Út a Teljességbe, a Szeretetbe…

Út a Teljességbe, a Szeretetbe…

Út a Teljességbe, a Szeretetbe…

 

Méhed a kehely, az élet megszentelt kelyhe, és az vagy te magad is. A titok, melyet oly sokan kerestek, benned rejlik: te vagy a titok, a titkos értelmű rózsa, a Szent Grál maga.

 

Az élet kelyhe vagy, hiszen nőnek születtél, így áldott vagy az élet misztériumának minden kincsével, minden tudásával.

Méhed a kehely, mely egybegyűjti mindazt, ami szétválasztott, megtisztítja, majd szívedhez felemeli, hogy annak szeretetében eggyé válhasson, aztán méhed kelyhében pihenhessen megint. Engedd, hogy mindaz, ami kettősség, szétválasztottság benned, az méhed kelyhében kiegészüljön, poláris társára leljen, és az ellentétek – a yin a yanggal, a férfi a nővel, a fehér a feketével, a világos a sötéttel, a hideg a meleggel – egymásban megpihenhessenek, egymást kiegészítő, dinamikus egyensúllyá lehessenek, egymásba átalakuló, egymásból születő egységet képezzenek.

Méh-erős vagy!

Mostanra már te is jól tudod, hogy a méh, mely alsó erőközpontunk tere, egyben a női teremtő erő székhelye és szentélye is. Segítségével az életünkbe vonzhatjuk mindazt a jót, amire vágyunk – legyen az bőség, szerelem, egészség vagy bármi más –, a beengedett égi szikrát a méhünk terében elvetve, majd táplálva, öntözve a maga idejében a világra szüljük.

 

 

„Ami a női szívben, elmében és a test bölcsességében nyugszik, a legnagyobb titkok és legnagyobb erők egyike – amelyek csak arra várnak, hogy feltáruljanak.”

(Judi Sion – Tom Kenyon: Mária Magdolna üzenetei)

 

 

unio mystica, egység minta teremtő kurzus
méherőébresztő

Te magad vagy a saját földed, a mag, és az abból szárba szökkenő palánta, és magad vagy az egekbe nyúló életfa is, melyet most engedj hatalmasra nőni, isteni fényedben ragyogni. Engedd magad magasra nyújtózni, minden szirmodat kinyitni, megannyi gyümölcsöt hozó, tápláló nagy fává válni.

Engedd magadat nőnek lenni, erődben állni, női erőforrásaidból táplálkozni, a természettel együtt lüktetni, a nagy Egésszel összehangolódottan, azzal szinkronban legtelje-sebb önmagaddá lenni. Engedd méh-erőtered hatalmasra nőni, hogy kelyhe lehessen minden teremtésednek, a polaritás egymásba szeretésének, ezáltal az egységnek.

Méh-erős vagy. Tápláló erőd méhedben fogan, mely él és erejé-ben áll – erős nő vagy hát te is. Magunkat és energiaterünket szabaddá téve kiépül a bizalom előbb önmagunk, majd a külvilág felé is, és ezen az úton tudatosan előrehaladva lassanként újra meg merjük majd engedni, hogy a férfi belépjen testünk szent kertjébe. A bizalom segítségével képessé válunk a kapcsolódásban megélni a szív nyitva maradását, ami végül segít átszeretni a férfival való kapcsolatot. Amire vágyunk, az belőlünk tud megszületni.

 

Átszeretni a férfit…

Ha meg akarod változtatni a világot, szeress egy Férfit; igazán szeresd.

Válaszd azt, akinek a lelke tisztán megszólítja a tiédet, aki lát téged; aki elég bátor ahhoz, hogy féljen. Fogadd el karját, és vezesd el gyengéden a Szíved mélyéig, Ahol megérezheti a Tüzedet iránta, és megpihenhet ott, és elégetheti nehéz terheit a tüzedben. Nézz bele a szemébe, nagyon mélyen, és lásd, mi van ott, ami éppen szunnyad, éber vagy félénk, vagy várakozó. Nézz be a szemébe, lásd ott az Atyáit, Nagyatyáit, és minden háborút és őrületet, amit az ő lelkük harcolt valahol, messzi tájakon, valaha, messzi időkben. Tárd fel fájdalmaikat, harcaikat, kínjukat és bűnüket; ítélet nélkül, és hagyd távozni azokat. Érezz bele az ősi terhébe, és tudd, hogy amit ő Benned keres, az egy biztonságos Menedék.

MEGBÍZUNK ABBAN, HOGY FEL AKAR ÉS FEL IS TUD ÁLLNI A FÉRFI.

noionmegvalositas.hu

Legnagyobb ajándékunk tehát, amit a szeretetünk mellett neki adhatunk, hogy bízunk benne és abban, hogy erejébe áll, majd az erejét az életet szolgáló módon használja és nem él vissza vele. A kulcs tehát a bizalom: saját ősbizalmunkat, majd az erre épülő önbizalmat és társbizalmat kell felépítenünk, visszaépítenünk magunkban ahhoz, hogy továbbléphessünk a férfi felé, valóban szeretni tudjuk őt, és valóban megengedjük magunknak is, hogy ő szeretni tudjon bennünket. 

