Méhed a Láthatatlanba Nyíló Kapu…

Méhed a Láthatatlanba Nyíló Kapu…

Méhed a Láthatatlanba Nyíló Kapu

A kapu bejárata rózsákkal megszórva…

Képes vagy újra magasba nyújtózni, völgyeket, hegyeket bejárni, angyalszárnyakkal a csillagos ég minden bolygóját körbejárni, megismerni e gyönyörű világ minden ragyogó fénypontját. Engedd magad szárnyalni, lélegezz a széllel, és fújj ki a méhed teréből mindent, ami régi, hogy jöhessen az új, a könnyed változás, és legyen tér, amibe a fényt befogadod.

Repülhetsz, szárnyalhatsz szabadon, minden életterületedbe, minden kapcsolatodba üde, friss energiákat hozhatsz. Merj álmodni, a képzelettel szabadon szállni, félelem nélkül élni, játszva teremteni és igazán szeretni, hogy új életre keljen min-den, ami vagy, és azzá lehessen, aminek a legteljesebb Forrás megálmodta. 

A női energetikai rendszer megértése, tisztítása, és sokszor újraindítása a legfontosabb kiindulópontja a női egészség helyreállításának és megóvásának. Most már te is tudod, hogy mindez a méhünkben kezdődik, és ha rácsodálkozol a testedre, a női működéseidre, nőiséged értékeire és a nőiségedben rejlő teremtő erőforrásokra, akkor megérted, hogy miért megszentelt a nőiséged, és hogy miért vagy nőként különösen fontos a Föld felemelkedésében, az új Nő, az új Férfi, illetve az új kapcsolati minták kialakulásában.

méherő ébresztő

A méh alapját, a kapu rózsákkal hintett bejáratát jelenti a hüvely bemenete és a hüvely nyílása, amit sok névvel illethetünk, többek között a rózsával is. A szeméremajkak tere az alsó rózsánk nyílása, amely nagyon sok nőnél vagy érzékeny, vagy érzéketlen. Sokfajta formája, nyílása van.
Ez a terület a gyönyör- és örömélményeink kapuja, hiszen a működésének köszönhetően, illetve ingereltségéből adódóan olyan ingerületátvivő területek vannak benne, amelyek arra valók, hogy ha az egyik területet ingerled, akkor átadja az ingerületeket a többi területre, és valójában a teljes jónit rezgéstérré változtatja. Az, hogy valakinek csak csiklóorgazmusa, vagy csak hüvelyi orgazmusa legyen, az nem megfelelő felkészültségből, felkészítettségből adódik. Ezek a területek külön ingerelhetők és orgazmusképesek, de az orgazmusélmény az egyben-rezgés-tér létrejötte.

Emlékek tisztítása:

Mind a hüvelyed, mind a méhed az emlékek őrzője. Minden, ami valaha történt veled a nőiséged terében, annak emléke a hüvely és a méh sejtjeiben ott él veled. Ezek a sejtek mesélni tudnak, és ugyanúgy ismerik mindazt a fájdalmat, félelmet, rettegést, amit valaha éreztél, mint azokat a pillanatokat, amikor örültél, hogy nő vagy, hogy befogadhatod a férfit, és átélted az öleltséget, a szeretetteli együvé válást. Minden kapcsolat, ami valaha fontos volt a számodra vagy erőteljesen hatott rád, lenyomatot képzett a méhed terében. Amelyek már a múlt részei és tovább hordozod őket, azok csökkentik életenergiád, elszívják teremtő erőd. Ezek közül különös figyelemmel kell tisztítani a nehezen elengedhető kapcsolatokat, veszteségeket.

Figyelmeddel, lelked valóságával képes vagy visszaölelni az egységedbe eddig megélt fájó tapasztalásokban megtört nőiségedet. Ahogy meggyógyítod méhedet, s vele nőiségedet, megteremtheted vele mindazt, amire vágysz: a szerelem, a házasság és a családalapítás, az anyaság, majd a nagymamaság, a NagyAnyaság éveit. Lásd magad előtt, ahogyan átadod a tapasztalataidat, a tudásodat, a bölcsességedet, és szeretettel öleled körül a családodat és a közösségeket, melyeknek addigra megtartó erejévé válsz.

méherő ébresztő

Dolgozz egészen addig, míg megérkezel önnön szépséged elfogadásába és tudatába. Szép vagy. Ehhez nem kell semmit tegyél. Elég, hogy vagy. Szép vagy, mert vagy! Minden más külcsín hozzáad, kiemeli eredendő belső ragyogásod. De a belső ragyogás nélkül minden külcsín mű, élettelen marad. Tölts ki hát tested és lényed belső ragyogással. Majd engedd, hogy kisugározzon köréd, környezetedbe, élettereidbe, kapcsolataidba… a megváltozott, új nő, aki most lesz talán először igazán önmaga.  Az pedig, hogy erre a környezet miként reagál az leginkább az ő véleményüket, változástól való félelmüket tükrözi. Emlékezz, mások véleménye nem a te valóságod. Az övék. Majd az is változik.


