AranyElixír Női Csikung Tanfolyam ::: 2 napos, személyes vagy online részvételben is!

AranyElixír Női Csikung Tanfolyam ::: 2 napos, személyes vagy online részvételben is!

Arany Elixír Női Csikung

2022. március 14-15.

10:00-17:00 között mindkét nap

A 4 napos hosszú hétvége része ez a két nap, szabadságot nem kell kivenned, szánd önmagadra ezt az időt, meglátod meghálálja magát EGÉSZSséged és női teremtő erőd fokozódás formájában!


A NEF Alapozó Tanfolyama is egyben!

Személyesen VAGY Online!


A tanfolyam kezdetén tartok egy összefoglaló előadást a chikungról, az Arany Elixír chikungról és annak női chikung ágáról. Női taoista tanítások, a hagyományos kínai orvoslás szemlélete és a Tuina Kínai Masszázs és Akupresszúra alapjai a női egészség alappilléreinek megértéséshez, a női egészség helyreállításáért. Ettől eltekintve a folytatásban a gyakorlatban fogunk tanulni, mozgásban leszünk, megpihenéskor adom át a további ismeret részeket.
Női életmód, női mozgásrendszer, ami együttesen segíti a női betegségek prevencióját, a már kialakult betegségek gyógyulásában komplementer szerepe mentén segít a tünetek enyhítésében,  az egyes szervek energetikai egyensúlyának helyreállításában, a szervezet öngyógyító mechanizmusainak beindításában. A chikung alapvetően belső erős út, célja az öngyógyítás, önmeghaladás, magasabb szintű élet megvalósítása. A mozgás és az energiaáramoltatás segítségével a női teremtő erő fokozásában is hatalmas segítséget ad. Mindezekről részletesebben szólok az előadás során. Gyakorlattal kiegészítve tapasztalhatod meg mit is jelent a női chikung, miben különleges az Arany Elixír női chikung.


BEVEZETŐ ELŐADÁS:
Egy bő órás tömény előadás a chikung, női chikung, Arany Elixír chikung lényegéről, a taoista szemléletről és a női életmód alappilléreiről, amit a NEF képvisel, tanít. Az első legfontosabb gyakorlatokat meg is tanulhatták a résztvevők, melyekhez képeket is készítettem a jobb követhetőség, egyértelműség kedvéért. Örömmel tapasztaltam a visszajelzések alapján, hogy sokat segítettek a képek, illusztrációk az energiaáramlásokról. A most tanult ÖSSZERENDEZŐ gyakorlat önmagában is alkalmazható, kerek egészet képez, ugyanakkor építünk hozzá a folytatásban és egy teljes NEF Alap Forma lesz belőle.
GYAKORI KÉRDÉSEITEKRE ITT IS VÁLASZOLOK:
❓Mivel folytatjuk? A NEF kezdő tanfolyammal, mely az Aranyelixír női chikung alapozó tanfolyamra épülőn tovább visz a női teljesség útját végigjáró, az egyes női életfázisok során keletkezett testi-lelki blokkok oldásának és a női erőforrásaid felszabadítása, aktiválásának útján! NEF kezdő intenzív tanfolyam május végén lesz 4 napos formában.

A következő videóben meg is nézheted, hogy milyen módon és hol tartom a tanfolyamokat, amikor az Életházban vagyunk, vagy amikor onnan jelentkezek be online.

Ha szeretnéd és tudsz rászánni egy kis időt, akkor érdemes nem csak beletekergetni, hanem meg is hallgatni a tanítás, magyarázat részeket. Ebben a videóben egy ülő meditációs gyakorlatot is tanulhatsz, gyakorolhatsz velem. Ami után mozgásba hívjuk a testünket és egy alapvető Életelixír gyakorlatsort meg is tanítok. Együtt többször gyakoroljuk is, így beleérehetsz, megérezheted miképpen aktiválja a tested, rendezi össze a lényed. A csikungról is van benne szó természetesen és azt is elárulom miért olyan különleges az AranyElixír chikung ága. Az egyik ok, hogy fennmaradt a női chikung tanítások sora, ami a többi chikung ágakról nem mondható el.

