A Női Önmegvalósítás Kincsestár 14 évének Krónikája

A Női Önmegvalósítás Kincsestár 14 évének Krónikája

A Női Önmegvalósítás Kincsestár 14 évének Krónikája

…ÉS Igen, ismét eljött egy születésnap. Az idén megújul ismét a N.Ö.K. honalapja, technikai és dizájn fejlesztések sorozatán dolgozunk egész évben. Mindez örömteli a szívemnek és jól esik visszatekinteni… Köszönöm, hogy olvastok, követtek, segíthetek életetek jobbá tételében, az önazonossá válás folyamatában, az ÖNMEGVALÓSÍTÁSBAN!

Az elhivatottság a nők szolgálatában arra hívott, hogy 2008. augusztusára elkészüljön a Női Önmegvalósítás Kincsestárának első honlapja. Akkortájt blog bejegyzések írásával kezdtem, a szokásos és azóta is meglévő inspiratív alapon. Azaz akkor és arról írtam, amiről kedvem volt, amihez indíttatást éreztem belülről. Ilyen értelemben „öröm-blog” a számomra azóta is. Ekkor kezdtem nem csak a blogolással ismerkedni, hanem a honlap szerkesztéssel, dizájnnal és az internetes jelenléttel komolyabban foglalkozni. Nem volt könnyű beletanulás, de mára a netes munka automatizmussá vált, minden tekintetben megérte a befektetett időt, pénzt és energiát.

Az első Női Önmegvalósítás Konferenciát 2008. októberében egy tízmilliószoros napon tartottam. Akkor ez még nem volt divat. Örülök, hogy azóta ez ismert fogalommá vált, teremtő erejének tudása és megszentelése szokássá vált.

A Női Önmegvalósítás Kincsestárának azóta új arculata és kísérő színe lett, a korábban rá jellemző zöld és narancs színeket felváltotta a rózsa-magenta. Azóta a kezdetekben még csak a tervekben szereplő tudástárrá válás megvalósult, hiszen az oldal és a hozzá kapcsolódó online tanfolyami zárt felületek tartalmukban folyamatosan bővültek és gazdagodtak. Mára már szó szerint ömlenek belőle a kincsek🙂

A női önmegvalósítás művészete, a kiteljesedésünk felé vezető út és ennek segítése örök elhivatottságom azóta is, mely jócskán hozott belső fejlődni valót emberileg, nőiségileg, párkapcsolatilag és persze technikailag (pl. internetes jelenlét)….és ez nagyon jól van így. Örülök, hogy mertem hinni az álmomban és mertem elhinni magamról, hogy képes vagyok / képessé válok egy ilyen komplex, szerteágazó téma átfogására, gondozására, segítésére.

A 14 év termése:

