Mi Nők, miért nem éljük álmaink életét? 4. rész

Mi Nők, miért nem éljük álmaink életét? 4. rész

Mi nők, miért nem éljük azt az életet, amit szeretnénk? címmel a két éves kutatási folyamat összegzésének NEGYEDIK videóját is felraktam, és már nézheted is:
Kiderül, hogy mi a negyedik leggyakoribb oka a női önszabotálásnak!

***
Te hányadán állsz ebben a kérdésben?
***
Folytatása következik.
***
A kutatásról röviden:
A kutatást készítette: Pozsgai Nikoletta, életvezetési tanácsadó, kineziológus, női önmegvalósítás specialista. noionmegvalositas.hu

A kutatásban részt vettek: a Női Önmegvalósítás Kincsestárának nő olvasói és Nikolett kineziológiai, valamint Személyiség Integrációs egyéni Terápián részt vett kliensei segítettek válaszaikkal. A kutatásban több kérdőív adott alkalmat a női önmegvalósítás legfőbb jellemzőinek és gátjainak felmérésére. A két év alatt összesen 826 nő vett adott mély betekintést életéről önvallomás formájában.
A kutatási folyamat két részben zajlott, az első 2009 márciusában zárult le és a női önmegvalósítás gátjait térképezte fel. A kutatás első részének eredményeit egy videósorozatban foglaltam össze és tettem ingyenesen elérhetővé itt az oldalon, melyet a Női-Erőforrás Magazinra való első feliratkozáskor meg is kaptatok. (Ha még nem láttad a 3 részes videósorozatot itt kérheted el: Női-Erőforrás Magazin 14 napos önértékelés fejlesztő minikurzusa>>>)
A második évben mélyebbre ástunk a női önszabotálás témájában és ezen kutatás összegzése adta a videók alapját.
A kutatásösszegzés eddig felkerült részei:
Vajon, mi nők, miért nem éljük vágyaink életét? (A Női Önmegvalósítás Kincsestár 2 éves kutatásának összegzése 1.rész)>>>
Mi nők, miért nem éljük azt az életet, amit szeretnénk? (kutatás összegzés 2.rész)>>>
Mi NŐK, miért nem éljük vágyaink életét? 3.része, a 3. legfőbb ok az önszabotálásra a nők körében>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!