Méhed a Láthatatlanba Nyíló Kapu…

Méhed a Láthatatlanba Nyíló Kapu…

 

Méhed a Láthatatlanba Nyíló Kapu

 

A kapu bejárata rózsákkal megszórva…

Képes vagy újra magasba nyújtózni, völgyeket, hegyeket bejárni, angyalszárnyakkal a csillagos ég minden bolygóját körbejárni, megismerni e gyönyörű világ minden ragyogó fénypontját. Engedd magad szárnyalni, lélegezz a széllel, és fújj ki a méhed teréből mindent, ami régi, hogy jöhessen az új, a könnyed változás, és legyen tér, amibe a fényt befogadod.

Repülhetsz, szárnyalhatsz szabadon, minden életterületedbe, minden kapcsolatodba üde, friss energiákat hozhatsz. Merj álmodni, a képzelettel szabadon szállni, félelem nélkül élni, játszva teremteni és igazán szeretni, hogy új életre keljen min-den, ami vagy, és azzá lehessen, aminek a legteljesebb Forrás megálmodta. 

A női energetikai rendszer megértése, tisztítása, és sokszor újraindítása a legfontosabb kiindulópontja a női egészség helyreállításának és megóvásának. Most már te is tudod, hogy mindez a méhünkben kezdődik, és ha rácsodálkozol a testedre, a női működéseidre, nőiséged értékeire és a nőiségedben rejlő teremtő erőforrásokra, akkor megérted, hogy miért megszentelt a nőiséged, és hogy miért vagy nőként különösen fontos a Föld felemelkedésében, az új Nő, az új Férfi, illetve az új kapcsolati minták kialakulásában.

méherő ébresztő

A méh alapját, a kapu rózsákkal hintett bejáratát jelenti a hüvely bemenete és a hüvely nyílása, amit sok névvel illethetünk, többek között a rózsával is. A szeméremajkak tere az alsó rózsánk nyílása, amely nagyon sok nőnél vagy érzékeny, vagy érzéketlen. Sokfajta formája, nyílása van.
Ez a terület a gyönyör- és örömélményeink kapuja, hiszen a működésének köszönhetően, illetve ingereltségéből adódóan olyan ingerületátvivő területek vannak benne, amelyek arra valók, hogy ha az egyik területet ingerled, akkor átadja az ingerületeket a többi területre, és valójában a teljes jónit rezgéstérré változtatja. Az, hogy valakinek csak csiklóorgazmusa, vagy csak hüvelyi orgazmusa legyen, az nem megfelelő felkészültségből, felkészítettségből adódik. Ezek a területek külön ingerelhetők és orgazmusképesek, de az orgazmusélmény az egyben-rezgés-tér létrejötte.

Emlékek tisztítása:

Mind a hüvelyed, mind a méhed az emlékek őrzője. Minden, ami valaha történt veled a nőiséged terében, annak emléke a hüvely és a méh sejtjeiben ott él veled. Ezek a sejtek mesélni tudnak, és ugyanúgy ismerik mindazt a fájdalmat, félelmet, rettegést, amit valaha éreztél, mint azokat a pillanatokat, amikor örültél, hogy nő vagy, hogy befogadhatod a férfit, és átélted az öleltséget, a szeretetteli együvé válást. Minden kapcsolat, ami valaha fontos volt a számodra vagy erőteljesen hatott rád, lenyomatot képzett a méhed terében. Amelyek már a múlt részei és tovább hordozod őket, azok csökkentik életenergiád, elszívják teremtő erőd. Ezek közül különös figyelemmel kell tisztítani a nehezen elengedhető kapcsolatokat, veszteségeket.

Figyelmeddel, lelked valóságával képes vagy visszaölelni az egységedbe eddig megélt fájó tapasztalásokban megtört nőiségedet. Ahogy meggyógyítod méhedet, s vele nőiségedet, megteremtheted vele mindazt, amire vágysz: a szerelem, a házasság és a családalapítás, az anyaság, majd a nagymamaság, a NagyAnyaság éveit. Lásd magad előtt, ahogyan átadod a tapasztalataidat, a tudásodat, a bölcsességedet, és szeretettel öleled körül a családodat és a közösségeket, melyeknek addigra megtartó erejévé válsz.

méherő ébresztő

Dolgozz egészen addig, míg megérkezel önnön szépséged elfogadásába és tudatába. Szép vagy. Ehhez nem kell semmit tegyél. Elég, hogy vagy. Szép vagy, mert vagy! Minden más külcsín hozzáad, kiemeli eredendő belső ragyogásod. De a belső ragyogás nélkül minden külcsín mű, élettelen marad. Tölts ki hát tested és lényed belső ragyogással. Majd engedd, hogy kisugározzon köréd, környezetedbe, élettereidbe, kapcsolataidba… a megváltozott, új nő, aki most lesz talán először igazán önmaga.  Az pedig, hogy erre a környezet miként reagál az leginkább az ő véleményüket, változástól való félelmüket tükrözi. Emlékezz, mások véleménye nem a te valóságod. Az övék. Majd az is változik.

