11:11 Folyamat 11. kapujának horgonyzása 2012.11.22

11:11 Folyamat 11. kapujának horgonyzása 2012.11.22

A Szeretet Bölcsességében nyílt lótusz:)

Közeledik 2012 vége, melyhez a különböző hitrendszerek szerint különböző jövővárás kapcsolódik. Vannak, akik a világvégét jósolják, vannak, akik ugyanolyan évről beszélnek, mint bármelyik másik és vannak, akik a Föld felemelkedésének fontos lépcsőfokának tartják.

A magam részéről a felemelkedés folyamatának lelkes és elkötelezett segítője vagyok. Hiszek az Új Föld elméletben, azaz abban, hogy a föld lakossága jelenleg felgyorsult időkeretben tudja le eddig felhalmozódott karmáját és ezzel újítja meg a Föld egészének tudatosságát, megteremtve egy Új Kollektív Tudatosságot.

Az Új Föld teremtés az egyének szintjén zajlik, de világszerte számos csoportosulás és nemzetközi programsorozat kapcsolja össze, erősíti az Új Gondolkodás és Új Szemlélet kialakításán szorgoskodókat.

Az egyéni szintemen való munkálkodás mellett, 2006-óta, amikor az első Új Föld-Új Ember éves személyiségfejlesztő tanfolyamot tartottam segítem a nemzetközi összekapcsolódást is. Ennek kiemelten fontos részeként tartottam VilágBéke és Új Föld meditációkat, és 2007-óta szervező csoportvezetőként részt veszek a 11:11 folyamat kapujainak magyarországi horgonyzásában is.

A 11:11 lényegében egy hidat képez a régi tudatosság és az Új  Földes tudatosság között. A folyamat 11 kapujából eddig 9 nyílt fel, egy-egy szükséges következő szintre segítve az emberiséget.

A folyamatban most érünk a soron következő 11. kapuhoz, melynek megnyitása és magyarországi horgonyzása november 22-én  csütörtökön lesz!

Erre ezúton hívlak szeretettel!

 Mi történik november 22-én?
A 11:11 folyamatát lezáró, a Föld felemelkedésében kiemelten fontos tudati és energetikai átjáró következő kapujának megnyílása, s a horgonyzó csoportok segítségével energiájának stabilizálása a Föld terében.
November 22, lezárása egy közel 21 éven tartó időszaknak, melyet közösen éltünk meg a 11:11 Aktiválások során, ki-ki az aktiváló vagy horgonyzó csoportokban szerepet vállalva, mások pedig mindezek hatását megélve a saját életükben megélve. Ezen idő alatt az evolúciós spirálok a dualitásból az egységbe emelkedtek és ezek minden ember számára elérhetővé, megélhetővé mintává váltak.
Az utolsó kapu aktiválása után a 11:11 átjáró nem zárul be, hogy minél több ember számára megőrizze az átjárás lehetőségét, melyet az ún. Silent Watchers (Csendes Őrzők) szertartása és ereje segít majd.
Mit jelent az Aktiválás?
A 11:11 folyamat során ez az utolsó a 11. Kapu Aktiválása. A folyamat 1992-ben indult, magam és a Fény-Forrás csoport 2007 februárja óta vagyunk a folyamat részesei, azóta horgonyozzuk a felnyíló kapuk energiáit Magyarországon.
A 11 kapu kapcsán fontos tudnod, hogy minden kapu egyedi rezgéssel, sajátos alapgondolattal és tanítással rendelkezik. Ahogy az egyes kapuk felnyílnak  és egyre magasabb energiafrekvenciák elérését és megélését teszik lehetővé. Ilyen módon a 11:11 folyamata egyfajta átjáró a szétválasztottságból az egységbe. Az egyes kapukon az emberiségnek, így saját magunknak is tudatosan kell végigmennünk. Meg kell tanulnunk az egyes kapuk tanításait, megélve és beépítve azok energiaminőségeit ahhoz, hogy továbbléphessünk a következő szintekre. Ebben a folyamatban ezért minden egyes kapu aktiválása fontos mérföldkő az emberiség és a Föld felemelkedésének folyamatában.
Az Aktiváló és Horgyonyzó csoportokról
Az Aktiválás során az un. horgonyzó csoportok a világ minden táján ugyan abban az időben egyetlen célra fókuszálnak és összehangolt gyakorlatokkal, mudrákkal (mozdulatokkal), mozgásos illetve egyéb elemekkel (elsősorban szakrális táncokkal) segítik az érkező energia frekvenciájának a lehorgonyzását a Föld energetikai terébe.
Az Aktiválás a Föld egy pontján kezdődik meg, az ún. Főtengelyben, mely a 11. kapu esetében Peruban az Inkák Szent Hegyén lesz majd. Az aktiválás a Főtengelyben 26 órán át tart majd, a föld különböző időzónáit átívelő módon, azokat összehangolhassa és lehetővé tegye minden időzónába tartozó horgonyzócsoportok csatlakozását a folyamathoz. A perui főtengelyben lévő, Solara által vezetett csoport mellett nemzetközi folyamatban egyesítve erőinket szinte minden ország csatlakozik, horgonyzó csoportokat szervezve. Az aktiválás, ahol a 11. kapu energiája először lép be a Föld fizikai terébe, majd a belépett energia szétáramlása és a Föld egészét átölelő folyamata a horgonyzó csoportok által segített és biztosított.
A kulcs pillanat

