MéhKirálynő Online Tanfolyam

Építsd újra Nőiséged, vedd vissza Női Erődet!

A személyes boldogságod titka abban van, hogy belelépsz ebbe a női erőbe, és nem csak a személyes boldogságod függ ettől, hanem a kollektív boldogságunk, azaz világ sorsa is.

Gyere, indulj el a Méhed és a Női EGÉSZségedért!

Mikor a női életenergia növekszik, akkor a nő méhe egészséges, ő maga virágzó, életvidám, tele van kreativitással. Ezzel szemben rengeteg nehézség, életprobléma, stressz terhel bennünket nőket. Ebben kívánok neked segíteni, támogatást nyújtani, hogy te virágzó és életvidám nőként éld a mindennapjaid.

Miért nem érzed női teremtő erődet?

Lépj ki a ködből és ébreszd fel ősi Női Méh Erőd!

 

Az új generáció, és egyben a világ anyjai vagyunk!

“A világ anyjai vagyunk… És itt az ideje, hogy ezért az erőért felelősséget vállaljunk, abbahgyjuk a férfi erővel való erőlködést, visszadjuk  férfi erőt a férfiaknak és végre egyensúly szülessék. A személyes boldogságod titka abban van, hogy belépsz ebbe a női erőbe, és nem csak a személyes boldogságod függ ettől, hanem a kollektív boldogságunk, azaz a világ sorsa is.”

Marianne Wiliamson

Tápláljon téged saját méhed, hogy egészséges nőként táplálhasd szeretteidet. Először magad erősödj meg, hogy adni tudj!

Mivel találkozol a tanfolyam alatt?

MéhKirálynő Online tanfolyam témái:

 •  a méh-erő és a méh bölcsesség témájának megértést szolgáló elméleti háttéranyagot, s mellette
 • lépésről-lépésre követhető, otthon végezhető energetikai gyakorlatokat tanít meg
 • a méh-vel való kapcsolatfelvételtől
 • a méhtisztításon keresztül
 • a méh gyógyításáig
 • ANYA SEBEK gyógyítása
 • Kötődés-Biztonság/bizalom témák oldása
 • Méh-Erő ébresztés
 • A Teremtő Anya, női teremtő erő misztériuma
 • TürElem-mel megbékélt Női Teremtés útja
 • 20 lecke, 115 oldalnyi írott anyag
 • Előadás és Meditációs hanganyagok
 • Méh tisztító, gyógyító gyakorlatok, hogy élhess Méhed erejével
 • építsd fel női önbizalmad és női önbecsülésed!
 • a tanfolyam során külön figyelmet szentelünk az anyasebeknek, a transzgenerációs női blokkoknak és a férfiaktől átvett sorsminták kioldásának

Az elmélyülést, belső mégélést, a méh-gyógyítását, erőterének aktiválását segítő meditációs hanganyagok segítik:

 • a méh terében való elmélyülést és azon keresztül
 • saját női teljességed megismerését,
 • az erőid aktiválását
 • fokozódik  női önbizalmad
 • megnövekszik és megerősödik önbecsülésed
 • könnyebben és tisztábban tudsz kapcsolódni nőiségedhez
 • nőiségedet értékként, kincsként fogod látni, érezni a tanfolyam végére
 • megtanulsz örömmel élni női testedben
1. Spirál
Méh energia aktíválás>Méh Tudatosság ébresztés, méh tisztító, töltő gyakorlatok, energetikai és testgyakorlatok, meditációk, első szintű méh áldás és méh gyógyítással zárul.
2. Spirál
Gyógyító méh>A méh gyógyítás recepteskönyve, avagy hogyan gyógyíthatod a méhedet, női testedet (méh vidító életmód, gyógyító étkek-italok, kristályok, további gyakorlatok, stb.), valamint hogyan használhatod a méhedet a fizikai-energetikai-érzelmi-mentális-spirituális testeid gyógyítására, a generációs és inkarnációs blokkokat is beleértve.
3. Spirál
Teremtő méh>A tiszta méh a teremtés kelyhe tud lenni. Ezen alkalmakkor a méhet arra használhatjuk végre, amire leginkább való: tiszta teremtésre. A női erőforrások és a női teremtő energiák használata. Haladó szint.
4. Spirál
A méh erejének ébresztése.
5. Spirál
A méh erejének aktiválása, erőforrások aktiválása.
6. Spirál
Teremtés a méh erejével.
7. Spirál
Grál Méh, érkezés a MéhKirálynő minőségébe.

Gyakori kérdések>

Igen, a Méh Erő Ébresztő című könyv és a Méhkirálynő online tanfolyam elvégzése után a Méh Erő Ébresztő tanfolyamra várlak szeretettel. Azon a tanfolyamon már nem az alapvető tanításokkal, és gyakorlatokkal, hanem a csak személyesen átadható gyakorlatokkal és a személyes oktatói jelenlétet, kísérlést igénylő belső munkákkal foglalkozunk. Tehát a tanfolyam során kapott gyakorlatok és anyagok előkészítik és megalapozzák a mélyebb belső munkáidat. Valamint konzultációt lehet kérni és egyéni méh áldást, méh gyógyító kezelésre be lehet jelentkezni természetesen. 

