Teremts Tiszta Teret. Minden szinten. …és menj előre a saját utadon!

Teremts Tiszta Teret. Minden szinten. …és menj előre a saját utadon!

Teremts Tiszta Teret! Minden szinten…. és menj előre a saját utadon.

Olyan nagy mennyiségű a szennyezettség minden szinten. A fizikait nem kell magyarázzam, az energetikait és az érzelmit érzed a saját bőrödön, a mentálisat…nézz bele bármelyik médiába és nincs több kérdésed. Ömlik mindaz, ami elválaszt, ami felhergel, ami megfélemlít, ami lekapcsol…és ami elgyengít.
Teremts tiszta teret. Kapcsold ki, állítsd le, szűrd meg. De legfőképpen hangolódj saját Forrásodra.

  • Hogyan s miként tisztítsd meg a tereidet a fizikai/testi, energetikai, érzelmi, mentális és szellemi síkokon?
  • Hogyan védd meg azt, aki vagy, attól az elvárástól, amit beléd építettek és attól, ami szerintük lenned kellene?
  • Hogyan állhatsz tiszta, önazonos erődbe?
  • Hogyan tárd fel és legfőképpen szabadítsd fel az erőforrásaidat?
  • Mire születtél és hogyan valósíthatod meg?

Teremts Tiszta Teret. Minden szinten. ….és menj előre a saját utadon!


Könnyen használható tippek az induláshoz:


Fizikai Tiszta Tér:
Testileg még tart a böjt, de ha nem is böjtölsz, akkor is érdemes lehet a héten tehermentesítő napot tarts. Olyat, amikor könnyű ételeket fogyasztasz (friss zöldség, gyümölcs, gabonakása-félék jók erre). A léböjt nap is remekül könnyíti tested folyamatait. Jól tud jönni egy rituális fürdő citromfű vagy levendula illóolajjal, utána pihenéssel. A mozgás a szabadban, természetesen frissíti fel a tested, tisztítja ki az elméd.
Az otthon tereiben a tavaszi nagytakarítás, szanálás, lomtalanítás mindenképpen felszabadít majd. A bútorokat kicsit átrendezve, kiszellőztetve, friss virággal a vázában a tavaszt bevarázsolhatod a lakásba.
Energetikai Tiszta Tér:
Ahogy a tested tehermentesedik, az élettered is megkönnyebbedik, az energetikai rendszered is fellélegzik. De folytasd tovább. Végezz kifejezetten auratisztító gyakorlatokat, lehetőleg légzőgyakorlattal, testmozgással kombinálva. Lásd Szinkronos Energiagyakorlatok, NEF és FEF gyakorlatsor, chikung gyakorlatok, teljes jógalégzés.
Fontos az energetikai önvédelem is. Ehhez használd a már általad ismertet, de szívesen tanítok én is olyat, amit én használok. Energetikai test tisztítása, töltése, energiakiegyenlítés és auravédelem. A káros energetikai hatások kivédése, leválasztása. A Szinkronos gyakorlat megtisztít az energetikai támadásoktól, segít levédeni magad az energiavámpírok ellen, valamint védekezni a tömeghatások ellen. Tiszta önazonos teret tartani fontos. Mindig.
Érzelmi Tiszta Tér:
Mások érzelmei erősen hatnak ránk. S lehet, nem is tudatosítod, de mégis valami furcsa állapot hatalmasodik el rajtad. Nem is érted miért lett, de megromlott a közérzeted, valami mély és lehúzó telepedett rád. Lehet, hogy felerősödik egy szorongásos, feszült, nyomasztó állapot. Lehet a kollektív teret érzed éppen, ahogy a vírussal törődik, vagy a közelgő gazdasági válságtól retteg. Mindezek önmagukban is aktiválják a fájdalomtested, amiben bekapcsolódnak a saját félelmeid, szorongásaid. Így együtt egymást erősítve hatnak. Vissza kell venni a saját életed irányítását, leválasztva mások érzelmeit. Bár ez nem jelenti a közömbösséget. Együttérzést igen, de másokkal sodródást nem. Neked a saját lelked hangjára van szükséged, hogy érezd, mit súg a szíved bölcsessége. Érezni szeretnél és nem a saját vagy mások érzelmi viharaiban vergődni. Az érzelmeket először le kell csendesítened, ehhez pedig először el kell fogadd, hogy épp miben vagy. Akár kívülről jött, akár benned támadt fel.  Benne vagy éppen. Ha ellenállsz, letagadod, megpróbálod elfojtani-lefojtani csak erőt adsz neki és növekedni fog. “Most szomorú vagyok. ” Majd vidd tovább: “Szomorúnak érzem magam. ” Ez már közelebb áll a valósághoz. Aztán tedd hozzá: “Rendben van. Jogom van szomorúnak éreznem magam.” Ahogy elfogadod az érzés létét, megnyugszol belül és van lehetőséged tovább lépni. Egy másik érzésbe. Ezt viszont már te választhatod meg.
Az érzelmek felkavarodása mentén nagyon fontos a tiszta kommunikáció. Önmagaddal és másokkal. Ami tisztázó kérdésekkel, énközlésekkel, erőszakmentes kommunikációval segíti, hogy valóban azt értsétek, amit a másik mondani akar. Igen fontos odafigyelni arra, hogy amit érzünk éppen azt kevéssé tudjuk megfelelő szavakba  önteni. Leginkább csak zajlik bennünk valami. Az is elég,  ha azt mondod beszélgetőpartnerednek, hogy “most zajlik bennem valami, amit nem tudok megfogalmazni. De ez az enyém, bennem történik. ” Majd mond el mire van szükséged. “Adj egy kis időt nekem. vagy Térjünk vissza erre később.”
Mentális Tiszta Tér:
A tömegpszichózis, a média által keltett pánik, a szomszédok, ismerősök, véleményvezérek gondolatai, axiómaként közölt meggyőződése miatt már nem is hallod a saját hangod. Zaj van. Kívül is, és belül is. Az elme reagál a félelmekre és meg akarja oldani a valós és vélt problémákat. Beindulnak a gondolatkörök, növekszik az aggodalom, egyre feszültebb a tér és az alvás sem pihentető. Ha a fizikai teredben rendet raksz, légző és mozgásgyakorlatokat végzel, elmész sétálni egyet, lehetőség szerint a természettel kapcsolódva, az már önmagában is segít. Kezd ezekkel. A szóböjt és a digitális böjt jó folytatás. Segít lecsendesíteni a külső és belső zajt.
Szellemi Tiszta Tér:
Mások spirituális vezérelvei (ide tartozik mindez vallási irányzat és minden ezoterikus hitrendszer) hatnak rád. Ki miben hisz, ki hogyan gyakorolja-e hitét és ki szerint miként kellene neked is ezt vagy azt tenned. Hol van a Te hited? Mi is a te spirituális vezérelved? Hogyan teheted életté azt az értékrendszert, amiben te hiszel? Vajon milyen hitrendszer szerint éltek a szüleid, nagyszüleid, elődeid? Az azokból származó hitelvek mennyiben akadályozzák sejtszinten azt, ami felé te menni vágysz? Mennyiben és miben kellhet átírni és mi a közös értékrendi alapod velük? …és a kollektívvel? A megtisztított fizikai teredben, a természetben tett sétád alatt, vagy meditációdban tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket.


