December 21: FÉNY-ÜNNEP napközben és este

December 21: FÉNY-ÜNNEP napközben és este

FÉNY-ÜNNEP

2012. december 21. péntek

10:00-17:00 KisCsoportos LélekÖsszekapcsolások

18:30-21:30 ÖrömEst

…és a Nap felkel, s vele születik az Új Föld is…

A decemberi napfordulóval a Fény ünnepe köszönt ránk. A mindent átható, mindenütt jelen lévő, minden sötétségben reményt hozó szeretetteljes fény ünnepe. Az Advent utolsó hetében, karácsony előtt pár nappal találkozunk mi is idén utoljára, hogy a fényt ünnepeljük együtt. Ezúttal különleges évben, 2012-ben a Maya időszámítás végén az Új Időszámítás előestéjén találkozunk…hogy szokásunkhoz híven ismét és most is a Fény eljövetelét és szétáradását ünnepeljük.

2012.12.12 és 2012.12.21 közötti kapu utolsó napján az Új Föld születésének előestéjén
A 12. kapu nem egy nap alatt nyílik fel, hanem egy 9 napos folyamatot ír le! A kapu pedig nem kívül nyílik meg majd, mint korábban, hanem az emberekben. Mi magunk válunk az Isteni Egység kapujává. Mindennek pedig a 12-es csakrarendszerünk és két kiemelt erőközpontunk a kulcsa!
– Az első és legfontosabb kapu a Szív Kapu
A szív központ változáson megy át napjainkban, mely szükséges a Fény Test aktiválódásához és az új, magasabb frekvenciák megtartásához, az azokhoz való fizikai szintű alkalmazkodásunkhoz.
– A második kapu a Fény Kapuja
A fény kapu a tobozmirigy és a tizenkettes csakra rendszer felső csakráinak összehangolásával teremthető meg.  A folyamat a 12.kapu folyamatának végére, december 21-ére éri el azt a szintet összemberiség szinten, mellyel a FényKapujának mintázata elérhetővé és nyitottá válhat minden ember számára. Ugyanakkor várhatóan nem minden ember választja majd lélek-szinten a fény kapujának aktiválását – pusztán azért, mert még nem tudja azt választani a rezgéskülönbség miatt. Ez azt jelenti, hogy lesznek akik exponenciálisan emelkednek a rezgésszintjükben és lesznek akik nem. Az előbbiek dolga és szolgálata egyben, hogy a saját rezgésszintjének emelésével és megtartásával tegye a Föld egészét  megtartottá az  új energiákban. Ez egy tudatos középpont és egység választást jelent majd, s minden kitérés esetén tudatos visszatérést oda. Mindezt gyakoroljuk majd 21-én együtt is.
Ezen folyamat lépéseiben segítelek magam is, december 21-én a Fény-kapu aktiválásán dolgozunk majd együtt!

Fény Ünnep már napközben:

LélekÖsszekapcsolás 9:30-17:00

Csoportos LélekÖsszekapcsolás, azaz személyes egységedbe érkeztető, a lelkeddel összehangoló csoportos gyógyítás, az Egy Szívben születő érintésekkel, kristályokkal, vezetett meditációval és gyönyörű zenékkel. A nap során több fókuszcsoportba lehet jelentkezni, melyek témái: Önelfogadás, Szerelem, Bőség, Egészség.

Helyszín: Bp. Erzsébet krt. 58. I. em. 1.  Részvételi díj: 1500-5000Ft között, amennyit jó szívvel ki tudsz fizetni. Bővebben: LélekÖsszekapcsolás>>>

 Fény Ünnep folytatódik az  ÖrömEST-tel:

A fény-ünnepi együttléthez a Szíves-Öröm-Estek nyíltságát, tágasságát, szeretetteljes elfogadását hívjuk meg vendégségbe hozzánk és a szíveinkbe.

