Mi a félelem valójában? Milyen lenne nélküle? Félelem helyett Magabiztosság

Mi a félelem valójában? Milyen lenne nélküle? Félelem helyett Magabiztosság

A félelem mező bekapcsolja a személyes, nemzeti és kollektív fájdalomtestet. A legmélyebb szintjeinket felzaklató örvénylő állapota pedig egy bénult, manipulálható és sodródó állapotot alakít ki bennünk. Jelenleg pont az a legfontosabb, hogy középpontunkat megtartva, a negatív spirálokat azonnal felismerjük és megállítsuk, a LÉLEK-JELEN-LÉT EREJÉBE hangolódjunk vissza és onnan önazonos cselekvéseket tudjunk létrehozni – az adott pillanat kihívása és valós feladatában saját erőnkben megállva.
Félelem helyett….Szinkronba a Mindenséggel, a nagy egésszel
A Félelem-mező kioldható s az információs mezőnk visszahangolható saját eredeti MAGI végtelen szeretet információs mezőnkre.

Ebben segít és a félelem mezőt inaktiválja az az előadás és meditációs hanganyag, amit most INGYEN, AJÁNDÉKBA odaadok, hogy ezzel is segítsek számodra. A felajánlott anyagokat november 17 éjfélig tudod kérni! 
 
Miben segítenek a Félelem-Mező oldó Szinkronos hanganyagok?


A gyógyító Szinkron Térben készült hanganyagok saját stabilitásodat segítenek megtalálni, azt a fajta biztonságérzetedet kialakítani, amely BÁRMI TÖRTÉNJÉK IS MEGTART, és ami NEM FÜGG SENKI és SEMMI RAJTAD KÍVÜL ÁLLÓ TÉNYEZŐTŐL. 
Az előadás utáni hanganyag meditációs felvétele segít  megihenni a végtelen szeretet kelyhében. Gyógyulj, rendeződj és találd meg stabil biztonságodat, hogy tudj szívből, de józanul cselekedni lélekazonosan a mindenkori itt és most-ban. 
Hiszek az újabb pusztulás nélküli megújhodásban. Hiszek a FöldFelkeltében. Hiszek abban, hogy egy átmeneti kort élünk, mely során mi magunk képezzük a hidat régi és új között. Ami nem működik felismerjük, elengedjük, kitapalsztaljuk az új jót, és új szokásokat alakítunk ki.  Új valóságot teremtünk. Földi Mennyországot. 
Igen, ehhez mindannyiunk személyes felelősségvállalása szükséges. Elsősorban önMAGa iránt, saját erejére és küldetésére találva, abba beleállva kiteljesíteni önnön tehetségeit, képességeit és értékadó módon hozzájárulni a közösen teremtett ÚJ FÖLD megvalósulásához.
Pont elegendő, ha mindenki a magáét teszi meg.
...A folytatásban pedig még egy kis olvasnivaló, ami segít továbblendülni:


Személyes Megújulásod és Újjászületésed

Képzeld el, hogy milyen lenne az életed félelem nélkül?

S ha ez még nehezen megy, gondolkozz azon, hogy milyen lenne, ha megengednéd, hogy az életedben jelen lévő félelem, szűk-ség érzetek és kényszerpályák sora motiváló erővel bírhasson, ahelyett, hogy bekorlátozna és megfojtaná cselekvő erődet?

Vajon az életed miben lenne más?

A belső játékhoz egy kis támogatást hozok a Szinkron ÉletRendszer első szintjének tanításaiból:
A félelem valójában nem más mint egyfajta visszajelzés arról, hogy valamilyen változás zajlik körülöttünk és bennünk – mely arra késztet bennünket, hogy átlépjük komfort zónánkat. Amint felismerjük és szembenézünk azzal, amitől azt hisszük, hogy félünk azonnal felkészültünk az életünkben ránk váró következő áttörésre, pozitív, fejlődést hozó, tágabb mozgásteret és bőséget hozó előrelépésre.
A félelem tehát sokkal inkább nevezhető kihívásnak az én fogalmaim szerint. Kihívást hozó élethelyzet, érzelem, mely egy meghívó oda, ahová nem mersz belépni: egy tágasabb, teljesebb valóságba – önmagadon belül vagy a világodban. Ahogyan a félelemre, a kihívásra, azaz erre a bizonyos meghívóra reagálunk az határozza meg, hogy végül milyen lesz a megélésünk. A félelem, a kihíváson keresztül tehát meghív egy teljesebb belső és külső valóságba. S mindeközben megvilágítja mindazt, ami átminősítésre, elengedésre, begyógyításra váró seb bennünk.
Ilyen módon az észlelt félelem, kinyitja a kihívás kapuját, s meghív az átlépésbe, a megújulásba; így pedig végső soron a túlpartra vezető híddá válik számunkra.
Amint félelem lesz úrrá rajtad, vizsgáld meg, hogy mire késztetne az, ha nem lenne ott a félelem és tovább mennél a jelzett irányba.
A továbblépést hozó meghívód elfogadásához írtam neked néhány segítő kérdést. Ezek segítenek majd a kihívásokon keresztül lépdelve könnyedebben és bátrabban lépdelni az utadon tovább:

