A Női Méh Csodája!

A Női Méh Csodája!

A Női Méh Csodája!

Az Élet Kelyhe…

 

Méhünk a női teremtő erő alapja, az élet kelyhe, a női energia-rendszer három erőközpontja közül az egyik. Alapja minden további női energiamunkának, kiindulópontja minden női egészségmegőrző és egészséghelyreállító munkának. A feléb-resztett méh energia, a tiszta, jól működő méh a női teremtő erő „vegykonyhája”, alkímiai tégelye.
A méh tehát funkciójában energetikailag az alapunk, mert energiagyűjtő szerv, amely a begyűjtött energiát transzformálja és gerjeszti. Az Univerzum energiáját tölcsérszerűen magába hívja – ez a dolga –, és ezt a magába hívott energiát átalakítja, mint transzformátor, tehát megfinomítja, felvehetővé alakítja át. Például a finomanyagit, amit az Univerzumból gyűjtünk, durvaanyagivá alakítja, hogy a test számára fogyasztható legyen. A durvaanyagit, például a táplálékból vagy a Föld energiájából felvett energiákat pedig megfinomítja, hogy szintén hozzáférhessünk életünk energetikai tápanyagaihoz.

A méh a pszichoszomatika szimbolikájában (is) az otthont, belső és külső személyes terünket jelképezi, magzati életünk pedig – azaz lényegében az első otthonunkban, az anyaméhben átélt megtapasztalásaink összessége – alapjaiban határozza meg a testünkkel való kapcsolatunkat és ahhoz a fizikai élettérhez való viszonyulásunkat, amelyben élünk. Méheden dolgozva újra belépsz a megszentelt nőiség szentélyébe, és ahogyan meggyógyítod önmagad és a nőiségtörténeted, nőként helyedre állsz majd az életteredben, a párkapcsolatodban és az otthonodban is egyaránt. Ha jól éreztük magunkat az anyaméhben, érzelmi biztonságban növekedhetett, szeretetben tápláltatott a testünk, akkor az alapvető elvárásunk a világ felé az, hogy mindezt képes számunkra továbbra is megadni és fenntartani. Így megérkezünk az ősbizalom témájához, mely oly sok mai nőben – és férfiban – okoz pszichés zavarokat, érzelmi bizonytalanságot, önbizalomhiányt és befolyásolhatóságot, végül pedig társfüggést és/vagy kiszolgáltatottságot. 

 

„Tudnod kell, hogy ha van egy nő, aki méhe gyógyításán munkálkodik, ott létezik egy Otthon is a gyógyulás és az egészség lehetőségével. Egy otthon megtisztítása a világ közösségeinek is gyógyulást hoz és szétterjed, mint a megtisztító tűz.” Afua hercegnő

 

Az ősbizalom és a méhen belül megtapasztalt érzelmi biztonság életünk későbbi szakaszaiban kiterjed és növekszik. Ha tehát az alapminta jó, akkor nemcsak a testünkben fogjuk otthon érezni magunkat, hanem biztosan tudjuk, hogy helyünk van az életterünkben és a világban is.

Beszélgetés méheddel:

Lazíts, és engedd el magad. Hunyd le a szemed, és kérd meg a méhed, hogy mondja el, mit érez. Egyszerűen állj félre az útból, engedd tovatűnni az éppen beúszó gondolatokat és hagyd, hogy a méhed szóljon hozzád. Minél inkább engeded beszélni, annál több fény és melegség árad ki belőle. Érzi, hogy figyelsz rá, és melegséggel válaszol. Felébred hosszú álmából és egyre inkább szövetségeseddé, majd belső vezetőddé válik.

Testünk a sejtmemória segítségével mindenre emlékszik, ami valaha is történt velünk, így ha figyelünk rá, rajta keresztül mi magunk is újra ráláthatunk minderre. A méheddel való kapcsolódás során egyre mélyebbre engedhe-ted magad önmagad megismerésébe, az önelfogadásba, önma-gad szeretetébe. Egyre inkább feltárul majd előtted tested gyö-nyörű és hihetetlenül komplex, mégis nagyon bölcs és megbíz-ható (!) működése. A test beavatásai itt kezdődnek… és a méh terében, a méh-tér gyógyító gyakorlatokkal és meditációkkal megyünk majd tovább, melyeknek során átírjuk a testkódjainkat és elkezdjük megtanulni, hogyan használhatjuk a női test természetes energetikai működését egészségünk helyreállítására, céljaink megvalósítására, kreativitásunk megélésére, a szerelmi életünk és az intim kapcsolataink elmélyítésére, a tudatosságunk fokozására, a bőség megteremtésére, vagy akár mások gyógyítására, emelésére is.

Egész életünkben visszavágyunk és igyekszünk vissza a Paradicsomba!

 

Ahogy átlátod testeddel kapcsolatos belső viszonyodat, rálátsz a futó és az életed alakulását meghatározó belső programokra, lehetőséged nyílik megváltoztatni azokat. A változás szükségszerű, hiszen, ha ugyanazt folytatnád mind eddig, annak miért lenne más eredménye? A változás szükségszerű és jótékony, mert a változás növekedés, gyarapodás, kiteljesedés. Dolgozz egészen addig, míg megérkezel önnön szépséged elfogadásába és tudatába. Szép vagy. Ehhez nem kell semmit tegyél. Elég, hogy vagy. Szép vagy, mert vagy! Minden más külcsín hozzáad, kiemeli eredendő belső ragyogásod.


