Szinkron I. Eszencia Online Tanfolyam: Szenvedés helyett Szenvedély, önazonos élet, önmegvalósítás

Szinkron I. Eszencia Online Tanfolyam: Szenvedés helyett Szenvedély, önazonos élet, önmegvalósítás
az önmegvalósítás útja
Ki vagyok-tól? a Vagyok, AKI Vagyok-ig?

SZINKRON ESZENCIA a 

Ki Vagyok?-tól a „vagyok, AKI vagyok” -ig 

INDUL: 2020. november 22.


4 hetes ONLINE TANFOLYAM 

Zárt felületen, letölthető mp3 hanganyagokkal, videófelvételekkel, belső gyakorlatokkal, gyorsan eredményt hozó technikákkal, felépítő meditációkkal, megerősítésekkel. A Szinkron Eszencia anyagokat később is eléred, magad számára letöltheted, használhatod folyamatosan.


 • Ami a minőségi élethez kell, hogy élhess szenvedés helyett szenvedéllyel
 • Szinkronicitás Megtapasztalások
 • Központosító és Szinkronizáló Gyakorlatok
 • LélekSzinkronizáció: Sejt-szintű tudás-ébresztő önazonos lélek erőbe avatás
{AUDIO}Egy előző Szinkron 1. tréningnapon elhangzott bevezető előadásban 3 Szinkron Oktató mondja el, hogy mi a Szinkron lényege>>>

Minden-mindennel összhangban kép forrása: galaktikusportal.hu
Minden-mindennel összhangban
 Szinkron 1. szint:

A Szinkron ÉletRendszer céljairól
A Szinkron tanítások célja testi-energetikai-lelki-szellemi szinten összekapcsolni legteljesebb, lényegi önvalóddal, mely hozzásegít ahhoz, hogy belső középponti tengelyedben megállva – erőben állva, LÉLEK-AZONOS életet élhess.
A kapcsolódó spirituális és energetikai tudás alapját, rendszerét a maghar-ki tanítások adják, ami röviden a fényőrző tudást hordozó, ezen küldetési utat járó, mag-népe lelkiséggel élő, arra emlékező vagy visszaemlékezni vágyó emberek tudása.
A Szinkron szinteken folyó belső munkában egyik célunk egyfajta, öszshangra irányuló, isteni látásmódon alapuló világhoz való hozzáállást, fényfókuszú, szeretetközpontú, egységtudattal bíró jelenlétet, életelvet megmutatni és elérhetővé tenni.
A Szinkron szintek egymásra épülő, egymásból kibomló energetikai behangolás-sorozatot is tartalmaznak, mely – a végtelen szeretet fényáramába kapcsolóan – emeli, tisztítja a beavatottak rezgésszintjét, ezen keresztül emelő hatással van kapcsolódásaikra, környezetükre, otthonukra.
Az avatások során az egymásra épülő és egymásból kibomló szimbólumrendszer a körkereszttől a merkabáig, samanisztikus világnézeti/-tudásbeli és a szakrális geometriai alapokon nyugszik.
A Szinkron szintek folyamatos célja a Tiszta Tér teremtése fogantatástól jelenig tartó életünkben, generációs, inkarnációs és kollektívan jelen lévő fájdalommintázatok oldásával, gyógyításával – hogy a szív tiszta terében teremthessünk, Isteni Önvalónk fényéből, felismerve életcélunkat, elfoglalva a helyünket és megcselekedve küldetésünket a Teremtő FényTervében.
Az 1. Szinkron szint témái:

