Méh Áldás Minden Teliholdkor az ország több pontján

Méh Áldás Minden Teliholdkor az ország több pontján
Telihold a női teljesség jegyében a női teremtő erőd központjáért, méhedért!

Teliholdas Méh Áldás Szertartások és Méh Gyógyítások

az ország különböző pontján egy időben

Kik tartják a Teliholdas Méh Áldást-Méh Gyógyítást?

A Méhnővérek országszerte saját lokalitásaikban erősítve és emelve a nőiséget, a nők ébredését és öntudatra eszmélését. Képzett és végzett segítők, tanítók, szertartásvezetők, akik a méh misztériumaiban jártasak, méh áldás és méh gyógyítás terén képzettek, női körök tartásában Női Kör Vezető Facilitátor képzést is végzettek.

Mi vár rád Teliholdas Méh Áldás -Méh Gyógyítás programján?
Egy  bevezető, ismeretterjesztő előadás, melyen megtudhatod:

  • Miért fontos a méh?
  • Hogyan tudunk kapcsolódni nőként a méhünkkel?
  • Mit tehetsz, ha már nincsen méhed?
  • Milyen ajándékot ad Neked a Méh Áldás?
  • Miben és miként segít a Méh Gyógyítás?

A bevezető után méhmeditáció következik, melyben megismerheted a legfontosabb méhtisztító és méh energetizáló gyakorlatot. Mindezt kiegészíti a méh áldás és méh gyógyítás megtapasztalása. A zárókörben pedig női intim körben megoszthatod tapasztalataidat és kérdezhetsz a kört tartó Méhnővértől.

Ha nem  csak méháldást szeretnél, hanem magad is megtanulnád a méhed energetikai tisztítását és töltését, a vele való teremtést akkor a Méh Erő Köröket ajánlom neked>>>

