2016: Szüless Újjá Nőiségedben!

2016: Szüless Újjá Nőiségedben!

Az elmúlt három évezredben a nőiség szakrális, azaz valódi, belső, teljes tudása és megélése folyamatosan elnyomásra került. A külső eszközök, az erővel való visszaélés, a harc és a hatalom előtérbe kerülése megtette a hatását. A nőnek hallgass volt a neve sokáig mind a családban, mind a közösségben és a társadalom egészében. De ennek az időnek már vége…
Új időket élünk
Azóta túl vagyunk az inkvizíción és a boszorkányégetéseken, melyben többen haltak meg, mint a Holocaust vagy a második világháború során.
Azóta más időket élünk, s a nőiség önmagára találásának napjait éljük világszerte. De a mai nő már nem az elmúlt háromezer év szülöttje kell legyen!

  • Az új nő lényében összekapcsolódhat a régi korok szakrális nőiségükben megtisztelt és megbecsült felmenőivel.
  • Az új nő már lehet teljes nő…megélheti nőiségének fizikai, lelki-érzelmi, szellemi-spirituális részeit EGÉSZében.
  • Az új nő képes önmagát összerendezve a világot átfordítani és a legmagasabb rendű teljességbe szülni

A múltat ideje feloldani magunkban és végleg elengedni
Ehhez van dolgunk felmenőink asszonysorsainak oldásában, a csalódottság-keserűség-megtiportság-tönkretettség-kiszolgáltatottság mintázatainak és az ezekre épült harag mintáinak eloldásában. Mindehhez bennünk van minden kulcs!
A testünk emlékezik DNS szinten benne kódolt információkra, s a szívünk újra és újra felragyog a szent nőiség szív erejében!
NŐ ébredése alapvető és kulcsfontosságú az emberiség történetének további fejezeteinek megéléséhez.
…mert a női minőség és vele a NŐ az, aki

  • képes megbocsátani
  • képes befogadni mindazt, ami tőle különböző
  • képes harmóniát hozni önmagában, a kapcsolataiban és a családjában
  • így képes békét és egységet létrehozni a békétlen és szétesett világban.

Új Időt élünk, ha új időket teremtünk…reakciók helyett akcióban vagyunk, azaz belső indíttatásból, saját szívünkre hallgatva és azt követve cselekszünk.

A szívre hallgatás a intuíció bölcsessége, s nem az érzelmek rapszodikus hullámzásai. A szívre követése az Isteni Énünkkel való együtt mozdulás, amikor Szinkronban vagyunk az Nagy Egésszel. 

Szüless Újjá Nőiségedben Te is, hogy kibonthasd női teljességed minden szirmát!

NŐI TELJESSÉG – NŐI ÖNMEGVALÓSÍTÁS
Sok éve kutatom és 8 éve tanítom a NŐISÉG EGYETEMES TÖRTÉNETÉT, annak női önismereti szempontból fontos részeit, a nők önmegvalósításához szükséges tudástárat annak anyagi-lelki és szellemi/spirituális/szakrális vonulataival együtt. Mindezt mai nőként, a modernitás kellős közepén, nőként, feleségként, anyaként és valódi hivatását élő nőként.
Röviden és esszenciálisan kifejezve a női teljesség szolgálata valódi hivatásom alapeleme. Az évek során számos önismereti-önfejlesztő lehetőségből választhatsz már a NŐIség és női életvezetési témákban: párkapcsolat-szexualitás, pénzkezelés, karrier-hivatás, önérvényesítés és önmenedzsment havonta egy-egy témára specifikáltan írásokban, havi online tanfolyamokban>>> és/vagy a 6 témában már megjelent self-coaching (önfejlesztő) könyveim által>>>
A téma, a női önmegvalósítás, manapság – bizonyos értelemben végre! – felkapottá, sok ízben vitatottá vált. Fontos és elemünkbe vágó kérdés, mely kapcsán állásfoglalásom lényege továbbra is az, amit 8 éve tanítok:  

Az önmegvalósítási út egyénre jellemző, sajátos út, minden nő számára más és más.Az, hogy melyik nő számára mit jelent az önmegvalósítás, miben tud és miben célja kiteljesedni, mindezt hogyan szeretné/tudja megélni saját szabad akarata.Ugyanakkor felelős döntése is egyben, tudva, hogy nőként a teremtő energia forrása, döntései minden értelemben és szinten kihatnak a családjára, szűkebb és tágabb környezetére; leszármazottaira generációkon át előre az időben.

Saját utadat kell tehát megtalálnod, saját utadat kell járnod – függetlenítve magad a társadalmi elvárásoktól, kiszabadítva magadat a múlt mintáiból, kinyitva női teljességed szirmaid és aktiválva női erőforrásaidat, élve női teremtő erőddel!

