Mitől Csodálatos a Nő…A Női Test Szépsége!

Mitől Csodálatos a Nő…A Női Test Szépsége!

A Női Minőség Misztériuma…Mitől Csodálatos a Nő !

 

Mire való a női test és hogyan működik energetikailag?
Az alapvető biológiai működése mellett női testünknek van egy legalább annyira fontos, a méh-erőtér ébresztése szempontjából ráadásul kiemelt, ugyanakkor méltatlanul kevéssé ismert energetikai működése is, a szakrális női működés tere.

 

A női test maga az élet csodálatos teremtő misztériuma.

Az életszentség megnyilvánulása, mely mind működésében,

mind összetettségében és

tökéletességében is csodálatos. Csodálatos, mert van!

 

Egészséges, jól működő, energetizált, életerős női méhünk segítségével megfelelően tudjuk működtetni méh-energetikai folyamatainkat, tudunk élni a teremtő erőnkkel, és minden szívbéli vágyunkat mind magunk, mind szeretteink számára tápláló erővel el tudjuk látni. Biztonságos, erős alapot ad ahhoz, hogy szívünket kitárhassuk és a védekezés helyett, falak építése helyett szeretni tudjon, és nyitott is maradhasson. Jól működő méh-erő nélkül még az egyébként tágra nyílt, a világ egészét szeretni tudó szív is rengeteget sérül, ha viszont úgy döntünk, hogy emiatt a szívünket bezárjuk, akkor pont azt a képességünket veszítjük el, amely nőiségünk legnagyobb erejét képviseli, női létünk legfontosabb feladata is egyben.

 

Mert amikor a nő méhe egészséges, akkor az élete ezt az egyensúlyt tükrözi vissza. Az a szeretet és törődés, amellyel a nő méhével bánik, visszatükrözi igazi érzelmi, spirituális, fizikai és mentális egészségi állapotát.

 

Nőiségünk ébresztése és gyógyítása útján a legfontosabb teendőink az alábbiak lesznek:

 • Fizikai-energetikai szint
 • Pszichés szint
 • Spirituális-szakrális szint

A méh tehát funkciójában energetikailag az alapunk, mert energiagyűjtő szerv, amely a begyűjtött energiát transzformálja és gerjeszti. Az Univerzum energiáját tölcsérszerűen magába hívja – ez a dolga –, és ezt a magába hívott energiát átalakítja, mint transzformátor, tehát megfinomítja, felvehetővé alakítja át. Például a finomanyagit, amit az Univerzumból gyűjtünk, durvaanyagivá alakítja, hogy a test számára fogyasztható legyen. A durvaanyagit, például a táplálékból vagy a Föld energiájából felvett energiákat pedig megfinomítja, hogy szintén hozzáférhessünk életünk energetikai tápanyagaihoz.

A méhünk energiakoncentráló tölcsérenergia-működése spirá-lis energiaörvény mintázatot követ. Fentről lefelé, lentről fel-felé és egyben vízszintes irányban belülről kifelé és kívülről befelé történő irányai vannak. A méh egyik energiaműködése, a felfelé áramoltató azt az energiát, amit begyűjtöttünk, átalakítottunk, elkezdi felfelé terelni, mégpedig a szívbe. A szív pedig felszívja ezt az energiát szívó működésének köszönhetően, és elegyíti a középső energiaközpontban található energiákkal, melyeket majd a mellek fognak kiáramoltatni.

 

A nő lét elsődleges feladata az égi és a földi energiák kapujának, az égi és a földi energiák találkozópontjának, annak kiegyenlítő kelyhének, (mivel ezt meg tudja tenni, és a méhének van ez a felfelé terelő spirális energiája) életet teremtő képességének működésbe lendítése. Mert a nő képes elegyíteni ezt a két energiát. A férfinek az a szerve, ami ezt csinálja, nem képes ezt ilyen mértékben megtenni. Ezt a funkciót, hogy égit és földit egybe tegye, ezt a nő tudja megtenni, ezért a szülés lehetősége, képessége és feladata nekünk adatott meg, mert kaptunk hozzá egy méhet, amely ezt nemcsak energetikailag, hanem fizikálisan is meg tudja tenni. 


 

MéhKirálynő Online Tanfolyam

 

MéhKirálynő

 

 1. 20 lecke, 115 oldalnyi írott anyag
 2. Előadás és Meditációs hanganyagok
 3. Méh tisztító, gyógyító gyakorlatok, hogy élhess Méhed erejével
 4. Építsd fel női önbizalmad és női önbecsülésed!

 

INDUL: 2021. SZEPTEMBER 12. 

