A Híres Női Hatodik Érzék!

A Híres Női Hatodik Érzék!

Hogy működik a Hatodik Érzék?

 

Létezik, vagy csak fikció?

Láthatatlan, mégis megtapasztalható!

 

A hatodik érzék minden emberben megvan, de nem mindenki hallja meg, amit súg.
 
 
Úgy vélem, hogy az öt fizikai érzék, a hallás, a látás, a tapintás, a szaglás és az ízlelés mellett létezik a hatodik érzék is. Mely egyfajta spirituális érzékként definiálható, melyet valaha az ember mindennapjai során használt, ám egy idő után – a technológia és a kommunikáció eszközeinek felfejlődésével – már nem volt rá szükség, ezért az elhalványult.
 
 
 
 
Fizikailag érzékelhetetlen, ám ez nem jelenti azt, hogy nem létezik. Láthatatlansága hasonló a sorsodat befolyásoló külső erőkéhez: nem érheted tetten, hogyan dolgozik, de egyszer csak ott lesz az eredménye. Egy megérzés, ami megváltoztatja a véleményedet, a döntéseidet és akár a jövődet.
 
 
 
 
 
Hogyan fejlesztheted?
A működő hatodik érzék nem mindenkinek adatik meg automatikusan, de meditációval, imával és spirituális gyakorlatokkal fejleszthető. Meg kell tanulni befogadni a spirituális érzék üzeneteit.
 
 

A Nők Hatodik Érzéke a méhükben “lakik”.

 
Minden tudás, amit a múltról, a jelenről és a jövőről tudni vélünk, a méhünkből ered. Ez az intuíciók otthona. A nők gyakran merítenek tudást és inspirációt olyan képekből, álmokból vagy gondolatokból, amelyek közvetlenül a méhből származnak. Abban a pillanatban, amit egy nő tudatosan kapcsolatba lép méhével, rögtön az egész világmindenséggel is összefűzi az életét.
Pedig a méhünk, a zsigerinkből jövő tudás, a szívünkkel való ráérzésünk mind jól tudják és jól mutatnák az irányt. Ha engednénk nekik. Ha engednénk magunknak, hogy jól lássuk a szívünkkel és tulajdonképpen a méhünkkel.
 

noionmegvalositas.hu

 
Az érzelmi viharok, szélsőséges érzelmekkel járó kapcsolatok, események olyankor jelentkeznek, amikor a sokáig mederbe kényszerített lelki szabadság fellázad bennünk, és a szélcsendből egyszerre valóságos hurrikán keletkezik. Ez aztán olyan, mint amikor két ló ellenkező irányba húzza ugyanazt a szekeret. Magukra vannak hagyva, az eszünk és a szívünk csatázik, mindkettő dominanciára törekszik, közben viszont maga a szekér (a folyamat) nem halad semerre, és még az erejüket is felőröli. Ilyen helyzetekben rendszerint elbizonytalanodunk, melynek leggyakoribb eredménye az, hogy a belső szorongástól való menekülés miatt nagyon gyorsan kilépünk az adott helyzetből, ezzel együtt fel is adjuk a vágyunkat, annak megvalósulásába vetett hitünket és sajnos az önmagunkba vetett hitet is.
Pedig a szívünk igenis mer bátor lenni, ha az elménkkel megengedjük neki. Én mostanra már elértem azt, hogy sikerült az egyensúlyt ebben is megtalálni, egyszerre tudom a bal és a jobb agyféltekés működtetéseket alkalmazni, és ebből született meg a célmegvalósítás integratív módszere is, amelyben mind a férfias, mind a nőies részünket használjuk és kihasználjuk.
 
noionmegvalositas.hu

Akkor szerinted a szívemre vagy az eszemre hallgassak inkább?

Vagy a kettőre együtt?
Igazából nincs kérdés, mert még ha egy helyzetben az eszed mellett döntesz, akkor is a szíved útján fogsz tovább haladni. A biofizikai működésünk alapján az információk először mindig a szívbe érkeznek, és a szív küldi tovább őket az agyba. Tehát, ha egy tanácsot adhatnék Neked egész életedre, akkor az ez lenne:
 

 

Hallgass mindig a szívedre!…nem, nem kell félj.

A szíved nem egyenlő az érzelmeiddel!