Újjá kell szüless nőiségedben!
Ha szeretnéd hallani, érezni és ezáltal önmagadban is ráébredni sajátos női erődre, női minőséged  lényegére és megérteni a Földön elfoglalt, egyedülálló és fontos szerepedet, akkor várlak szeretettel a női újjászületésedben segítő tavaszi programokra:
Papnő Énrészed Ébresztése:

Legfontosabb női képességedet, az intuíciót erősíti fel, és segít felépíteni hozzá azt az önbizalmat, amivel megérzéseidet tudod követni, szíved útját mered járni a hétköznapokban. Grál PapnőÉn Ébresztő Tanfolyam január 16-17-én>>>

ÉletAsszony Tudatosságod és Női Erőid ébresztése:

A női princípium lényege az életet szülő, azt létre hozó és éltető, tápláló és védő minőség. Ahhoz, hogy élni tudd nőiségedet ismerned kell milyen női erőforrásaid vannak, milyen külső és belső erőkkel tudsz élni, hogyan tudsz ezekhez hozzáférni. Aktiváld női erőforrásaidat, s használd a női teremtő erődet. Az ÉletAsszony tanfolyam február 6-7-én>>>

Női Teljesség Önismereti Tanfolyam:

Havi 1 péntek délután önismereti-önfejlesztő-öngyógyító alkalmakkal, melyek célja a női archetípusok és személyiségtípusok megismerése, saját nőiséged feltárása és gyógyítása, azaz nőiséged integrált, kerek, egész és teljes megélésének lehetővé tétele saját önazonos női mivoltodban. Női Teljesség Önismereti Tanfolyam február 5-től>>>

Női Erőforrásaid Aktiválása:

Nőként ismerned és élned kell női erőforrásaidat, tisztítanod női energia rendszeredet. Különben hiába VANNAK kiapadhatatlan erőforrásaid, nem fogsz tudni élni vele és valóban leszív a környezeted. Miért? Mert nőként az energia forrása Te vagy. Női ErőForrás Aktiváló Mozgás Meditáció (NEF AMM) Normál ütemű tanfolyam február 17-től>>>

GyógyítóAsszonyi Éned ébresztése:

A nőiséged másik lényegi vonása, hogy gyógyítani tudod az érzelmi és fizikai sebeket – önmagadban és másokban. Gyógyító női részedet ébresztheted február 20-21-én.

Szakmai képzés, továbbképzés Nőknek

A Női Teljesség Útja című 10 alkalmas önismereti tanfolyam anyaga egyben alapja a nőket segítő szakmai képzések mindegyikének: Női Coaching, Nőiségfejlesztő Tanácsadó, Női Önismereti Tréner és Női Önmegvalósítás Tréner képzéseknek is! Ha tervezel ilyen képzést végezni nálam, akkor érdemes elkezdened először a belső munkával. A női képzésekkel párhuzamosan vihető. A Női Teljesség Önismereti Tanfolyammal párhuzamosan, vagy az után tehát folytathatod 

SZAKMAI KÉPZÉSI VONALAKON:

Vagyok-Aki-Vagyok
Küldetésem a szent női bölcsesség erejének megélése és képviselete, a Nagy Anya szolgálata és az aranyasszony mint legteljesebb női megélhető minőségben való növekedés segítése.
Küldetésemből nyíló ajándékokat megosztom Veled, hogy ráébredhess nőiséged örök értékeire és pontosan tudd, hogy nőként miért van rád itt és most a Föld fejlődésének ezen szakaszában hatalmas szereped!
Várlak szeretettel a személyes programokon is!
VIDEÓK:
S ha itt és most, vagy később szívesen hallgatsz-nézel bővebben a Nőiség Ébredéséről előadást, ezt a kettőt érdemes:

Rövidebb, kb. 30 perces címe a Nőiség Ébredése, a 24. Kombucha napon VN TV által felvett videó>>>

Kicsit hosszabb 52 perces címe a Fénykor Aranyasszonya, a női princípium lényegéről>>>

Amikor a nő felfedezi és élni tudja igazi „fénylő” önmagát és helyét e világban, akkor ébred fel a mellette élő férfi legteljesebb önmagára. Nő és férfi egy új egyensúlyban, párkapcsolati harmóniában élve táplálhatják szeretettel és bölcsességgel gyermeküket. Így újra erőssé válnak a párkapcsolatok, velük a családok. Az egészséges és stabil család alkotja az új generációk és vele az ország, s világ jövőjét. A nő ott van mindenhol – a kapcsolatban, a gyermek fogantatásánál és szülésnél, s legfőképpen a gyermek nevelésénél, energiája áthat mindent, ami élő, mert belőle fakad és belőle él. Ezért az új harmónia belőle indulhat csak ki.

Kívánom, hogy azt a  fizikai valóságot élhesd,   amelyre szíved szerint vágysz!

 Szeretettel:

 Pozsgai Nikoletta

 Női Önmegvalósítás Specialista

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!