Az Istennő Ezer Arca: az Istennő, női archetípusok, női minőségeink és női szerepeink, női blokkok oldása

Az Istennő Ezer Arca: az Istennő, női archetípusok, női minőségeink és női szerepeink, női blokkok oldása

Az Istennő Ezer Arca

ELŐADÁS és MEDITÁCIÓ

Kapcsolódás az Istennővel a női minőségek, női archetípusok női szerepeink mentén

NŐI BLOKK OLDÁS

EGYÉNI NŐI ÉLET * GENERÁCIÓS NŐI SORS * KOLLEKTÍV NŐI SORSTÖRTÉNET OLDÁSA

MINDEZ IDÉNTŐL EGYBEFŰZVE:

hogy értsd az adott kor történeti hátterét, kontextusát, megtaláld és feloldhasd ott keletkezett, rád máig  ható női blokkjaidat


2021. JANUÁR 28-tól 5 héten át:

Az Istennő történeti áttekintése előadás * Meditáció * női blokkok oldása


ONLINE Nőiségtörténetünket összefoglaló 5 ELŐADÁS ÉS BLOKKOLDÓ meditáció. Minden alkalommal egy nagyobb történelmi kort tekintek át és hozzá kapcsolódóan blokkoldó meditációt tartok. Célom abban segíteni számodra, hogy a kollektív női fájdalomtesti mintázatokat oldhasd saját sejtkarmikus mintázatodból. Amiképpen egy kor lát, az adja a korlátait is.

Ezen 5 alkalomból álló sorozatot úgy válogattam össze, hogy az azokból akkor is tudj tanulni, s fejlődni, ha különösebben nem szeretnél a történelemben elveszni. Nem a történelem adatolásai a fontosak, de amikor az szükséges lesznek ilyen kiegészítő részek az előadás részben. Aki szeretné ettől részletesebben, a későbbiekben lesznek olyan előadások is, ahol egy-egy kisebb történelmi kor, a nőiségtörténet szempontjából fontos epizóddal foglalkozunk majd.

Az egyes korok, amelyekhez kapcsolódóan oldhatod a meditáció során a női fájdalomtestedben a kollektívből és saját inkarnációs, valamint generációs minitáidból származó blokkokat:

  1. Aranykor (Őskor, Kőkorszakok, Ősbirodalmak ideje, beleérve Lemúriát és Atlantisz első korszakát)
  2. Ezüstkor (Atlantisz utáni korszak, rézkor, ókori birodalmak első időszakai, Egyiptom, Mezopotámia, stb)
  3. Ókor (ókori nagy birodalmak és későbbi korszakai, antik birodalmak)
  4. Középkor (az információs társadalom berobbanásáig)
  5. Újkor, modern kor (jelen korunk)

