A Női Ciklus Szakrálisan

A Női Ciklus Szakrálisan

A Női Ciklus Szakrálisan…

 

méherő, teremtő erő
noionmegvalositas.hu

A női méh állapota közvetlenül visszatükrözi a nő elméjét, szellemét, fizikai egészségét, és meghatározza tettei alapmintáját, alapenergiáját. Ha a méh túlterhelt, generációs, illetve saját negatív tapasztalások blokkolják az energiáját, akkor a nő nem képes sem magát táplálni, sem céljait megvalósítani. Nem képes ellátni női létének feladatait sem, mert nem tud másokat táplálni, és az odaadás helyett bizalmatlan marad mind a külvilággal, mind a férfival szemben. Nem tudja őt beengedni, szent kertjébe befogadni és meggyógyítani sem. Nem tudja átemelni őt, és nem tudja kinyitni a magasabb világok tudatosságának.

A méh folyamatosan virágzó állapotba kerül onnantól, hogy a menstruáció beköszönt. Az első virágzást ünnepeljük akkor, amikor a nőiségbe avató szertartást végezzük, mégpedig a menstruáció idején. Ha első virágzás, akkor ebben benne van, hogy több tavaszt is megér a méh, tehát többszörös ciklusban lehet képes virágozni, és megtarthatja menstruációs, öntisztító képességét is.

Hogy eloszlassunk egy másik mítoszt is: a menstruáció nem szükséges ahhoz, hogy termékenyek legyünk. Energetikailag nincs erre szükség. Biológiailag úgy tanítják, hogy a menstruáló nő a termékeny, és ha nincs menstruáció, akkor már nincs ter-mékenység sem. Ez orvosilag a mai nőre nézve sajnos igaz. Szakrális-energetikailag, szakrális anatómiában és a régi tradíciók ismeretében egyáltalán nem igaz, avagy nem szükségszerű, hogy így is maradjon. A menstruáció egy tisztító fázis, egy méhnyálkahártya-elengedő fázis, ami a méh öntisztulását jelenti.

 

A méh folyamatosan virágzó állapotba kerül onnantól, hogy a menstruáció beköszönt.

 

Az első virágzást ünnepeljük akkor, amikor a nőiségbe avató szertartást végezzük, mégpedig a menstruáció idején. Ha első virágzás, akkor ebben benne van, hogy több tavaszt is megér a méh, tehát többszörös ciklusban lehet képes virágozni, és megtarthatja menstruációs, öntisztító képességét is.
Hogy eloszlassunk egy másik mítoszt is: a menstruáció nem szükséges ahhoz, hogy termékenyek legyünk. Energetikailag nincs erre szükség. Biológiailag úgy tanítják, hogy a menstruáló nő a termékeny, és ha nincs menstruáció, akkor már nincs ter-mékenység sem. Ez orvosilag a mai nőre nézve sajnos igaz. Szakrális-energetikailag, szakrális anatómiában és a régi tradíciók ismeretében egyáltalán nem igaz, avagy nem szükségszerű, hogy így is maradjon. A menstruáció egy tisztító fázis, egy méhnyálkahártya-elengedő fázis, ami a méh öntisztulását jelenti.

 

méherő ébresztő

A menstruáció azért és azóta van, amióta az energetikai méhtörténetünk nem abban az egységben van, ahogy korábban a női kollektív tudásban volt. Egyszer csak lett menstruációnk, mely felfogható a női test evolúciós válaszának, mintegy alkalmazkodásának az őt körülvevő környezeti hatásokra. Jelen helyzetben a női méh, amennyiben szokásos, kollektív „üzemmódban” működik, menstruál adott életszakaszában. Adott méh és petefészek gyakorlatokkal a menstruáció kiváltható, és a női testnek nem kell megélnie az egyébként megterhelő és kiemelkedő energia, valamint vérveszteséggel járó havivérzést.

A mai nő azonban mai alapállapotában menstruál. Tekintve a női méh energetikai elszennyeződését globális szinten, ez na-gyon is fontos és jó szolgálatot tesz a női testnek. De ne felejetsük el, hogy ez egy alkalmazkodás alapú biológiai válasza a testnek, pontosan a szennyezés mértékére. A menstruáció ezért ma – egyelőre – leginkább segítségünkre van a méh öntisztulási folyamatainak fenntartásában.

A női test menstruációjában optimálisan leköveti a Hold cikli-kus változási rendjét, vele a 4 ciklust, ezért megéli a női méh 4 állapotváltozását, fázisát hónapról hónapra a ma termékenynek nevezett időszakban ÉS azután is.


 

MéhKirálynő Online Tanfolyam

 

 

 1. 20 lecke, 115 oldalnyi írott anyag
 2. Előadás és Meditációs hanganyagok
 3. Méh tisztító, gyógyító gyakorlatok, hogy élhess Méhed erejével
 4. Építsd fel női önbizalmad és női önbecsülésed!