Amíg mi Nők nem lépünk előre és nem emeljük fel magunkat, addig a férfi sem lesz képes erre.

 

 

 

 

 


 

MéhKirálynő Online Tanfolyam

 

 

1. 20 lecke, 115 oldalnyi írott anyag

2. Előadás és Meditációs hanganyagok

3. Méh tisztító, gyógyító gyakorlatok, hogy élhess Méhed erejével

4. Építsd fel női önbizalmad és női önbecsülésed!

 

INDUL: 2021. SZEPTEMBER 12. 

MÁRIA NEVE NAPJÁN

 

 

MéhKirálynő Online tanfolyam témái:

  •  a méh-erő és a méh bölcsesség témájának megértést szolgáló elméleti háttéranyagot, s mellette
  • lépésről-lépésre követhető, otthon végezhető energetikai gyakorlatokat tanít meg
  • a méh-vel való kapcsolatfelvételtől
  • a méhtisztításon keresztül
  • a méh gyógyításáig
  • ANYA SEBEK gyógyítása
  • Kötődés-Biztonság/bizalom témák oldása
  • Méh-Erő ébresztés
  • A Teremtő Anya, női teremtő erő misztériuma
  • TürElem-mel megbékélt Női Teremtés útja

Ki tartja a MéhKirálynő online tanfolyamot?

Pozsgai Nikoletta a Méh Erő Ébresztő sikerkönyv írója, a Méh tanítások, méh áldások folyamatáért és a női körök születéséért mozgalmat indított Magyarországon. 2017-ben került először kiadásra a méh tanításokat összefoglaló könyv, mely mögött 20 év gyűjtő munkájának eredménye a magyar és nemzetközi tanító vonalak tanításainak összegzése áll. Személyes tapasztalatok, egyéni kliensekkel végzett női blokkoldó folyamatok, női körökben végzett méh áldások, méh szertartások, női szertartások megélései, visszajelzései alapján került összeállításra. Sok hasznos elméleti információ mellett, gyakorlatok, meditációk és ébresztő Méhnővér útravalók kerültek e valóban erőt adó, női teremtő erőt ébresztő könyvbe.


Hogyan zajlik az online tanfolyam?

Az online tanfolyam egy zárt online felületen zajlik, ahová a tanfolyam elején regisztrálsz be. Majd 2-3 naponta kapod az egyes leckéket, melyeket mindig ezen a zárt felületen találod. Az egyes anyagrészek feldolgozására ajánlás a leckék küldésének üteme, de lehetőséged van saját tempódban feldolgozni őket. Amennyiben az ajánlott tempóban végzed akkor 9 hét alatt jól befogadható és feldolgozható a kapott tartalom. Tartalmukat illetően írott, elméleti, megértést segítő háttéranyagok mellett előadás, meditáció felvételek és gyakorlatok is segítik belső munkádat, építik nőiségedet, belső női erődet.


Mennyibe kerül a Méhkirálynő online tanfolyamon való részvétel?

A tanfolyam részvételi díja:

 40 000Ft


Melyhez AJÁNDÉK:  5 500Ft értékben a Méh Erő Ébresztő máig 8 kiadást megélt könyvem!

—> Ha ez már megvan, akkor választhatsz egyet a többi 6 könyvemből! Ez esetben jelöld be a megrendeléskor, hogy melyiket kéred!

 

Ajándék a postaköltség is! 

A könyvről itt olvashatsz részletesebben: Bővebb leírás…Méh Erő Ébresztő címmel megjelent könyvről>>


JELENTKEZÉS 

A részleteket is itt találod, de jelentkezni is tudsz: https://noionmegvalositas.hu/noiseg/mehkiralyno-online-tanfolyam/

Továbbá, alább is leadhatod részvételi szándékod:

A MéhKirálynő Online Tanfolyam megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot! 

Elküldése után a megadott mail címedre visszaigazolás érkezik a fizetési tudnivalókkal!

 

Keresztneved (amin szólíthatlak):*
Vezetékneved:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra az elírások elkerülése végett:*
Telefonszám (tanfolyami ügyintézés esetére):*
Számlacímed (cég cím vagy magánszemélynél postacím):*
Milyen problémára keresel választ, megoldást?
Ismersz-e, tanultál-e méh gyakorlatokat? Ha igen, milyeneket?

A könyv postázásához kérlek töltsd ki a szállítási adatokat ezen megrendelőlapon is:

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszámod (a futárszolgálatnak adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):
Fizetési módok:*Postai utánvét Banki átutalás és postázás (1800Ft belföldön az árban) Személyesen a meghirdetett programok előtt
Melyik könyvet kéred?:*

Méh Erő Ébresztő 5500Ft

Nőiség Ezerszirmú Rózsája

5500Ft Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft

Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft

Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft

A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4500Ft

Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft

Számlacímed:*
Postacímed vagy szállítási címed:*
Dedikációt kérsz-e?:
Megjegyzésed, kérésed:

Váljék hasznodra, női EGÉSZségedre!

Szeretettel: Pozsgai Nikoletta kineziológus,

életmód tanácsadó-és terapeuta

személyiség integrációs tréner, oktató Női Energia

Fitness Mester Oktató

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!