Az ún. kulcs pillanat a Greenwich-i idő szerinti 11:11 (délelőtt, ami nálunk 12.11 perc a téli időszámítás szerint) amikor a Főtengely és a világ valamennyi horgonyzó csoportja Egy Lénnyé hangolódnak lassú mozdulatokkal elvégzik a 11:11 mudra-sorát. Ez az a pillanat, amikor a Láthatatlan Gyémántja láthatóvá válik.  A Láthatatlan Gyémántja magába foglalja a látható és láthatatlan világok teljességét.
Horgonyzó csoportunk munkája és ideje
Nyilván a kulcs pillanatban sokan szeretnétek ott lenni velünk, és ez rendben is van. Mégis azt kérem, hogy akik csak erre jönnének ne jöjjenek, mert az energiákat fel kell építsük. Ezért csak azok lehetnek velünk ott, akik reggeltől, azaz 9:30-tó velünk vannak. Tehát együtt indulunk és együtt éljük át a kulcs pillanatot. A csoport energiájának stabilitása miatt 9:30-15:00 között kérek mindenkit, hogy maradjon velünk. 15 óra után, amennyiben még szükséges a csoport folytatja horgonyzó munkáját, de ebből a folyamatból már el lehet menni, ha valakinek ez csak így megoldható.
>>>A csoport nyitott, azaz bárki csatlakozhat, így azok is, akik nem vettek még részt korábban egy aktiváló vagy horgonyzó csoportban sem!
Mit hozz magaddal?
Ahogy minden megelőző alkalommal ezúttal is tiszta fehérben leszünk, de most is hozzatok magatokkal egy-egy színes sálat, kendőt. A fehér  az egység, a teljesség és a tisztaság jelképe, a színek pedig az egyes elemeket és azok Földünkön való megnyilvánulását jelképezik majd. Ehhez segítség lehet, ha tudod, hogy a Föld elem barna, a Tűz elem narancssárga, a Levegő elem sárga, a Víz elem kék, az ötödik, ÉletElem vagy SzerElem színe a vörös. Kérlek benneteket, hogy elsősorban ezen színekből válasszatok majd.
Ajánlások az étkezés kapcsán
Van, aki az aktiválás napján böjtölni szokott, s van, aki inkább a könnyen fogyasztható és emészthető ételeket részesíti előnyben. Az a jó, amire belső indíttatást érzel. Ezzel együtt lehetőség szerint tiszta élelmiszereket válasszatok: gyümölcsök, zöldségek, magvak formájában. A folyamatban sok a mozgásos elem, mely önmagában is, de az energetikai folyamatokkal együtt biztosan indokolja a bőséges víz fogyasztását. Kérlek hozzatok magatokkal ezért tiszta vizet.
Szintén szokás szerint közös oltárt készítünk, melyhez mindenkit kérek, hogy hozzon egy szál virágot.
Helyszín: Bp. Erzsébet krt. I.emelet 1.
A részvétel díj: 4000 Ft.
Létszám határ a hely adottságai miatt van, ezért kérlek jelentkezz be előtte a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre írt levélben!
A 11. kapu mélyen kitágítja és megerősíti a szeretetünket és a valódiságunkat. Ugyanakkor leleplez mindent, ami hamis. Nem színlelhetjük többé az igaz Egyet. Életünk minden pillanatában a Valódiságunkat kell élnünk.
Összetartozás
Az együvé tartozás érzését mindig felébresztheted magadban:) A fotó a 9. kapu horgonyzásán készült