Miről szól az Arany Elixír Chikung? Miért olyan különleges a chikung ágak között is?

VIDEÓ HOSSZA: 4 perc 13 másodperc 🙂

Nézz bele, tekerj bele..és ha tudod csináld is végig:

1 óra 23 perc, az elején magyarázat és chikung alapok, majd ülő meditáció, aztán bemelegítés és alapchikung gyakorlat:


Mit tanulhatsz meg már az Arany Elixír Női Chikung Alapozó Tanfolyám?

Bevezetés a taoista egészségfilozófiába, női taoista tanítások mentén. Női EnergiaRendszer tanítások, női szervek, összefüggések. Az elmélet mellett egy formagyakorlat is átadásra kerül, ami önmagában is egységet képez. A legfontosabb női energetika alapok, a női egészség szemléleti eszenciáinak átadását célozza az alapozó tanfolyam.
Tartalmát illetően a NEF Alapozó Arany Elixír tanfolyam 2 napja alatt elsajátítjátok az alábbiakat vesszük át részletesen, gyakorlatorientáltan:

  • Létfontosságú Szervek Belső mosoly chikung gyakorlata a létfontosságú szervek energetikai harmonizálásáért
  • A 3 fő Chi Mező aktiváló gyakorlata
  • Meridián átmosó gyakorlat
  • Kranioszakrális légzés gyakorlat
  • Diaphragma gyakorlatok (rekeszizomra és gátizomra)
  • Női Chikung útja és gyakorlatai
  • Petefészek gyakorlat
  • Méh gyakorlat
  • Fájdalomcsökkentő, gyógyító légzés elsősegélytechnikaként (fizikai-lelki/érzelmi fájdalom, mentális sokk esetén is nagyon jó!)

A Női Chikung Alapozó Tanfolyam részvételi díja:

40 000Ft (személyesen)
45 000Ft (online csatlakozva)
Kedvezményes ár: 30 000Ft a NEF Klub ár, NEF kezdő szintet korábban végzettek számára háttérként, kiegészítésként, elmélyítésként. Számukra is lesz plusz anyag bőven, amit annak idején nem tanultak.


Van tovább igen! Méghozzá a Női Teljesség Útja Formagyakorlattal:
A Női Chikung Alapozó Tanfolyam után, aki szeretné folytatni a Női Teljesség Útja formagyakorlat elsajátítása a következő lépés. Mindezek együttesen fel is készítenek a NEF kezdő gyakorlatsorára, ami a Női Teljesség Útjának formája: A fogantatás, születés, leányból nővé válás, első menstruáció, első szeretkezés, várandóság, anyaság, menopauza, Bölcs Anya minőség női életúti szakaszain megyünk végig. Mindegyik női minőségnek megvan a saját gyakorlata, légzése, egybefűzve a Női Teljesség Formaként (NEF Kezdő gyakorlatsora) gyógyítja visszamenőleg a női életút blokkjait előrefelé a még meg nem élt életúti szakasztból tisztítja a generációs és egyéni jelen élet blokk ismétlésének mintáit. A női életút beavató formagyakorlata.


Női Energia Fintesz (NEF)  kezdő 4 napos intenzív tanfolyamról itt találsz bővebb információt>>>

Tartja:
Pozsgai Nikoletta
Arany Elixír Női Chikung Oktató, Női Energia Fitnesz Mester Oktató természetgyógyász életmód tanácsadó -és terapeuta
A tanfolyamon való részvételnek előfeltétele nincsen, viszont kontraindikációi lehetnek. A kezdés előtt lesz még egy kérdőív, melyben az egészségügyi állapot mentén végigmegyünk ezen a kérdésen.


JELENTKEZÉS AZ ARANY ELIXÍR NŐI CHI KUNG TANFOLYAMRA


Akik már régóta várják ezt a lehetőséget, vagy már eldöntötték, hogy szeretnék az Arany Elixír Alapozó Tanfolyamot elvégezni, a tanfolyamra már most lehet jelentkezni az alábbi űrlap kötöltésével:

Itt a shop-ban meg is tudod vásárolni a részvételi lehetőséget>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!