 

INDUL: 2021. SZEPTEMBER 12. 

MÁRIA NEVE NAPJÁN

 

 

 

MéhKirálynő Online tanfolyam témái:

 •  a méh-erő és a méh bölcsesség témájának megértést szolgáló elméleti háttéranyagot, s mellette
 • lépésről-lépésre követhető, otthon végezhető energetikai gyakorlatokat tanít meg
 • a méh-vel való kapcsolatfelvételtől
 • a méhtisztításon keresztül
 • a méh gyógyításáig
 • ANYA SEBEK gyógyítása
 • Kötődés-Biztonság/bizalom témák oldása
 • Méh-Erő ébresztés
 • A Teremtő Anya, női teremtő erő misztériuma
 • TürElem-mel megbékélt Női Teremtés útja

Ki tartja a MéhKirálynő online tanfolyamot?

Pozsgai Nikoletta a Méh Erő Ébresztő sikerkönyv írója, a Méh tanítások, méh áldások folyamatáért és a női körök születéséért mozgalmat indított Magyarországon. 2017-ben került először kiadásra a méh tanításokat összefoglaló könyv, mely mögött 20 év gyűjtő munkájának eredménye a magyar és nemzetközi tanító vonalak tanításainak összegzése áll. Személyes tapasztalatok, egyéni kliensekkel végzett női blokkoldó folyamatok, női körökben végzett méh áldások, méh szertartások, női szertartások megélései, visszajelzései alapján került összeállításra. Sok hasznos elméleti információ mellett, gyakorlatok, meditációk és ébresztő Méhnővér útravalók kerültek e valóban erőt adó, női teremtő erőt ébresztő könyvbe.


Hogyan zajlik az online tanfolyam?

Az online tanfolyam egy zárt online felületen zajlik, ahová a tanfolyam elején regisztrálsz be. Majd 2-3 naponta kapod az egyes leckéket, melyeket mindig ezen a zárt felületen találod. Az egyes anyagrészek feldolgozására ajánlás a leckék küldésének üteme, de lehetőséged van saját tempódban feldolgozni őket. Amennyiben az ajánlott tempóban végzed akkor 9 hét alatt jól befogadható és feldolgozható a kapott tartalom. Tartalmukat illetően írott, elméleti, megértést segítő háttéranyagok mellett előadás, meditáció felvételek és gyakorlatok is segítik belső munkádat, építik nőiségedet, belső női erődet.


Mennyibe kerül a Méhkirálynő online tanfolyamon való részvétel?

A tanfolyam részvételi díja:

 40 000Ft


Melyhez AJÁNDÉK:  5 500Ft értékben a Méh Erő Ébresztő máig 8 kiadást megélt könyvem!

—> Ha ez már megvan, akkor választhatsz egyet a többi 6 könyvemből! Ez esetben jelöld be a megrendeléskor, hogy melyiket kéred!

 

Ajándék a postaköltség is! 

A könyvről itt olvashatsz részletesebben: Bővebb leírás…Méh Erő Ébresztő címmel megjelent könyvről>>


JELENTKEZÉS 

A részleteket is itt találod, de jelentkezni is tudsz: https://noionmegvalositas.hu/noiseg/mehkiralyno-online-tanfolyam/

Továbbá, alább is leadhatod részvételi szándékod:

A MéhKirálynő Online Tanfolyam megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot! 

Elküldése után a megadott mail címedre visszaigazolás érkezik a fizetési tudnivalókkal!

Keresztneved (amin szólíthatlak):*
Vezetékneved:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra az elírások elkerülése végett:*
Telefonszám (tanfolyami ügyintézés esetére):*
Számlacímed (cég cím vagy magánszemélynél postacím):*
Milyen problémára keresel választ, megoldást?
Ismersz-e, tanultál-e méh gyakorlatokat? Ha igen, milyeneket?

A könyv postázásához kérlek töltsd ki a szállítási adatokat ezen megrendelőlapon is:

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszámod (a futárszolgálatnak adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):
Fizetési módok:*Postai utánvét Banki átutalás és postázás (1800Ft belföldön az árban) Személyesen a meghirdetett programok előtt
Melyik könyvet kéred?:*

Méh Erő Ébresztő 5500Ft

Nőiség Ezerszirmú Rózsája

5500Ft Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft

Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft

Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft

A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4500Ft

Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft

Számlacímed:*
Postacímed vagy szállítási címed:*
Dedikációt kérsz-e?:
Megjegyzésed, kérésed:

Váljék hasznodra, női EGÉSZségedre!

Szeretettel: Pozsgai Nikoletta kineziológus,

életmód tanácsadó-és terapeuta

személyiség integrációs tréner, oktató Női Energia

Fitness Mester Oktató

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!