Méhed gyümölcse… MéhNővér Misszió

Méhed gyümölcse… MéhNővér Misszió

Méhed gyümölcse…csodája!

MéhNővér Misszió

 
Hogyan óvd és védd a méhed?
Üdvözöllek! Pozsgai Nikoletta Katalin vagyok, MéhNővér és Grál Papnő.
Saját Méh Misszióm
Nekem magamnak egészséges a méhem, kisebb petefészek gyulladástól eltekintve nem volt más panaszom sosem. A menstruációm a kezdeti nehézségek és rendszertelenségek orvoslása, lelki és energetikai kezelése után rendeződött, évek óta fájdalommentes ÉS örömteli időszak.
Mégis, a kliensként hozzám forduló nőknél mindig is jelen volt a méh, a női szervek egészségének, megbetegedésének, a nőiség blokkjainak kérdése. Velük dolgozva a szomorúság, a mély együttérzés, a megrendülés mellett sokszor a felháborodás is bekapcsolt bennem. Éreztem, ahogy felkúszik bennem a pumpa… és igyekeztem a személyes reakciómat benntartani, átfordítani és az energiáját átminősítve a segítő munkába átvezetni.
méh, női méhEgészséges, jól működő, energetizált, életerős női méhünk segítségével megfelelően tudjuk működtetni méh-energetikai folyamatainkat, tudunk élni a teremtő erőnkkel, és minden szívbéli vágyunkat mind magunk, mind szeretteink számára tápláló erővel ellátni. Mert amikor a nő méhe egészséges, akkor az élete ezt az egyensúlyt tükrözi vissza. Az a szeretet és törődés, amellyel a nő méhével bánik, visszatükrözi igazi érzelmi, spirituális, fizikai és mentális egészségi állapotát. És amikor a nők, köztük te is meggyógyítod és átformálod a méhed terét és megváltoztatod a saját sorsodat.
 
 

„Különleges, gyönyörű virág vagyok, gyógyító fű, szívvel, értelemmel, mellekkel, csípővel és anyaméhvel! Eljövök megszentelt földi orvossággal, hogy meggyógyítsam önmagam.” Afua hercegnő
 

Amazon Méhem és a bennem élő bölcs asszony
Segítői, tanítói munkámban lelkesen, sőt, néha harcos anyatigrisként állok ki a női méh egészségéért, megóvásáért, különösen a hysterectomia (méheltávolítás) lehetőség szerinti elkerüléséért. A bennem élő bölcs asszony tanácsát követve minél több fórumon igyekszem elmondani üzenetem, mely szerint a méh a női egészség alapja.
Mi történik, ha A méh eltávolításra kerül/került? Ebben az esetben még fontosabb a női belső energiamunka.
Amennyiben viszont a méh eltávolítására kerül sor, akkor is fontos teendők várnak a műtéten átesett nőre. Sőt, ilyenkor még fontosabbá válik a női energiarendszerrel történő munka, hiszen a méh által végzett energetikai feladatokat a nőnek belső munkával kell tudnia pótolni. Ez lehetséges, módszerei és technikái a keleti mozgásművészetekben, egészség-fenntartó rendszerekben ismert – a Női Energia Fitnesz mozgásmeditációs rendszerben elsajátítható Magyarországon is.
Miért fontos, hogy vigyázz Méhedre és annak energetikai „háztartására”?
Mert a nők számára a jövő generáció felé irányuló tudatos figyelem különösen fontos, hiszen ők azok, akik a fogantatástól fogva a születésen át ott vannak a legmeghatározóbb, legszenzitívebb mintaadó életkorokban. Röviden tehát, ha én, mint nő megoldom az adott generációs ügyemet, akkor mire gyermekem születik, nem adom neki tovább azt. Ha pedig már anyaként oldom generációs stresszeinket, akkor hozzájárulok gyermekeim könnyebb továbblépéséhez, lehetővé teszem ezen a belső úton az ő jobb boldogulásukat, növelve életesélyüket és életminőségüket.
méh erő kör,méhnővér képzés
 