 • 1048 cikk
 • 190 különálló tartalommal rendelkező oldal
 • 38 online tanfolyam az önfejlesztés különböző területein
 • 3 nagy átfogó oktatási program (Válság-és ÉletStratégiák 6 hónapos, Női Önmegvalósítás Tanfolyam, ÖrömTest építő életreform csakra tanfolyam 4 hónapos)
 • Női Energia Fitnesz gyakorlatsorok a női testi-lelki-szellemi egészség megőrzéséért, a szakrális nőiség és az örök női értékek tudatosításáért
 • 3  N.Ö.K. konferencia
 • 108 személyiségfejlesztő program (előadás, meditáció, szertartás, tanfolyam, szeminárium, tréning, elvonulás, stb)
 • Saját fejlesztésű Személyiség Integrációs Tréning és Terápia személyiség-fejlesztő módszeregyüttes
 • több ezer nő (és számos férfi:) hírlevélolvasó
 • ingyenes anyagok százai, köztük videók, kutatási eredmény megosztások, hangfelvételek, meditációk, előadás diák és anyagok
 • 2 év, 24 szám a Női-Erő-Forrás havonta megjelenő női önfejlesztő e-magazinból
 • 7 már elérhető nyomtatásban megjelent és megvásárolható könyv a legfontosabb női önfejlesztő témákban
 • 5 könyv előkészületben: női karrier és állásvadászat, szakrális szülés, párkapcsolat és szakrális szerelem, és a Kárpátmedence Istennője témákban
 • TV-s és rádiós megjelenések, publikációk, interjúk, előadás felkérések
 • Az Aranykor Konferenciájának háziasszonya
 • 2017-ben az EverNExt közönségszavata alapján bekerültem az Everness nagyszínpados előadók közé, s onnantól a nyári és őszi fesztiválok előadója, workshop tartója voltam, majd 2018-ban az Everness Fesztivál Nagykövete is lettem. Megalkottuk a Tündérkert-AranyJurtra-Boldog Sátor tereit, majd több éven át a SzerElem Szinkron sátor terét, majd az Édenkertet Éva sátorral a női köröknek, Ádám sátorral a férfi programoknak, Yóni szentélyt a szakrális és intim női témáknak, Lingam sátrat a szakrális és intim férfi témáknak. Utóbbin 36-an dolgoztunk együtt, hogy felépítsük és programokat tartsunk ott. 
 • 4 évfolyam Méhnővér képzős kezdte meg küldetését női segítőként női kör vezető, szakrális nőiség tanító, méh áldás és méh gyógyító szertartást tartó méh papnők képződtek 2016-2020 között.
 • 378+ női kör vezető végzi mára aktívan küldetését ország- és Európa szerte, s többen  képzést elvégzettek közül készülnek női köreik szervezésére
 • meghívást kaptam és 3 ízben előadást, worskhopot tartottam angol nyelven a Glastonbury-ben megrendezett Istennő Konferenciára képviselve hazánkat Tündér Ilona, Nagyboldogasszony, Boldogsszonyaink , FöldAnya 7 leánya témákban.
 • Több nemzetközi hírességet láthattam vendégül, valamint tolmácsolhattam a Grál házban, köztük Brooke Medicine Eagle indián sámánasszonyt, Flo Magdalena-t az Emlékszem az Egységre című könyv íróját.
 • …és még sorolhatnám, de az már azt hiszem az életem regényének szövevényes története.

…a legnagyobb jelenlegi kihívás:

technikailag megoldani azt, hogy ez a rengeteg kincs könnyen átlátható és felhasználóbarát módon elérhető legyen „bányászkodás” nélkül:) 

… amikre külön büszke vagyok:

 1. Különleges, egyedi programok: Öröm-Est, Harmónia-Est, Aranyasszony körök, Szakrális Nő, Női Teremtő Erő, Női Teljesség Virága, Női Energia Fitnesz, Női Őserő, Barlangos és Vizes meditációs programok, Grál szertartások, Unio Mystica tanítások és Egység Minta Teremtő tanfolyam
 2. Személyiség Integrációs Tréning és Terápia módszerének 2006-os kidolgozása és tesztelése után, stabil személyiségfejlesztő rendszerré nőtte ki magát és végzett az első ÁLLÍTÁS VEZETŐ CSOPORT IS 2014-ben
 3. A Nőiség témájában összegyűjtött tudásomat 2013 óta a Női Életvezetési Coach képzés számára is felajánlottam, a csoportok végzősei mára hathatós segítséget nyújtanak a nőknek.
 4. Szintén saját fejlesztésű Szinkron Terápia módszere, mely ötvözi magában a legmodernebb epigenetikai kutatásokat, test-mező és információs mező-tér terápiákat és szív-tér terápiákat. A Szinkron ÉletRendszer ezen módszerből 2014-óta az önmegvalósítás teljes folyamatán kísér végig – minden test szintjén és életterületen otthon használható eszközöket tanít az önazonos, életcél alapú élet megéléséért férfiaknak és nőknek egyaránt, pároknak a tantrikus és szakrális szerelem alternatív útját is lehetővé téve.
 5. Elindulhatott az Aranyasszony iskola a szakrális nőiség tanításaival a magyar Aranyasszony tradíció hagyományaira, tudáskincsére épülve 2013-ban.
 6. 2016-óta végzett 4 Méhnővér évfolyam, akik a nősegítőként a  női életút bábái, az életút beavatásainak szertartásvezetői, méh áldásokat és méhgyógyításokat tartó elhivatottak.
 7. 2020-ra 8 végzett oktatója van már a Női Energia Fitnesz módszerének, akik Női Erőforrás Aktiváló Mozgás Meditációs tanfolyamokat tartanak országszerte átadva a női teljesség útjának tanításait nőkre kifejlesztett mozgásformában.
 8. 378+ Női Körvezető tevékenykedik immár az országhatáron belül és kívül, kinek képzője és mentora lehettem

