Grál Gyógyító Nap

Grál Gyógyító Nap

Augusztus 17. hétfő  10:00-17:00 között:

GRÁL GYÓGYÍTÓ NAP

LélekÖsszekapcsolás, LélekGyógyítás, Szinkron Terápia, Coaching 

A test-lélek-szellem hármasságának egységbe rendezésében segíthetnek Neked ezen gyógyító alkalmak.

A kristályok gyógyító erejével

A Lélek Összekapcsolás során a hozott témádhoz kapcsolódóan hangolódhatsz egyre feljebb az Egy Szív frekvenciájára, amelyben a test-lélek-szellem egy hullámhosszra kerül. A Lélek magasabb rezgésszintje önmagában gyógyító hatású, hiszen önmagad egységébe kapcsolódsz, ahol megszűnik minden kétely, a lélek nyugalma ad tág teret számodra.

A színek-olajok különleges lélek-válaszokat hoznak

A felhangolást segítik még az alkalmazott kristályok, olajok, illatok, színek és textilek, a lélek-terében születő szeretettel teli, az egységbe visszaemelő érintések, gyönyörű zenék, a pillanatban születő hangvarázs.

A Lélek Gyógyításról

A lélek maga nem beteg, tehát nincs szüksége gyógyításra a szó szoros értelmében. Jellemzőbb e helyett, hogy valamely életünkben, korábbi életeseményeink során letörtek, letapadtak én részeink, lélek részeink az adott negatív eseménynél, érzelemnél. Ezek miatt az énünk és a lelkünk részeire szabdalt és vágyik arra, hogy ismét kerek, egész lehessen. A lélek gyógyítások során ráláthatsz olyan részeidre melyek a távoli múltban rekedtek és az egység frekvenciáján az Egy Szíved terébe visszaemelheted ezen részeket. A lélekösszekapcsolás folyamatában az Egység a test-lélek-szellem szintjén újra összerendeződik, miközben megtörténik önmagad és kapcsolataid mélyebb, átfogóbb szinten történő megértése, az akadályok feloldása.

A lélek összekapcsolásokat végzik a nap során: Pozsgai Nikoletta, Varga Beatrix, Rusznyák Zoltán

Részvételi díj: 12 000Ft/alkalom.

Lágy textilek és símogató kristálytál

Témák:

  • Önelfogadás, önszabotázs helyett önszeretet
  • Szerelem, párkapcsolat, szexualitás
  • Bőség, a pénz, jól-lét befogadása 
  • Egészség, betegség
  • Valódi hivatás, küldetés
  • valamely jelen élethelyzet, amiből ki sem látszol és szeretnél megpihenni, tisztábban látni

>>>Jelentkezés:
A választott lélekgyógyítónál telefonon vagy e-mailben:

NikolRozsa1
Pozsgai Nikoletta, Szinkron Terapeuta és Oktató, tel: 70-336-35-29, e-mail: noionmegvalositas kukac gmail.com

 
“A LélekEgységének megtapasztalása olyan belső nyugalmat hoz el, mely mintegy elcsendesíti az elme és az élet zajos, csapongó hullámait. A belső béke állapotában rálátni arra, ami VAN, amire VAN LEHETŐSÉGED és amivel ÉLHETSZ kinyit a csoda felé. Hittel tölt föl és erőt ad. Összekapcsol azzal az ÖnMAGaddal, aki teljes, aki félelem és kétség nélkül cselekszik és meri élni a jól-létet, a szerelmet, a küldetést. Mindezt pedig örömmel és szívéből születőn. Ennek csodáját kinyitni feléd – ez a lényege a lélekösszekapcsolásnak. S felkészülni arra, hogy mindezt megvalósítsd – az a lényege a lélekgyógyításnak.”
A gyógyító napra most a Szinkron Terápiát, a LélekGyógyítás eszköztárát ajánlom fel számodra. A 60 perces alkalom ára 12 000Ft.
>>>Nikolhoz szabad időpont még: 14:00-15:00
Varga Beatrix
Varga Beatrix, Szinkron Oktató, tel: 20-345-8949, email: vargabeatrix3@gmail.com