  • Ebben a pillanatban valóban jelen vagyok és elfogadom mindazt, amit a jelen elém hozott? Vagy inkább a már elmúlt percek után ácsingózom, esetleg a még el nem érkezett jövőt siettetném? Hol vagyok most valójában?
  • Milyen történetet kreáltam/kreálok éppen most, ami visszatart attól, hogy továbblépjek, merjek élni és a belső vezettetésem szerint cselekedni:
  • Milyen tanulságok nyílnak meg előttem, melyek ebből a tapasztalásból eredtek/erednek vagy eredhetnének, ha mernék belelépni?
  • Vajon jelen életszakaszomban és jelen helyzetemben, itt és most engedem magam örülni az életnek? Megengedem, hogy a szívemmel lássak és örömteli, felszabadult, lelkesült életet éljek? Mivel tartom magamat vissza? Mit csinálok, ami visszatart, visszahúz és végül belülről meggyőzöm magam, hogy mégsem szabad/lehet nekem arra menni, ahová valójában vágyom?

Az ehhez hasonló belső párbeszéd folytatása egyáltalán nem káros:) Sőt előrevivő, hiszen az éppen aktuális belső valóságot sikerül meglátnunk, s vele tetten érnünk az éppen futó önkorlátozó programjainkat. Így nem csak, hogy az adott helyzetben láthatunk tisztábban rá önmagunkra és a helyzetre, hanem új meglátásokat, új reakciókat is felfedezhetünk – vagy éppen szabadíthatunk fel önmagunkban.
A kérdéseket időről-időre feltéve önmagadnak egyre közelebb kerülhetsz az élet egyébként magától értetődő áramlásához, könnyedségéhez, és ahhoz a létörömhöz, ami ebben és ebből születik. 
A szíved, mint középpontod és belső bölcs útmutatód valójában mindig ezen az úton szeretne vezetni Téged – a létöröm útján. Járd hát és válaszd hát a mindig bátor szív útját!
Végezetül most térj vissza a kezdő kérdéshez:

Milyen lenne az életed félelmek nélkül?

Hová hívnak meg valójában a félelmeid?

Ugye látod már, hogy valójában egy tágabb és szabadabb világban, egy teljesebb és boldogabb önvalódba; egy örömtelibb élet valóságába. 
FOLYTATÁSHOZ, VALÓDI FÉLELEM MEGHALADÁSHOZ AJÁNLOTT:
Ha szeretnél a félelmek gyökérokainak oldásával mélyebben foglalkozni, akkor a Szinkron I. szint tréningnapját vagy mivel most átmenetileg nem lesznek személyes képzések a Szinkron I. szintű online tanfolyamot ajánlom. Itt megértheted a miért és hogyan jönnek létre a félelmek, miként és hogyan tudjuk oldani őket, valamint erre otthon használható technikát is tanítok.

FÉLELEM HELYETT MAGABIZTOSSÁG

SZINKRON I. ESZENCIA ONLINE TANFOLYAM


INDUL: 2020. 11. 22.