… ami a legmegdöbbentőbb volt:

Egy transzvesztita férfi olvasóm önvallomása, aki a „nőiességét” képzi az oldal segítségével

…a legfelemelőbb:

A köszönet nyilvánítások, sorsfordulók és személyes történetek, sikerek megosztása olvasóktól, kliensektől, tanfolyamokat végzettektől.

…a legnagyobb sikerélményt adja:

14 év alatt azzá vált az oldal, amivé a létrehozásakor akartam: valódi kincsestárrá, önfejlesztő tudástárrá és lélekerősítővé a nőiségükben kiteljesedni vágyók számára. Egy olyan oldalt álmodtam, ami teljességgel a Nőt ünnepli, aminek minden egyes sora erőt ad, büszkévé tesz arra, hogy NŐ vagy minden sejtedben, minden rezdülésedben.

A Női Önmegvalósítás Kincsestára hozzásegít ahhoz, hogy:

 1. tudd születetten csodálatos vagy, egyedi, különleges és megismételhetetlen,
 2. nőiségedben erő lakozik, mely az emberiség egyik legnagyobb kincse és egyben a Föld további fejlődésének, a világ harmóniájának záloga,
 3. tudd kortól, magasságtól, súlytól, foglalkozástól, családi állapottól és minden más skatulyától függetlenül igazi nő vagy.
 4. tudd, hogy bárhová is születtél, tépett bár ezer viharos szél, szereztél sebeket százával, az évek során megtépázódott önmagadba vetett hited és másoknál kerestél menedéket, vagy éppenséggel megerősödött benned, hogy csak magadra számíthatsz… akkor is: Erő lakozik benned és megannyi kincs!
 5. tudj a nőiségedben rejlő értékekről és ünnepeld létezésedet, nőiséged csodáit és a belőlük fakadó lehetőségeket.
 6. tudj a nőiséghez kapcsolódó legfontosabb misztériumokról (pl. életadás vagy a vérmisztériumok) és arról, hogy mindezek egy-egy kaput nyitnak a létezés titkainak megismeréséhez, megszentelt nőiséged megéléséhez.

A 12 év során kialakult „női önmegvalósítás elmélet” adja a NŐKET SZOLGÁLÓ TEVÉKENYSÉGEM alapját és egyre inkább átlátható módon a Női Önmegvalósítás Kincsestár honlapjának struktúráját is.

A honlapon található információk és az elérhető önképző-önfejlesztő-öngyógyító anyagok alapja a nőként való kiteljesedés, azaz a női önmegvalósítás alapkérdései köré rendeződnek, mely egyben megadja az önfejlesztésünk ajánlott sorrendjét is:

1. Ki vagyok emberként és nőként? Önismeret és reális önértékelés kialakítása, a honnan jövök és hová tartok, milyen gyökerekből táplálkozok, milyen béklyókat és ajándékokat örököltem, kaptam az eddigi utamon.  Milyen nő vagyok, azaz hogyan éltem és élem meg jelenleg a nőiségemet?
Ezekben a kérdésekben célzottan segítenek:

 1. Pozitív Énkép Fejlesztő tanfolyam
 2. Női Önmegvalósítás Tanfolyam önismereti részei
 3. Karrier és Valódi Hivatás erősség és önérték felmérő részei