 A szív, mint a lelkünk szeme, mellyel képesek vagyunk az egy valóságot látni. A szívvel látás és szívvel teremtés estéjére várunk szeretettel! A  szív csakra sebeinek gyógyítása mellett, célunk a szeretet áramlásának elősegítése, annak elérése, hogy magad lehess a végtelen, akadályokat nem ismerő szeretet, átélhesd a szeretettség állapotát és megoszthasd a szeretet a környezeteddel. Az összeállított gyakorlatok ez úttal a szíveddel való igaz látást segítik, a lélektől-lélekig való kommunikációt, ahol nem fontosak sem a nevek, formák, rangok, státuszok, egzisztenciális és anyagi viszonyok. Az Egy Szem gyakorlatok segítenek túllépni a fájdalomtestedben sajgó sebeken, az újra és újra felsértette sebeken és “játszmákat indító nyomógombokon”.

A bevezető “Dimenzióváltás”c.  előadásban hallhatsz majd:

  1. Mit jelent a dimenzióváltás, melyek voltak a legfontosabb lépcsőfokai?
  2. Mi vár még ránk december 21 után és főleg 2013-ban?
  3. Mit jelent a fénytest és hogyan aktiválható?
  4. Miért a szív a kapu és hogy válik létrává a felemelkedés folyamatában?
  5. Miért fontos a fény kapuként ismert tobozmirigy aktiválás?
  6. Új Föld Látásmód és Univerzális Tudatosság
  7. A Központi Galaktikus Fény tanács üzenetének csatornázása a közös jövőnk kapcsán

Az előadást dinamikus meditációs program követi, mely során a fénytesti tudatosságunkba érkezünk, s folytatjuk a FényMagunkká válás folyamatát. A meditációban és az azt követő gyakorlatokban a lélek-eszencia kapcsolódást és valódi szívvel-lélekkel való látást gyakoroljuk. A belső erődbe érkezés és  “Szakrális Ölelés” áldásos hatását is megismerheted.

Köztünk a helyed, ha szeretnél velünk ünnepelve, töltekezni a szívedben-testedben-lelkedben felkészülni egy békés átmenetre és egy áldott karácsonyra.

A Szív kapun felemelkedik megértésünk és a Fény kapuján belépünk az átlényegülés folyamatába. Az egyének a saját lelkükben meghozott szilárd döntésükkel felülemelkednek minden kísértésnek, felolvasztanak minden félelmet. Az emberiség a fényt és az egységet választja. A Föld s vele az emberiség újjászületik!

Az Egység fényében nyílt lótusz:)

A program ajándéka még mindemellett az Öröm-Estek szokásos ajándéka: fókuszváltás a hétköznapok szürkeségéből a színpompás világba, az öröm megélésének képességébe, megérkezés a felszabadultságba, az egység-érzetbe. A szeretettel teli hangok, a szív-virágos ölelések és érintésekkel való gyógyítás lehetősége is adott lesz, de ki-ki saját maga által választott mértékben élhet majd ezekkel a lehetőségekkel.

Helyszín:

A FÉNY ÜNNEPI helyszíne ezúttal az Istennő Templom gyönyörű és áldott tere: Bp. VII. Erzsébet krt. 58. I.em. 1.

Az esti program részvételi díja: 3000Ft

A napközbeni csoportos lélek összekapcsolások vagy adományosak vagy “tól-ig” határosak az “annyit fizetsz, amennyit jó szívvel ennek szentelsz” kategóriában konkrétabban nézd meg az egyes tematikus (Önelfogadás/Szerelem/Bőség/Egészség) csoportot: LélekÖsszekapcsolás>>>

A résztvevők száma korlátozott!
>>>Jelentkezés a noionmegvalositas@gmail.com címemre írott levélben.
***
A FÉNY-ÜNNEPI ajándékom, lehet a Te ajándékod is a szeretteidnek:
Elkészül mind a 6 könyvem, melyek itt lesznek először személyesen is megvásárolhatók. Ha szeretnéd magadnak vagy szeretteidnek megvenni őket, akkor személyre szólóan dedikálom is a könyveket. Lesznek Swarovski kristályokkal díszített példányok is, melyek igazán szép ajándékok lehetnek.

Az önfejlesztés témájában írt 6 könyvem kedvezményesen áron: 2500-3000Ft közötti árakon vásárolhatók meg! (25%-os kedvezmény) A Swarovski kristályokkal díszítettek 3500Ft-os áron lesznek megvásárolhatók.

 Várunk szeretettel, szíves-örömest:

Pozsgai Nikoletta és Nyester Péter

Az új kapcsolati-párkapcsolati mintákat, a Szív-Tér létezést kívánjuk Neked is!


Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!