Egy nagyon hatékony kombinációt fogok tartani, amibe várom azokat, akik eldöntötték, hogy itt az ideje nem hagyják, hogy a régi sorsminták szerint, a generációs és kollektív női minták szerint alakuljon a saját életük. Akik nem akarják hagyni, hogy ez a föld elpusztuljon, vagy mi emberek rajta végveszélybe sodorjuk saját magunkat, gyermekeink jövőjét.
A nőiségtörténeti előadások hátteret adnak majd a belső folyamatoknak. Elsőként 5 olyan történelmi korszakot választottam ki, amelyek alapvetően határozzák meg hogy látjuk önmagunkat, hogyan éljük nőiségünket ezen 5 fő történelmi korszakban szerzett blokkjaink miatt.
Ez a programsorozat komoly kutatási munka összefoglalása, de kifejezetten gyakorlati használatra. Azaz mit kell felismerni, megérteni, átfordítani az egyéni, generációs, inkarnációs és kollektív szinteken, hogy valóban előre tudjunk jutni saját női életünkben.
Az egyéni blokkoldás folyamatát most a csoport nővéri erőtere is segíti. Zárt csoport lesz, tehát akkor jelentkezz, ha erre az 5 alkalomra jelen tudsz lenni. Az egyes alkalmak között lesznek segítő anyagok és az est felvétele is köztük lesz.
A gyakorlati fókusz célja a blokkoldó folyamat segítése, melyek során a számomra és klienskapcsolatban is bevált blokkoldó módszerekkel fogunk dolgozni. Biztonságos, otthon, önállóan is végezhető módszerekkel. Aki pedig úgy érzi, hogy személyes segítségre lesz szüksége egy-egy konkrétabb ügyben személyes konzultáció formájában tud majd további segítséget is kérni.
Kiket várok ebbe a női blokkoldó folyamatban?
Ebbe  folyamatba most olyanokat várok, akik úgy érzik itt és most jött el az idő valóban változtatni, cselekedni saját nőiségtörténetüket újraírni, és ezzel hatni a kollektív mintában is.  Az egyes alkalmak során egyéni és kollektív blokkoldás is történik. Fókuszunkban most az adott nagy történelmi korszak, és a legnagyobb női kollektív sérüléseink állnak.
Láss rá, értsd meg, oldd fel, gyógyítsd meg és…haladd meg az önkorlátozó mintáidat, szokásaidat. Szabadíts fel önmagad!


ONLINE ÉLŐ ZOOM BLOKKOLDÓ EST IDŐPONTOK:

2021.01.28. / 02.05./ 02.12 / 02.19. / 02.26

2021.01.28. első alkalom 20:00-21:30

a következők péntek esti alkalmak, tehetjük korábbi kezdésre, ez csoportdöntés lesz. 

FELVÉTELRŐL nem kérhetők, az online előadás és meditáción való részvétellel látogathatók. Otthonra adok segédanyagot, hogy tudjátok folytatni a két alkalom közti belső gyógyulás folyamatát.

Az 5  alkalom tanfolyamszerűen EGYBEN látogatható, az egyéni női kollektív fájdalomtest oldásának folyamata.


Kiegészítő, további alkalmak lesznek:

  1. A magyarság Istennő képzete, Nagyboldogasszony és Boldogasszonyaink
  2. A magyarság Istennője, Tudó asszonyaink, RimaAsszonyaink, Aranyasszonyaink

Ébredjen az Isteni női minőség.

A nőkben élő Istennő,  aki gyönyörködik a létezésben, aki örömét leli a természeti körforgásban.

Nő, aki él, aki örül a létezésnek, szerelemes az életbe,  s szerelmetes erejével élteti azt.

Nő, aki éli nőisége csodáját, női teremtő erejét és legszentebb női küldetését.

Ideje ébredjen, s kiterjedjen a legnagyobb nehézségeken is átemelő Női Erő.

Benned, bennem, bennünk…mai  nőkben. Itt és most. Ebben az életben. 


RÉSZVÉTELI DÍJ:
Az 5 alkalmas folyamatra: 50 000Ft
A tanfolyam díja tartalmazza az élő, online előadások, meditációk, blokkoldó gyakorlatokat, otthoni segédanyagokat
A részvételi díj részemről felajánlás az AranyAsszony Iskola fenntartására, ezáltal részedről hozzájárulás a nőiségtörténeti kulturális kincseink és tudásainkat összerendező iskola működtetésére. 


JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Válaszlevélben küldöm a fizetési tudnivalókat, programmal kapcsolatos információkat. Utalás után e-mailben kapod a számlát. Számlát mindenképpen szükséges kiállítanom, ezért kérlek pontosan add meg a számlázási adatokat. Magánszemély esetében ez postacím, cég esetén a céges adatok. Cégnél céges számláról is kell érkezzen az utalás.

