ÉletKehely Kirándulás

ÉletKehely Kirándulás

Július 25-e a tibeti hagyományok szerinti 10 milliószoros erejű gyógyító és teremtő “nagy Buddha” nap, mely különleges módon egybeesik a Maya kalendárium szerinti nulladik, az ún. időn kívüli nappal!

Ezen a napon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat, kiváló lehetőség a negatív érzelmeid, gondolataid elengedésére, a terheid feloldására, a teljesség,a bőség és szeretet-egység megteremtésére életedben!

Csakúgy mint az előző években, az idén is különleges rendezvénnyel szeretnénk megünnepelni ezt a csodálatos napot: idén az ÉletKelyhének, a női lét csodájának szenteljük ezt a napot!

Ha szeretnéd ezt a napot a lehető leghatékonyabban eltölteni, méghozzá a Föld Anya ölén, várunk szeretettel a szakrális kirándulásunkon!

Már hagyomány, hogy a 10 milliószoros napokon összegyűlünk és egy adott témán dolgozunk önmagunkon. Korábban a Fény-Forrás Élet-és Mozgásközpont adott otthont ezeknek a rendezvényeknek, most a Fény-forrás Közössége és baráti körével a természetben szeretnénk tölteni ezt a július 25-ét!

Az ÉletKelyhének, azaz a női test templomának és a női teremtő erő aktivizálásának szenteljük ezt a napot!

A természetben, egyé válva a Földanya rezgéseivel a jövő szombaton kirándulással egybekötött tanulási lehetőségre hívlak:

A kirándulás várhatóan 9-16 óráig tart, kényelmes tempójú és maximálisan bírható távú lesz, hiszen nem a teljesítménytúra a célunk. A vezetett kirándulás a Budai hegység szakrális pontjait keresi fel, egy-egy jellegzetes energetikai ponton megállunk, rövid elméleti tanítások után energetikai gyakorlatokat tanítunk majd a férfi- és női energiáid kiegyensúlyozása érdekében, az egységállapot és teljesség megélésének elősegítéséért!

Ott a helyszínen tanítjuk meg az egyes energiapályáid, gyűjtőhelyeid felismerését és aktivizálását segítő gyakorlatokat. Az útvonalunk egy kehely formát fog kiadni, mely az érintett helyszínek rezgésével és a végzett gyakorlatokkal, meditációkkal hozzásegít megélni és kiegyenlíteni a női és férfi energiáidat!

Milyen energetikai gyakorlatokat sajátíthatsz el?

1. A test legfontosabb teremtő és befogadó, férfias és nőies energiapályáit valamint energia-gyűjtőhelyeit megismered és tisztítod önmagadon

2. Megtanulod a fő energiapályákon való energiagyűjtést és keringetéseket, melyet légző-gyakorlatok is segítenek majd.

3. A különböző aurarétegekben és az energiapályákon megtanulod felnyitni a blokkpontokat és kivezetni a fejlődésedben visszatartó negatív energiapangásokat, feltolulásokat.

4. Megtanulod kivezetni az inkarnációsan és genetikailag hozott és szerzett női alárendeltség energiamintákat és azt teremtő energiává alakítani

5. Megismered és aktivizálod saját legfontosabb energiatermelő, megtartó és aktíváló csakráidat/ Nap, Hold , petefészek csakra.

6. Megtanulod a női (teremtő) erőd felszítását,a gyógyító és teremtő folyamatokba való bevezetését

7. Tanításokat kapsz a női teremtés különlegességéről, a női erő mibenlétéről és forrásáról, a női teremtés és a szex kapcsolatáról, a tantrikus szeretkezésről és a gyógyító szerelemről, a női test energiagenerátor és dimenziókapuként való működéséről, a szakrális fogantatásról és a szülésről

8. Konkrét gyakorlatokat tanulsz a koncentrációs szinted és az energiaszinted emeléséhez, az egészségmegőrzéshez és a felemelkedéshez.

9. A nap során átadott tudásanyag és gyakorlatok saját élményű elsajátítása hozzásegít a férfi és női energiáid kiegyenlítéséhez és a teremtő erőd aktivizálásához

Miben segítenek neked a belső alkímiai energetikai gyakorlatok?

1. A szexuális energiád blokkjait képessé válsz oldani, ami felszabadítja a teremtő erőd, a kreativitásodat, fokozza a termékenységet.

