Női Teljesség Est: Előadás, nőiség felépítő meditáció és Női Energia Aktiváló mozgásóra

Női Teljesség Est: Előadás, nőiség felépítő meditáció és Női Energia Aktiváló mozgásóra

A Női Teljesség Est

Női Energia Aktiváló mozgásóra * női teljesség útja előadás * női energiarendszer sajátosságai * nőiségfelépítő meditáció

2019. szeptember 25. -én este, 17:00-20:00 óra között

17:00-18:30 Női Energia Fitnesz mozgásóra, bemelegítés, női energia aktiváló gyakorlatok

19:00-20:00 Női Teljesség Előadás és  nőiség felépítő, erősítő meditáció

Miért érdemes jönnöd erre az estére?

Az előadás részben a női teljesség útját és a női energetikai rendszert mutatom be – elméleti és gyakorlati szempontból, kiemelve a legfontosabb energetikai központjainkat, – melyek NEM AZONOSAK a hagyományos csakrarendszerrel. A női energetikai központok tisztítása és energetizálása alapvető a női egészség visszaállításában, fenntartásában, megőrzésében testi és lelki szempontból egyaránt. Az este során bemutatok egy módszert, mellyel a teljes női energetikai rendszert karbantarthatjuk. A módszer neve “Női Energia Fitnesz”, mely a taoista chi-kung női gyakorlatokra és a tantrikus jóga gyakorlatra épül, kiegészítve a saját tapasztalatok alapján kidolgozott és tesztelt szakrális nő és női-erő-forrás energia gyakorlatokkal.

A gyakorlatok kiemelt célja, hogy általuk visszatalálhass a nőiséged csodájába, újra felfedezd örök női értékeidet és újra élhess a női erőddel. Segítségükkel tisztítható a kollektív női fájdalomtest is, mely tudattalanul hat ránk (és pl. eleve kódolja a szülés vagy a menzesz fájdalmasságát, a hozzá kapcsolódó félelmeket!).

A program egyben a Női Energia Fitnesz Tanfolyam első még nyitott alkalma, mely előkészíti és megalapozza a többi egymásra épülő estét, átfogó képet ad a női energetikai működésekről, azok blokkjairól és a női erőforrásaink újra magunkhoz vételét szolgálja.  A program tanításai önmagukban  nőiségfejlesztő hatásúak, tehát külön is ajánlhatók.

A tanfolyami részvétel nem feltétel, ismeretterjesztő programról van szó. Ezen első alkalom nyitott mindenki számára, bevezető -átfogó rálátást adó és gyakorlati útmutatásokkal szolgáló este a női energia rendszerről.
Az est részvételi díja: 5 000Ft
KÜLÖN DÍJTÓL MENTES, AMENNYIBEN:

  1. részt veszel a 2019. szeptember 25-én induló NEF kezdő tanfolyamon a budapesti Grál  Házban. Bővebben  Női Energia Fitnesz Kezdő TanfolyamróL>>> 
  2. vagy a 2019. október 3-6. közötti NEF intenzív tanfolyamon Budakeszin.

EZEN ESETEKBEN A TANFOLYAMOD ÁRA MAGÁBAN FOGLALJA AZ ELSŐ NEF ÓRÁT ALAPVETŐEN, ÉS HOZZÁ AZ ELŐADÁS, MEDITÁCIÓ AJÁNDÉK SZÁMODRA! Megkapod ezek hangfelvételét is.

női önbizalom
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – A Női Teljesség Útja, Pozsgai Nikoletta

Az est során KEDVEZMÉNYESEN MEGVÁSÁROLHATÓ A NŐISÉG EZERSZIRMÚ RÓZSÁJA című a női teljesség útját bemutató, női önismereti gyakorlatokat is tartalmazó könyvem, 4500Ft helyett 3500Ft lesz!
Ajánld a programot  másoknak is a link továbbküldésével és beszéljétek át a kapott nőiség tanításokat egy barátnős beszélgetésben:

Női Energetikai Rendszer Előadás és Gyakorlati Útmutató 2019. szeptember 25-dikén este, 17:00-20:00 óra között>>>

A program helyszíne: Grál Ház. VII. Erzsébet krt. 58.  A díjat a helyszínen kell majd rendezni, amennyiben csak az estére jössz. Ha a NEF tanfolyamra már jelentkeztél és átutaltad annak helyfoglaló előlegét, akkor számodra nincs további díja az előadás-meditációnak.


JELENTKEZÉS:

Töltsd ki ezt az űrlapot, melyre válaszlevélben találod majd az est kapcsán fontos további információkat:

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
Kérsz Női Teljesség könyvet? 4500Ft helyett 3500Ft:
Jönnél a NEF őszi tanfolyamok valamelyikére?:igen az 09.25-tő induló Normál NEFre
igen a 10.03.06. közötti Intenzívre NEFre
most nem
Megjegyzésed, kérdésed:


Ha szeretnél jönni a NEF tanfolyamokra és minél hamarabb szeretnéd biztosítani a helyed, avagy szeretnél több információt ezen oldalakon találsz részletes leírást és jelentkezési lehetőséget:

Szeptember 25-től NEF NORMÁL ütemű 16 hetes tanfolyam a budapesti Grál Házban>>>

Október 3-6 közötti NEF INTENZÍV tanfolyam Budakeszin, ottalvós és bejárós változatban is>>>

Várlak szeretettel a női teljességedet segítő esten!

Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életvezetési tanácsadó
Női Energia Fitnesz oktató
női önmegvalósítás specialista
noionmegvalositas.hu
www.kineziologiakezeles.hu
www.szemelyisegintegracio.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!