2. Milyen Nővé akarok válni?Az eddigiek feltárása és elfogadása után hová szeretnék eljutni a nőiségemben és az életemben, ehhez milyen külső és belső erőforrásaim vannak, milyen módszereket, eszközöket használhatok.
Ezen a területen adnak hatékony önfejlesztési lehetőséget:

 1. Pozitív Énkép Fejlesztő Tanfolyam
 2. Női Célkitűzés-Célmegvalósítás Tanfolyam
 3. Női Önmegvalósítás Tanfolyam
 4. Női Teremtő Erő tanfolyam

3. Hogyan válhatok azzá a nővé, akivé válni szeretnék? Hogyan élhetem azt az életet, amit megálmodtam magamnak nőként és emberként egyaránt? Ezen kérdésekre épülve találod a legtöbb gyakorlati segítséget, megvalósítást segítő tanfolyamot, önképzési lehetőséget:

 1. Pozitív Énképfejlesztő Tanfolyam
 2. Célkitűzés-megvalósítás Tanfolyam
 3. Női Életstratégia alkotás
 4. ÉletEgyensúly program
 5. Női Önmenedzsment Tanfolyam
 6. Női Karrier / Valódi Hivatás Tudatos Pénzkezelés Tanfolyam
 7. Női Teremtő Erő Tanfolyam
 8. Harmonikus Kapcsolatok Tanfolyam
 9. Szerelem Művészete, a szerelem energiái
 10. AranyAsszony képzés
 11. Új Nő képzés (Női Újjászületés korábban)
 12. Női Energia Fitnesz
 13. Személyiség Integrációs Tréning
 14. Kineziológia
 15. Stresszkezelés és Női egészségmegőrzés, egyensúly

Élj nőiségedben rejlő erővel és ajándékokkal, élj a Női Önmegvalósítás Kincsestárának mára óriási tudásbázisával, személyiség -és nőiségfejlesztő lehetőségeivel!
Ha még nem ismered kezd az ingyenes lehetőségekkel:
Ingyenes Női-Erőforrás Fejlesztő Információs Program>>>

Vagy kezdésnek próbáld ki a 15 napos ingyenes női önbizalom építő e-kurzust:

Keresztneved:
Vezetékneved:
E-mail címed:*
E-mail címed még egyszer::


Hatékony fejlődést női önismeretedben, női önbecsülésed és önbizalmad építésében!
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életvezetési tanácsadó
női önmegvalósítás specialista
noionmegvalositas.hu

 

 

Megosztás Facebookon

“A Női Önmegvalósítás Kincsestár 14 évének Krónikája” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Kedves Nikol!
  Gratulálok ehhez a felmérhetetlen sok eredményhez, munkád gyümölcseihez, és remélem, a jövőben is hasonló lelkesedéssel és termékenységgel folytatod a hivatásodat!
  Szeretettel,
  Móni

  Válasz
 2. Drága Nikol,
  Boldog Születésnapokat a Női Önmegvalósítás Kincsestárának és minden elismerésem a lelkes szerzőjének!
  Nagyon sok felemelő pillanatot, vidám mosolyt és alkotás adta szárnyalást Neked és általad!
  Rita

  Válasz
 3. Kedves Nikol!
  ..csatlakozom én is az előttem szólókhoz, Boldog Születésnapot a Női Önmegvalósítás oldalnak és Kincsestárnak és még sok-sok hasonlóan eredményes, értékteremtésben gazdag éveket kívánok a honlapnak és a szerzőnek egyaránt!
  Szeretettel: Edina

  Válasz
 4. Fantasztikus munka Nikol! Elmondhatatlanul fontos, amit véghezviszel, a gyökerek “átfésülése” és az inspirációs pályára való visszatérés létkérés. Ehhez hatalmas segítséget nyújtasz, ráadásul hitelesen. Mint fáklyavivőnek, sok-sok örömöt és támogatást kívánok!!! 🙂

  Válasz

Szólj hozzá!