A Pénz Valóban Boldogít?

A Pénz Valóban Boldogít?

A Pénz Valóban Boldogít?

 

Neked mi a véleményed a kérdésről kedves Olvasóm?

Mert a kérdés elég megosztó tud lenni az emberek körében, ez egy örök téma. Hogyan kezeljük a bejövő jövedelmünket? Egyáltalán mit gondolunk arról a fizető eszközről amit a munkánkért kapunk? Jó érzéssel tölt el vagy rossz? Megérdemlem a pénzt vagy sem…gondoljuk meg a választ! Boldoggá tesz ha van pénzem…vagy csak a “probléma” van vele? Milyen érzéseket kelt benned a pénz fotó látványa? Ilyen és ehhez hasonló “boncolgatós” kérdések, ötletek, és tanácsok mentén halad a könyvem, tanít meg a pénzzel bánni, azt megszerezni.

Úgy gondolom, hogy hosszútávon a pénz igenis boldogít, mert olyan erőteljes, kényszerítő hajtóerővel bírva késztet fejlődésre, hogy egész egyszerűen nem tudod kikerülni a változást. Az életed legfőbb megoldandó problémájává képes felnagyítani magát, hogy átadhassa a boldogulásról szóló tanításait.
A pénz a legnagyobb és legbefolyásosabb tanítómesterünk. A kérdés az, hogy mennyi ideig kell szenvedve tanulnod a pénz iskoláját, és mikor veszed magadhoz a képzésed, fejlődésed irányítását. Ha tudatosítod pénzügyi hiányosságaidat, fejleszted pénzügyi intelligenciád, kihúzhatod a pénzhiány keltette pánik méregfogát.

 

Pénz és pénzügyek

Ahhoz, hogy együtt tudjunk haladni, hasznos, ha tisztázzuk, hogy én mit értek pénz és pénzügyek alatt. Nos, amit én a pénz fogalma alatt értek, az egy anyagi síkon is megjelenő energiaforma, melyet eszközként használunk a fizikai javak megszerzésére, kölcsönösen adjuk és kapjuk, folyamatos áramlásban tartjuk (vagy legalábbis abban kellene tartanunk).

Hogyan közelíted meg a pénzt? Mit gondolsz róla 5 pontban…

 1. A pénz anyagi vonatkozásai

A pénz napjainkban elsősorban valamilyen fémdarabot vagy papírdarabot jelent, melyhez az emberiség „közmegegyezés” alapján értéket társított.

 1. A pénzhez kapcsolódó érzelmi, pszichológiai, azaz lelki vetületek

A pénzhez való viszonyunkat jelentősen meghatározza az, hogy milyen érzéseink támadnak az érintése közben, a látványa során, a hiánya, vagy éppenséggel a felénk áramlása kapcsán.

 1. A pénzhez kapcsolódó gondolataid, azaz mentális vetületek

A pénzhez fűződő gondolataid azok, amelyek meghatározó szerepet kapnak abban, hogy mihez kezdesz a pénzeddel, tudod-e csatornákba rendezni és irányítani, kontrollálni, de ide tartozik az önfegyelmed is, mely képessé tesz például takarékoskodni, vagy a vágyaidat, érzelmeidet késleltetni.

 1. A pénzhez kapcsolódó spirituális szférába tartozó jellemzők

Ide sorolhatók a pénz-vonzó képességed – azaz, hogy mennyire taszítod vagy vonzod a pénzt, mennyire vagy képes megtartani és fialtatni azt -, az ún. bőség-tudatosság, a jól-lét és a bőség teremtés kérdéskörei.

 1. A pénzhez kapcsolódó energiaáramlás

Természetesen létezik virtuális, ún. számlapénz is, ami nem megfogható, ugyanakkor az áramlása folyamatos és követhető a bankintézetek pénzmozgásai által.

 

 

Univerzális szemüvegen keresztül tekintve a pénz egy óriási energiaáramlás, amivel az emberek „jól/rosszul elvannak”, óriási erőket mozgatnak meg érte. Bármilyen irányú is a megélés, mindenképpen tapasztalatot hoz, így méltán mondhatjuk, hogy a pénz elsősorban eszköz, amely tapasztalatok özönét hozza el a számunkra, melyek során megismerjük önmagunkat, és megtanuljuk irányítani a pénz nevű energiafolyamot. Közben óhatatlanul megtanuljuk saját magunkat, a figyelmünket is irányítani, és valódi teremtőképességre teszünk szert. Ilyen értelemben a pénz egyenesen áldás az emberiség számára!

A pénz, mint az egyik legerőteljesebb vészjelző!

A test-lélek-szellem egyensúlyán alapuló egészség megbomlásakor több szinten kapunk visszajelzést. A szellemi (spirituális értelemben) szintű egyensúlytalanság sorseseményekben szokott leginkább megmutatkozni, a lelki szintű kiegyensúlyozatlanság rossz közérzetben, kedvetlenségben, esetleg depresszióban nyilvánul meg. A testi-fizikai szintű jelzésekhez tartoznak a betegségek, és én ide sorolom az anyagi helyzetünk negatív alakulását is.