MéhNővér misszió
Ki is akkor a MéhNővér? Mivel foglalkozik? Mi a feladata? Olyan tudatos nő, aki nőiségének szakrális megélésével tisztában van, felébresztette és él női erőforrásaival, saját életgyakorlatában tapasztalásokat szerzett annak  kapcsán, mit jelent a méh áldott terével kapcsolódni, milyen bölcsesség nyílik fel a méh által. S mert látta és éli méhének csodáit, kapcsolódott az örök női bölcsesség forrásával, elhívást érez arra, hogy mindezt nőtársainak is megmutassa, segítse és kísérje őket szakrális nőiségük felfedezésének útján, női öntudatra ébredésükben. Szakrális női kört vezet, melynek fókuszában a méh terével való kapcsolódás, annak tisztítása, gyógyítása, aktiválása áll. Méh szertartásokat és méh rituálékat tart, mely során átadja a női beavatás kulcsait. Ismeri a női vérmisztériumokat és a női beavató utat, MéhNővérként kíséri nővérei beavatási útját, s megteremti a szakrális teret, s benne azokat a beavató megéléseket, melyek átléptetnek és felkészítenek egy nőt élete következő szakaszára, annak feladataira. A MéhNővér esszenciálisan NőiségBeAvató elöljáró nővér.
A megtett úttal mögöttem – és előttem – állok ki amellett, hogy a méh az élet kapuja és egyben fenntartó energiaforrása. Amíg a Nő hangja nem kerül meghallgatásra – akár a külvilágban, akár önmagunkban! – és elutasított marad, addig a méh testi és tudati betegségek forrása lesz. Amikor világunk újra tiszteli, értékeli, megbecsüli a nőt, az anyát, akkor a méh az erő, az életenergia forrásává válik – és öröm lesz úrrá a Földön. MéhNővérként feladatom a méh-tudatosság fejlesztése, a méh erő ébresztése, ezzel pedig a női teremtő erő felébresztése.
A NŐből indul ki, a NŐből NŐ ki minden!
Miután az egész megnyilvánult világ a nőből árad ki, ő az, akinek először a helyére kell állnia – mind pszichésen, mind energetikailag, mind szakrálisan, mind fizikailag –, hogy aztán át tudja majd szeretni a férfit és a világot is – kicsiben és nagyban egyaránt. Belőle születik az Új, az Új Generáció, és ő szüli az Új Föld álmát is a valóságba.
Következő bejegyzésem a Méh Nővérek szerepéről és a Női energetikai szintek ismereteivel foglalkozik.


 

MéhKirálynő Online Tanfolyam

 
1. 20 lecke, 115 oldalnyi írott anyag
2. Előadás és Meditációs hanganyagok
3. Méh tisztító, gyógyító gyakorlatok, hogy élhess Méhed erejével
4. Építsd fel női önbizalmad és női önbecsülésed!

 

INDUL: 2021. SZEPTEMBER 12. 

MÁRIA NEVE NAPJÁN
 
 
 
MéhKirálynő Online tanfolyam témái:

  •  a méh-erő és a méh bölcsesség témájának megértést szolgáló elméleti háttéranyagot, s mellette
  • lépésről-lépésre követhető, otthon végezhető energetikai gyakorlatokat tanít meg
  • a méh-vel való kapcsolatfelvételtől
  • a méhtisztításon keresztül
  • a méh gyógyításáig
  • ANYA SEBEK gyógyítása
  • Kötődés-Biztonság/bizalom témák oldása
  • Méh-Erő ébresztés
  • A Teremtő Anya, női teremtő erő misztériuma
  • TürElem-mel megbékélt Női Teremtés útja