Vezetékneved:*
Keresztneved:*
E-mail címed:*
Telefonszámod (csak szervezéshez):*
Számlacímed (céges cím vagy postacím):*
Mely témák érdekelnek a leginkább?:*női minőségek, női archetípusok, tudó asszonyok
szakrális női életút, női életkapuk, beavatások
egyetemes női szakralitás, Istennő, istenAnya
kifejezetten magyar hagyományok, szakrális magyar nőiség
aranyasszony tradíció és tanításai
szakralitás megélése a hétköznapokban
szakrális női életvezetés, életmód
szakrális szerelem, megszentelt szexualitás
szakrális házasság, család
szakrális anyaság, gyermeknevelés
szakrális női közösségben való részvétel
szakrális női közösség, női kör vezetése, létrehozása
Miben szeretnél elsősorban haladni a tanfolyam során?:
Az Istennő megismerése út a női teljességbe, újra felismerve az isteni női erőt, megélve a benned újjászülető Istennőt

Az Isteni női minőség legalább ezer arca ragyog ránk a történelem tükrében. Minden kor különbözőképpen nevezte meg, és gyakran különbözőképpen tisztelte, olykor imádta őt. A nőiség történetét áttekintve az Istennőt neveztek a Nagy Anyának, a Kozmikus Anyának, Világ Királynőjének, Mennyek és Alvilág Úrnőjének, a Legyőzhetetlennek, vagy éppen a Isteni Együttérzésnek, Kegyelemnek, Végtelen-feltétel nélküli szeretetnek, és megannyi néven még. Több mint 20 éve kutatom az Istennő történetét, az Istennő kultuszokat, hozzá kapcsolódó rituálékat, képviselőiket régen és ma. Sok országot bejártam és megannyi tanítónál tanultam róla, kapcsolódtam különböző módszerekkel az Istennővel. Mindezen utazás az Istennővel idénre arra hívott, hogy kinyissam mindezeket. Már nem csak szűkebb körökben az AranyAsszony Iskolában, a Grál Ház vagy az ÉletHáz programjai során. Egy olyan programsorozatot álmodtam, ami közkincssé tudja tenni az Istennővel való kapcsolódás lehetőségeit, módszereit.
Az Istennő Visszatér a 21. században
Írták, s jelezték előre a múlt századok során. S valóban egyre több női mozgalom indult el, először a feministák körében, hiszen ők voltak azok, akik egyáltalán szót emeltek a nőiségért, annak egyenrangú mivoltáért alárendelt szerepei helyett. A patriarchátus korszakában ők voltak az első nagyobb számban megjelenő úttörők. Hosszú évszázadok hallgatása, visszaszorítottsága után, ami egy súlyosabb elhallgattatás időszaka után következett be. A tudó nőket sorra gyilkolták meg. És nem csak őket, hanem a gyermekeiket is. Ez egy olyan kolletkív seb, amit nőnek és férfinak egyaránt szükséges gyógyítania magában. A kollektív sérülései áthatják a generációk életét és ezen keresztül az egyén sorsát nyomorítják meg. A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológusi (TEK) munkám és a Személyiség-és Lélekintegrációs rendszerállítások (SzInT) során számtalan egyéni és csoportos oldás és állítás után bizton jelenthetem ezt ki. Az örökölt családminták sora valójában örökölt kollektív sebek mentén alakul ki és íródik bele sejtszinten az életünkbe.
