Február 6-7: ÉletAsszony Tanfolyam

Február 6-7: ÉletAsszony Tanfolyam

ÉletAsszony Tanfolyam

2016. február 6-7. szombat-vasárnap 9:30-18:00

Budapest Grál Ház

Fókuszban: Az Élő és Éltető Női Teremtő Erők Ébresztése

Az ÉletAsszony szó pár éve született egy Rózsa Körön, ahol a szakrális nőiség titkait tanítottam. A program végén, egy szépséges női átölelő körben ebben a szóban összegeztem a nőiség legfontosabb feladatát és egyben ajándékát az emberiségnek, a Férfinak, a Gyermeknek, NőVéreinek, a Föld egészének. ÉletAsszony, mert életet ad, életet szül, életet táplál, életet növel, élettel tölt fel, életbe hív vissza, életre kelt. Az igazi női minőség, ÉL, ÉLŐ ÉS ÉLTETŐ. Azóta mind az AranyAsszony iskolai képzéseken, mint az évkörön kiemelt helyet kapott az ÉletAsszony minőség. Rendszerint kezdő avagy záró, összegző szerepet.

Idén, 2016-ban nyitó és megalapozó szerepet szántam az ÉletAsszonynak, hogy minden szakrális tudás, amit átadunk, ami ébred a női résztvevőkben az az életüket szolgálja közvetlenül. Élő és élhető tudás lehessen. A saját életterekben gyakorlati szinten ható, éltető erejű és minőségű. 

Miért érdemes a két napos intenzív ÉletAsszony tanfolyamra jönnöd?

 • női önismereti utat járók számára kihagyhatatlan tudáskincset ismersz meg
 • megtapasztalod, életre kelted és gyógyítod az 5 női teremtő erő minőségedet
 • aktiválod a nőiség 5 legfontosabb erőforrását
 • megismered az Aranyasszony minőség alap eszenciáját

Miért lesz elegendő a hétvége ekkora tudáskincs átadására?
Mert a hétvége során olyan tanítási módszereket használok, amelyek a teljes testes belevonódás, saját élményű megtapasztalásra alapulva sejtszinten ébresztik a benned élő örök női tudáskincset. Az intenzív tanfolyami részvétel mellé megkapod a hétvégi tanfolyam során készült hanganyagokat a tanfolyam után, hogy otthon is kísérjenek, segítsenek, s gyógyulhass, töltekezhess velük. Mindez benne van a tanfolyami árban!

Az ÉletAsszony Tanfolyam helyszíne:

Budapest, Grál Ház, 1073 Erzsébet krt. 58. I. em. 1.

Részvételi díj:

30 000Ft a hanganyagokkal együtt

JELENTKEZÉS:

Írj a gralhaz kukac gmail.com címünkre és tájékoztatunk a részletekről, fizetési információkról.

Van-e az ÉletAsszony Tanfolyamnak előfeltétele?
Nincs előfeltétele, de képzési sorban ajánlásunk van hozzá. A Grál Tudatosságot ébresztő tanfolyamok sorában az ÉletAsszony a 2. tanfolyam. Ha kimaradt az első, a Grál PapnőÉn Ébresztő Tanfolyam tudsz jönni az ÉletAsszonyra, mert külön is koherens egészet képez. S a következő tanfolyam indítással pótlod az PapnőÉn ébresztőt, ha úgy érzed. A folytatásban, a Grál Tudatosságot ébresztő tanfolyamok sorában a 3. résznek, a Grál Gyógyító Tanfolyamnak viszont előfeltétele a Grál Papnő és az ÉletAsszony Tanfolyamok elvégzése, hiszen rájuk építünk. Tehát az ÉletAsszony Tanfolyamra optimális esetben a Grál PapNő Ébredjen benned című tanfolyam utáni következő részként érkezel, tehát ahogy a papnői éneddel dolgoztál, már elsajátítottad a Szent Emlékezés mindig is papnői minőségét és eszközét. Az ÉletAsszony tanfolyam után pedig folytathatod a Grál GyógyítóÉn Tanfolyami hétvégével, melynek során már használod – saját gyógyulásod  és szeretteid gyógyítása érdekében – az ÉletAsszony tanfolyam során tanultakat.
Mit is jelent röviden a Grál maga?

