Szakmai Képzések, Továbbképzések: tanácsadó, tréner, női kör vezető

Szakmai Képzések, Továbbképzések: tanácsadó, tréner, női kör vezető

 
A Női Önmegvalósítás Kincsestárának képzési ajánlatai, olyan nők és férfiak számára, akik a nők segítésében találták meg szakmai, hivatás, küldetés motivációjukat:

KÉPZÉS – TOVÁBBKÉPZÉS 

 
1. NŐI KÖR VEZETŐ FACILITÁTOR KÉPZÉSEK,  2500Ft/nap teremdíj hozzájárulás csupán a fizetendő díj, a nők ébredéséért vállalt mozgalmi küldetésem végett a képzési díj felajánlásom okán nincs!
  • Női Kör Vezető Facilitator 2. október 28. péntek 9:30-17:00
  • Női Kör Vezető Facilitator 3. november 18. péntek 9:30-17:00
  • Női Kör Vezető Facilitator 1. szervezés alatt, ha jönnél, jelezd érdeklődésedet!

Részletes leírás a Női Kör Vezető facilitátor képzés tréningjeiről>>>

2. SZAKMAI KÉPZÉS – TOVÁBBKÉPZÉS
A következő képzési vonalak indulnak a közeljövőben, amelyekbe lehet csatlakozni az elhivatottaknak, akik szakmailag fejlődnének és erről hivatalos tanúsítványt is szeretnének:
  • MéhNővér képzés>>> indul: november 19-től szombat 9:30-18:00, havi 1 alkalom, péntek délután és szombat rendszerint, + távoktató anyagok.
***Ajánlott: azoknak, akik szeretnék a szakrális nőiség, női beavató úját saját élményben megismerni és bejárni, a hozzá tartozó elméleti, gyakorlati és szertartásvezetői tudás elsajátításával, gyakorlásával. Felkészülés a vérmisztériumok megélésére, oldására, kísérésére (menstruáció, első szexuális élmény, szülés, menopauza).
  • Női Önismereti Tréner képzés: 2017. március (vagy szeptember) tréner képzés, 120 órás,elmélet+gyakorlat.
***Ajánlott: a  női önismeret és önfejlesztés, nőiség és nőiesség fejlesztése témákban azoknak, akik tréneri módszerekkel szeretnének dolgozni. Személyiségükben inkább dominánsabb karakterek, vezető egyéniségek, vagy abban érzik jól magukat (pl. a háttérbe húzódni tudó, alá-köré rendező facilitátorsággal szemben). A tréneri kompetenciákba tartozó témákkal lehet kiegészíteni a módszer és eszközkészletet: női archetípusok, minőségek, női szerepkörök, női életkörök, azok kihívásaival való megküzdésre való felkészítést, a női teremtő erővel való élni tudást elősegítő tréneri munka végzéséhez.

3. ÖNKÉPZÉS: Akik még saját nőiségetekben szeretnétek úgy fejlődni, hogy az nem mások számára átadásra való felkészülés, tehát nem szakmai képzés, hanem önképzési igényű:

Mint látod sok lehetőség van, s ha elbizonytalanodsz, hogy merre tovább, vagy milyen sorrendben, akkor a személyes konzultáció (ha szükséges kineziológiai oldás) a legjobb megoldás, hogy egy egyéni haladási tervet összeállítsunk.
>>>Jelentkezéshez írj a noionmegvalositas@gmail.com címemre!
Ha az a kérdésed, hogy miből és hogyan finanszírozd a képzéseket, melyekre járnál, akkor abban egyrészt segít majd a Facilitator 3. tréningnapja, másrészt abban is szívesen segítek, hogy építsd fel azt a vállalkozást, aminek a bevételéből a továbbképzéseid finanszírozhatóak.
A lényeg, hogy érleld és növeld magadban szíved vágyát és a meghallott belső hívást, küldetés magot!
 
Szépséges őszi napokat, 
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, TEK oktató
életmód tanácsadó-és terapeuta
Személyiség Integrációs Tréner, Szinkron Coach
Telefonszám: +36 70 336 35 29
Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!