Az Örömteli Nőiség Titka…

Az Örömteli Nőiség Titka…

Az Örömteli Nőiség Titka…

 

Az Örömteli Nőiség titka abban rejlik, hogy tudsz-e felelősséget vállalni önmagadért,

és ha te már megerősődtél akkor a tudsz-e a világ „anyjává” válni?

 

noionmegvalositas.hu

Az örök női tudás természete ösztönösen Tudó és Cselekvő. Benne lévő, a lényegben élő, erőben álló minden erőfeszítés nélkül, könnyedén teremtő. A szavak nem előzik meg a megélést, hanem követik azt. A szavak nem kívülről karcolják, nem is magyarázzák, hanem elmélyítik a belső kapcsolódást. A szavak nem börtönök, hanem kapuk a végtelenbe. Titkok. Az Élet Misztériumának titkai – a nők titkai. Ideje, hogy feltáruljanak, hogy a megélés által újra tudássá legyenek, megélésükkel pedig természetessé és örömmel élhetővé tegyék az életet.

Mi Nők a legteljesebb női önmagunkat igyekszünk „újjászülni”, és ennek a nőiségnek – legfontosabb célként – újra alapot, gyökereket és erőt adni. Mert mi nők valójában mindannyian arra születtünk, hogy boldog asszonyokká váljunk: boldog, örömmel teli, életerős asszonyokká, másokat az égi boldogságok földi megéléseibe kísérő, oda átemelő nőkké. Feladatunk mindazt, ami bennünk fél – azaz a félelemből táplálkozó –, átfényesíteni, mindent, ami szétválasztott, újra egybeszeretni, és ilyen módon az Isteni Teljességébe felemelni – mind belül önMAGunkban, mind kívül, a belőlünk születő, általunk táplált világban. 

Abban a pillanatban, ahogy uraivá tudunk válni saját női erőnknek, egyben saját életünknek és saját sorsunknak a királynői is leszünk. Nem véletlenül hívják a méh erőterét és annak megismerését királynői erőnek is: teljességgel megváltoztatja nem csak az önmagunkkal való kapcsolatunkat, hanem a környezetünkkel – annak is elsősorban a nőtagjaival – kapcsolatos viszonyulásainkat is.

Egészséges, jól működő, energetizált, életerős női méhünk segítségével megfelelően tudjuk működtetni méh-energetikai folyamatainkat, tudunk élni a teremtő erőnkkel, és minden szívbéli vágyunkat mind magunk, mind szeretteink számára tápláló erővel ellátni. A női test energetikai működése ugyannara a négyességre épül, ami jelen van az évszakok változási rendjében, az évkör lüktetésében, a női teljesség négy fő fázisában és a négy női szerepben, valamint magában a menstruációs ciklusban is.
A fizikai testünket – és ezen belül a női méh szervét és energetikai terét – az adni tudó és az adáshoz először befogadni tudó minőségében kell személnünk. A női princípium legfontosabb alaptörvénye, hogy ahhoz, hogy adni tudjunk, be kell, hogy tudjunk fogadni. Ahhoz, hogy adni tudjunk, amit befogadtunk, azt először meg kell tudnunk tartani, majd akár gazdagítva, akár táplálva, de mindenképpen növeljük, végül a maga idejében világra hozzuk és elengedjük.

 

„A méhem szent, és az életem is az.

A méhem a menny kapuja itt a Földön, és az életem is az.” Afua hercegnő

 

Ahhoz azonban, hogy ezzel a női erővel élni tudjunk, először emlékeznünk kell. Emlékezni az egyetemes női tudásra és bölcsességre, ami a sejtjeinkben él, amit a zsigereinkben érzünk, aztán pedig szembe kell mennünk mindazzal és át kell alakítanunk mindazt, ami bennünket saját női bölcsesség-örökségünktől elfordít. Mindezt nem konfrontatív erővel, hanem magunkba engedve, átszeretve, önmagunkat átemelve belső transzformációs és integrációs folyamataink során.

 

„Minden dolog a nőben születik meg. Érezd az anyai, a női energiáidat. A nő virágzó fa. Ő az univerzum, a teremtés középpontja, az anyaföld. A nő az erő forrása. Válj nővé! Légy tudatában az erődnek…” (Lynn V. Andrews)

 

Amíg a nő gyengének vagy kicsinek érzi magát – akár a férfival, akár más nőtársaival szemben –, addig nem tud élni az erejével.


 

MéhKirálynő Online Tanfolyam

 

 

1. 20 lecke, 115 oldalnyi írott anyag

2. Előadás és Meditációs hanganyagok

3. Méh tisztító, gyógyító gyakorlatok, hogy élhess Méhed erejével

4. építsd fel női önbizalmad és női önbecsülésed!

