A Fény Forradalma

A mai írásom címéül a Fény Forradalmát választottam, mert ez fejezi ki leginkább a jelen történéseit világviszonylatban. Az emberiség rengeteg csatát vívott meg önmagán belül és kívül egyaránt. Lélek életek tapasztalatát gyűjtötte magába, minden választással megtapasztalva annak következményeit. A tapasztalatok bölcsességgé sűrűsödtek és mára az emberiség kollektív tudattalan szintjén történő tudatos forradalmi váltást eredményezik.
Kollektív alkímiai folyamatnak vagy részese!
Az ember egyként és az emberiség EGY nagy egészként választja a Fényt újra és újra a jelen pillanatokban is! Ez a belső választás elérte forráspontját és a korábbi életek tapasztalata minőséget-vált. A szenvedés és a fájdalmak mintái, emléknyomai elégnek a belső fény-választás tüzében. Az emberiség kiforrja magából mindazt, ami fejlődésének gátját szabja:) S könnyedén, éteri szintre vált… a harmadik dimenzióból az ötödikbe emelkedik az alkímiai változása során.
A fény a sötétséget már magában feloldó minőség
Minden, ami a szétválasztottság, elkülönülés és félelem mintázatához tartozik feloldódik az egység fényében. Ez az, amit tudatosan is tenned kell az itt és most-ban, minden jelen pillanatban egészen addig míg már teljességgel EGYben vagy, egy vagy a fénnyel és feloldódott már benned minden sötétség, minden félelem és hiányérzet.
S bár a hiányérzet és maga a félelem is sokáig jó szolgálatot tett az emberiségnek az ellentétek tanító erejének okán, ideje lejárt.
December 21-22-én az emberiség történelmi pillanatokat él meg, melyek tapasztalata és átformáló ereje kollektív tudássá válik mindannyiunk számára.
Új kor születik, melyben rengeteg teendőnk lesz majd. Szükség lesz a tetterőnkre, melyet a belső erőnkre kell majd alapoznunk. A középpontunkból tudunk majd meríteni, ahogy most is.
A középpontban rejlő erőforrásod
A középpont a lélek belső és mindeneken átívelő nyugalma, egy belső, megrendíthetetlen bizonyosság megtartottsága. A középpont jelen életünk és ezáltal testi szintünk, minden korábbi generációnk és összes inkarnációnk középponti mag erejéből táplálkozik.
Nem véletlenül kaptam tegnap a TEK haladó szintű oktatói vizsgáján a középpont és egység témáját. Tudtam és tudom, hogy ez a kulcs. A középpontba rendeződés és az egységünk belső magjának megtartottsága, ereje az, ami minden kihívást jelentő pillanatban továbblendíthet bennünket!
A Lélek tudása, összerendező és megtartó ereje

Bármi történjék is az elkövetkező napokban, a középpontunk ereje ad majd biztonságot. Az Isteni középpont, a lélekszintű középpont, a generációs középpont és a jelen élet és test fizikai-lelki-szellemi szintű egységberendezése.
Ezért az újjászületést azzal támogatom Bennetek, hogy a csoportos  lélek összekapcsolásokban pénteken ezzel a központi erővel tanítok kapcsolódni és megmaradni:
Adományos és “annyit fizetsz, amennyit jó szívvel tudsz” akció keretében ajánlom a pénteki gyógyításokat:

December 21.  9:30-17:00 között:

LélekÖsszekapcsolás kis csoportokban

A test-lélek-szellem hármasságának egységbe rendezésében segíthetnek Neked ezen csoportos gyógyító alkalmak. A nap öt csoportja adott témában talál egymásra. Így az adott témában válaszokat, magasabb rezgésszintet kereső emberek egyszerre érkeznek, és egyszerre élik meg a téma fókuszok által is felerősödött energiákat a csoportos LélekGyógyítás során.
A Lélek Összekapcsolásról és a Lélek Gyógyításról bővebben>>>
A lélek összekapcsolásokat végzik a nap során: Pozsgai Nikoletta, Varga Beatrix

***

Részvételi díj: adott csoportonként változó az alábbi témáknak megfelelően és a neki szentelt pénzed mennyiségéhez mérten.
Időpontok / Témák:

Önelfogadás csoport 10:00-11:00: 1500-5000Ft között, amennyit jó szívvel ki tudsz érte fizetni.

Szerelem csoport 11:30-12:30:  az ikerláng és szakrális szerelem energia behívása témában, 3000-5000Ft között / párok jelentkezését is várjuk:)

Bőség csoport 13:30-14:30: A pénz, a jólét befogadása témákban, 1500-5000Ft között

Egészség csoport 1. 14:30-15:30: adományos jelleggel (adomány a virág, méz, dió, kristály vagy bármi, amit szívesen hozol ajándékba)

Egészség csoport 2. 16:00-17:00: adományos jelleggel (adomány a virág, méz, dió, kristály vagy bármi, amit szívesen hozol ajándékba)

Részvétel lehetséges egész nap is:  8000Ft-ért
>>> Jelentkezéshez küldj válaszlevelet, az időpontok/csoportok közül választásod megjelölésével (ezen levél jobb felső sarkában felsorolva:) vagy a Lélekösszekapcsolás oldalán>>>
Kívánom, hogy azt a  fizikai valóságot élhesd,   amelyre szíved szerint vágysz!

 Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner

Megosztás Facebookon

“A Fény Forradalma” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Csodálatos az, ahogyan érthetően összefoglalod te, tiszta hitű Nikoletta, azt, amit a szívemben érzek. Örömem elrejti a megfelelő szavakat, de te érzed, hogy mindaz, amit leírsz, az a szívedből jön. Köszönöm neked a támogatásod, és örvendek, hogy a helyeden vagy, mert ezzel sikerült neked segíteni aktiválni a fénykódokat Bennem is. Még megfogalmazni sem tudom pontosan, csak érzem a hálát Irántad. Köszönöm, hogy létezel, hogy megismerhettelek. Isten minden szépséget fölülmúló fényességben fejezi ki Önmagát Benned. Áldott vagy.

    Válasz

Szólj hozzá!