2. A férfi-és női energiák kiegyensúlyozása elősegíti az egészséged megőrzését, gyorsítja a betegségekből való kigyógyulást, csökkenti a stresszt, növeli a koncentrációs képességedet és ezáltal a teljesítményedet, hatékonyságodat is

3. A párkapcsolati mintáid oldódnak és ez által a már meglévő kapcsolatok kisimulnak, ha nincs párod, akkor megkönnyíted a kapcsolat létrejöttét és kiépülését

4. Az energiapályák blokkjai, a férfi és női minták, valamint a párkapcsolati és szülői minták oldódásával képessé válsz valóban a saját életedet élni és irányítani, valamint nem adod tovább a negatív programjaidat a gyermekeidnek

5. A kiegyensúlyozott férfi-női energiák és a meglelt női erő hozzásegít az anyai örömök megéléséhez, a természetes és áldott szüléshez,  az anya-gyermek kötődés erősödéséhez egészséges mértékű kialakulásához és fenntartásához

6. A kiegyensúlyozott energetikai működés tiszta látást eredményez és könnyű döntéseket hoz, egyszerűen a belső erőforrásokra támaszkodva megerősödik a belső hangod és tudni fogod merre kell halad az életedben

7. A női erőd megerősödésével tudatosan fogod irányítani a szexuális energiádat, visszanyered nőiségedet és egyenrangú, tiszteletteljes bánásmódban részesülsz, önbizalmad-önértékelésed nő a gyakorlatok végzésével

8. Kimeríthetetlen belső energiaforrásra lelsz!


Mindezt egy olyan napon, mely nem csak 10 milliószoros nap lesz, hanem ún. időn kívüli nap is, mely

Egy különleges nap, amely tízmilliószoros egyszerre és a maya kalendárium szerinti mátrix nap

Egy nap ami megváltoztatja a valóságodat és aktivizálj a teremtő erődet

Egy nap ami az időn kívül áll, amikor karmikus elhomályosulások nélkül,

tisztán látva engedheted a múltad és teljességet teremthetsz,

ahol megszűnik az idő és a tér…mert eggyé olvadsz a természettel, az Egy-gyel!

Egy nap legbelsőbb és legbölcsebb önmagaddal,

Egy nap mely segít lehántani a rád rakódott burkokat, szembenézni mostani önmagaddal és mellyel esélyt kapsz elfogadni önmagad igaz teljességét!

Kiket várunk?

Természetesen nem csak nőket várunk a kirándulásunkra, hiszen a női és férfi energiaminőségek egyszerre vannak jelen mindannyiunkban és emberi feladatunk mindkét minőségünket megismerni, fejleszteni és kiegyensúlyozni!

Korosztályok tekintetében ajánlott kor a 14 éves kor betöltése, de felső határ nincs!

A kirándulást vezetik és a belső alkímiai gyakorlatokat megtanítják Neked:

Pozsgai Nikoletta – életmód-tanácsadó és terapeuta, a női blokkok kineziológusa, női önmegvalósítás specialista Bővebben Nikolettáról>>>

Dr. Lenkey Dorottya – numerológus, kristályenergia terapeuta, SVT tanácsadó Bővebben Dorottyáról >>>

Mennyibe kerül a részvétel?

A részvételi díj 9 000  forint, mely tartalmazza:

1. a vezetett kirándulást,

2. a tanításokat,

3. a felkészítő önelemző feladatlapot és

4. a tanultak jegyzetét.

A díjat a helyszínen kell majd befizetned!

Figyelem:

a résztvevők száma korlátozott!

Jelenleg még 2 hely áll rendelkezésre!

Találkozó:

Július 25-e, szombat 9-óra,  Moszkva téren a 90-es busz megállójában!

Előzetes bejelentkezés szükséges, melyet az alábbi űrlap kitöltésével könnyen és gyorsan megtehetsz:

Név:*
E-mail:*
Telefonszám (szervezési okokból):

A jelentkezés után e-mailben további információkat küldünk, hogy a lehető legjobban fel tudj készülni erre a különleges, “ÉletKehely” napra!

***

Kiegészítő információk a szakrális kirándulásról:

Találkozó:

Július 25-e, szombat 9-óra, Moszkva téren a 90-es busz megállójában!

9:15-kor elindulunk, csatlakozni nem lehet később, mert a busz út is része a tanulásnak:) A busszal a Normafához megyünk, majd onnan indulunk tovább a kezdő gyakorlatsorunk után.

Előzetes bejelentkezés feltétlen szükséges, a fentebb lévő rövid űrlap kitöltésével könnyen és gyorsan megtehetsz!

Felszerelés:

Laza könnyű kiránduló ruházat, réteges öltözködés (az időjárás elég kiszámíthatatlan mostanság:). Szél/esőkabát,zárt cipő javasolt. Eső-tervünk is van:), e miatt ne aggódj!:)

Könnyed tempó, legalább tíz megállással (mindegyiknél gyakorlatot végzünk és/vagy meditálunk). Tehát nem lesz megerőltető sem a táv, sem a terep.

Enni-innivalót érdemes hozni, mindenki amit szeret. Javaslatként vizet és könnyen emészthető táplálékot, gyümölcsöt-magokat ajánlunk inkább, de ez egyéni döntés kérdése.

Az ebédet piknikszerűen ejtjük meg, ha van kedved hozz olyan élelmet is,amit szívesen adnál a többieknek is (kóstoló, kipróbálni való, kedvenc sütemény, saját gyümölcs).

Pokróc/pléd/ülőpárna, esetleg polifoam vagy más olyan alkalmatosság, amire ülni tudsz jól jöhet.

Kérés:

Egy mécsest és egy szál virágot hozz magaddal. Nem az a lényeg, hogy milyen, hanem, hogy legyen nálad.

Szólj hozzá!