 

INDUL: 2021. SZEPTEMBER 12. 

MÁRIA NEVE NAPJÁN

 

 

MéhKirálynő Online tanfolyam témái:

  •  a méh-erő és a méh bölcsesség témájának megértést szolgáló elméleti háttéranyagot, s mellette
  • lépésről-lépésre követhető, otthon végezhető energetikai gyakorlatokat tanít meg
  • a méh-vel való kapcsolatfelvételtől
  • a méhtisztításon keresztül
  • a méh gyógyításáig
  • ANYA SEBEK gyógyítása
  • Kötődés-Biztonság/bizalom témák oldása
  • Méh-Erő ébresztés
  • A Teremtő Anya, női teremtő erő misztériuma
  • TürElem-mel megbékélt Női Teremtés útja

Ki tartja a MéhKirálynő Online Tanfolyamot?

Pozsgai Nikoletta a Méh Erő Ébresztő sikerkönyv írója, a Méh tanítások, méh áldások folyamatáért és a női körök születéséért mozgalmat indított Magyarországon. 2017-ben került először kiadásra a méh tanításokat összefoglaló könyv, mely mögött 20 év gyűjtő munkájának eredménye a magyar és nemzetközi tanító vonalak tanításainak összegzése áll. Személyes tapasztalatok, egyéni kliensekkel végzett női blokkoldó folyamatok, női körökben végzett méh áldások, méh szertartások, női szertartások megélései, visszajelzései alapján került összeállításra. Sok hasznos elméleti információ mellett, gyakorlatok, meditációk és ébresztő Méhnővér útravalók kerültek e valóban erőt adó, női teremtő erőt ébresztő könyvbe.


Hogyan zajlik az online tanfolyam?

Az online tanfolyam egy zárt online felületen zajlik, ahová a tanfolyam elején regisztrálsz be. Majd 2-3 naponta kapod az egyes leckéket, melyeket mindig ezen a zárt felületen találod. Az egyes anyagrészek feldolgozására ajánlás a leckék küldésének üteme, de lehetőséged van saját tempódban feldolgozni őket. Amennyiben az ajánlott tempóban végzed akkor 9 hét alatt jól befogadható és feldolgozható a kapott tartalom. Tartalmukat illetően írott, elméleti, megértést segítő háttéranyagok mellett előadás, meditáció felvételek és gyakorlatok is segítik belső munkádat, építik nőiségedet, belső női erődet.


Mennyibe kerül a Méhkirálynő online tanfolyamon való részvétel?

A tanfolyam részvételi díja:

 40 000Ft


Melyhez AJÁNDÉK:  5 500Ft értékben a Méh Erő Ébresztő máig 8 kiadást megélt könyvem!

—> Ha ez már megvan, akkor választhatsz egyet a többi 6 könyvemből!

Ez esetben jelöld be a megrendeléskor, hogy melyiket kéred!

Ajándék a postaköltség is! 

 

A könyvről itt olvashatsz részletesebben: Bővebb leírás…

https://noionmegvalositas.hu/cikkek/szinopszis-meh-ero-ebreszto-konyv/


JELENTKEZÉS 

A részleteket is itt találod, de jelentkezni is tudsz: https://noionmegvalositas.hu/noiseg/mehkiralyno-online-tanfolyam/

Továbbá, alább is leadhatod részvételi szándékod:

A MéhKirálynő Online Tanfolyam megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot! 

Elküldése után a megadott mail címedre visszaigazolás érkezik a fizetési tudnivalókkal!

 

Keresztneved (amin szólíthatlak):*
Vezetékneved:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra az elírások elkerülése végett:*
Telefonszám (tanfolyami ügyintézés esetére):*
Számlacímed (cég cím vagy magánszemélynél postacím):*
Milyen problémára keresel választ, megoldást?
Ismersz-e, tanultál-e méh gyakorlatokat? Ha igen, milyeneket?

A könyv postázásához kérlek töltsd ki a szállítási adatokat ezen megrendelőlapon is:

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszámod (a futárszolgálatnak adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):
Fizetési módok:*Postai utánvét Banki átutalás és postázás (1800Ft belföldön az árban) Személyesen a meghirdetett programok előtt
Melyik könyvet kéred?:*Méh Erő Ébresztő 5500Ft Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4500Ft Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft
Számlacímed:*
Postacímed vagy szállítási címed:*
Dedikációt kérsz-e?:
Megjegyzésed, kérésed:

Váljék hasznodra, női EGÉSZségedre!

Szeretettel: Pozsgai Nikoletta kineziológus,

életmód tanácsadó-és terapeuta személyiség integrációs tréner,

oktató Női Energia Fitnesz Mester Oktató

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!