Az Ezerszirmú Rózsa Csodája!

Az Ezerszirmú Rózsa Csodája!

Az Ezerszirmú Rózsa csodája!

 
Köszöntelek, bejegyzés sorozatom következő részénél. Továbbra is könyvemből adok sorokat neked, hogy beleláss és beleolvass annak tartalmába, mondanivalójába, üzenetébe. Mert neked írtam kedves Női olvasóm, hogy segítsem ébredésed és Női kiteljesedésed önmagad és a világ számára.
 

noionmegvalositas.hu

Fogadd szeretettel e sorokat! 
Ebben a könyvben, melyre rátaláltál, mellyel lelkedben rezonáltál a női teljesség benned rejlő tudatát kívánom ébreszteni. A sorokba szőtt teljes nőiségedbe hívó szavaim a nőiség csodáját hivatottak benned életre kelteni. Legfőbb célom, hogy mindazon erőforrásaidra ráébresszelek, amelyek bár benned vannak, lehet, hogy valamilyen okból mégis elveszítetted a kapcsolatot velük. Soraim olvasása közben kapcsolódj újra saját női erőddel, a mindig buzgó, kiapadhatatlanul áradó ősforrással, a benned ott élő ezerarcú Istennővel, a női isteni minőséggel.
 
 

 

 

Miért a Rózsa?

 
A nőiség legfőbb jelképe a virág. Ez nyilván mindannyiunknak más és más virág, szimbolikus, archetipikus értelemben mindenképpen a rózsa. A tövissel védekező, bársonyos tapintásával és elbájoló illatával egyaránt felvértezett rózsa. Szépsége tudatában, de szükség esetén önmagát megvédeni tudó rózsa bennünk élő jelképe ez. S bár úgy gondolom, hogy vannak olyan életszakaszaink, amíg igenis szükségünk lehet a töviseinkkel megvédenünk magunkat, az élet egésze és a női teljességünk kibontása szempontjából zsákutcába vinne bennünket, ha megmaradnánk a tövises rózsa analógiájánál.
A nőiség legfőbb jelképe számomra is a rózsa, de nem egy hagyományos rózsa. Én egy olyan rózsára gondolok, aminek nincsen tövise – merthogy igenis van rózsa tövis nélkül. Méghozzá a pünkösdi rózsa. Bódító, mégis könnyed illatával, ezernyi szirmával egy gyönyörteli világba hív.
 
 

Egy olyan jelenlétbe, melyben nincs szükséged védekezésre vagy éppen támadásra. Élhetsz női lágy erődben, s lehetsz közben mégis középpontodban álló, határozott öntudattal rendelkező nő.

 
 

noionmegvalositas.hu

 
Az ezer szirom csodája…
amiért az ezret választottam a szirmok számának. Méghozzá a koronacsakra ezerszirmú virága, a megélt bölcsesség legmagasabb szintű ind jelképe. Az ezredik szirom megnyílásával a Földön megélhető legmagasabb Isteni Bölcsesség érhető el a megvilágosult számára.
Kedves Olvasóm! Így született meg végül A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – A Női Teljesség Gyógyító Virága. Nekem ez nagyon tetszik, mert a végtelen, szabad kitárulkozás jut róla eszembe, aminek ugyan ezerféle egyéni módja van, ugyanakkor mind egyfelé vezet: önmagunk, és ezáltal – rajtunk keresztül – a világ gyógyulásához, kivirágzásához.
Mikor, milyen körülmények között érzel lelkesültséget, örömöt és akár létörömöt, egységélményt. Ezek a pillanatok adnak kulcsot a kezedbe valódi önmagadhoz, s ugyanezen pillanatok megértése fog valóban közelebb vinni ahhoz, hogy felismerd ki is vagy valójában, és mire születtél.
 

Hiszen legfontosabb feladatod az, hogy Igaz Önmagaddá válj és azt az életet éld,

ami téged a legteljesebbé tesz.

 


 

Női Teljesség Online Tanfolyam

INDUL: 

2021. május 22.

