Isteni Párkapcsolat: Hogyan Lehet Neked is?

Isteni Párkapcsolat: Hogyan Lehet Neked is?
Férfi és Nő, Szerelem, Unio Mystica, Egység Minta Teremtés

A szerelemmel átitatott, harmonikusnak nevezett párkapcsolat egy szóval jellemezve: ISTENI. Ha isten igazából szeretlek, isten igazából élek, az annyit tesz, hogy jelen vagyok életem minden szintjén, azaz az isteni, teremtett legteljesebb valóságomban. Számomra az a párkapcsolat, aminek megvalósítását, megélését érdemes célul tűzni az életben, megistenül. Megistenül benne, a kapcsolat folyamatában a Férfi és a Nő. Az istenivé válás pedig az önmegvalósítás egyik célja. A megistenülés a legteljesebb önmagunkká válás folyamata, mellyel visszatérünk teremtett isteni ÖnMagunkhoz, azaz legtökéletesebb énünkhöz.

Volt és van ilyen tökéletes énünk, és van utunk, ami visszavezet ebbe a paradicsomi állapotba, ami teljes, harmonikus, örömben megélt, bőségben, vanságban, természetes egészségben való létforma. Valójában nem utopisztikus ez, de mégis egy olyan valóság, amelybe vissza kell tágulnunk, mert az elmúlt évezredek szűken látni és szűken érzékelni tanítottak bennünket. Megszoktuk, hogy minden csak a maga fizikai valóságában ragadható meg. Megfogjuk a tárgyainkat, azt gondoljuk csak az a valóság, ami kézbe vehető, létező, harapható vagy éppen tudunk vele valamit cselekedni. A ma embere hajlamos azt gondolni, hogy mindaz, ami ezen túl van, az nem létező – vagy ha létező, akkor a számára nem létező és tapasztalható, ami pedig valamilyen csökkentértékűséget jelent.

De az út, melyen elválasztódtunk az egység élményétől, ugyanúgy visszafelé is vezet.Béke, megértés és együtt haladás az úton – ez az amire elsőként vágyunk a kapcsolatainkban, főként a párkapcsolatunkban. Támogatás és együtt-lét. Valódi együtt létezés…nem egymás melletti vegetálás, hanem együtt lélegzés, együtt cselekvés, együtt örömködés és ha úgy hozza a sors egymás vállán és ölelésében való vigasz találás. 

TEREMTS ISTENI PÁRKAPCSOLATOT!

A blokkoldástól

az új minták megteremtésén át

a gyakorlati megvalósításig

Október 17-18. ISTENI PÁRPAPCSOLAT TEREMTÉS – Párkapcsolati Minta Oldások és új Minták teremtése: 

Szerelemben:)
Szerelemben -Együttben

Kiemelt Témák: 

férfi és női SzerElem és Párkapcsolati Egység minták teremtése; férfi és nő új szövetsége, belső és külső egyensúly a párkapcsolatok hétköznapi életében. Ikerláng-duálpár tanítások. Akadályozó kapcsolati blokkok oldása, új kapcsolódási és kapcsolati minták teremtése. Felépítő és megerősítő isteni párkapcsolat meditációk. 

Ha felismered a szerelmi kapcsolataidban-kapcsolódásaidban aktív korlátozó mintáidat, meglátod miért és hogyan akadályoztad magad a kölcsönösen kielégítő párkapcsolat megélésében. Az akadályozó minták oldásával új mintát hozhatsz létre, melyben már megélhető a SZERELMETES EGYÜTT. Jutalmad pedig az az Isteni Párkapcsolat, melyről mindig is álmodtál!
December 19-20. ISTENI PÁRKAPCSOLAT A GYAKORLATBAN – a vagy Szakrális Szerelem a párkapcsolatban   

unio mystica
Anima és Animus háborúja helyett: Unio Mystica

Kiemelt Témák: 

Férfi és Női magasabb szintű SzerElem teremtése, melynek alapja a szakrális szerelem, tantrikus egyesülés, Szent Nász hagyományai, megszentelt szexualitás alkímiája és fény-transzformációs útja. Párkapcsolati szeretet és szerelem nyelveink. SzerElemmel gyógyítás a párkapcsolatban, transzcendencia és asztrálutazás a megszentelt párkapcsolatban.  Az IKERLÁNG-DUÁL PÁR energiával felhangolódni, a szerelem-párkapcsolat-szexualitás szakrális megélését megtanulni, arra újra emlékezni hív a tanfolyam. A tantra, taoista szerelmi titkok, szerelemmel gyógyító pap/nők tudását elsajátítani, megnyitni magadban az és energia keringetésekkel a kapcsolati transzcendenciát, az Unio Mysticát megtapasztalni.

Dolgozunk önismereti, személyiségfejlesztő módszerekkel, Személyiség Integrációs Tréning módszereket (elsősorban családállításból ismert mező-állító módszereket ezen belül), s lesznek természetesen gyógyító és megerősítő női és férfi erőket egyesítő meditációk. 

Részvételi díj:
 30 000 / hétvége, pároknak 2x 25 000Ft
Helyszín: Grál Ház, Bp. Erzsébet krt. 58. I. em. 1.
JELENTKEZÉS:

>>>Bejelentkezés szükséges, írj a gralhaz kukac gmail.com címre!

VIDEÓ:

A témában ajánlom szeretettel a VNTV-n megjelent párkapcsolatokról szóló velem készített riportot>>>

OLVASNIVALÓ:
A Harmonikus Párkapcsolatok Alaptitka>>>
Bővebben az Unio Mystica Tanfolyam egész folyamatáról-részeiről>>>
 

 Szeretettel- élet szerelemmel:

 Pozsgai Nikoletta

 kineziológus, TEK, NEF, Szinkron Oktató

 személyiség integrációs tréner

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!