Solara, a 11:11 folyamat nemzetközi vezetője így írt ez előző, azaz a Tizedik kapu jelentőségéről:

IGAZ EGYKÉNT IGAZ ÉLETET ÉLNI

“A Tízes Kapu megnyitotta az utat, hogy az Új, Igaz Életünket élhessük. Ez azért vált lehetővé, mert most emelkedtünk ki Igaz Egyekként. Az Igaz Egyek a Szívük Tudását követik mindenkor. Tudják, hogy mindig a MEGFELELŐ HELYEN vannak a MEGFELELŐ IDŐBEN, még akkor is, ha az éppen nem úgy tűnik. Az Igaz Egyek már elengedték minden elvárásukat azzal kapcsolatban, hogy milyennek kell lennie az életnek, és milyennek nem. Magukhoz ölelik az Ismeretlent. Az Igaz Egyeknek nincs szükségük arra, hogy valamilyen látszatot keltsenek, és arra sem, hogy játékokat játszanak. Az Igaz Életet élő Igaz Egyeknek nincs szükségük arra, hogy valakit elcsábítsanak, és arra sem hogy valamire vadásszanak. Megtestesítik a TISZTA SZÍV SZERETETET, és természetes felhatalmazottságot sugároznak. Az Igaz Egyek igazi emberi lények, akik őszintén és Szeretetben élnek, integráltak és nyitottak. A Szolgálat Mesterei, és amint teljesen kilépnek, természetükké válik az, hogy Kulcsok.
Az Igaz Egyek a Kiterjesztett ITT és MOST-ban élnek.”

Ha szeretnéd átlátni és tudni, hogy mi a 11:11 folyamat, mit jelent az Új Föld tudatos egyéni szintű megteremtése olvass tovább a program oldalán, ahová további hasznos cikket és leírást is feltettem:

Nézd meg a 10. kapu horgonyzásáról készült beszámolónkat>>>

Szeretettel várlak a folyamatban!

Ha szeretnél velünk tartani, kérlek írj a noionmegvalositas KUKAC gmail.com címemre!

Pozsgai Nikoletta

Tizenegyedik Kapu horgonyzócsoport vezető

***

További olvasnivalók:

Ha nem tudod még elképzelni, milyen egy horgonyzás, ajánlom a nyolcas és kilences kapuról készült képes összefoglalóm képekkel (.pdf) vagy az alábbi hasznos olvasmányokat:

>>>ANyolcadikKapurol
Vagy az előző 9. kapu horgonyzásáról készült képes beszámolónkat:
>>>Úton a dualitásból az Egységbe: A Kilencedik Kapu horgonyzás emlékei>>>
Egy a folyamatot leíró cikkem:
>>>Horgonyzás? Kapunyílás? 11:11 és Új Föld? Mik ezek?>>>
Az előző kapu programleíró oldala ez volt:
>>>A 11:11 Új Föld folyamat 9-es kapu horgonyzása Október 25-én
Érdekes, hasznos írás:
>>>Ami elválaszt az örömtől, egységtől – és ami visszavisz oda…
Korábbi folyamatokról plusz információkat olvashatsz  a www.nvisible.com oldalról, a hivatalos összefogó szervezet honlapjáról.
Ezek közül érdekes lehet Solara (a 11:11 kapunyitások folyamatának vezetője) által írott  A 2012. Év Szörf Riportja: Kiemelkedés Egy Új Világba című írás.

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!