A Női Energetika és a Teremtő Erő!

A Női Energetika és a Teremtő Erő!

A Női Energetika titka és a Teremtő Erőd Ébresztése!

 

Korábbi bejegyzésemben a női lágyság és a rózsa misztériumáról volt szó,  hogy,

hogyan éred el a saját lágyságod és válsz teljes Nővé.

 

.Üdvözöllek! Pozsgai Nikoletta Katalin vagyok, és célom, hogy segítsem, és életre hívjam a benned élő Teljes Nőt, aki ott szunnyad benned.

 
A keleti tanítások arra figyelmeztetnek, keménység helyett a lágyságot válasszuk, ez a Nőiség Alap Minősége. Figyeljük bensőnket, fizikai és szellemi szinten egyaránt, mert a két sík együttes működésével élhető meg a teljesség.
Ahogy az emlékezeted visszaidézi az ősi asszonyi tudást, visszatérsz a női erődbe, képessé válsz az élet minden területének harmonikus összerendezésére, de legfőképpen a kapcsolataid felemelésére, a szeretettel és jelenléttel való gyógyításra, az áldott erejű teremtésre, a kreatív alkotásra.

Nagy különbség, hogy míg a férfiakban a szívcsakra és a szívközpont működik együtt, addig a nőknél két mellékcsakraként a mellek is ide sorolandók. A másik női energetikai központ a méh a hozzá kapcsolódó petefészkekkel, amely szinte generátorként működik akkor is, ha nem vagyunk tudatában. A fájdalmak, félelmek és szenvedések is ezen a területen okozzák a legnagyobb blokkokat, majd betegségeket. Jó hír, hogy a feloldásban a női energetikai gyakorlatok még akkor is segítséget jelenthetnek, ha a szerv hiányzik.

  • A Tudatos teremtés – női teremtő erő: A nőiség fontos része a teremtés, amely egy kreatív, alkotó erő, segítségével változást hozunk létre önmagunkban, környezetünkben és kapcsolatainkban egyaránt.
  • Racionalitás kontra érzelmek, megérzések – avagy a sikeres teremtés titka: Legmerészebbnek tűnő álmainkat is valóra válthatjuk, megteremthetjük, ha megtaláljuk az egyensúlyt racionalitás és érzelmek között.
  • A teremtő erő felszabadítása: A teremtő erő akkor működik megfelelően, ha életerőnk áramlik és nincsenek blokkok, nem küzdünk, csupán haladunk az áramlással.

Mi akadályoz abban, hogy valóra váltsd vágyaidat?

Kezdetek – érkezésünk története: A fogantatással kezdődik női létünk első és legfontosabb szakasza, melynek végén az első beavatási kapun keresztül a Szerető minőségbe érkezünk. Már maga a fogantatás körülménye is meghatározó. Számítottak ránk? Fiút vártak lány helyett? Önmagunk gyógyításában kulcs, hogy a kérdésekre választ kapjunk. Részletesen beszámolok és írok számodra a kialakulható problémákról, blokkokról.
A legerőteljesebb blokkokat szüleink és felmenőink örökítik ránk, ezek feloldása nélkül korábbi mintákat ismétlünk, a múlt fogságában élünk.


Ha tehát a meridiánokon, vagy az energiaközpontokon keresztüláramló energiát tisztítjuk, illetve energiát tudunk felvenni, attól mindenképpen jobban fogjuk érezni magunkat, magasabb lesz az energiaszintünk, kevésbé betegszünk meg, jobb lesz a kedvünk és tele leszünk életerővel.
Céljaink tekintetében ugyanis mindig extra erőforrásokra van szükségünk, amelyeket egyrészt az energetikánk átrendezésével, energiák – idő, illetve pénz – felszabadításával, másrészt emellett plusz külső erőforrások bevonásával érhetünk el. Hiszen az egész emberiség egyetlen nagy, teljes energetikai kiterjedés, mégis azt szoktuk mondani, hogy azt nevezzük belső energetikai rendszernek, ami szorosan hozzánk tartozik, és egy szívközpontnak nevezett mag köré besűrűsödik. Ez a másképpen lélekmagnak, kristályszívnek is hívott szívközpont.  A lélekmag területe a szegycsont alatt, a gyomorszáj bemélyedésénél található, és mind a férfiak, mind a nők egyaránt rendelkeznek vele. Nem köthető fizikai szervhez, egyfajta energetikai sugárzó központként tekints rá.
Következő bejegyzésem rávilágít a Női Energetikai Rendszer kapujára! Kövesd cikkeimet és segítéget tudok nyújtani számodra a fejlődésedben, életed különböző területein.