MéhKirálynő Online Tanfolyam

 

 1. 20 lecke, 115 oldalnyi írott anyag
 2. Előadás és Meditációs hanganyagok
 3. Méh tisztító, gyógyító gyakorlatok, hogy élhess Méhed erejével
 4. Építsd fel női önbizalmad és női önbecsülésed!

INDUL: 2022. október 21. 

MéhKirálynő Online tanfolyam témái:

 •  a méh-erő és a méh bölcsesség témájának megértést szolgáló elméleti háttéranyagot, s mellette
 • lépésről-lépésre követhető, otthon végezhető energetikai gyakorlatokat tanít meg
 • a méh-vel való kapcsolatfelvételtől
 • a méhtisztításon keresztül
 • a méh gyógyításáig
 • ANYA SEBEK gyógyítása
 • Kötődés-Biztonság/bizalom témák oldása
 • Méh-Erő ébresztés
 • A Teremtő Anya, női teremtő erő misztériuma
 • TürElem-mel megbékélt Női Teremtés útja

Ki tartja a MéhKirálynő online tanfolyamot?

Pozsgai Nikoletta a Méh Erő Ébresztő sikerkönyv írója, a Méh tanítások, méh áldások folyamatáért és a női körök születéséért mozgalmat indított Magyarországon. 2017-ben került először kiadásra a méh tanításokat összefoglaló könyv, mely mögött 20 év gyűjtő munkájának eredménye a magyar és nemzetközi tanító vonalak tanításainak összegzése áll. Személyes tapasztalatok, egyéni kliensekkel végzett női blokkoldó folyamatok, női körökben végzett méh áldások, méh szertartások, női szertartások megélései, visszajelzései alapján került összeállításra. Sok hasznos elméleti információ mellett, gyakorlatok, meditációk és ébresztő Méhnővér útravalók kerültek e valóban erőt adó, női teremtő erőt ébresztő könyvbe.


Hogyan zajlik az online tanfolyam?

Az online tanfolyam egy zárt online felületen zajlik, ahová már a fizetés folyamatában regisztrálod saját fiókodat. Majd 3 naponta kapod az egyes leckéket, melyeket mindig ezen a zárt felületen találod. Az egyes anyagrészek feldolgozására ajánlás a leckék küldésének üteme, de lehetőséged van saját tempódban feldolgozni őket. Amennyiben az ajánlott tempóban végzed akkor 9 hét alatt jól befogadható és feldolgozható a kapott tartalom. Tartalmukat illetően írott, elméleti, megértést segítő háttéranyagok mellett előadás, meditáció felvételek és gyakorlatok is segítik belső munkádat, építik nőiségedet, belső női erődet.


Mennyibe kerül a Méhkirálynő online tanfolyamon való részvétel?

A tanfolyam részvételi díja:

 47 990Ft


Melyhez AJÁNDÉK:  6 500Ft értékben a Méh Erő Ébresztő máig 10 újranyomást megélt sikerkönyvem! 326 oldal, keményborítós kiadás. 

Ajándék a postaköltség is belföldi szállítás esetén!

Ha külföldön vagy, esetleg egyébként is szívesebben olvasol e-book formájában, akkor így is elérhető a könyv! Ez esetben megrendeléskor a megjegyzésbe írd bele kérlek, hogy így kéred.


HOGYAN TUDOD MEGRENDELNI A TANFOLYAMOT?

A MéhKirálynő Online Tanfolyamot az alábbi gombra kattintva tudod megrendelni.  A rendelés leadása és a fizetés után, a  tanfolyam elérhető lesz a személyes fiókodban a tudastar.pozsgainikoletta.com oldalán. 

Az egyes leckék 3 naponta kerülnek fel, de saját tempódban tudod feldolgozni őket, ahonnan és amikor szeretnéd.

 

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

professzionális női segítő, női segítők képzője és mentora

női kör -és szertartásvezető, képző

kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta, személyiség integrációs tréner, oktató

Arany Elixír női csikung és Női Energia Fitnesz Mester Oktató

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!