 

MéhKirálynő Online Tanfolyam

 

MéhKirálynő

 1. 20 lecke, 115 oldalnyi írott anyag
 2. Előadás és Meditációs hanganyagok
 3. Méh tisztító, gyógyító gyakorlatok, hogy élhess Méhed erejével
 4. Építsd fel női önbizalmad és női önbecsülésed!

 

INDUL: 2021. SZEPTEMBER 12. 

MÁRIA NEVE NAPJÁN

 

 

 

MéhKirálynő Online tanfolyam témái:

 •  a méh-erő és a méh bölcsesség témájának megértést szolgáló elméleti háttéranyagot, s mellette
 • lépésről-lépésre követhető, otthon végezhető energetikai gyakorlatokat tanít meg
 • a méh-vel való kapcsolatfelvételtől
 • a méhtisztításon keresztül
 • a méh gyógyításáig
 • ANYA SEBEK gyógyítása
 • Kötődés-Biztonság/bizalom témák oldása
 • Méh-Erő ébresztés
 • A Teremtő Anya, női teremtő erő misztériuma
 • TürElem-mel megbékélt Női Teremtés útja

Ki tartja a MéhKirálynő online tanfolyamot?

Pozsgai Nikoletta a Méh Erő Ébresztő sikerkönyv írója, a Méh tanítások, méh áldások folyamatáért és a női körök születéséért mozgalmat indított Magyarországon. 2017-ben került először kiadásra a méh tanításokat összefoglaló könyvmely mögött 20 év gyűjtő munkájának eredménye a magyar és nemzetközi tanító vonalak tanításainak összegzése áll. Személyes tapasztalatok, egyéni kliensekkel végzett női blokkoldó folyamatok, női körökben végzett méh áldások, méh szertartások, női szertartások megélései, visszajelzései alapján került összeállításra. Sok hasznos elméleti információ mellett, gyakorlatok, meditációk és ébresztő Méhnővér útravalók kerültek e valóban erőt adó, női teremtő erőt ébresztő könyvbe.


Hogyan zajlik az online tanfolyam?

Az online tanfolyam egy zárt online felületen zajlik, ahová a tanfolyam elején regisztrálsz be. Majd 2-3 naponta kapod az egyes leckéket, melyeket mindig ezen a zárt felületen találod. Az egyes anyagrészek feldolgozására ajánlás a leckék küldésének üteme, de lehetőséged van saját tempódban feldolgozni őket. Amennyiben az ajánlott tempóban végzed akkor 9 hét alatt jól befogadható és feldolgozható a kapott tartalom. Tartalmukat illetően írott, elméleti, megértést segítő háttéranyagok mellett előadás, meditáció felvételek és gyakorlatok is segítik belső munkádat, építik nőiségedet, belső női erődet.


Mennyibe kerül a Méhkirálynő online tanfolyamon való részvétel?

A tanfolyam részvételi díja:

 40 000Ft


Melyhez AJÁNDÉK:  5 500Ft értékben a Méh Erő Ébresztő máig 8 kiadást megélt könyvem!

—> Ha ez már megvan, akkor választhatsz egyet a többi 6 könyvemből! Ez esetben jelöld be a megrendeléskor, hogy melyiket kéred!

 

Ajándék a postaköltség is! 

A könyvről itt olvashatsz részletesebben: Bővebb leírás…Méh Erő Ébresztő címmel megjelent könyvről>>


JELENTKEZÉS 

A részleteket is itt találod, de jelentkezni is tudsz: https://www.noionmegvalositas.hu/noiseg/mehkiralyno-online-tanfolyam/

Továbbá, alább is leadhatod részvételi szándékod:

A MéhKirálynő Online Tanfolyam megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot! 

Elküldése után a megadott mail címedre visszaigazolás érkezik a fizetési tudnivalókkal!

 

Keresztneved (amin szólíthatlak):*
Vezetékneved:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra az elírások elkerülése végett:*
Telefonszám (tanfolyami ügyintézés esetére):*
Számlacímed (cég cím vagy magánszemélynél postacím):*
Milyen problémára keresel választ, megoldást?
Ismersz-e, tanultál-e méh gyakorlatokat? Ha igen, milyeneket?

A könyv postázásához kérlek töltsd ki a szállítási adatokat ezen megrendelőlapon is:

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszámod (a futárszolgálatnak adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):
Fizetési módok:*Postai utánvét Banki átutalás és postázás (1800Ft belföldön az árban) Személyesen a meghirdetett programok előtt
Melyik könyvet kéred?:*Méh Erő Ébresztő 5500Ft Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4500Ft Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft
Számlacímed:*
Postacímed vagy szállítási címed:*
Dedikációt kérsz-e?:
Megjegyzésed, kérésed:

Váljék hasznodra, női EGÉSZségedre!

Szeretettel: Pozsgai Nikoletta kineziológus,

életmód tanácsadó-és terapeuta

személyiség integrációs tréner, oktató Női Energia

Fitness Mester Oktató

Share on facebook
Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!