 

9 héten át * 9 női minőség * 18 női archetípus

női önismereti, női önfejlesztő gyakorlatokkal

 

Női Önismereti-nőiségfejlesztő Tanfolyam,

hogy elérhető és megélhető legyen a női teljesség minden aspektusa!

 
* ÍROTT és HANGANYAGOK (előadások, meditációk) *
3 EXTRA AJÁNDÉKKAL_ 2 workshop hanganyaga + A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – avagy a női teljesség útja című könyvem 5500Ft értékben, valamint hozzá a postaköltség is ajándék

  1. 9 hét alatt 9 női erőd, 9 női minőséged felfedezése
  2. 18 női archetípus megismerése 
  3. mintafelismerés és otthon végezhető blokkoldási gyakorlatok
  4. nőiségtörténetet gyógyító és építő meditációk
  5. nőiséged integrációja

A tanfolyamról az alábbi linken tudsz többet olvasni! https://noionmegvalositas.hu/noiseg/noi-teljesseg-online-tanfolyam/
Három értékes ajándékkal lehetsz gazdagabb ha részt veszel a tanfolyamon!
AJÁNDÉK 1.:
“Egybeszerető Erő” címmel tartott előadás és meditációs felvétel
A szertartás célja volt segíteni megérkezned saját önazonos női erődbe, melynek lényege a transzformáció, a mindeneket átalakító, átváltoztató, majd integráló és egyre magasabb szintekre felemelő erő. A tanfolyam során megismerhető 8 minőséget összekötő, azokat összerendező 9. női erőt, az integrációs erőt.
AJÁNDÉK 2.:
A tavaly pünkösdkor tartott Nőiség Integrációs Tréning hanganyagaival, melyek előadás és meditációs anyagokat is tartalmaznak!
AJÁNDÉK 3.:
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – a női teljesség útja című könyvem, 5500Ft értékben + MPL futáros házhozszállítás belföldön 1800Ft értékben. 
 
A részletekért, ajándékokért a jelentkezéshez mindenképp ugorj át a regisztrációs oldalra! https://noionmegvalositas.hu/noiseg/noi-teljesseg-online-tanfolyam/
Várlak sok szeretettel


 

Ajánlom figyelmedbe könyvem, mely tovább tud vinni az utadon ahhoz, hogy rátalálj az igazi NŐ önmagadra.

 

női önbizalom
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – A Női Teljesség Útja, Pozsgai Nikoletta

 
Mitől leszel teljes nő?
Már az vagy. Ezért nem akarlak megtanítani arra, hogyan válj teljes nővé. Nem is tehetném. Tanítani olyat lehet, amit nem ismersz, ami nincsen meg benned. Ezzel szemben, amit a nőiségről tudnod kell, már megvan benned! Csak rá kell csodálkozz újra, hogy emlékezhess és merd magadból újra életre hívni az ezerarcú Istennőt. A NŐISÉGről sokat lehet, és talán kell is írni, de legfőképpen megélni kell, gyakorolni kell, élvezni kell…újra! Soraimmal egy ébresztő üzenetet küldök feléd, mellyel a benned élő csodálatos, teljességben élő és a világba teljességet hozó nőhöz szólok. (részlet az Ezerszirmú Rózsa – a női teljesség útja könyvből)
 
 
 
 
Csodákban teli, örömteli női utat kívánok Neked Kedves Olvasóm!
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – a női teljesség útja könyvemről részletesebb leírást itt találsz>>>


Ha szeretnéd ezt a könyvet…itt, közvetlenül is meg tudod rendelni.

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszámod (a postának adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):*
Fizetési módok:*Postai utánvét
Banki átutalás és postázás
Személyesen programon
Melyik könyvet kéred?:*Méh Erő Ébresztő 5500Ft
Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft
Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft
Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft
Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft
A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4800Ft
Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft
Számlacímed:*
Postacímed vagy szállítási címed:*
Dedikációt kérsz-e?:
Megjegyzésed, kérésed:


Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!