Út A Női Bölcsességhez…

Út A Női Bölcsességhez…

Út a Női Bölcsességhez…

 

A női bölcsességről szólva felmerülhet bennünk a kérdés, hogy tulajdonképpen mit is jelent valójában, mi az, ami elengedhetetlen feltétele annak, hogy valaki bölcs legyen. A legkézenfekvőbb válasz, hogy hosszú tanulmányok, sokrétű ismeretanyag elsajátítása, sok idő és tapasztalat – az igazság azonban az, hogy önmagukban az ismeretek még nem elegendőek a bölcsességhez. Éretté kell válnunk, ismeret szintű tudásból élettapasztalattá kell alakulnunk, hogy, valódi, belső bölcsességek, megérlelt igazgyöngyökké válhassunk, születhessünk, melyeket aztán a külvilággal is meg tudunk osztani. 

örömtest, egység minta, mintaváltás
méherő ébresztő.örömtest, egység

A fentiekből logikusan következne, hogy ehhez hosszabb idő, és az ennek megfelelő életkor elérése a feltétel, én azonban úgy látom, hogy önmagában az idősebb kor sem hozza el a bölcsességet. Számos nőt látni, idősebb koruk ellenére, akik valamiért nem tudták megélni a nőiségüket, kiszáradtak, megszürkültek és elsorvadt bennük a női erő. Ezzel szemben vannak olyanok is sokan, akik már egészen fiatalon, ifjú koruk ellenére is komoly nehézségeken tudtak felülemelkedni, a fájdalmas élményekből a megfelelő tanulságot levonva továbbléptek, és egyfajta különleges bizalmat tudtak kialakítani a világgal.

Ahogyan én látom, a bölcsesség, a női bölcsesség és a női energia tulajdonképpen egy, az ókori görög misztériumi iskolák által Szófia alakjában tisztelt minőség, amelyben a nő egyszerűen megérkezik abba a tudásba, hogy ismeri és elfogadja az életet annak polaritásában. Tudja, hogy az yin és yangból, nőiből és férfiből, illetve ezek kölcsönös, folyamatos és állandó egymásba alakulásából, dinamikus változásából áll, tudja, hogy az élet legfontosabb állandósága a változás maga, és pont ebben a változásban lesz képes gyökereket verni. A változás biztonságában és annak állandóságában együtt áramlik az élet hullámaival, mert biztonság, bizonyosság, belső bizalom van benne. Folyamatosan kapcsolatban van a körülötte lévő és a belőle megnyílni tudó isteni tudással, az intuíciója és inspirációja alapján pedig teremteni tud alkotásaiban. Ő lesz az, aki az állandó áramlással könnyedén együtt mozogva tud elengedni, hogy annak helyére, ami már nem jó nem szolgálja őt, képes lehessen befogadni a jelen és a jövő ajándékait. Be tudja hívni és be tudja engedni mindazt, ami vár rá és amit ő maga teremt meg önmagának, és ő lesz az, aki a belső egyensúlyát megtalálva minden pillanatban a szeretetet tudja választani a félelem helyett. 

Egy azonban biztos: a női energia természeténél fogva nem az elméleti síkon fog megmutatkozni.

Minden olyan út tehát, ami neked belső megélést, belső kapcsolódást tud adni, az elsősorban női út lesz, és a többi módszernél sokkal könnyebben nyitja a belső női bölcsességedet. A nő – alapvető működéséből adódóan – azzal tud kapcsolódni, abból tud valódi értéket kovácsolni, amivel eggyé tud válni, tehát sohasem a feje, hanem a méhe, és még inkább a szíve hangja kell, hogy vezesse. Ekkor a megtapasztalások, és a bölcsességgel való belső kapcsolódás révén méhe és szíve bölcsessége kitágul a jelen életében és annak teljes terében.

A nő stabilitását és egészségét a méh-ereje adja. A női test akkor tudja gyorsan és hatékonyan regenerálni magát, ha a méh energiatere jól és egészségesen működik. Mindez akkor van így, ha benne belülről fakadó biztonságérzet, meggyógyult ősbizalom és belső stabilitás van jelen. Ahogy a rugalmas, lágy erőbe való visszatérést gyakoroljuk, úgy leszünk egyre könnyedebbek, valóban nőiesek, mégis kibillenthetetlen erőben állók, az áramlással együtt „játszva” teremtők.

Méh-támasznak nevezem azt a csodálatos erőt, mellyel a nő saját magára támaszkodik, amikor visszaépítette ősbizalmát, és élő kapcsolata van a természettel, Földanyával és az isteni női minőséggel. A méhünkkel végzett napi kapcsolódás, terének tisztítása és gyógyítása újra megerősíti méhünk bizalmát velünk szemben, és válaszul legjobb szövetségesünkké válik. Igazzá válik az egyik kedvenc, kineziológiában használatos megerősítő mondatom:

 

„Magam vagyok a mag, a palánta és a fa. Magam vagyok önnön földem és támaszom”.

 

méherő ébresztő, támaszok, gyógyítás, bizalom

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy másokban nem érdemes megbíznunk és mindent magunknak kell majd megcsinálni, mert csak magunkra számítunk. Ugyanakkor ahhoz, hogy másokban meg tudjunk bízni, kialakulhasson a társbizalom, meggyógyulhasson a férfiakba vetett hitünk, és legyen irántuk és bennük bizodalmunk, szükségünk van az egészséges belső támaszok kiépítésére.

Te vagy Asszony! Méhed a támasz, a megtartó erő, melyből megrendíthetetlen, kibillenthetetlen egyensúly és biztonság árad ki. Te vagy az asszony, aki bölcsességének mély tudásával az ősök erejét őrzi, megtart az egyensúlyban.

