10 milliószoros teremtő napok

10 milliószoros teremtő napok

A tibeti hagyományok szerint minden évben 4 olyan nagy Buddha nap van,amely különleges hatása miatt figyelemre méltó a nyugati ember számára is. Ezeken a napokon minden teremtésünk 10 milliószoros erővel hat vissza ránk. A pozitív teremtő energiák és a negatív teremtő energiák éppúgy felerősödnek, ezért nagyon oda kell figyelnünk a gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre… minden nap, de ezeken a napokon különösen!

Tehát kiemelten fontos, hogy arra gondolj amit teremteni szeretnél az életedben. Legyen célod, hogy minden nap kontrollálod a gondolataidat, hiszen az élet minden pillanatában teremtünk a gondolatainkkal, szavainkkal és tetteinkkel, nem csak a különleges napokon!

A jeles napokat, különösen, melyeknek ennyire erős a hatásuk, mint a 10 milliószoros napoknak, mindenképpen érdemes kihasználnod a saját és szeretteid, jólétét, bőségét, és a Föld egységét teremtened!

Ha negatív érzelmeid,gondolataid merülnek fel, egyszerűen, nyilvánítsd ki,hogy elengeded őket. Szintén bölcs döntés, a nagy terheid feloldását erre a napra időzíteni.

Küldj fényt a Földnek és az emberiségnek! Képzeld el a Földet egészségesnek,a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek. Lásd, hogy béke és bőség van a Föld egészén, hazánkban és lakókörnyezetedben, otthonodban és a lelkedben!

Tegyél meg mindent amit szeretnél, jelezve az univerzumnak a konkrét törekvésedet és hagyd ezt 10 milliószoros erővel hatni!

Szólj minél több embernek,hogy ők is tudatosak lehessenek ezeken a napokon!

Az idén szerencsénkre 5 ilyen nap is van:

1.Február 24. kedd,  Jégbontó Hava

2.  Március 11. szerda
a Kikelet Hava

3. Június 7. vasárnap
, Napisten Hava

4. Július 25. szombat
, az Áldás Hava

5. November 9. hétfő,
az Enyészet Hava

***

Használd ki ezeket a napokat és teremtsd tudatosan újjá az életedet!

Mi hagyományosan ezeken a napokon összejövünk és közösen meditálunk, kirándulunk, beszélgetünk, tanulunk!

2008-ban például az október 21-i napra tettük az Első Női Önmegvalósítás Konferenciát, melyen tudatosan dolgoztunk a nőiségünk megerősödésén, a női kiteljesedésen!

2009-ben július 25-ére raktuk az ÉletKehely kirándulást,melyet a női lét és a nő test csodájának szentelünk és a női teremtő erővel, annak különlegességével foglalkozunk egy szakrális kirándulás alkalmával!

Bővebben az ÉletKehely kirándulásról>>>

Szólj hozzá!