A Női Önmegvalósítás Alapja és Csúcsa

A Női Önmegvalósítás Alapja és Csúcsa

Női Önmegvalósítás Tanfolyam
A Női Önmegvalósítás Tanfolyam 2009-ben

2008-ban elkezdtem a női önmegvalósítás témájának fontosságát hangsúlyozni, 2016-ra a terv szerint haladva a női teljesség útjának szintjeit sorra jártam végig, rendeztem keretbe.
2008-ban volt az első Női Önmegvalósítás Konferencia, és 2009-ben indult az első Női Önmegvalósítás Tanfolyam, akkor 4 hónapos rendkívül intenzív belső munkát igénylő formájában. Azóta az egyes alaptanfolyamok további részekkel bővültek, és az egyéni haladást figyelembe véve külön is elérhetőkké váltak. Mára pedig már a Női Életvezetés Coach és Női Önmegvalósítás Coach képzés, Női Önismereti Tréner képzés is elérhetővé vált azok számára, akik hozzám hasonlóan a nőket hivatottak hivatásukban szolgálni.
Hosszú idő, sok kutató és feltáró munka, tanfolyamok és kliens-munkákkal való tapasztalatok tovább finomították az önmegvalósításról, főként a női önmegvalósítás útjáról alkotott nézeteimet.
A női önmegvalósítás szintjei:

  1. fizikai-anyagi: női egészség, pénzügyi-egzisztenciális biztonság,  női karrier utak, nők és a munka világa, női vállalkozás, önmenedzsment, önérvényesítés; család és gyökerek,  párkapcsolat, szexualitás, egészséges női életmód és női testmozgás, öngyógyító technikák.
  2. energetikai: energetikai egyensúly, egészséges vitális test, energikus életvitel, női energia rendszer, női erőforrások megismerése és használata, női teremtő erő; családból fakadó erő, női őserők, gyógyító szexualitás, saját női ritmus megismerése.
  3. lelki-érzelmi: érzelmi egyensúly, lelki harmónia, érzelmi stresszek oldása, érzelmi stabilitás, kapcsolatok, párkapcsolat, minőségi szexualitás, családi hovatartozás, generációs stresszek oldása, szeretet kapcsolatok, szeretet család, érzelmi öngyógyító technikák
  4. mentális: pozitív életszemlélet, tudatosság és tudás, női önismeret, női önfejlesztés,  mentál higiénés technikák, női teljességről és szakrális nőiségről szóló ismeretek, generációs önismereti munka, célkitűzés és célmegvalósítás folyamata, self-coaching képessége
  5. spirituális: küldetés, életcél, valódi hivatás megtalálása, valamint a szakrális nőiség, generációs és inkarnációs önismereti munka és oldás, lélekcsalád és közös küldetések, lélekszövetségek, duál és ikerláng kapcsolatok.

Ezen 5 témakört jártam tudatosan körül az elmúlt évek során, a kapcsolódó tudáskincset összegyűjtve azokból sorra készültek el a kapcsolódó online tanfolyamok, könyvek. A női kiteljesedésben akadályozó blokkokat oldó módszereket tanítottam, illetve segíthettem sokaknak egyéni kezelések, csoportos állítások, tréningek során. Az évek során megszületett a Női Energia Fitnesz, a Személyiség Integrációs Tréning Állítás módszere, a Szinkron ÉletRendszer is, elindult az AranyAsszony Iskolája.
A nő maga is kincs, a női tudás kincsestár – ezért lett az oldal neve a Női Önmegvalósítás Kincsestára. 
Ezért van az, hogy a honlapon járva egyaránt találsz a pénzkezelésed vagy épp a karriered segítő tanfolyamot, ahogy a női energiarendszerről vagy a párkapcsolatról szólót, illetve a szakrális-spirituális témákat körüljárót. 
A női önmegvalósítás témájában az elmúlt időszak erőteljesen a női szakralitás hagyományainak életbe hívásán túl, a közös női tudáskincs összegyűjtésének szentelődött. S talán pont ebben az időszakban találtál Te is rám.
A maghari, egyiptomi, krétai, delphoi, kis ázsiai, folyamközi és indián, dél-amerikai, ázsiai, valamint kelta rítusok ősi beavatásait tanulmányoztam, az istennő kultuszokkal egybevetve és a nőiség egyetemes szakrális tudásának nyomán. E kutató és feltáró munka hobbiként kezdődött, majd küldetésé vált ez elmúlt időkben. Küldetéssé, hogy összegyűjtsem és átadjam a talált kincseket. 
Tisztában vagyok vele, hogy a női teljesség témáján belül talán megfoghatatlan témában és térben járok számodra, mégis szeretném, ha tudnál hozzá kapcsolódni. Mert ez egy olyan téma, ami alapja és egyben csúcsa is a női önmegvalósításnak, nevezetesen:

– a szakrális nőiség, a női spiritualitás eszenciája. 

A nőiség öntudatra ébredése
A nőiség öntudatra ébredése: a szakrális nő, aki éli az örök női bölcsességet, a női őserőkből tápláltan

Régi időkben természetes része volt a nőiség tudásának, a hétköznapi élet részeként segített a nőket élni az életüket, a következő életszakaszaikba megérkezni és azokban kiteljesedni. Leányból szerelmes asszonnyá, feleséggé, majd anyává, később nagyanyává válni. Már a születéskor tudták, hogy ki mire hivatott el, a felnőtté válás során hozzá tudták segíteni a leányt legteljesebb önmagába érkezéséhez.
Az önmegvalósítás nem a 4. x után, az életközepi válság kapcsán vált először igazán fontos kérdéssé. Sőt az önmegvalósítás nemhogy a születéssel, hanem már a fogantatással, a lélek hívással kezdődött. Volt mihez kapcsolódni, mert éltek az átadó láncok és élő tudást adtak át a hétköznapi élet minden mozzanatában is. A gyermek beleszületett és belenőtt a női tudásokba. Az átadó láncok megszakadtak, a hétköznapi életben a nő egyedül maradt és támasztalanná vált. De ha elindul befelé, saját nőiségében megtalálja az ősökből fakadó női őserőt és örök női bölcsességet.
Indulj el befelé, ismerd meg kincseidet, női működésedet, hogy saját lelked szerint, saját ritmusodban élhesd életed, bontakozhass ki női teljességedben!

A szakrális női tudás iránytűt és belső biztonságot teremt számodra. Nem merülsz el az élet útvesztőiben, hanem beavató útként haladsz rajta előre töretlenül, szíved-lelked által vezérelten, ünnepelve az új életszakaszokba érkezést. Női életutad ezért maga lesz a női teljességbe érkezés és a környezetedben élők számára példa, erő és támasz.

Az összegző munkák immár szakrális nőiség témájában megérlelt eredményei:


MéhNővér Képzés 
Indul: november 19-20. 
* 9 hónapon át, havi 1 alkalommal *
az alkalmak között távoktató anyagokkal
gyakorlati lehetőséggel a női körök és a szertartások vezetésében.
Átfogó elméleti és gyakorlati képzés, mely saját élményben kísér a nőiséged beavató útján, hogy magad is átadóvá, avatóvá, kísérővé és a méh-terének, az Élet Kelyhének gyógyítójává válhass. 
MéhNővér képzésről részletes leírást találsz ide kattintva>>>

Várlak szeretettel a szakrális női erődbe érkezés, és női erődbe állás útján!
Szeretettel- élet szerelemmel:


Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner
női önmegvalósítás specialista
 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!