Saját méhed az a barlang, melyben megpihenhetsz, töltekez-hetsz, csakúgy mint a Föld méhében, és az IstenAnya méhében egyszerre –, érezd, ahogyan hordoz, megtart és körülölel. Légy a belső nyugalom, gyűjts erőt és töltekezz, hogy önmagad földje lehess, hogy termékeny lehess, hogy a magok, melyekkel elindultál a teremtésbe, belőled kinyílhassanak és életté lehessenek, így saját legtisztább álmodat és a Föld álmát együtt kihordhasd.


 

MéhKirálynő Online Tanfolyam

 

 

1. 20 lecke, 115 oldalnyi írott anyag

2. Előadás és Meditációs hanganyagok

3. Méh tisztító, gyógyító gyakorlatok, hogy élhess Méhed erejével

4. Építsd fel női önbizalmad és női önbecsülésed!

 

INDUL: 2021. SZEPTEMBER 12. 

MÁRIA NEVE NAPJÁN

 

 

MéhKirálynő Online tanfolyam témái:

  •  a méh-erő és a méh bölcsesség témájának megértést szolgáló elméleti háttéranyagot, s mellette
  • lépésről-lépésre követhető, otthon végezhető energetikai gyakorlatokat tanít meg
  • a méh-vel való kapcsolatfelvételtől
  • a méhtisztításon keresztül
  • a méh gyógyításáig
  • ANYA SEBEK gyógyítása
  • Kötődés-Biztonság/bizalom témák oldása
  • Méh-Erő ébresztés
  • A Teremtő Anya, női teremtő erő misztériuma
  • TürElem-mel megbékélt Női Teremtés útja

Ki tartja a MéhKirálynő online tanfolyamot?

Pozsgai Nikoletta a Méh Erő Ébresztő sikerkönyv írója, a Méh tanítások, méh áldások folyamatáért és a női körök születéséért mozgalmat indított Magyarországon. 2017-ben került először kiadásra a méh tanításokat összefoglaló könyv, mely mögött 20 év gyűjtő munkájának eredménye a magyar és nemzetközi tanító vonalak tanításainak összegzése áll. Személyes tapasztalatok, egyéni kliensekkel végzett női blokkoldó folyamatok, női körökben végzett méh áldások, méh szertartások, női szertartások megélései, visszajelzései alapján került összeállításra. Sok hasznos elméleti információ mellett, gyakorlatok, meditációk és ébresztő Méhnővér útravalók kerültek e valóban erőt adó, női teremtő erőt ébresztő könyvbe.


Hogyan zajlik az online tanfolyam?

Az online tanfolyam egy zárt online felületen zajlik, ahová a tanfolyam elején regisztrálsz be. Majd 2-3 naponta kapod az egyes leckéket, melyeket mindig ezen a zárt felületen találod. Az egyes anyagrészek feldolgozására ajánlás a leckék küldésének üteme, de lehetőséged van saját tempódban feldolgozni őket. Amennyiben az ajánlott tempóban végzed akkor 9 hét alatt jól befogadható és feldolgozható a kapott tartalom. Tartalmukat illetően írott, elméleti, megértést segítő háttéranyagok mellett előadás, meditáció felvételek és gyakorlatok is segítik belső munkádat, építik nőiségedet, belső női erődet.


Mennyibe kerül a Méhkirálynő online tanfolyamon való részvétel?

A tanfolyam részvételi díja:

 40 000Ft


Melyhez AJÁNDÉK:  5 500Ft értékben a Méh Erő Ébresztő máig 8 kiadást megélt könyvem!

—> Ha ez már megvan, akkor választhatsz egyet a többi 6 könyvemből! Ez esetben jelöld be a megrendeléskor, hogy melyiket kéred!

 

Ajándék a postaköltség is! 

A könyvről itt olvashatsz részletesebben: Bővebb leírás…Méh Erő Ébresztő címmel megjelent könyvről>>


JELENTKEZÉS 

A részleteket is itt találod, de jelentkezni is tudsz: https://noionmegvalositas.hu/noiseg/mehkiralyno-online-tanfolyam/

Továbbá, alább is leadhatod részvételi szándékod:

A MéhKirálynő Online Tanfolyam megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot! 

Elküldése után a megadott mail címedre visszaigazolás érkezik a fizetési tudnivalókkal!

 

Keresztneved (amin szólíthatlak):*
Vezetékneved:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra az elírások elkerülése végett:*
Telefonszám (tanfolyami ügyintézés esetére):*
Számlacímed (cég cím vagy magánszemélynél postacím):*
Milyen problémára keresel választ, megoldást?
Ismersz-e, tanultál-e méh gyakorlatokat? Ha igen, milyeneket?

A könyv postázásához kérlek töltsd ki a szállítási adatokat ezen megrendelőlapon is:

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszámod (a futárszolgálatnak adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):
Fizetési módok:*Postai utánvét Banki átutalás és postázás (1800Ft belföldön az árban) Személyesen a meghirdetett programok előtt
Melyik könyvet kéred?:*

Méh Erő Ébresztő 5500Ft

Nőiség Ezerszirmú Rózsája

5500Ft Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft

Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft

Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft

A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4500Ft

Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft

Számlacímed:*
Postacímed vagy szállítási címed:*
Dedikációt kérsz-e?:
Megjegyzésed, kérésed:

Váljék hasznodra, női EGÉSZségedre!

Szeretettel: Pozsgai Nikoletta kineziológus,

életmód tanácsadó-és terapeuta

személyiség integrációs tréner, oktató Női Energia

Fitness Mester Oktató

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!