Az Istennőhöz való kapcsolódás minden korban fontos volt. A keresztény Európában Máriához kötődött, aki az Istennői minőség ezer arcának egyikeként a legtovább képviselte az isteni nőiséget. De már mint földi nő, aki tiszta mivoltában érdemes volt arra, hogy az Isten Fia megszülethessen általa. Az Istenszülő minősége is már csak az ortodox kereszténységben maradt meg. Mégis - ahogy a magyarságunk is - a vele való kapcsolódást életünk minden pontján megőriztük, a hozzá intézett fohász és ima a legutóbbi évtizedekig is jobbára kitartott. Aztán jött egy másik kor, a technokrata információs társadalom, ahol a gyerekek többsége már nem tanul meg imádkozni a Teremtőhöz, sem az IstenAtyához, nemhogy az Istennőhöz. Mondják is istentelen és embertelen világba született generációk. Ennek napjait éljük a kollektív szinten. Miközben azért kitekintve Euróbából máig megmaradtak az Istennőt ismerő, tisztelő vallások szerte a világban. Az Istennő kitagadtatott... de fel kell ismerjük nem mindenhonnan és nem mindenkiben. A modern világban neofeminista és neopogány mozgalmak voltak az elsők, akik tudatosan visszaemelték az Isteni Nőiséggel való kapcsolódást. Mindeközben mindig is voltak az Isteni nőiséget kutató régészek, még ha a fősodratú férfi arcú akadémikus irányzatok által nem kaptak elfogadást. Az előadások során mindezekről szó lesz részletesebben, mert fontos megismerni a visszatérés útját, hálával azoknak, akik nem hagyták, hogy elnémuljon az Istennő hangja ezredéveken át. Régészek, történészek, tanítók - nem csak nők tettek ezért. S mellettük párhuzamosan az Istennő papjai és papnői. Mikor mennyire előtérben és mikor mennyire földalatti mozgalmakként.
Visszatérés az Istennőhöz
Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy a visszatérés belül, bennünk történik meg. Az Isteni női minőséggel újra felvesszük a kapcsolatot, és emlékezünk a hozzá kapcsolódó női tudásainkra, női bölcsességünkre. Azaz sokkal igazabb számomra úgy mondani e folyamatot, hogy mi térünk vissza Őhozzá magunkban, a belső tereinkben. Egy nagyon hosszú utazás után, ami fényévekben mérhető és túlnyújtózik a Földi inkarnációkon, az isteni női minőség újra befogadásra lel. A nő, és általa a családok és a kollektív tereiben is. A nő ezáltal a helyére talál. Újra megbecsülve önmagát, nőiségét. Újra kapcsolódik női léte szentségével. Mert a női létezés önmagában is  szentség. Igaz ugyan, hogy felismert, megélt szakrális nőiség esetén beszélhetünk erről, hiszen ez mindenképpen egy minőségi nőiség megélést jelent. Önbizalmunk teljében, női teremtő erőnk ismeretében, női erőforrásainkkal élve szívünk-lelkünk szerint valódi lélek-jelen-létben.
Az Istennő Ezer Arca előadás és meditáció sorozat ezért indul útjára. Áttekintésért - vallási állásfoglalás nélkül. A kollektív folyamatok megértéséért, a nőiség sebeinek gyógyulásáért. A megértésért. Női szerepeink megismeréséért a  női archetípusok mentén. A női tört-ÉN-elem helyreállításáért.
A bennünk újjászülető Istennő 
Az istennővel való kapcsolódásra én úgy tekintek mint egy olyan belső, női teljességbe vezető útra melynek során a történelem külső Istennő képei, archetípusai segítenek megérteni saját belső női minőségeinket. A külső leképeződik a személyiség szintjén, ahogy a belső felvetült az égre hajdanán. A külső út és a belső út egybe fut, legalábbis a kapcsolódó programokat így építettem fel. Átlátható és megérthető legyen a nőiségtörténetünk, a kollektív női sorsmintáink felismerhetők és oldhatók legyenek, ezek mentén az egyéni transzgenerációs és inkarnációsan hozott nőiségmintánkat megérthessük, gyógyíthassuk. A cél az ezer arcú Isteni nőiség megélése a női teljesség útján. Ahogy a magyar tradíció megnevezi: AranyAsszony az IstenAnya kelyhe földi valójában. A magyarság Istenasszonyának, Nagyboldogasszonynak és kapcsolódó tudó asszonyainak külön előadásokat szentelek. Hiszen aki magyarnak született, a nép-nemzeti kollektív része, ezért minden ezt a népet ért hatás és a  néplélek tudata egyaránt érvényes rá, hat rá és életfeladatául hozta, hogy dolgozik vele, magában feloldva, átemelve.