Mit csinál a MéhNővér?
Nőiségének szakrális megélésével tisztában van, felébresztette és él női erőforrásaival, saját életgyakorlatában tapasztalásokat szerzett annak kapcsán mit jelent a méh áldott terével kapcsolódni, milyen bölcsesség nyílik fel a méh által. S mert látta és éli méhének csodáit, kapcsolódott az örök női bölcsesség forrásával elhívást érez arra, hogy mindezt nőtársainak is megmutassa, segítse és kísérje őket szakrális nőiségük felfedezésének útján, női öntudatra ébredésükben. Szakrális női kört vezet, melynek fókuszában a méh terével való kapcsolódás, annak tisztítása, gyógyítása, aktiválása áll. Méh szertartásokat és méh rituálékat tart, mely során átadja a női beavatás kulcsait. Ismeri a női vérmisztériumokat és a női beavató utat, MéhNővérként kíséri nővérei beavatási útját, s megteremti a szakrális teret, s benne azokat a beavató megéléseket, melyek átléptetnek és felkészítenek egy nőt élete következő szakaszára, annak feladataira. A MéhNővér esszenciálisan NőiségBeAvató előljáró nővér. 
A MéhNővérek szerepe
A MéhNővérek elsődleges feladata a szakrális nőiség beavatásainak átadása és terének tartása. Ezzel olyan hiányt hivatottak pótolni, amelyet a mögöttünk álló generációk egyrészt meg sem kaptak maguk sem, másrészt nem adtak/ nem tudtak átadni. Nem álltak mögöttünk abban, hogy felkészítsenek a menstruáció lelki megélésre, nem tanították meg becsülni női testünket, nem készítettek fel az első szeretkezés sem test, sem érzelmi, s főként nem energetikai hatásaira, ahogy nem tudtak felkészíteni a várandósságra való felkészülés, a gyermek várásának testi-energetikai-lelki-spirituális teendőire sem. Nem tudtak megfelelő módon ott lenni a születésben és a szülés utáni időszakban. S talán maguk sem tudták mit kezdjenek a menopauzával a hőhullámok hormonális kezelésén túl. Tisztelet és hála a kivételeknek. Öröm, ha bármelyik ponton volt saját pozitív élményed. A többségünk életében a nőiséghez és különösen a vérségi megéléseihez szégyen, gátlások kapcsolódtak; a szükségszerű és eltűrendő fájdalomra készítettek fel és programoztak bennünket. Van tehát mit vissza-tanítani és a legtöbb esetben gyógyító megélésekben feloldani és átírni.
Mindemellett a MéhNővérek egy az emberiség történetében mindig is jelenlévő nőnevelő, nőiségbe avató, nőtársi segítő- asszonytársi támogató szerepet töltöttek be. Emlékező, tudó és a szakrális női bölcsességet élő, női erejükkel élni tudó nőkről van szó. Ott álltak a történelem során a nők mögött, mint papnők, asszonyok, bábák, javasasszonyok, táltosasszonyok, rima asszonyok és aranyasszonyok. A mai korban ébred az ő tudásuk, mert az átadó láncok már-már teljesen kihaltak, alámerültek a tudat küszöbén.
A MéhNővérek mögött álló MéhAnya, a méh erő ébresztésének mozgalmát elindító:
méh szentelés, méh áldásPozsgai Nikoletta / Nikol, női önmegvalósítás specialista, női személyiségfejlesztő tréner, trénerképző, kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta, MéhNővér. Az AranyAsszony Iskola alapítója. 6 női önfejlesztő könyv írója. 2005 óta vezet női kört, 2006 óta tanítja a Női Erőforrás Aktiváló Mozgásformát a Női Energia Fitneszt (NEF), 2010 óta vezet kifejezetten szakrális nőiséget visszatanító programokat. Nevéhez fűződik a MéhKirálynő-SzívKirálynő-FényKirálynő oktató keretprogram kidolgozása, mellyel online és személyes formában intenzíven tanulhatnak a nők szakrális erőtereikkel kapcsolódni, női energiáik királynőjévé válni, női teremtő erejüket megélni.
“A maghari, egyiptomi, krétai, delphoi, kis ázsiai, folyamközi és indián rítusok ősi beavatásainak megismerése és átélése készített fel arra, hogy a női Méh szentélyét áldó rítusokat és a méh felszentelését magam is végezzem. Több éve tartok MéhKirálynő tanfolyamot, női műhelymunkát és méh gyógyító köröket, női erőforrás aktiváló mozgás meditációt, női energiarendszer előadásokat és mozgásformát (NEF). Legutóbb Máltán az IstenAnya ősi szigetén járva a női méh áldásának és felszentelésének ottani ősi rítusát is megismerhettem. A Születés Templomában töltött születésnapom test-szentély és méh áldása talán a legszebb a rítusok között. A születésnapi beavatás újabb szintjére hívott el küldetésemnek. Női KörVezetői és méh gyógyító tapasztalataimat átadni, nőtársaimat tanítani, hogy maguk is méhnővérekké váljanak és a nőiség beavató útján kísérhessék nővéreiket. Szellemi tradíció és tudáskincs értelmében a MéhNővér a Grál Papnője, az életmisztériumok ismerője és átadója, beavató és kísérő minőség.

 A MéhNővér a Grál papnője, az Élet szentségét védő elhivatott, küldetésében élő nő.
“Én vagyok Ő, aki emlékezem és emlékeztetek az Örök Női Bölcsességre. Én vagyok Ő, aki összekötöm régi tudások asszonyait, a ma leányaival és asszonyaival. Újra szövöm az elszakadt láncot, összegyűjtöm a széthullott gyöngyöket, felfűzöm őket nővéreim és húgaim segítésére, női küldetésem örömére. Én vagyok Ő, aki kapcsolódom és összekapcsolok, gyógyulok és gyógyítok a női őserőben. Én vagyok Ő, aki ott állok az úton és minden kapuban, hogy utat mutassak, hogy átsegítselek és a kapun túl érkezve veled ünnepeljek. Én vagyok Ő, aki eljött Érted és ott van Veled. MéhNővér vagyok, az élet szentségének védelmezője, tanítója és gyógyítója. A Grál avatott asszonya vagyok.”
ELHIVATOTTAKNAK:
MÉHNŐVÉR KÉPZÉS
Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!