Női Teljesség Online Tanfolyam

INDUL: 

2021. május 22.

 

9 héten át * 9 női minőség * 18 női archetípus

női önismereti, női önfejlesztő gyakorlatokkal

 

Női Önismereti-nőiségfejlesztő Tanfolyam,

hogy elérhető és megélhető legyen a női teljesség minden aspektusa!

 
* ÍROTT és HANGANYAGOK (előadások, meditációk) *
3 EXTRA AJÁNDÉKKAL_ 2 workshop hanganyaga + A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – avagy a női teljesség útja című könyvem 5500Ft értékben, valamint hozzá a postaköltség is ajándék

  1. 9 hét alatt 9 női erőd, 9 női minőséged felfedezése
  2. 18 női archetípus megismerése 
  3. mintafelismerés és otthon végezhető blokkoldási gyakorlatok
  4. nőiségtörténetet gyógyító és építő meditációk
  5. nőiséged integrációja

A tanfolyamról az alábbi linken tudsz többet olvasni! https://noionmegvalositas.hu/noiseg/noi-teljesseg-online-tanfolyam/
Három értékes ajándékkal lehetsz gazdagabb ha részt veszel a tanfolyamon!
AJÁNDÉK 1.:
“Egybeszerető Erő” címmel tartott előadás és meditációs felvétel
A szertartás célja volt segíteni megérkezned saját önazonos női erődbe, melynek lényege a transzformáció, a mindeneket átalakító, átváltoztató, majd integráló és egyre magasabb szintekre felemelő erő. A tanfolyam során megismerhető 8 minőséget összekötő, azokat összerendező 9. női erőt, az integrációs erőt.
AJÁNDÉK 2.:
A tavaly pünkösdkor tartott Nőiség Integrációs Tréning hanganyagaival, melyek előadás és meditációs anyagokat is tartalmaznak!
AJÁNDÉK 3.:
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – a női teljesség útja című könyvem, 5500Ft értékben + MPL futáros házhozszállítás belföldön 1800Ft értékben. 
 
A részletekért, ajándékokért a jelentkezéshez mindenképp ugorj át a regisztrációs oldalra! https://noionmegvalositas.hu/noiseg/noi-teljesseg-online-tanfolyam/
Várlak sok szeretettel!


női önbizalom
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – A Női Teljesség Útja, Pozsgai Nikoletta

Mitől leszel teljes nő?
Már az vagy. Ezért nem akarlak megtanítani arra, hogyan válj teljes nővé. Nem is tehetném. Tanítani olyat lehet, amit nem ismersz, ami nincsen meg benned. Ezzel szemben, amit a nőiségről tudnod kell, már megvan benned! Csak rá kell csodálkozz újra, hogy emlékezhess és merd magadból újra életre hívni az ezerarcú Istennőt. A NŐISÉGről sokat lehet, és talán kell is írni, de legfőképpen megélni kell, gyakorolni kell, élvezni kell…újra! Soraimmal egy ébresztő üzenetet küldök feléd, mellyel a benned élő csodálatos, teljességben élő és a világba teljességet hozó nőhöz szólok. (részlet az Ezerszirmú Rózsa – a női teljesség útja könyvből)
 
 
 
Csodákban teli, örömteli női utat kívánok Neked Kedves Olvasóm!
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – a női teljesség útja könyvemről részletesebb leírást itt találsz>>>

 


Ha szeretnéd ezt a könyvet…itt, közvetlenül is meg tudod rendelni.

 

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszámod (a postának adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):*
Fizetési módok:*Postai utánvét
Banki átutalás és postázás
Személyesen programon
Melyik könyvet kéred?:*Méh Erő Ébresztő 5500Ft
Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft
Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft
Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft
Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft
A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4800Ft
Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft
Számlacímed:*
Postacímed vagy szállítási címed:*
Dedikációt kérsz-e?:
Megjegyzésed, kérésed:


Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!