SzInT az Egész-ségért: állítások egészség, betegség témában

SzInT az Egész-ségért: állítások egészség, betegség témában

Május 20. szerda 9:30-16:00 

 EGÉSZség-Betegség Állító Nap

“A betegség nem csupán szenvedés, hanem a test erőkifejtése az egészségért!”

Különleges tematikája lesz ennek a tréningnek: betegségeket, megbetegedett szerveket állítunk majd fel, hogy rálássunk azok kialakulásának okára, generációról-generációra átörökített blokkrendszerére, oki hátterére. Krónikus vagy visszatérő betegségeket éppúgy lehet hozni, mint testkép-énkép-ideális testsúlyhoz fűződő problémákat (testsúly problémák), táplálkozási zavarok (bulímia, anorexia, elhízás, IBS, glutén érzékenység, táplálék allergiák, stb.), az egyes szervek betegségeit, szervrendszerek funkcionális működészavarait (pl. bőrbetegségek, emésztőrendszer, kiválasztórendszer, szív-keringési rendszer, idegrendszer, stb.)

Ha a Te életedben vannak visszatérő betegségek, balesetek, vagy a generációs hátteredben tudsz ilyenről, főleg fatális betegségekről (pl. rák) mindenképpen érdemes oldanod a mintázatokat!

Elegendő résztvevő esetén a belső szervrendszeredet felállítását is kérheted, hogy helyzetképet kapj arról mi történik ott belül, mi van kialakulóban.

Ha szeretnél jönni, kérlek töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot, az állítói helyek, és a segítő-résztvevő helyek  kapcsán is mindenképpen jó, ha foglalod helyedet! A témanap limitált résztvevői számmal meghirdetett.

Ajánlás: Mielőtt az első állításodat kérnéd, legyél legalább egyszer résztvevő-segítője a tréningnek. Ezt akkor is így javaslom, ha voltál már családállításon máshol, voltál már kineziológusnál, voltál már dráma csoportokban. A SzInT egy komplex személyiség integrációs fejlesztő rendszer, mely nem csak ezen három módszer ötvözete, tartalmaz még más kiegészítő személyiség fejlesztő módszerelemeket is. Az alapmódszerek ismerete külön-külön előny, ugyanakkor sem nem feltétel, sem nem elegendő önmagában. Az állításhoz a SzInT tréning módszerét ajánlott működés közben megismerni, így várható, hogy érteni is fogod mi történik a tréningnapon benned, a társakban és az állítókban. A SzInT állítói helyeket először mindig a SzInTen már részt vettek kapják meg előfoglalási felajánlásban, így gyakori, hogy egy kiírt időponthoz már eleve nincs állítói hely. A legnagyobb módszerhatékonyság miatt, fontold meg ezen szavakat a Te esetedben is, és próbáld ki a részvételt ezen a különleges módszeregyüttesű tréningen.
Két korábbi Egészség/Betegség Fókuszú SzInT nap állításainak összefoglalását olvashatod itt:
Szorongás /mióma / fájó testtájak / stroke / mozgásképtelenség témákban>>>
Nőgyógyászati fertőzések / lumbágó / migrénes fejfájás témában>>>
A SzInT állító nap részvételi díja:
12 000Ft, melyben benne van saját test/betegség konstellációs állításod is;
ha kérsz generációs háttéroldást hozzá (teljes konstelláció állítás és oldás), akkor 15 000Ft a díjad.

Jelentkezés:

Kérlek töltsd ki az alábbi mezőket:

Keresztnév:*
Vezeték Név::*
E-mail cím:*
Telefonszám (szervezéshez)::
Számlacím (cégnév és cím):*
Postacím (ahová a számlát küldhetjük):*
Mire keresel meg/feloldást?  *
Megjegyzés:

 Mi történik miután jelentkeztél?
Kapsz a megadott e-mail címedre egy visszaigazolást. Ha ez nem történik meg, akkor valami hiba történt, kérlek jelentkezz még egyszer vagy írj az noionmegvalositas kukac gmail pont com címre!

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!