4 héten át

a nevemberi mesterszámok napján, az Új Föld 22-es számának minőségében

 szimbolikusan az advent időszakával összehangoltan a téli napfordulós Újjászületés napig

Részletes információ a tanfolyamról, a Szinkron módszeréről 3 Szinkron Oktatóval és egy oktató videó példaképpen Pozsgai Nikoletta Szinkron Mester Oktatóval>>>

Addig a válságra és a vészhelyzetre való tekinettel a Szinkronban használatos ún. Élsősegély technikákat át fogom adni ingyenesen. Figyeld a Szinkron ÉletRendszer ÉletRendező csoportjában a megosztásokat.
Mi a Szinkron ÉletRendszer röviden?
A Szinkron ÉletRendszer olyan alternatív készség-és képességfejlesztő megközelítéssel dolgozik, melynek célja aktiválni az öngyógyító mechanizmusainkat; kezünkbe venni az életünk irányítását. Lehetővé tenni a tehetségeink és erősségeink feltárását, aktiválását, a gyengeségeink és korábbi negatív érzetű tapasztalásait erőforrásokká alakítva, valódi hivatást azonosítani és küldetés, életcél szerinti életet  élni. 
A Szinkron ÉletRendszer háromágú támpillére, melyen alapozódik az önmegvalósítás:

  1. A fájdalomtesti mintázatok feltárása és oldása, inaktivása – Szétválasztottság Minta Oldásokkal lehetővé teszi a Szinkron Állapot megélését 0-24 órában. Szinkron Állapot röviden = összerendezett, egyensúlyban lévő, magabiztos, lélekazonos élet megélése minden itt  és most pillanatban. LEBONTÁS ÉS MEGÉRTÉS.
  2. Összekapcsolódni a szellemi-örök lelki tudatosság egység állapotával – Egység Minta Teremtés, Szinkron Állapot létrehozása és fentartásának gyakorlata – a belső, igaz önvalóval.  MEGERŐSÖDÉS, ÚJ MINTA ÉPÍTÉS ÉS SAJÁT ERŐBE ÁLLÁS.
  3. Magyar szellemi örökséghez kapcsolódva a természettel való együttrezdülést tanítva visszavezet a Nagy Egésszel való együtt áramlásba, magasabb rendű Szinkron állapotba.  SAJÁT HELYÜNK ELFOGLALÁSA, MEGÉLÉSE, A SZINKRON  NAPI ÉLETGYAKORLATA.

Mindezt a nyugati, személyiségfejelsztő módszerek valamint a keleti útak tanításainak integrációjával éri el. A Nyugati módszerek között – többek között – a Pszichodráma, Szomatodráma, Családállítást ötvöző Személyiség Integrációs Állítások módszerét, valamint a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia szemléletével  és módszereivel generációkon és előző életeken átívelő blokkjait oldjuk. A Keleti utak meditációs útja valamint energiatanításai segítenek az egyéni, kapcsolati, generációs, inkarnációs és kollektív szintű unio mystica megértésében, technikái pedig az egység minta megteremtésében segítenek mindezen szinteken. E mellett a harmadik pillér kifejezetten az egyetemes és a magyar szakrális rendet tanítja vissza, az évkör, az évköri ünnepek és ezzel a természeti ciklikusság és vele a természet mint gyógyító erőforrás kiemelt szerepet kap.
Részletes leírás, 3 Szinkron Oktató hangfelvétele, Szinkron Tanító oktató VIDEÓ előadás Pozsgai Nikoletta Szinkron Mester Oktatóval itt érhető el>>>
 
 
 

Megosztás Facebookon

“Mi a félelem valójában? Milyen lenne nélküle? Félelem helyett Magabiztosság” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Kedves Nikoletta! Csodálatos üzenet! Szívből köszönöm a segítségedet.Most pont egy olyan életszakaszomban vagyok, melyet jobban megláthatok és ezáltal megérthetek a kérdéseid segítségével. Én épp a napokban győztem le egyik régóta tartó félelmemet : az egyik fogamat kellett gyökérkezelni és rossz tapasztalatok miatt mindig nagyon rettegtem a fogorvostól és a beavatkozástól.Most végre megtettem,pont egy hete és tegnap.Az eset után közvetlenül,olyan szabadságot éreztem,amit szavakkal le sem tudok írni.Akkor azt éltem meg,hogy bármire képes vagyok(pozitív teremtésre,gyógyulásra gondolok).Neked és minden kedves olvasódnak kívánok a félelmeik legyőzése általi felszabadító élményeket ,megélést.Tudom,és érzem,hogy sokkal nagyobb gyógyító erő rejlik bennünk,mint azt elsőre feltételeznénk.Legyen olyan a napod,amilyennek szeretnéd.Űdvözöllek: Eszter

    Válasz

Szólj hozzá!