Ajándék bónusz előadás hanganyag + meditáció vár Téged! ÚJ bővített kiadás!

Szerző: Pozsgai Nikoletta

A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – a női teljesség útja

Női önismeret. Női önbecsülés. Női önbizalom. Női teljesség. Látni a saját sziromruhád színpompáját, tudatában lenni az illatodnak, vonzó bájaidnak. Újra szeretni önmagadat, emberként és nőként egyaránt. Eljutni belső forrásodhoz, inspirációt és lehetőségeket kínálva, hogy a nőiséget a maga legteljesebb formájában tudd megélni.

"A tövis nélküli Rózsa Téged hív, hogy csodálkozz rá női teljességedre, minden szirom kibontásával ölelj magadhoz egy újabb kincsedet..."

328 oldallal vár Téged "A Nőiség Ezerszirmú Rózsája" c. könyv, ha...

NŐ VAGY! A legigazibb, legszentebb és legteljesebb

Születésedtől fogva rendelkezel a talán feledésbe merült, vagy megtagadott női bölcsességgel, és akár tudsz róla, akár nem, különleges szereped van az élet misztériumában.

A Nőiség Ezerszirmú Rózsája újra összekapcsol szakrális tudásoddal, az asszonyi bölcsességgel, női teremtő erőddel; segít női szerepeidet, minőségeidet felismerni; a hozzájuk fűződő megtapasztalásokat behívni és megélni; a nőiséged csodáját felfedezni és ünnepelni.

Ahogy az emlékezeted visszaidézi az ősi asszonyi tudást, visszatérsz a női erődbe, képessé válsz az élet minden területének harmonikus összerendezésére, de legfőképpen a kapcsolataid felemelésére, a szeretettel és jelenléttel való gyógyításra, az áldott erejű teremtésre, a kreatív alkotásra.

Pozsgai Nikoletta személyes üzenete:

Kattints a gombokra és olvasd el, mit üzent neked Pozsgai Nikoletta. Fedezd fel a hátterét és minden izgalmát a könyvnek:

Annyi féle nő van, ahányan voltunk, vagyunk és leszünk mi nők.

Az irodalomban, de még a történelem nagy női alakjainak arcképcsarnokát megtekintve is erősödik bennünk az képzet, hogy valóban ezer és ezer arcunk van.

A különbözőségünk mégis egyetlen egy titkot rejt, méghozzá a csodát, melyre mindannyian képesek vagyunk: életet adni. Életet adni egy gyermeknek, de életet adni tágabb értelembe is.

Ekképpen életet adni egy kapcsolatnak vagy maguknak a hétköznapoknak; melegséget és színeket hozni a szürkeségbe, a hidegségbe; élettel megtölteni egy otthont; szeretettel körülölelni a család minden tagját; harmóniát hozni a világba.

Milyen véleménnyel vannak rólam klienseim és tanítványaim, akik olvassák a könyveimet?

Melyik csomagot választod?

E-könyv

4445,-Ft

Könyv

5775,-Ft

Online tanfolyam

60.960,-Ft
0
Online tanfolyam
0
Könyv
0
Megírt cikk
0
Éves tapasztalat

Ki vagyok én, hogy az emlékezés útjára hívlak?

Csodákban teli, gyönyörű utazást kívánok Neked Kedves Olvasóm!

Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta

Szerezd meg a könyvet most!

Ajándék előadás hanganyag + meditáció vár Téged! ÚJ, 330 oldalas bővített kiadás! Olvasmányos és magával ragadó! Kattints a gombra!

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Impresszum