Grállal kezdődik minden, s a mindenség vele s általa teljesedik ki a Földön. A Grál ősibb mint bármely más megnevezett hagyomány, mert maga az élet és vele kezdődik az élet a földön. Az Egy és oszthatatlan ős teremtő elv megnyilvánulása. A Grál a működtető és fenntartó forrás-energia, az Isteni szer-elem energia, s a kohéziós erő, a rendező elv.  A forrás az isteni szer-elem, minek közvetítője és földi forrása a nő. Feladata és szent küldetése a forrással kapcsolatban állni, s szer-elem forrássá válni a Földnek, a férfinak, a családnak, a gyermeknek…”- Pozsgai Nikoletta

A Grál örökségének középpontjában, földi Forrásából a Szent Nőiség, az Örök Női Bölcsesség Fénye és Áldása ömlik fel a nők szívéből, árad ki a női lelken át a minden-Én-ségbe. Mai korunk legfontosabb női ébredése pont ez, ráébredni ősi tudásainkra, megtalálni saját helyünket újra a férfi-nő duettjében. Ehhez először kapcsolódnunk kell a bennünk mai nőkben is ott élő Örök IstenNői minőséggel, s ez az élő kapcsolat felébreszti legszebb ajándékát a Szer-Elemét. S ahogy Forrássá válunk mi magunk nők, úgy tudjuk szeretet-forrás-vizünkkel öntözni, ami kiszáradt, átszeretni mindent, mi fájt, mi szenvedéssel járt, mi megsebződött…magunkban, nővéreinkben, férjeinkben, fiainkban, testvéreinkben, környezetünkben.

Legfontosabb nő feladatunk: Szeressük EGYbe mindazt, ami szétválasztatott, vigyünk szívet oda, ahol nincs. Szülessen a Grál örök titkából, az Élet Vizéből EGÉSZség, Teljesség.

Mi nők vagyunk a gyógyulást hozó minőség, szeretetünk a gyógy-szer az egyensúlyát vesztett, békétlen és gyakran sokak számára “istentelen” világban. 
Ki a Grál Avatott Asszonya?
… Ő, aki Teljes, aki EGÉSZ, aki az isteni szer-elem energia közvetítője és földi forrása, aki megtalálja és beavatja a Grál Lovagját, és Ő, aki felemeli és megisteníti párkapcsolatát, s Ő, ki küldetésének erejében állva újjá teremti a Földet, a Szakrális Öntudatra Ébredt szer-elemből teremtő NŐ.
2016-os Grál Tudatosságot ébresztő tanfolyamok egybe:

 • Grál PapnőÉn Ébresztő AlapTanfolyam: január 16-17
 • ÉletAsszony február 6-7.
 • Grál GyógyítóÉn Ébresztő AlapTanfolyam: március 19-20.
 • MéhKirálynő:  április 30-május 1.
 • SzívKirálynő: május 28-29.
 • FényKirálynő június 25-26.
 • AranyAsszony Elvonulás augusztus 4-7.
 • Grál Papnő Haladó Tanfolyam (papnői hivatásra készít fel, az Alaptanfolyam után végezhető)
 • Grál Gyógyító Haladó Tanfolyam (gyógyítói hivatásra készít fel, az Alaptanfolyam után végezhető)
 • AranyAsszony továbbképzések 2016. második félévben

A magyar grál hagyomány hordozója az AranyAsszony minőség. Élő örökségünk az Aranyasszony női minősége és teljessége, a szakrális nő. Az AranyAsszony képzésbe mindegyik fenti tanfolyam bele tartozik! Ha a szakrális nőiséged szeretnéd mélyebben megismerni és ÉLNI (ÉletAsszonyság), saját PapNői és Gyógyító Éneden keresztül kapcsolódva adhatsz magadnak belső erőt és támaszt. Ezért kezdünk az alapozásban ezekkel: Papnő Én, ÉletAsszony, Gyógyító Asszonyi Én.

Légy Te nőként az Élet Asszony újra, válj élővé, élj és éltess!

Ide ebbe az ébredésbe, ebbe az újjászületésbe várunk szeretettel:

Pozsgai Nikoletta – Grál Papnő, az Aranyasszony Iskola vezetője, a Grál  ház alapítója

és Varga Beatrix Grál Papnő, a Grál ház alapítója

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!