 

 

 

 

 


 

MéhKirálynő Online Tanfolyam

 

 

 

 1. 20 lecke, 115 oldalnyi írott anyag
 2. Előadás és Meditációs hanganyagok
 3. Méh tisztító, gyógyító gyakorlatok, hogy élhess Méhed erejével
 4. Építsd fel női önbizalmad és női önbecsülésed!

 

INDUL: 2021. SZEPTEMBER 12. 

MÁRIA NEVE NAPJÁN

 

 

 

MéhKirálynő Online tanfolyam témái:

 •  a méh-erő és a méh bölcsesség témájának megértést szolgáló elméleti háttéranyagot, s mellette
 • lépésről-lépésre követhető, otthon végezhető energetikai gyakorlatokat tanít meg
 • a méh-vel való kapcsolatfelvételtől
 • a méhtisztításon keresztül
 • a méh gyógyításáig
 • ANYA SEBEK gyógyítása
 • Kötődés-Biztonság/bizalom témák oldása
 • Méh-Erő ébresztés
 • A Teremtő Anya, női teremtő erő misztériuma
 • TürElem-mel megbékélt Női Teremtés útja

Ki tartja a MéhKirálynő online tanfolyamot?

Pozsgai Nikoletta a Méh Erő Ébresztő sikerkönyv írója, a Méh tanítások, méh áldások folyamatáért és a női körök születéséért mozgalmat indított Magyarországon. 2017-ben került először kiadásra a méh tanításokat összefoglaló könyv, mely mögött 20 év gyűjtő munkájának eredménye a magyar és nemzetközi tanító vonalak tanításainak összegzése áll. Személyes tapasztalatok, egyéni kliensekkel végzett női blokkoldó folyamatok, női körökben végzett méh áldások, méh szertartások, női szertartások megélései, visszajelzései alapján került összeállításra. Sok hasznos elméleti információ mellett, gyakorlatok, meditációk és ébresztő Méhnővér útravalók kerültek e valóban erőt adó, női teremtő erőt ébresztő könyvbe.


Hogyan zajlik az online tanfolyam?

Az online tanfolyam egy zárt online felületen zajlik, ahová a tanfolyam elején regisztrálsz be. Majd 2-3 naponta kapod az egyes leckéket, melyeket mindig ezen a zárt felületen találod. Az egyes anyagrészek feldolgozására ajánlás a leckék küldésének üteme, de lehetőséged van saját tempódban feldolgozni őket. Amennyiben az ajánlott tempóban végzed akkor 9 hét alatt jól befogadható és feldolgozható a kapott tartalom. Tartalmukat illetően írott, elméleti, megértést segítő háttéranyagok mellett előadás, meditáció felvételek és gyakorlatok is segítik belső munkádat, építik nőiségedet, belső női erődet.


Mennyibe kerül a Méhkirálynő online tanfolyamon való részvétel?

A tanfolyam részvételi díja:

 40 000Ft


Melyhez AJÁNDÉK:  5 500Ft értékben a Méh Erő Ébresztő máig 8 kiadást megélt könyvem!

—> Ha ez már megvan, akkor választhatsz egyet a többi 6 könyvemből! Ez esetben jelöld be a megrendeléskor, hogy melyiket kéred!

 

Ajándék a postaköltség is! 

A könyvről itt olvashatsz részletesebben: Bővebb leírás…Méh Erő Ébresztő címmel megjelent könyvről>>


JELENTKEZÉS 

A részleteket is itt találod, de jelentkezni is tudsz: https://www.noionmegvalositas.hu/noiseg/mehkiralyno-online-tanfolyam/

Továbbá, alább is leadhatod részvételi szándékod:

A MéhKirálynő Online Tanfolyam megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot! 

Elküldése után a megadott mail címedre visszaigazolás érkezik a fizetési tudnivalókkal!

 

Keresztneved (amin szólíthatlak):*
Vezetékneved:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra az elírások elkerülése végett:*
Telefonszám (tanfolyami ügyintézés esetére):*
Számlacímed (cég cím vagy magánszemélynél postacím):*
Milyen problémára keresel választ, megoldást?
Ismersz-e, tanultál-e méh gyakorlatokat? Ha igen, milyeneket?

A könyv postázásához kérlek töltsd ki a szállítási adatokat ezen megrendelőlapon is:

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszámod (a futárszolgálatnak adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):
Fizetési módok:*Postai utánvét Banki átutalás és postázás (1800Ft belföldön az árban) Személyesen a meghirdetett programok előtt
Melyik könyvet kéred?:*

Méh Erő Ébresztő 5500Ft

Nőiség Ezerszirmú Rózsája

5500Ft Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft

Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft

Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft

A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4500Ft

Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft

Számlacímed:*
Postacímed vagy szállítási címed:*
Dedikációt kérsz-e?:
Megjegyzésed, kérésed:

Váljék hasznodra, női EGÉSZségedre!

Szeretettel: Pozsgai Nikoletta kineziológus,

életmód tanácsadó-és terapeuta

személyiség integrációs tréner, oktató Női Energia

Fitness Mester Oktató

Share on facebook
Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!