A Női Energetika és annak Kapuja!

A Női Energetika és annak Kapuja!

A Női Energetika Titka és hogyan tudod Aktiválni?!

„Némely keleti hit szerint a női test abban különbözik a férfiétól, hogy a Föld energiája fölfelé és befelé irányul benne.

A női energia „beszívó” energia, azaz centripetális erő. Ez a centripetális női energia erőteljes és ellenállhatatlan.


A szívcsakra és a szívközpont minden emberben együttműködik, és fontos szerepük van, a nőknél azonban ehhez még hozzáadódik két erőteljes mellékcsakra, a mellek energetikai működése is. Szoros működési egységet képeznek, és fontos funkciós kört látnak el együtt: melleink mintegy felszívják a Földből a méhbe érkezett, és ott finomított, felgerjesztett életenergiát, majd a szív központot energiájával egyesült szeretettel tápláló erőt át adjuk a külvilágnak.

“Az anyaméh minden emberi élet kapuja, és amikor kultúránk tiszteli és értékeli a nőt, az anyát, akkor a méh egyben az erő, a kreativitás, és a szépség eget s földet összekötő csatornájává válik, és öröm lesz úrrá a földön. Ha azonban a nő hangja nem kerül meghallgatásra, megválaszolatlan és elutasított marad, akkor a méh testi és tudati betegségek forrásává válik.”

Tapasztalataim szerint a méh energetikai működése nagyon különleges: a két petefészek által termelt magenergiát összegyűjti és transzformálja, egyféle generátorként felerősíti, gerjeszti. Ez a folyamat akkor is megtörténik, ha nem vagyunk tudatában, vagyis minden nőnek, akinek van méhe, annak ez eredendő, születésétől fogva jelen lévő alapműködése. A szeretet és a törődés, amellyel a nő méhével bánik, visszatükrözi igazi emocionális, spirituális, fizikai és mentális egészségi állapotát, a női méh kollektív állapota pedig Földünk tudati állapotára reflektál. Amikor a nő méhe egészséges, akkor életében is ugyanezt az egyensúlyt tapasztalja.

noionmegvalositas.hu

Alapműködéséből fakadóan elsősorban az anyaföld felől, de emellett a környezetünkben jelenlévő összes emberből is gyűjt energiát, ami miatt érdemes átgondolni, kikkel vagyunk körülvéve, vagyis azt, hogy kiktől, és milyen típusú férfi, illetve női energiákat veszünk fel nap mint nap. Ugyanide tartozik a szexuális kapcsolataink területe is, hiszen a férfi minden egyes szeretkezéskor átadja a magját – ezzel együtt az energiáit, a sorsmintázatát is, melyet minden egyes együttlét után még hét teljes éven keresztül megőrzünk. Ahol orgazmus is van, ott a méh energiafelvevő képessége még erőteljesebb.

A méh energetikailag a nők legbensőbb én-tudatát és belső világunkat, női lelkünket jelképezi. Álmaink, kreativitásunk, belső forrásunk, önmegvalósításunk szimbóluma. Egészségi állapota tükre a női érzelmi egyensúlynak, a lélek szintjén az önmagunkba vetett hitnek. Ha egy nő nem hisz magában, képességeiben, értékében, a méh egészsége kerül veszélybe.”

Következő bejegyzésem A Női Teljesség Virága, vagyis az 5 Elem mint Teremtő Eszközök és lehetőségek számodra, kedves Olvasóm, Nő társam! Várlak szeretettel továbbra is!


Női Teljesség Online Tanfolyam

INDUL: 

2021. május 22.

9 héten át * 9 női minőség * 18 női archetípus

női önismereti, női önfejlesztő gyakorlatokkal

Női Önismereti-nőiségfejlesztő Tanfolyam,

hogy elérhető és megélhető legyen a női teljesség minden aspektusa!

* ÍROTT és HANGANYAGOK (előadások, meditációk) *
3 EXTRA AJÁNDÉKKAL_ 2 workshop hanganyaga + A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – avagy a női teljesség útja című könyvem 5500Ft értékben, valamint hozzá a postaköltség is ajándék

  1. 9 hét alatt 9 női erőd, 9 női minőséged felfedezése
  2. 18 női archetípus megismerése 
  3. mintafelismerés és otthon végezhető blokkoldási gyakorlatok
  4. nőiségtörténetet gyógyító és építő meditációk
  5. nőiséged integrációja

A tanfolyamról az alábbi linken tudsz többet olvasni! https://noionmegvalositas.hu/noiseg/noi-teljesseg-online-tanfolyam/
Három értékes ajándékkal lehetsz gazdagabb ha részt veszel a tanfolyamon!

AJÁNDÉK 1.:
“Egybeszerető Erő” címmel tartott előadás és meditációs felvétel
A szertartás célja volt segíteni megérkezned saját önazonos női erődbe, melynek lényege a transzformáció, a mindeneket átalakító, átváltoztató, majd integráló és egyre magasabb szintekre felemelő erő. A tanfolyam során megismerhető 8 minőséget összekötő, azokat összerendező 9. női erőt, az integrációs erőt.
AJÁNDÉK 2.:
A tavaly pünkösdkor tartott Nőiség Integrációs Tréning hanganyagaival, melyek előadás és meditációs anyagokat is tartalmaznak!
AJÁNDÉK 3.:
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – a női teljesség útja című könyvem, 5500Ft értékben + MPL futáros házhozszállítás belföldön 1800Ft értékben. 

A részletekért, ajándékokért a jelentkezéshez mindenképp ugorj át a regisztrációs oldalra! https://noionmegvalositas.hu/noiseg/noi-teljesseg-online-tanfolyam/
Várlak sok szeretettel!


női önbizalom
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – A Női Teljesség Útja, Pozsgai Nikoletta

Mitől leszel teljes nő?
Már az vagy. Ezért nem akarlak megtanítani arra, hogyan válj teljes nővé. Nem is tehetném. Tanítani olyat lehet, amit nem ismersz, ami nincsen meg benned. Ezzel szemben, amit a nőiségről tudnod kell, már megvan benned! Csak rá kell csodálkozz újra, hogy emlékezhess és merd magadból újra életre hívni az ezerarcú Istennőt. A NŐISÉGről sokat lehet, és talán kell is írni, de legfőképpen megélni kell, gyakorolni kell, élvezni kell…újra! Soraimmal egy ébresztő üzenetet küldök feléd, mellyel a benned élő csodálatos, teljességben élő és a világba teljességet hozó nőhöz szólok. (részlet az Ezerszirmú Rózsa – a női teljesség útja könyvből)

Csodákban teli, örömteli női utat kívánok Neked Kedves Olvasóm!
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – a női teljesség útja könyvemről részletesebb leírást itt találsz>>>


Ha szeretnéd ezt a könyvet…itt, közvetlenül is meg tudod rendelni.

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszámod (a postának adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):*
Fizetési módok:*Postai utánvét
Banki átutalás és postázás
Személyesen programon
Melyik könyvet kéred?:*Méh Erő Ébresztő 5500Ft
Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft
Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft
Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft
Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft
A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4800Ft
Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft
Számlacímed:*
Postacímed vagy szállítási címed:*
Dedikációt kérsz-e?:
Megjegyzésed, kérésed:

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!