MÁRIA NEVE NAPJÁN

 

 

 

MéhKirálynő Online tanfolyam témái:

 •  a méh-erő és a méh bölcsesség témájának megértést szolgáló elméleti háttéranyagot, s mellette
 • lépésről-lépésre követhető, otthon végezhető energetikai gyakorlatokat tanít meg
 • a méh-vel való kapcsolatfelvételtől
 • a méhtisztításon keresztül
 • a méh gyógyításáig
 • ANYA SEBEK gyógyítása
 • Kötődés-Biztonság/bizalom témák oldása
 • Méh-Erő ébresztés
 • A Teremtő Anya, női teremtő erő misztériuma
 • TürElem-mel megbékélt Női Teremtés útja

méherő ébresztő

Ki tartja a MéhKirálynő Online Tanfolyamot?

Pozsgai Nikoletta a Méh Erő Ébresztő sikerkönyv írója, a Méh tanítások, méh áldások folyamatáért és a női körök születéséért mozgalmat indított Magyarországon. 2017-ben került először kiadásra a méh tanításokat összefoglaló könyv, mely mögött 20 év gyűjtő munkájának eredménye a magyar és nemzetközi tanító vonalak tanításainak összegzése áll. Személyes tapasztalatok, egyéni kliensekkel végzett női blokkoldó folyamatok, női körökben végzett méh áldások, méh szertartások, női szertartások megélései, visszajelzései alapján került összeállításra. Sok hasznos elméleti információ mellett, gyakorlatok, meditációk és ébresztő Méhnővér útravalók kerültek e valóban erőt adó, női teremtő erőt ébresztő könyvbe.


Hogyan zajlik az online tanfolyam?

Az online tanfolyam egy zárt online felületen zajlik, ahová a tanfolyam elején regisztrálsz be. Majd 2-3 naponta kapod az egyes leckéket, melyeket mindig ezen a zárt felületen találod. Az egyes anyagrészek feldolgozására ajánlás a leckék küldésének üteme, de lehetőséged van saját tempódban feldolgozni őket. Amennyiben az ajánlott tempóban végzed akkor 9 hét alatt jól befogadható és feldolgozható a kapott tartalom. Tartalmukat illetően írott, elméleti, megértést segítő háttéranyagok mellett előadás, meditáció felvételek és gyakorlatok is segítik belső munkádat, építik nőiségedet, belső női erődet.


Mennyibe kerül a Méhkirálynő online tanfolyamon való részvétel?

A tanfolyam részvételi díja:

 40 000Ft


Melyhez AJÁNDÉK:  5 500Ft értékben a Méh Erő Ébresztő máig 8 kiadást megélt könyvem!

—> Ha ez már megvan, akkor választhatsz egyet a többi 6 könyvemből!

Ez esetben jelöld be a megrendeléskor, hogy melyiket kéred!

Ajándék a postaköltség is! 

 

A könyvről itt olvashatsz részletesebben: Bővebb leírás…

https://noionmegvalositas.hu/cikkek/szinopszis-meh-ero-ebreszto-konyv/


JELENTKEZÉS 

A részleteket is itt találod, de jelentkezni is tudsz: https://noionmegvalositas.hu/noiseg/mehkiralyno-online-tanfolyam/

Továbbá, alább is leadhatod részvételi szándékod:

A MéhKirálynő Online Tanfolyam megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot! 

Elküldése után a megadott mail címedre visszaigazolás érkezik a fizetési tudnivalókkal!

 

Keresztneved (amin szólíthatlak):*
Vezetékneved:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra az elírások elkerülése végett:*
Telefonszám (tanfolyami ügyintézés esetére):*
Számlacímed (cég cím vagy magánszemélynél postacím):*
Milyen problémára keresel választ, megoldást?
Ismersz-e, tanultál-e méh gyakorlatokat? Ha igen, milyeneket?

A könyv postázásához kérlek töltsd ki a szállítási adatokat ezen megrendelőlapon is:

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszámod (a futárszolgálatnak adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):
Fizetési módok:*Postai utánvét Banki átutalás és postázás (1800Ft belföldön az árban) Személyesen a meghirdetett programok előtt
Melyik könyvet kéred?:*Méh Erő Ébresztő 5500Ft Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4500Ft Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft
Számlacímed:*
Postacímed vagy szállítási címed:*
Dedikációt kérsz-e?:
Megjegyzésed, kérésed:

Váljék hasznodra, női EGÉSZségedre!

Szeretettel: Pozsgai Nikoletta kineziológus,

életmód tanácsadó-és terapeuta személyiség integrációs tréner,

oktató Női Energia Fitnesz Mester Oktató

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!