 

méherő ébresztő

Ki tartja a MéhKirálynő Online Tanfolyamot?
Pozsgai Nikoletta a Méh Erő Ébresztő sikerkönyv írója, a Méh tanítások, méh áldások folyamatáért és a női körök születéséért mozgalmat indított Magyarországon. 2017-ben került először kiadásra a méh tanításokat összefoglaló könyv, mely mögött 20 év gyűjtő munkájának eredménye a magyar és nemzetközi tanító vonalak tanításainak összegzése áll. Személyes tapasztalatok, egyéni kliensekkel végzett női blokkoldó folyamatok, női körökben végzett méh áldások, méh szertartások, női szertartások megélései, visszajelzései alapján került összeállításra. Sok hasznos elméleti információ mellett, gyakorlatok, meditációk és ébresztő Méhnővér útravalók kerültek e valóban erőt adó, női teremtő erőt ébresztő könyvbe.


Hogyan zajlik az online tanfolyam?
Az online tanfolyam egy zárt online felületen zajlik, ahová a tanfolyam elején regisztrálsz be. Majd 2-3 naponta kapod az egyes leckéket, melyeket mindig ezen a zárt felületen találod. Az egyes anyagrészek feldolgozására ajánlás a leckék küldésének üteme, de lehetőséged van saját tempódban feldolgozni őket. Amennyiben az ajánlott tempóban végzed akkor 9 hét alatt jól befogadható és feldolgozható a kapott tartalom. Tartalmukat illetően írott, elméleti, megértést segítő háttéranyagok mellett előadás, meditáció felvételek és gyakorlatok is segítik belső munkádat, építik nőiségedet, belső női erődet.


Mennyibe kerül a Méhkirálynő online tanfolyamon való részvétel?

A tanfolyam részvételi díja:

 40 000FtMelyhez AJÁNDÉK:  5 500Ft értékben a Méh Erő Ébresztő máig 8 kiadást megélt könyvem!
—> Ha ez már megvan, akkor választhatsz egyet a többi 6 könyvemből!
Ez esetben jelöld be a megrendeléskor, hogy melyiket kéred!
Ajándék a postaköltség is! 
 
A könyvről itt olvashatsz részletesebben: Bővebb leírás…
https://www.noionmegvalositas.hu/cikkek/szinopszis-meh-ero-ebreszto-konyv/


JELENTKEZÉS 

A részleteket is itt találod, de jelentkezni is tudsz: https://www.noionmegvalositas.hu/noiseg/mehkiralyno-online-tanfolyam/

Továbbá, alább is leadhatod részvételi szándékod:

A MéhKirálynő Online Tanfolyam megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot! 

Elküldése után a megadott mail címedre visszaigazolás érkezik a fizetési tudnivalókkal!

 

Keresztneved (amin szólíthatlak):*
Vezetékneved:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra az elírások elkerülése végett:*
Telefonszám (tanfolyami ügyintézés esetére):*
Számlacímed (cég cím vagy magánszemélynél postacím):*
Milyen problémára keresel választ, megoldást?
Ismersz-e, tanultál-e méh gyakorlatokat? Ha igen, milyeneket?A könyv postázásához kérlek töltsd ki a szállítási adatokat ezen megrendelőlapon is:

E-mail cím:*
Keresztnév:*
Vezetéknév:*
Telefonszámod (a futárszolgálatnak adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):
Fizetési módok:*Postai utánvét
Banki átutalás és postázás (1800Ft belföldön az árban)
Személyesen a meghirdetett programok előtt
Melyik könyvet kéred?:*Méh Erő Ébresztő 5500Ft
Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft
Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft
Váltsd Valóra az Életed – könyv 3500Ft
Váltsd Valóra az Életed – Aktivátor 3000Ft
A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4500Ft
Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft
Számlacímed:*
Postacímed vagy szállítási címed:*
Dedikációt kérsz-e?:
Megjegyzésed, kérésed:Váljék hasznodra, női EGÉSZségedre!
Szeretettel: Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta
személyiség integrációs tréner, oktató
Női Energia Fitnesz Mester Oktató
 

Share on facebook
Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!