 • Belső tengelyeink és a csalhatatlan ÉLETiránytűnk
 • Önazonos mezőnk tere, személyes Szinkron-mező felépítése, fentartása
 • Saját mezőtér (aura és élettér) tisztítását segítő gyakorlatok, energetikai önvédelmi technikák
 • A jelen élet tisztításának (érzelmi stresszek, negatív tapasztalatok nyomán kialakult gyökérblokkok oldására hazavihető módszer, amivel bármikor tudod oldani a bekapcsoló blokkokat életutadon!) A későbbi szinteken ezekre épülően generációban és inkarnációban folytatjuk a blokkoldó módszerek átadását, gyakorlását.
 • A határaid tudatosítása, megőrzése – énvédő mechanizmusok
 • Tiszta Tér Teremtő Kommunikáció -avagy hogyan kommunikálj úgy, hogy ne kapcsoljon be sem benned, se másban a múlt, valamint a lehető legteljesebb önmagadat adhasd és teljes önmagában tudd megszólítani társadat.
 • ÉN-erőink egybehívása, a belső egyensúly és az egység állapotának megteremtése
 • Ön-és társkezelő gyógyító technika átadása és gyakorlása
 • Élettengelyeink, Nap – Hold – csillagok, térbeli elhelyezkedésünk és viszonyítási pontjaink (naprendszer, Tejút Galaxis és Központi Galaktikus Nap)
 • a “kis én” és a “nagy ÉN” térbeli és időbeli elhelyezése: kik vagyunk, honnan jövünk? Hogyan kapcsolódik inkarnációs hátterünk generációs környezetünkbe? Miért pont azt a családot választjuk, amelyikbe születünk? Miért és hogyan ismételjük életünk legnagyobb hibáit, próbatételeit, tragédiáit? Miként és miért lépünk ugyanabba a folyóba? Hogyan élhetnénk szenvedés helyett örömteli életet?
 • ÉletRendSzer, életcél
 • ErőBeAVATÁS: Középpontban összerendeződés képessége, az ÉN-ERŐK összegyűjtéséért, LélekMag és LélekEsszencia tanítások a Szinkronban megélt életért, a LélekEgységért
ÚJ ELEMEK:
A Szinkron ESZENCIA programjába új elemek is bekerültek, hogy minél jobban megvilágíthassuk a Szinkronban élt élet alappilléreit, segítve evvel, hogy az elhangzottakat, a képzésen gyakoroltakat úgy tudd hazavinni, hogy értsd és érezd, mire fogod tudni használni a mindennapjaidban. Hiszen minél többet és minél több szinten teszed életed részévé a Szinkron-praxist, annál inkább könnyű lesz a Szinkron állapotában, tehát a a számodra önazonos, személyes életterved és lélekterved szerinti létállapotban megmaradnod.
 • saját Egység Minták bekapcsolása
 • Flow tanítások
 • Zóna élmény tanítások
 • Tiszta Tér Teremtés tanítások
 • Szinkron Kommunikáció – Tiszta Tér Teremtő Kommunikáció

Az élethelyzeteidre való rátekintés módja, szemlélete segít tudatosságod fejlesztésében, megmutatja, mennyi erőd, lehetőséged van arra, hogy kezedbe vedd a sorsodat, továbbá segít arra irányítani a figyelmedet, amit valóban szeretnél tapasztalni az életedben.

Plusz Instant Szinkron tudás:
 • Szinkron Elsősegély, avagy hogyan segíts magadon és szeretteiden ha “HELYZET” van
  • 5 fizikai mentő technika
  • 5 érzelmi mentő technika
  • 5 mentális mentő technika

Mi vár rád a folytatásban…. Szinkron 1. Eszencia tanfolyam  után?


A Szinkron 1-esen tanult technikára fűzzük rá self oldásokat, anya sebek/apa sebek, belső gyermek, valamint az anima/animus, majd a generációs és inkarnációs oldások, kapcsolati-párkapcsolati oldások technikáit, amit magatokon tudtok biztonsággal végezni. Az elvonulásokon gyakorlás, megbeszélési lehetőség és további technikák kerülnek átadásra. Az online tér sok mindenben segít, például saját időbeosztásodban hallgatod meg és olvasod el a háttéranyagokat, végzed el a gyakorlatokat. A személyes térben csak azt kell így csináljuk, amihez tényleg az kell és másként nem lehet, vagy nem érdemes, mert a minőség romlana.A Szinkron tanítások célja testi-energetikai-lelki-szellemi szinten összekapcsolni a Isteni önvalóval, mely hozzásegít ahhoz, hogy belső középponti tengelyedben megállva – erőben állva, LÉLEK-AZONOS életet élhess. Mindezeket minden szinten kiegészítik a kommunikációs technikák, az önkifejezést segítők és rengeteg elméleti háttértudás a tudatos teremtésről, a belső alkímiáról, a belső kungfu-ról. Mindezek pedig egy sajátosan magyar háttérrel rendelkeznek, hiszen a maghari  teremtés titkok és tanítások adják a szemléleti alapját. Ezért része a külső és belső erőforrások felfedezése, a térrendezés, életvezetés és önazonos életmód felépítése is. Röviden egy olyan élet, ami lehetővé teszi és segíti legteljesebb önmagod megélését, a valódi önmegvalósítást. 

A “szinkronos” élet hatásai:

 • összerendezett, fókuszált Jelen-Lét alapú élet
 • erővel, erőforrásokkal való ellátottság érzete, erős-állapot
 • megértőbb és elfogadóbb kapcsolat önmagaddal, természetessé váló önreflexió …mint az önszeretet alapja
 • belső támasz kialakulása – növekvő magabiztosság
 • tisztább, megértőbb és elfogadóbb kommunikáció – ekként letisztultabb kapcsolati helyzetek
 • eredményesebb, kreatívabb, bátrabb helyzetkezelés, kezdeményező jelenlét
 • javuló, letisztultabb életminőség – lehetőség arra, hogy kezedbe vedd az életed, felelősséget vállalva annak alakulásáért

