A pénzkezelés alapkövei…a pénzszerzés tanulható!

A pénzkezelés alapkövei…a pénzszerzés tanulható!

A Pénzkezelés Alapkövei

vagyis, a pénzszerzés tanulható!

Ennek a könyvnek a legfőbb célja, hogy megismertesse a személyes pénzkezelés fontosságát, mibenlétét, folyamatát és módszereit. olyan pénzkezelési ismereteket adok át, amelyek nekem segítettek, számomra működtek és remélem, hogy számodra is fognak, vagy legalábbis fogódzókat nyújtanak és eljuttatnak a saját utadhoz!

A Pénzkezelés Alapkövei címmel cikksorozat indul! …a pénzzel meg kell tanulni bánni. Sokak életét uralja, másokét irányítja.  Ideje megfordítani. A saját életedet neked kell uralni. A pénzkezelésed összefügg az életirányító képességeddel.                        Már az óvodában tanítanám.
A legfontosabb problémákat-kérdésekt járja körül az induló PÉNZ-BŐSÉG cikksorozat. Nagyon fontos téma. Kliensekkel, pénz kezelés tréningek résztvevőivel a legelső teendőnk, hogy megváltozzon a pénzzel kapcsolatos szegénység-alapú, önkorlátozó hitrendszer. Hiánya…nos egyesek számára akadályozó. Nekem is az volt sokáig. Aztán átfordítottam. Ösztönző erővé. Ekkor 13 éves voltam. Szegénység-és hiány tudatos környezetből komoly önfeljesztéssel és párhuzamosan szorgalmas munkával ezt sikerült átfordítanom. 18 éves koromban többet kerestem, mint a környezetem általában. Korrepetáltam, nyelvet tanítottam, vállalkozó lettem, nyelviskolát, karrierstúdiót, természetgyógyász központot, iskolát alapítottam. Rengeteg tanulság és tapasztalás útján, tudatos önmunkával bőség tudatosságba fordítottam magam. Szinte a nulláról.
Mindezekről hosszabban írok a 2011-ben kiadásra került A Pénz Boldogít című könyvemben. A hogyanokkal, lépésről-lépésre követhető segítséggel együtt.
Ez a könyv ezreknek segített már átfordítani a pénzzel kapcsolatos hozzáállásukat. Ezért írtam, s örülök, hogy valóra vált e szándék.
Megírásával másik legfőbb célom volt, hogy megismertessem a pénzproblémákkal küszködőkkel a személyes pénzkezelés fontosságát, mibenlétét, folyamatát és módszereit. Olyan pénzkezelési ismereteket adok át, amelyek nekem és több ezer kliensemnek, tréningrésztvevőnek már bizonyítottan segítettek.
Hogyan csináld tippek, önefltáró gyakorlatok, pénzkezelés pénz teremtés módszerek.

A pénz boldogít! Nem azért, mert azt gondolnám, hogy a pénz önmagában boldogítana, a birtoklása elhozná a lelki békét vagy nyugalmat, elvezetne a boldogsághoz.

Hamarabb kell megtanulnod boldognak lenni, hogy a pénzben is örömöt lelj!

Mégis azt mondom, hogy a pénz végső soron boldogít. Hosszútávon a pénz igenis boldogít, mert olyan erőteljes, kényszerítő hajtóerővel bírva késztet fejlődésre, hogy egész egyszerűen nem tudod kikerülni a változást.

A biztonságérzet a pénz mennyiségétől függ?

Nem! A biztonságérzet sokkal inkább függ attól, hogy Te személyesen mekkora belső, lelki biztonságérzettel rendelkezel. Ha biztonságban érzed magad, megvan az önbizalmad és a magabiztosságod az élethez, akkor sokkal inkább leszel pénzügyileg is sikeres. Mindezek miatt az önismeret elmélyítése, a reális önértékelés kialakítása, a pozitív énkép felépítése kulcsfontosságú lesz pénzügyeid rendezése közben.

A pénz mint tanítómesteri jelenlét igenis áldás az emberiség számára. A pénz nemcsak, hogy áldásos lehet, ennél még egy lépéssel tovább megyek. A pénz bármi lehet, amit Te hozzá kötsz.

A pénz egy energiaminőség, Te teszed valamilyenné.

A pénz „csak” egy energiaminőség. Az, hogy milyen előjelet raksz hozzá, meghatározza, hogy negatív vagy pozitív megéléseid lesznek-e veled kapcsolatban. Ekképpen a pénz, mint erőteljesen jelen lévő „töltés hordozó” megmutatja, hogy milyen viszonyulással éled az életedet. Kutatások százai bizonyítják, hogy a pesszimista embernek mindig alacsonyabb a jövedelme, míg minél optimistább valaki, annál magasabb a várható jövedelme is. 

Az én utam

Amit tudok, azt azért tudom, mert nekem is voltak gondjaim, de megtanultam, hogyan tudom magam kihozni a nehéz helyzetekből anyagi értelemben is. Talán hasonló cipőben jártam, mint te most, aki ki akarsz jutni a jelenlegi helyzetedből, eleged van a nincstelenségből vagy a „nincs elég” szűk-ség állapotaiból. Én is változtatni akartam. Sóvárogtam, bosszankodtam, másokat okoltam, haragudtam, szenvedtem igazságtalanságok és méltánytalanságok miatt.

Mindig élt bennem egy vágy és egyfajta belső, biztos és megingathatatlan bizonyosság, hogy ennek nem kell így lennie, nem kell szűkösségben élni, mert van más út és van más élet is. Hinni akartam abban, hogy ez számomra is lehetségessé válik.