Tehát a rossz anyagi helyzet, a pénz hiánya, az adósságok mind valamilyen korábban „megbomlott” egyensúlyi folyamat következményei. Így az anyagi helyzet rendezésével életerőnk irányításának és áramoltatásának beteg állapotát állítjuk helyre, azaz voltaképpen gyógyítjuk és teljessé tesszük önmagunkat.

Köszönöm, hogy elolvastad cikkemet, hamarosan jövök a következővel, mely szintén érdekes részleteket dolgoz fel.

 

Több ezer kliensem és tréningrésztvevőm kipróbálta a könyvet és nekik is bevált. Tehát erős szűrésen ment át benne minden gondolat és tanítás mire nyomtatásba került. Használhatod bátran! Ez gyakorlati könyv, lépésről-lépésre kiséri az olvasót. 

 


HA NEM TUDSZ OTT LENNI SZEMÉLYESEN, AZ EXTRA AJÁNLAT

2021.08.11. ÉJFÉLIG

MÉG FELHASZNÁLHATÓ!

Az Extra ajánlat tartalma:

 • egy 2.5 órás Tudatos Pénzkezelési ismereteket átadó tömény előadás
 • egy 1 órás pénz-bőség blokkoldó és felépítő meditáció
 • egy plusz 1 órás AJÁNDÉK Pénz Vonzó meditáció
 • ÉS egy gyakorlati önfejlesztő könyv a Pénz Boldogít érkezik hozzád a futárral!

A Bőség Est során 5 szinten foglalkozunk a pénz-gazdagság-bőség témákkal:

FIZIKAI-ANYAGI, ENERGETIKAI, RACIONÁLIS-MENTÁLIS, LELKI-ÉRZELMI, SZELLEMI-SPIRITUÁLIS szinteken. Kiemelt téma a 10 leggyakoribb pénz hiányt okozó ok, ami miatt megfosztjuk magunkat a bőségtől.

Az előadás után PÉNZ-SOROMPÓK oldása és Bőség VONZÓ meditáció lesz.

Témák vezérgondolatokban:

 • A gazdagság 3 szintje: anyagi – lelki – szellemi
 • Pénz addig lesz a Földön, amíg meg nem tanuljuk a leckéjét. Hogyan és miről tanít bennünket a pénz?
 • Miért ad pontos leírást az énképünkről és az önértékelésünkről a pénzünk mennyisége?
 • Pénzügyi szokásainkon keresztül legalapvetőbb személyiségbeli mintázatainkra láthatunk rá – miért is?
 • Gazdagságtudatosság =bőségtudatosság hogyan valósítsd meg?
 • Szegénységtudatosság = hiány tudatosság hogyan alakítsd át?
 • Az anyagi függetlenségbe vezető 3 pillér megteremtése az életedben
 • A jól-lét megengedése – miért nem engeded magadnak meg a bőséget, szeretetet? hogyan tudunk átlépni a megengedésbe, s azon túl a VAN végtelen szeretetének elfogadásába

Várlak szeretettel a Gazdag Vagy! BőségTeremtő napon:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta, Szinkron Mester Coach, SzInT családállítás vezető

7 önfejlesztő könyv, köztük A Pénz Boldogít! – pénzszemléleti tanítások, pénzkezelési praktikák című könyv írója

A 3 szintű Tudatos Pénzkezelés tanfolyam oktatója (pénzügyi biztonság, pénzügyi stabilitás, pénzügyi függetlenség)

 


A PROGRAM RÉSZVÉTELI DÍJA

I. Részvételi díj: 10 000Ft 

II. EXTRA ajánlat:

 az est részvételi díja + annak hanganyaga + AJÁNDÉK pénz vonzó meditáció+ Pénz Boldogít című önfejlesztő könyv – Hogyan és miért segít valóban hozzá a pénz a boldogulásodhoz? 4800Ft  + postaköltség (1800Ft MPL futárral küldve)  = 15 000Ft

>Az Extra ajánlat határideje: 2021.08.11. éjfélig átutalt megrendelésekre érvényesíthető!<<<

 


JELENTKEZÉS:

 

Jelentkezéshez kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és válaszlevélben érkeznek a megadott mail címedre a fizetési és további tudnivalók.

 


Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
Telefonszámod (csak szervezéshez/ könyv házhozszállítás végett):*
Számlacímed (melyre a számlát kiállíthatjuk, lakcím vagy céges cím):*
Melyik ajánlatot kéred?:*
Megismertem és elfogadtam az ÁSZF-t és a GDPR-t.:*

 

 

Adatvédelmi Nyilatkozat>>>

Általános Szerződési Feltételek>>>

 

     

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!