Részletek a Szinkron I. szintet végzettek visszajelzéseiből:

“A szinkrongömböm létrehozását naponta többször gyakorlom. Önmagamat összeszedettebbnek érzem és valahogy a nehéz helyzetekre egyre kevesebb érzelemmel reagálok,ettől sokkal jobban érzem magam :)”
“Az avatás során meghatódottságot éltem át …és önismereti adalékokat is kaptam.”
“Nagyon jól éreztem magam nálatok, főleg a gyakorlatorientáltság miatt. Olyan technikát tanultam ,ami úgy érzem alapjaiban erősíti meg és rendezi át az embert.:) Köszönök mindent.”
“Köszönöm a tisztaságotokat és, hogy tényleg az a cél, hogy a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban tudjunk átfordítani hétköznapi negatív helyzeteket. A rossz érzéseket hamarabb észreveszem és egyre könnyebben tudok váltani.”
“Sok praktikus azonnal használható technikát ismertem meg, és egy tényleg előrevivő életszemléletet – ami a Szinkronos gyakorlataitokkal meg is valósítható.”
“Döbbenetes, hogy már este, ahogy hazamentem kipróbáltam a tanult technikákat….és működtek! Átfordítottam a helyzeteket mielőtt azok elmérgesedhettek volna.”
“Tetszett a programleírásban, hogy lehet szenvedés nélkül is fejlődni, szerettem volna én is megengedni magamnak, hogy örömtelibb lehessen az életem. Ez most a Szinkronnal sikerül. Másképp látok és másképp reagálok helyzetekre. Hálás vagyok nektek érte!”

A Szinkron ÉletRendszer életre hívója és névadója Pozsgai Nikoletta Katalin.

A Szinkron I. szint egy többlépcsős folyamat és beavatáslánc első eleme.

 >>>Részletes leírás a Szinkron szintek kapcsán ide kattintva olvasható!>>> 


MENNYIBE KERÜL A TANFOLYAM?


A 4 hetes online tanfolyam díja:

30 000 Ft

ISMÉTLŐ FÉLÁR: Szinkron I. -es szintet korábban végzőknek.

Miért érdemes ismétlőként részt venni újra? Az ismétlés így biztos, vezetett, a csoporttal való együtthaladás ösztönöz, megerősít. A tanítások, hanganyagok egyrészt újak, másrészt több korábbi tanfolyamból “legjobbjaiból” is lesz válogatás benne. 


HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?


A jelentkezéshez kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, és jelöld be, hogy a Szinkron Eszencia tanfolyamra szeretnél jönni, a vészhelyzet ideje alatt csak ONLINE indul ez a képzés.

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Számlázási címed (vagy postacímed magánszemély esetén, ha nem kérnél nekem akkor is kell írjak):*
Telefonszámod (csak szervezési ügyben):*
Melyik Szinkron szintre jelentkezel most?:
Megjegyzés:
A Szinkron Story – avagy mi van a Szinkron ÉletRendszer mögött?