Stabilitás, biztonság, függetlenség – ezt a három szót választottam a könyv három fő részének tömör és célorientált, lényegi meghatározására.

Célom, hogy ahogyan haladsz előre az olvasásban, fokozatosan eljuss a pénzügyeid rendezésétől a pénzvonzás gyakorlatáig, miközben az egymásra épített ismeretek segítségével folyamatosan tisztítod az utat magad után és magad előtt. A személyes pénzmenedzsmenten belül három nagy témakörrel fogunk foglalkozni. 

Az első a STABILITÁS szakasza, amikor az elsődleges célunk az, hogy képes legyél a jelenlegi helyzeted alaposan felmérni, és ezen belül egy saját, személyre szabott stabilizációs tervet létrehozni. A tervet aztán lépésről-lépésre végrehajtva valóban stabilitást tudsz hozni a pénzügyeidbe.

A második a tudatos pénzkezelés szakasza, melyben a BIZTONSÁG hosszabb távú megalapozása a cél, és az ehhez szükséges egyéni terved megalkotása lesz az egyik legfőbb feladat. Itt fontos lesz megérteni a pénzzel, pénzkezeléssel kapcsolatos gondolkodási sémáidat, viselkedési szokásaidat és ezek terén is meghozni a kívánt változásokat.

A harmadik szakaszban a stabilitás és a biztonság megalapozása után a hosszú távú és állandó pénz-áramlást, bőséget szeretném célba venni. Ez az anyagi FÜGGETLENSÉG-hez vezető út, melyen szintén szükséged lesz egy egyéni tervre, mely elkísér és folyamatosan támogat az elérésig.


GAZDAG VAGY! JÓL-LÉT ÉS BŐSÉGTEREMTŐ EST

2022.08.08. 20.00-kor

Előadás…Blokkoldás…Bőségtudatosság

A csomag tartalma:

Vásárlás után azonnal kapod…

2.5 órás már felvett előadást,  pénzkezelési ismeretekkel

1 órás AJÁNDÉK Pénz Vonzó meditáció felvételt

1 db gyakorlati önfejlesztő könyvet, a Pénz Boldogít érkezik hozzád a futárral!- ingyenes belföldi szállítással

+

A Bőség Kapu energiájának csúcsán! 

Élő online zoomon 2022.08.08. 20:00-kor

1.5 óra blokkoldó és teremtő meditációra kapsz meghívást.

HA NEM TUDSZ OTT LENNI SZEMÉLYESEN az élő online zoom programról felvétel készül!

A csomagot az extra ajánlatokkal itt tudod elérni: https://shop.pozsgainikoletta.com/penzboseg

Csak a könyvet szeretnéd? Itt tudod elérni: https://shop.pozsgainikoletta.com/az-onmenedzsment-mesternoje-hogyan-ervenyesulj-nokent-a-21-szazadban

EXTRA JÓHÍR: 

Az áruházban történt UTALÁS UTÁN MEGKAPOD AZ ÖSSZES FELVÉTELT, HOGY HA SZERETNÉD MÁR MOST EL TUDD KEZDENI FELDOLGOZNI AZ ANYAGOKAT, így a meditációd már arról szólhat a közösség erejében és a 8:8:8 felerősítő energiájában, hogy valóban mi az, amit szeretnél, amin változtatni szeretnél, amiért a blokkoldást végzed majd! 


A PROGRAM RÉSZVÉTELI DÍJA

A Bőség Teremtő Program Extrákkal Program díja:

22 000Ft 

2.5 órányi pénztudatosság tanítás: önszaboztázs helyett hogyan teremts bőséget témában

az élő online est részvételi díja + annak hanganyaga

AJÁNDÉK pénz vonzó meditáció

 Pénz Boldogít című önfejlesztő könyv – Hogyan és miért segít valóban hozzá a pénz a boldogulásodhoz? 4800Ft  + ajándék postaköltség (1800Ft MPL futárral küldve)


Várlak szeretettel a Gazdag Vagy! BőségTeremtő napon:

Pozsgai Nikoletta kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta, Szinkron Mester Coach, SzInT családállítás vezető
7 önfejlesztő könyv, köztük A Pénz Boldogít! – pénzszemléleti tanítások, pénzkezelési praktikák című könyv írója
A 3 szintű Tudatos Pénzkezelés tanfolyam oktatója (pénzügyi biztonság, pénzügyi stabilitás, pénzügyi függetlenség)   11 éve zajló Pénzkezelést segítő és Bőség Teremtő online tanfolyamok, workshopok és 14 éves pénz/bőség egyéni és csoportoknak végzett családállítás, oldás tapasztalatai a személyes pénzkezelési/bőség teremtő tapasztalatommal együtt képezik az alapját a praktikus, minden PÉNZ-SZINTEN fontos tanításoknak, gyakorlatoknak! Ezek alapján összefoglalom a 10 leggyakoribb okot, mi ott áll a pénz szűke hátterében, az előadásban pedig elmesélem és példákat is hozok rá, hogy felismerhesd a tiédetTudd meg nálad melyik, milyen mértékben hat.  Neked miért nincs elég pénzed?…és főként hogy lehetne? hogy engedhetnéd meg magadnak? hogy teremthetnél többet? Ezzel foglalkozunk  augusztus 8-án a GAZDAG VAGY! Bőség Teremtő ONLINE programon!


Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!