Mivel ez egy önismereti célú tanfolyam, egyéni belső feldolgozással, ezért ebből nincs vizsga.  A képzési rendszerben vizsgázásra akkor kerül sor, amikor Méh Erő Oktató képzést végzel nálunk.

A tanfolyam része a képzési rendszernek, melyben professzionális női segítőket képzünk és a méh-hel kapcsolatos tanításokat, gyakorlatokat a Méh Erő Ébresztő Oktatók adhatják. Ha szeretnéd te is tanítani a hallottakat, olvasottakat, annak van legális és szakmailag felkészítő módja. Ez esetben az első lépés a Méh Erő Ébresztő könyv elolvasása, majd a Méhkirálynő Online tanfolyam elvégzése, aztán a mindezeken túl személyesen átadható anyagokat, gyakorlatokat tartalmazó Méh Erő Ébresztő tanfolyam elvégzése jön. Csak olyan gyakorlatok szerepelnek ebben, amit nem lehet és nem is szabad online átadni. Viszont a könyv és az online tanfolyam az elméleti háttér, az otthon önállóan meghallgatható hanganyagok, biztonsággal elvégezhető méh gyakorlatok és meditációk terén megelőzi és megalapozza a személyes gyakorlatokat. A Méh Erő Ébresztő oktató jelöltek ezeket elvégezve, hospitálva és oktatói tréning után tesznek vizsgát, kapnak oklevelet, tanúsítványt és érvényes vállalkozói tevékenység keretében oktatják a tanfolyamokat.

Az AranyAsszony tradíció magyar hagyományvonala adja a tanítások alapját és a kapcsolódó gyakorlatokat, melyek egy része a  népi gyógyításban máig megtalálható. Ezeket kiegészítendő, nemzetközi szintű kutatások, több méh tanítónál tett tanulmányok elvégzése, valamint saját élményű és méh kapun keresztül jött méh papnői múltból származó tanítások is szerepelnek a meditációkban. Fontos hátteret, elméleti és gyakorlati,energetikai tudást ad az Arany Elixír csikung – az egyetlen női tanításokat is megőrzött taoista női tanításokat és gyakorlatokat átadó ág. Bővebben ezekről a Méh Erő Ébresztő könyvben írok. 

Ki vagyok én, hogy a MéhKirálynő tanfolyamra hívlak?

 Mindezen túl a nőiségünkben való kiteljesedés szolgálata, a nők szolgálata elhivatottságom. Szakterületem a női önmegvalósítás fizikai, lelki-érzelmi, mentális, szellemi-spirituális értelemben egyaránt. Elsősorban azokat a nőket segítem, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.

 A hétköznapok során kineziológiaoktatás és kezelések, életmód-tanácsadás és terápia, holisztikus karrier tanácsadás kapcsán; a családállítás, pszichodráma és a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia mesterhármasára épülő Személyiség Integrációs Tréningeken; személyiség és nőiségfejlesztő csoportos programokon, meditációkon; a női EGÉSZséget segítő Női Energia Fitnesz csoportjaimon vagy az AranyAsszony körökön találkozhatsz velem személyesen.

 Az interneten keresztül több távoktatási programot is igénybe vehetsz, melyek az önmegvalósítás anyagi szintű témáit (pl. pénzkezelés, női önmenedzsment, önérvényesítés, karrier, álláskeresés, célkitűzés-célmegvalósítás), lelki-érzelmi témáit (pl. pozitív énkép fejlesztés, önértékelés-önbizalom építés, párkapcsolati harmónia), szellemi-spirituális témáit (ÖrömTest építő ÉletReform Csakratanfolyam, AranyEmber, Új Valóság –Új Föld teremtő programok) is felölelik.

Rendszeresen írok és publikálok az interneten, és szülőanyja és lelkes szerkesztője vagyok a 2008-ban létrehozott, Női Önmegvalósítás Kincsestár (N.Ö.K.) honlapjának (noionmegvalositas.hu). A N.Ö.K. honlapján blogot vezetek és az aktuális nőiséggel kapcsolatos programokról, tanfolyamokról is itt tájékozódhatsz.

Csodákban teli, gyönyörű utazást kívánok Neked Kedves Olvasóm!

Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta

Az önmegvalósítás útját, a női kiteljesedés lehetőségeit tárom fel, teszem szabaddá a mai modern nő számára. 

2008-óta vezetem a Női Önmegvalósítás Kincsestárát – N.Ő.K. szakértői oldalát. Női problémákra női megoldásokat kínálva. Önismeret, önfejlesztés, önmegvalósítás.

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Impresszum