Mentsd meg a Méhedet!

Mentsd meg a Méhedet!
méh, női méh

A női méh kapcsán úgy tartják az orvosok – és a köztudat is, hogy a gyerekszülés miatt van rá szükség. Ha ezt a feladatát betöltötte, vagy a nő már “kifutott” az időből, akkor érdemes ki is venni “ha már ott járunk”. Ezért kisebb-nagyobb problémák esetén egy bizonyos kor után helyből azt tanácsolják, hogy “vegyük ki a méhet és megoldódik a probléma”. Sőt, felháborítóan sokszor hallottam, hogy úgy vették ki egy nő méhét, hogy nem hozhatott arról döntést, s valójában nem lett volna indokolt annak eltávolítása.
Sajnos az évek során több kliens, vagy éppenséggel a Női Energiát Aktiváló NEFre úgy jönnek a nők, hogy már nincs méhük. A héten most is több olyan nővel találkoztam, akiknek kivették a méhét. Egy kivételével nem volt indokolt a méh eltávolítása!
Ilyenkor egyrészt szomorúság fog el, másrészt mindannyiszor többszörös erővel éled bennem újjá a tenni akarás…hogy elmondjam, MENNYIRE FONTOS A NŐI MÉH, hogy megmutassam azt a csodát, amire képes és amire képes vagy vele, általa, a méh-erőddel!

  • Ha csak egy mód van rá, MINDENT meg kell tenni azért, hogy maradjon. 
  • Ha pedig már késő, már kivették a méhet, akkor megtanulni és végezni a méh munkáját helyette. 

Ha szeretnél többet tudni a méhedről, válogass az írások közül>>>
A Nőbarát Nőgyógyászok
Tisztelet a kivételeknek az orvosok között is. Erre is van szép számmal példám, hogy a nőgyógyász orvos mielőtt a műtétet időpontját kiírja azt javasolja a páciensének, hogy tegyen meg mindent, amit csak lehet alternatív utakon, hogy megmentse a méhét. Van több olyan orvos, aki kifejezetten és célirányosan elküldi hozzám a páciensét kineziológia kezelésre, méh tanfolyamokra. Sok esetben szép gyógyulásoknak lehetek így segítője, örömteli tanúja, és van, hogy végül mégis szükséges a hysterectomia. Ezen esetekben azonban a nő fel tud rá készülni és meg tudja tanulni átvenni azon feladatokat, amelyeket a méhe végez.
Tudj meg még többet, tanulj, hogy megvédhesd magad és azt, ami nőiséged alapja, női erőforrásod és női teremtő erőd alapja!
Ha tudatosan keresel és kész vagy megismerni méhed, olyan gyakorlatokat tanulni, amelyekkel megtisztíthatod, energetizálhatod és gyógyíthatod méhed akkor a MéhErő Körök programját ajánlom neked.

Aktiváld női egészséged alapját, méhed, s vele gyógyítsd nőiséged, női életed!

méh erő körKövetkező MéhErő Kör indul:

2017. március 29. 

* két hetente szerda esténként 5 alkalommal *

Olvasd el pontosan mit tanulhatsz, mire és miért lehet jó a méh-gyakorlatok végzése számodra>>>

Ha inkább online megoldást keresel, az elméleten túl belső kapcsolódásra is vágysz a női tudással:

A Vörös Sátor Titkai
A titkok, melyeket nagyanyák adtak át leányaiknak és unokáiknak, a nőiség közös tudása. A női életút, a ciklikusság és a női ritmus bennünk lüktető törvénye, a női teremtő erő mind e titkok közé tartoztak. A Vörös Sátor Titkai a nők közös titka. De az átadás láncolata megszakadt. 
*** Nőiségükkel ismerkedőknek, akik nem kapták meg e tudást női felmenőiktől:

December 8-án egy olyan online tanfolyamot indítok, amely ezt a tudást hivatott olyan módon átadni, hogy az a mai modern nő számára érthető, használható legyen a hétköznapi életében. 

A Vörös Sátor Titkai online tanfolyam – a legfontosabb női tudáskincs gyűjteménye>>>

***Haladóknak, akikben szintén tetterő éled a nők segítése iránt MéhNővér képzés:
A patriarchátus előtti korokban a nők őrizték az életmisztériumokat, vezették a beavatásokat. Hétköznapi értelemben az avatás, beavatás olyasvalamibe történt, ami a megfelelő kor és pillanat eljövetele előtt nem volt elérhető az egyén számára. A beavatás többek között lehetett egy életciklus váltó kapu, lehetett egy a közösségbe fogadó szertartás vagy  akár az élettől való búcsúzás kísérése is. A beavatott nőket, akik a beavató szertartásokat végezték papnőknek hívták, vagy táltosasszonyoknak, rima -és aranyasszonyoknak, ahogy a mi kultúránk nevezte őket.
Ők és leszármazottaik őrizték az élet misztériumainak beavatásait, köztük a születés, a nővé avatás és esküvés, a lélekhívás és szülés, a NagyAnyaság bölcsességébe avatást és végül a halál beavatását.
Ma mindennek tudását a MéhNővérek képviselik, felkészülve arra, hogy a nőiség beavató kapuiban ott álljanak mások számára. Ha érzed a hívást várlak szeretettel:

Következő képzés indulása 2017. November, 9 hónapon át:

MéhNővér képzésről részletes leírást találsz ide kattintva>>>

…mert ideje, hogy újra ott álljunk egymás mellett az úton, újra szőjük a köröket, és újra éljük a majdnem elveszett, de mindig örök női bölcsességet!

 Szeretettel- élet szerelemmel:

 Pozsgai Nikoletta

 kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

 személyiség integrációs tréner

  női önmegvalósítás specialista 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!