Bizonyára már elolvastál egy csomó könyvet, megannyi tanfolyamon jártál és sok tanítót meg is hallgattál. Talán jártál már némelyik iskola útján. Ahogy én is. Viszont egy ponton elérkeztem oda, hogy nem kívül van a megoldás, belül akarom tudni a saját válaszaimat és amikor helyzet van akkor és ott akarom tudni kezelni őket a lehető  legjobban. Amikor ezt írtam 2004-et írtunk. Elegem lett, akartam a változást. Most. Nem holnap vagy nem holnapután és végképp nem tizenévek múlva. Nem akartam, hogy elmenjen az életem és állandóan csak a múltban járva ott keressek megoldást a jelen problémáira. Igen, tudtam és szerintem te is tudod, hogy ez fontos. De ettől még nem  feltétlen tudtam a jelenben másként cselekedni. …és igen ehhez időre van szükség. Végül is örülhetünk, hogy nem kell annyi időt oldásokkal tölteni mint amennyi ideje keletkezett a blokk. 
Akkoriban a belső útkeresés felé indultam. Abbahagytam a kifelé való keresést. 10 év után. Tömérdek könyv, tanfolyam elvégzése és számos végzettség megszerzése után. A tanultakkal befelé indultam, a saját lélek és lélekutam inkarnációs megértése felé fordultam, csak belső erős technikákat használtam.
Aztán az eredmény alapján 2005-ben megalapítottam a Fény-Forrás Központját, kifejezetten azzal a céllal, hogy olyan tudásokat, technikákat adjunk ott át, amelyek befelé visznek, saját forrásunkkal segítenek kapcsolódni. Belülről nyitják ki az önkibontakoztatás lehetőségét. Nem mások útján másokat követve érik el a változást. A saját utat segítenek felfedni, megérteni. …
Röviden így indult a Szinkron 2006-ban.
Belső erős iskolaként, a belső alkímiára alapozva, mely után lehet kifelé fordulva kívül változást létrehozni, újjáteremteni az életünket. De akkor már tudjuk, hogy mit akarunk, mi a valóban fontos és mi a saját utunk, mire születtünk. 
A Szinkron ÉletRendszer 2006-os alapítása óta eltelt 14 évben a Szinkron 1-9. szinteken az önmegvalósítás útjához szükséges ismereti és gyakorlati tudnivalók, módszerek és eszközök kerülnek átadásra. 2013 óta a Szinkron 10-13. szintjein elindult a segítők képzése is a Szinkron Life Coach, Szinkron Önismereti és Személyiségfejlesztő Tréner, Szinkron Oktató szakirányokban.
Mi röviden a Szinkron ÉletRendszer?
A Szinkron ÉletRendszer egy önismereti-önfejlesztő-öngyógyító rendszer, melynek célja, hogy saját magad legyél képes az életedet irányítani, átalakítani, tehetségeidet, erőforrásaidat felismerve és ezekre építve bőségben, örömteli életet élhess.
A Szinkron Eszencia tanfolyam alapozó tanfolyam, melyben összegyűjtöttük a legszükségesebb tudnivalókat és módszereket ahhoz, hogy aktiváld erőforrásaidat, inaktiválni tudd fájdalomtested, felismerd mikor és tudd hogyan kell átváltani a múltból aktiválódó és önmagukat teremtő negatív állapotokból. Cél, hogy azonnali, napi szinten használható gyakorlati tudást sajátíts el.
Szenvedés helyett szenvedéllyel élt, örömteli élet. Igen. Lehetséges. A küszködés mintái átírhatók, az Egység mintázata felébreszthető, a blokkok feloldhatók. Hatékony, célirányos önfejlesztő eszközökkel és technikákkal, tanuld meg Te is! Teremtsd újra az életed, szinkronban legteljesebb önmagaddal és a Nagy Egésszel.
Ebben segít, és ad gyakorlati módszereket, eszközöket a
SZINKRON ÉLETRENDSZER. Az önmegvalósítás útjának lépőköveivel és az életgyakorlatban jól alkalmazható technikákkal.
TANÍTÁSOK-GYAKORLATOK-FELISMERÉSEK ÉS INTEGRÁCIÓK, hogy merd meghaladni a Karmát és kilépj az önbüntetés és önszabotázs körökből, végre LÉLEK-AZONOS ÉLETet élj. Ráláss és ki tudd bontakoztatni azt aki valójában vagy. Mély szinten ható oldó technikákkal és valóság-váltás gyakorlatokkal, melyekkel átemelheted magad a berögzült nehéz érzeteken. A Szinkronban a teljes energetikai rendszerrel is dolgozunk, így a testi és testen kívüli csakrákkal, erőközpontokkal, az inkarnációs csillaggal is.
Az AranyKor Iskolája ÉnErőket összerendező, lélekazonos önismeretre és tudatosságra ébresztő, ÉletRendSzert adó Szinkron képzése ajánlott azoknak, akik:

 • vágyják a változást és készek tenni érte
 • valóban szeretnék alkalmazni a megszerzett tudásaikat, tapasztalva azok gyakorlati hasznosságát
 • ébreszteni és élni erőiket
 • elkötelezettek önmaguk összeRENDezése iránt
 • a gyakorlatban használható tudást szeretnének, működőképes háttérelméleti megértéssel
 • vágyják a MAG tudást önMAGukban ébreszteni és ÉletFává növelni

Szinkronos Videók
Ha szeretnéd megnézni a Szinkron ÉletRendszert is leíró, annak szemléletében született Önmegvalósítás Útja – a Ki Vagyok?-tól a Vagyok, AKI Vagyok-ig! című előadásokat itt megteheted.

A további előadások videóit az alábbi témákban itt találod>>>

 • Az Önmegvalósítás Útja I.2. rész A Férfi és Női Önmegvalósítás útja
 • Az Önmegvalósítás Útja 2. rész A Férfi és a Nő Kollektív útja, benne a duál és ikerláng szerelemről:
 • Az Önmegvalósítás Útja 3. rész. Mi a Te önmegvalósításod Útja?

Várlak szeretettel, örömmel:

 Pozsgai Nikoletta

 A Szinkron Szülőanyja, Mesteroktató/Képző

Kineziológus, TEK kineziológia oktató

 Női Energia Fitnesz Mester Oktató

 Személyiség Integrációs Tréner, Oktató

Megosztás Facebookon

“Szinkron I. Eszencia Online Tanfolyam: Szenvedés helyett Szenvedély, önazonos élet, önmegvalósítás” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!