Amikor elbizonytalanodsz egy döntésben, akkor a bizonytalanság az érzelmeid és a korábbi tapasztalataidból levont racionális elméd összeütközése miatt van. De igazából akkor teszed jól, ha egyik javára sem döntesz, mert mindkettő a múlt egy vélt (általad megtapasztalt, a teljes valóságnak csak egy részletét képező) valóságára épít.
Az érzelmeid többsége a fájdalomtestedből táplálkozik, tehát arra késztet az érzelmeiden keresztül, hogy minél nagyobb amplitúdóval éld az életed, hogy minél több érzelmi tápláléka legyen. Az, amit racionálisnak vélsz, az pedig nem más, mint olyan információk sora, amelyek az eddigi túlélésedet (vagy másokét!) biztosították.
Köszönöm, hogy idáig eljöttél velem és beleolvastál könyvem soraiba!


Női Teljesség Online Tanfolyam

INDUL: 

2021. május 22.

 

9 héten át * 9 női minőség * 18 női archetípus

női önismereti, női önfejlesztő gyakorlatokkal

 

Női Önismereti-nőiségfejlesztő Tanfolyam,

hogy elérhető és megélhető legyen a női teljesség minden aspektusa!

 
* ÍROTT és HANGANYAGOK (előadások, meditációk) *
3 EXTRA AJÁNDÉKKAL_ 2 workshop hanganyaga + A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – avagy a női teljesség útja című könyvem 5500Ft értékben, valamint hozzá a postaköltség is ajándék

  1. 9 hét alatt 9 női erőd, 9 női minőséged felfedezése
  2. 18 női archetípus megismerése 
  3. mintafelismerés és otthon végezhető blokkoldási gyakorlatok
  4. nőiségtörténetet gyógyító és építő meditációk
  5. nőiséged integrációja

A tanfolyamról az alábbi linken tudsz többet olvasni! https://noionmegvalositas.hu/noiseg/noi-teljesseg-online-tanfolyam/
Három értékes ajándékkal lehetsz gazdagabb ha részt veszel a tanfolyamon!

AJÁNDÉK 1.:
“Egybeszerető Erő” címmel tartott előadás és meditációs felvétel
A szertartás célja volt segíteni megérkezned saját önazonos női erődbe, melynek lényege a transzformáció, a mindeneket átalakító, átváltoztató, majd integráló és egyre magasabb szintekre felemelő erő. A tanfolyam során megismerhető 8 minőséget összekötő, azokat összerendező 9. női erőt, az integrációs erőt.
AJÁNDÉK 2.:
A tavaly pünkösdkor tartott Nőiség Integrációs Tréning hanganyagaival, melyek előadás és meditációs anyagokat is tartalmaznak!
AJÁNDÉK 3.:
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – a női teljesség útja című könyvem, 5500Ft értékben + MPL futáros házhozszállítás belföldön 1800Ft értékben. 
 
A részletekért, ajándékokért a jelentkezéshez mindenképp ugorj át a regisztrációs oldalra! https://noionmegvalositas.hu/noiseg/noi-teljesseg-online-tanfolyam/
Várlak sok szeretettel!


női önbizalom
A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – A Női Teljesség Útja, Pozsgai Nikoletta

 
Mitől leszel teljes nő?
Már az vagy. Ezért nem akarlak megtanítani arra, hogyan válj teljes nővé. Nem is tehetném. Tanítani olyat lehet, amit nem ismersz, ami nincsen meg benned. Ezzel szemben, amit a nőiségről tudnod kell, már megvan benned! Csak rá kell csodálkozz újra, hogy emlékezhess és merd magadból újra életre hívni az ezerarcú Istennőt. A NŐISÉGről sokat lehet, és talán kell is írni, de legfőképpen megélni kell, gyakorolni kell, élvezni kell…újra! Soraimmal egy ébresztő üzenetet küldök feléd, mellyel a benned élő csodálatos, teljességben élő és a világba teljességet hozó nőhöz szólok. (részlet az Ezerszirmú Rózsa – a női teljesség útja könyvből)
 
 
 
 
Csodákban teli, örömteli női utat kívánok Neked Kedves Olvasóm!


A Nőiség Ezerszirmú Rózsája – a női teljesség útja könyvemről részletesebb leírást itt találsz>>
 
Ha szeretnéd ezt a könyvet…itt, közvetlenül is meg tudod rendelni.

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszámod (a postának adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):*
Fizetési módok:*Postai utánvét
Banki átutalás és postázás
Személyesen programon
Melyik könyvet kéred?:*Méh Erő Ébresztő 5500Ft
Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft
Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft
Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft
Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft
A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4800Ft
Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft
Számlacímed:*
Postacímed vagy szállítási címed:*
Dedikációt kérsz-e?:
Megjegyzésed, kérésed:


Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!