Ébredj fel a Pénz-Álomból!

Ébredj fel a Pénz-Álomból!

A bőség megélése minden szinten fontos és szükséges a kiteljesedett élethez. “A szellemiekben és lelkiekben gazdag vagyok” sokkal könnyebben elérhető és megtapasztalható mint az anyagiak gazdagsága. Valamiért a pénz konkrét jelenléte, illetve hiánya mintha hipnózisba ejtené az embereket. Pénz-álomnak nevezem ezt az állapotot, mert a pénz jelenléte ebben a tanulási fázisban általában csak álom – hiánya rémálom, realitása utolérhetetlen álom, ábránd csupán. Álom, azaz illúzió, de nem maga a pénz, hanem az az energiahalmaz, ami köré rendeződött a múltunk során. A pénzzel önmagában nincsen gond, mert remek csereeszköz, leegyszerűsít és felgyorsít megannyi folyamatot.

Ébredj fel a pénz álomból, hagyjanak el a rémálmok és a jól-létről szőtt álmaid váljanak valósággá!

Ezt a célt szeretném segíteni a most szerdai (október 3-a, szerda este 19:00-21:30 közötti) Bőséges-Öröm-Esten>>>.  A programba ezúttal ismét valódi pénzt felhasználó önismereti gyakorlatokat is terveztem. Hiszen a bőségnek van egy nagyon is fizikai megélési módja, ami a pénzzel való megbarátkozáson keresztül érhető el.

A Bőséges-Öröm-Est első tanítása: Ha pénzt szeretnél az életedbe kezd el szeretni a pénzt!

Ugye TE sem szívesen mész oda, ahol nem látnak szívesen és állandóan mindenért Téged okolnak. A pénz viselkedése és természete is ilyen, oda megy, ahol szívesen látják, örülnek neki és jól tartják, majd szeretettel útjára bocsátják.

Az esti gyakorlatok során megismerheted, hogy az “elméletben nekem nincs gondom a pénzzel -csak éppen soha nincs belőle elég” helyett, ott és akkor, amikor pénz van előtted és a markodban, akkor hogyan reagálsz egy-egy helyzetben a gyakorlatban. A gyakorlatok célja, hogy felismerd a benned zsigeri szinten működő félelmeket, gondolatokat és érzéseket, amelyek megakadályozzák a pénz hozzád áramlását és valóságos pénz taszító mágnessé varázsolnak Téged.

A február 4-i Jól-Lét Teremtés estéjén csináltunk hasonló pénzes játékokat, igaz akkor 180 fővel. Pénzérmékkel játszottunk és jócskán voltak tanulságai annak az eseménynek mindenkinek, aki mert részt venni benne.  Ha bizonytalan vagy nézd meg a program résztvevőinek véleményét: Február 4-i Jól-Lét teremtés programról:)

A különleges valódi pénzzel tanító programra jelenleg 8 főnek tudok helyet biztosítani:

Bővebben a Bőséges-Öröm-Est programjáról: A létörömben rejlik a bőséged kulcsa! >>>

Még 3 állítónak és 3 résztvevőnek van hely a következő Pénz/Bőség Blokkokat oldó SzInT-en:

A Bőséges-ÖrömEst második tanítása: Ha bőséget szeretnél, kezd el élvezni az életet!

Erre a titokra nemrég jöttem rá. Persze hallottam már korábban is, de igazán belülről érteni, érezni és élni nemrég kezdtem csupán el. A pozitív énkép és a “megérdemlem a bőséges, örömteli életet” belső hitű megélése hozza meg a képességet, hogy merd élvezni az élet ajándékait úgy istenigazából. Itt jöttem rá arra, hogy van különbség jó élet és minőségi élet között:) De erről bővebben a saját megélést hozó gyakorlatok beszélnek majd helyettem a program során.

Várlak szeretettel a programokon és kívánom, hogy megismerve a pénzt, szeretni tudd és használni – anélkül, hogy ő uralna Téged!

Pozsgai Nikoletta

***

Ajánlott olvasnivalók:
A pénz az egyik legnagyobb tanítómesterünk – Mi mindent tanultál már tőle és általa?>>>
A programon AKCIÓSan, 3800Ft helyett 3000Ft-ért vásárolhatod meg az alábbi könyvemet:

A Pénz Boldogít! – pénzszemléleti tanítások és pénzkezelési praktikák c. önfejlesztő könyv>>>

 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!