 
“A lélekösszekapcsolás terében a test és az elme megpihen, a lélek pedig a végtelen isteni kegyelem áradásában fürdőzik. Az ekkor nyíló tágas csendben elengedheted terheidet, hogy azok leoldódhassanak, nem hagyva mást hátra, mint legtisztább, valódi szeretettel átitatott, ragyogó önMagadat.
A folyamatban így önnön lényegedre, s benne lelked kristálytiszta, inspiráló vágyaira és teremtő erejére lelsz. Összhang születik, hallod szíved iránymutatását, lelked dalát, s velük támogatva léphetsz tovább, átlábalva a próbaköveken, életed egyre táguló és fényesedő való-ságának terébe.”
A gyógyító napra a Szinkron Terápia, a lélekgyógyítás kincseit ajánlom fel Neked. A 60 perces alkalom ára 12 ezer forint.
>>> Beához szabad időpont még: 12:30-13:30, 14:00-15:00, 15:00-16:00
 
 
Rusznyák Zoltán
Rusznyák Zoltán, Lélekgyógyító, tel: 30-721-78-21, e-mail: rusznyak.z@freemail.hu

“Amivel lelkemből kiindulva foglalkozom, az a Híd-szerep (látható és láthatatlan között), mellyel a hozzám fordulókat segítem. Van, aki kimondottan testi problémákkal kapcsolatban kéri az iránymutatást-kezelést, van olyan is, aki az Égiek üzenetét igényli és persze sok más cél is megfogalmazódik. Egy jó ideje Jézus van velem, így fényével igazán szép kapcsolódások és testi-lelki tapasztalatokban is leképeződő gyógyulások történnek. Gyakran már attól, hogy kimondok dolgokat – üzeneteket.
Asztrozófiai mesterem felkérésére a 2015. évtől asztrozófiai elemzéseket is vállalok.”
A gyógyító napon a lélekgyógyítás lehetőségét ajánlom fel számodra. Alkalmanként 60 perc 12 ezer forintba kerül.
>>>Zolihoz jelenleg már nincs szabad időpont.
 
Szabó Andrea:
„Önmagunk felfedezése az Élet legnagyobb, leghosszabb és legizgalmasabb kalandja.”
A Grál Gyógyító Napra a Női Életvezetés Coaching eszköztárát ajánlom fel számodra, a rálátást hozó megoldás-és személyiségközpontú Szinkron Coaching megapasztalását. A Coaching mint  személyiségfejlesztő módszer elsősorban annak köszönhetően töltött és tölt el lelkesedéssel, hogy – amellett, hogy segít az ügyfélnek kilátni a problémájából, és mintegy átkeretezve azt meglátni benne a pozitívumokat, lehetőségeket – a később felmerülő kihívások megoldása tekintetében is önállóságra tanítja őt azáltal, hogy az ügyfél a coaching folyamat során (újra) rátalál saját erőforrásaira, megoldásaira, és ezzel olyan készséget sajátíthat el, ami a későbbiekben is hasznára válhat. Ítélkezésmentes, értő figyelemmel és szeretettel várom azokat a hozzám fordulókat, akik változni és változtatni szeretnének jelenlegi élethelyzetükben.
Szabó Andrea: telefonszám: 06-30-288-7394 e-mail cím: szabo.and.zeg@freemail.hu
A coaching alkalom 60 perces és ára 8 000Ft.
>>>Andihoz szabad időpontok: 13:00-14:00, 14:00-15:00, 15:30-16:30

Várunk szeretettel az augusztus 17-i Fény Ünnepi Gyógyító Nap alkalmával!

Pozsgai Nikoletta, Varga Beatrix, Szabó Andrea, Rusznyák Zoltán

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!