A ma embere nem látja az erdőtől a fát. 


Ez bosszanthatna is, de helyette azt választom, hogy segítek megkeresni a fát. A Te saját Életed Fáját. A szimbólumok nyelvén ez a teljes, önazonos ÉNed.
A folytatásban szívesen kísérlek tovább. A Tiszta Tér Teremtés az egyik fő pillére a Szinkron Életrendszer immár online formában is hozzáférhető tanításainak:


Szinkron Eszencia Online tanfolyam

INDUL: 2020. április 10-től

4 héten át

Teremts Tiszta Teret! Minden szinten… és menj előre a saját utadon!

írott anyagok, hang és videó felvételek, blokkoldó és felépítő meditációk, gyakorlatok, amiket otthon is biztonsággal végezhetsz és mindig előhívhatóak lesznek bármilyen élethelyzetbe kerülsz

Olvass további a Szinkron ÉletRendszerről>>>


Mi a Szinkron?
A Szinkron ÉletRendszer 2006-óta egyéni, csoportos folyamatok segítője az önmegvalósítás útján. 2014-től elérhetőek a Szinkronos önmegvalósítás út tanítások formájában is. Olyan módszerekkel dolgozunk benne mint a Rendszerállítás, Test Mező Tisztítás, Személyiség -és Lélekintegráció, Női Erő és Férfi Erő Integráció, Core Connection, Recall Healing, Mindfullness, stb.
Módszerek egy célért: hogy megtaláld és élni tudd, akinek születtél lenni.
A Szinkron tanítások célja testi-energetikai-lelki-szellemi szinten összekapcsolni a Isteni önvalóval, amely hozzásegít ahhoz, hogy belső középponti tengelyedben megállva – erőben állva, LÉLEK-AZONOS életet élhess.
Elsődleges célunk, hogy mindaz, ami a személyiséged életellenes alapmintázatát alkotja (értsd: negatív minták, blokkok gyökérmintája) felismerhető legyen számodra, amikor aktiválódik és beindítja a belső félelmeidet, kincsinységtudatod és erőtlenség illuzórikus érzetét.
A negatív programok aktiválódásának észlelése után megtisztíthasd erőtered és a Téged körülvevő információs mezőt a belső középpontodból újraalkothasd. Azaz tudatosan Mintát Válthass és az összerendezett, önazonos középponti erődben állva Szinkronba kerülj az isteni ÉNeddel, ÉNerőidhez hozzáférve a saját utadon mehess tovább.
… állj az erődbe, kerülj szinkronba az áramlással, kozmosz törvényeivel és légy magad az az összerendező erő, amivel átváltoztatod, újjáteremted életed.
Várlak szeretettel a Szinkron Eszencia online tanfolyamon!>>>
Szeretettel- élet szerelemmel:
Pozsgai Nikoletta
Szinkron Mester Oktató
kineziológus, TEK és NEF Oktató
személyiség integrációs tréner
 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!