Az Istennő(t) Tudó Asszonyok
Néhányan pedig ettől többet vállaltunk, másokat is emlékeztetünk, kísérünk és segítünk nőiségükben való gyógyulás folyamatában. Akkor a tudó asszonyi minőséget küldetésben gyökerező hivatásként fel is vállaljuk: nőiség segítőként, tanítóként, papnőként. A nőket segítő elhivatottsággal rendelkezők számára az Istennő felismerése, megértése, a vele való kapcsolódás és a benne való megtartottság mind fontos pillérek. Az Istennőt Tudó Asszonyok segítik a nőiség újjászületését, a női isteni minőséggel és egyébként szerintem a férfi isteni minőséggel való rendeződést. Az Isten Egy. Akkor is, ha különböző korok emberei különböző részeket láttak meg, éltettek belőle. Akár nőit, akár férfit. Akár büntetőt, akár jóságosat. Ezek mind szétválasztáson alapulnak. Az Istennő ajándéka pedig a egységesítő erő, az EGY Teremtő Erő. Én innen látom, ezért ezek mentén tudok segíteni azoknak, akik engem választanak az Istennővel való újrakapcsolódásuk, nőiségük gyógyításának folyamatában, a szakrális nőiségük megélésében.
Az Istennőben gyökerező küldetés
Az Istennőben gyökerező küldetés számomra azt is jelenti, hogy a női életút minden szintjén, a női önmegvalósítás minden lépcsőfokán tanítok, kísérek, segítek. Legyen az a fizikai, női egészséget érintő, nőiséget felépítő témájú, energetikai a női energiarendszert tisztító és aktiváló, érzelmi-lelki azaz a női érzékelés képességet fejlesztő, érzelmi stresszek oldása, mentális: női életszemlélet, női EGÉSZség és önmegvalósítás út tanítások, akár a nőiségtörténet tanítása, de a tanítás önmagában ide tartozik, a szellemi-spirituális sík: ahol a női szellemiséggel, női szakrális tudással, női bölcsességgel és az Istennővel kapcsolódunk meditációk, szertartások, gyógyulási folyamatok során. De jelenti az Isteni női életelvet követő életvezetést, az együtt egymásért elvű női közösségek létrehozását-segítését - képzési szinteken lásd női körvezetők, női segítők, Méhnővérek képzései, közösségeinek bábasága. Számomra az is a küldetés része hogy mindezt leírom és beszélek róla, előadásokban, cikkekben, könyvekben. Magyarországon és külföldön is.

Pozsgai Nikoletta az Isten Női Arca című előadáson

Az Istennő Ezer Arca előadás és meditáció sorozat alkalmai, témái:


Első bevezető alkalom: 2021. JANUÁR 13-án 20:00-21:00 óra között:
Az Isten Női Arca előadás és meditáció - INGYENES bevezető alkalom, ONLINE formában,  élő adásként ZOOM-on, regisztrációval.
UTÓLAG ITT KÉRHETŐ a felvétele>>>
Az 5 alkalmas női blokkoldó program először a kollektív térben indul, majd haladunk a transzgenererációs minták és örökölt női sors oldása felé.
A BLOKKOLDÁSI FOLYAMAT MELLETT A FELÉPÍTŐ FOLYAMATOT IS ELINDÍTOM:
2021. FEBRUÁR 25-től ONLINE ÉLŐ:
A Bennünk Élő Istennő: programsorozat: előadás, meditáció - kapcsolódás és blokkoldás az istennői/női archetípusok mentén  haladva 9 archetípus - 9 női minőség - 9 női szerep - 9 hét. /részletes tematika jelentkezés és befizetés után.

  1. Szűz Istennők: február 25. 20:00-22:00

A FOLYAMAT EGYBEN:

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!