteségeink sora tanít bennünket tovább lépni, hogy egyre jobb önmagunkká válhassunk!
Te is segítheted az oldódás-elengedés-megengedés folyamatát:

A megbocsátáson, elbocsátáson keresztül érkezünk  az elengedésbe, mely elvisz  bennünket oda, hogy képesek legyünk tovább lépni. Tovább lépni, azaz tovább engedni magunkat a múlt rabságából, egy belső megbékélésben nyugvó jelenbe érkezve, ezzel egy ragyogóbb jövőt engedélyezve magunknak.

 ***
>>> Ha szeretnél jönni a 10 milliószoros napi esti programra vagy kéred annak hangfelvételeit távoktatásban írj a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!

Plusz 3 MegOldás a múlt problémáira, blokkjaira:

1. Egyéni Kineziológia kezelés>>>

2. TEK = Transzenerációs Epigenetikus Kineziológia Oktatás I. szintű tanfolyam november 12-től

3. Személyiség Integrációs Tréning állítások legközelebb november 28-án>>>

HOLNAP AJÁNDÉK ISMÉT!

November 6-án egész nap ingyen elérhető lesz 6 hanganyagom! A linket hozzá holnap este küldöm! Ha tudod hallgasd meg és csináld meg a meditációkat a nap során!


 Szeretettel és fénnyel, kívánom a felszabadulást hozó megbocsátást, az elengedésből érkező biztonságot, az önmagadra találás erejét és a továbblépés örömét!
 Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és  terapeuta

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!