Méh Erő Ébresztő…az Örök Női Tűz

Méh Erő Ébresztő…az Örök Női Tűz

Méh Erő Ébresztő…az Örök Női Tűz

Jelen könyv a méhedben, az élet kelyhében nyíló belső forrásodhoz kísér az örök női bölcsesség kertjének kapuján át. A könyv hív Téged csendben az örök női tűz soha ki nem hunyó lángja mellett, s finoman a lényegedbe, a női esszenciádba hív, belső barlangjaid kincsei felé.

Hívlak, hogy…
Induljunk a nőiségedben való kiteljesedés ösvényén – az emlékezés és a megszentelt nőiségünkre való ráébredés útján. Öleljük újra magunkhoz a világot, megélve az örök elsődleges női minőségünket, a befogadást és a szeretettel való felemelést.
Kívánom, hogy a nőiség áldása megérkezzen az életedbe!
Mi Nők vagyunk azok, akik EGYbe szeretjük a szétválasztottságot, egységet hozunk a kettősségbe, és szentséget a hétköznapi létbe.
Ébredj hát e könyv soraival te is, NőTársam.

Ki vagyok én, hogy az emlékezés útjára hívlak?

Olyan Nő vagyok, aki ráismert elhivatottságára, a nőiségben való kiteljesedés szolgálatára. Szakterületté nőtt bennem a női önmegvalósítás fizikai, lelki-érzelmi, mentális, valamint szellemi-spirituális értelemben egyaránt. Segítem azokat a nőket, akik sokszor szívük utolsó reménysugarával találnak el hozzám, telve keserűséggel, megaláztatottsággal, kicsinységérzettel, de megérezve az újjászületés, megújhodás ébredő szándékát. A nőkkel kapcsolatos elhivatottságom célja, hogy a nők saját, generációs, valamint kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát – annak mind az ezer szirmát – kibontsák, és harmóniát hozhassanak a világba.

Miért ennyire fontos a női méh, hogy külön könyvet szentelek neki?
A méh, mint a női egészségünk alapja, kifejezetten megérdemli, hogy kiemeljem a szervek közül. Ha a nő méhe egészséges, a teste is egészséges, energikus; ő maga virágzó, életvidám, tele van kreativitással. A női egészség alapvető feltétele a méh egészsége.
A Nőiség ezerszirmú Rózsája című könyvemben már érintettem a témát, amivel most is találkozhatsz Kedves Olvasóm!
Misszióm:
Elsajátítottam a női energiarendszer helyreállítását segítő energiagyakorlatokat. Ébredt és erősödött női teremtő erőm. A tapasztalatok alapján kidolgoztam és tanítom a Női ErőForrás Aktiváló mozgásformákat. Papnőképzésben NagyBoldog­asszony papnőjévé szentelődtem, a női teljességet szolgáló, nőtársaimat oda kísérő küldetéssel. A nőiség elfeledett szakrális tudáskincseit, elásott gyöngyszemeit gyűjtöttem régészeti leletekben, a néprajz segítségével pedig hagyományainkban és népmesékben. Elindítottam az AranyAsszony Iskolát és tartottam számos női öntudatra, női tudásra ébresztő tanfolyamot.
Ezzel az úttal mögöttem – és előttem – állok ki amellett, hogy a méh az élet kapuja és egyben fenntartó energiaforrása. Amíg a Nő hangja nem kerül meghallgatásra – akár a külvilágban, akár önmagunkban! – és elutasított marad, addig a méh testi és tudati betegségek forrása lesz. Amikor világunk újra tiszteli, értékeli, megbecsüli a nőt, az anyát, akkor a méh az erő, az életenergia forrásává válik – és öröm lesz úrrá a Földön.
MéhNővérként feladatom a méh-tudatosság fejlesztése, a méh erő ébresztése, ezzel pedig a női teremtő erő felébresztése.
A MéhNővérek elsődleges feladata a szakrális nőiség beavatásainak átadása és terének tartása. Ezzel olyan hiányt hivatottak pótolni, amelyet a mögöttünk álló generációk egyrészt meg sem kaptak maguk sem, másrészt nem adtak, illetve nem is tudtak átadni. Mindemellett a MéhNővérek egy, az emberiség történetében mindig is jelenlévő nőnevelő, nőiségbe avató, nőtársi segítő- és asszonytársi támogató szerepet töltöttek be. Emlékező, tudó és a szakrális női bölcsességet élő, női erejükkel élni tudó nőkről van szó. Ott álltak a történelem során a nők mögött mint papnők, asszonyok, bábák, javasasszonyok, táltos­asszonyok, rimaasszonyok és aranyasszonyok.
A méh és a női energiarendszer kapcsolata:
A méh a női energiarendszer energiagyűjtő, energiát tisztító és életenergiává átalakító szerve. Életenergia-forrásként táplálja a nőt ÉS a férfit, és a kettejük szerelméből fogant gyermeket. A méh és a nő egészségéből ered a párkapcsolat és a család egészsége is, minden szinten. Tudjuk, hogy a nőiség elsődleges feladata a táplálás, növelés, ezért a fizikai élelemkészítés is, épp azért, mert őt a teste, energetikai működése teszi alkalmassá erre.
A bennem élő bölcs asszony tanácsát követve minél több fórumon igyekszem elmondani üzenetem, mely szerint a méh a női egészség alapja. Ezért mindent meg kell tenni mind prevencióban, mind rehabilitációban azért, hogy a méh egészsége fizikailag, energetikailag ép és egészséges legyen, visszatérhessen saját szerv-azonos megfelelő működéseibe.

Tarts velem a folytatásban is!

KÉRD AZ INGYENES MÉH TANÍTÁSOK SOROZATOT!

1 Előadás + 2 Videó Méh Gyakorlat

Az előadásban a méh szerepéről, biológiai, szakrális, energetikai oldalról megvilágítva. A gyakorlatokban a méh tisztító és energetizáló legfontosabb és legalapvetőbb gyakorlatot adom át, amit minden nőnek ismernie kell!  Minden életkorban hasznos tudás!


Ha szeretnél immár a tanulás mélyebb terébe, az anyasebek és női vérvonalad gyógyításába megérkezni, sőt ennél is tovább jutni akkor a Méhkirálynő 9 hetes online tanfolyamot ajánlom neked!

Szeretettel hívlak a MéhKirálynő Online Tanfolyamra!


MéhKirálynő Online Tanfolyam

 

MéhKirálynő

 1. 20 lecke, 115 oldalnyi írott anyag
 2. Előadás és Meditációs hanganyagok
 3. Méh tisztító, gyógyító gyakorlatok, hogy élhess Méhed erejével
 4. építsd fel női önbizalmad és női önbecsülésed!

 

INDUL: 2023. július 2-án

SARLÓS BOLDOGASSZONY NAPJÁN – a női teremtő erő egyik kiemelt évköri ünnepnapján

MéhKirálynő Online tanfolyam témái:

 •  a méh-erő és a méh bölcsesség témájának megértést szolgáló elméleti háttéranyagot, s mellette
 • lépésről-lépésre követhető, otthon végezhető energetikai gyakorlatokat tanít meg
 • a méh-vel való kapcsolatfelvételtől
 • a méhtisztításon keresztül
 • a méh gyógyításáig
 • ANYA SEBEK gyógyítása
 • Kötődés-Biztonság/bizalom témák oldása
 • Méh-Erő ébresztés
 • A Teremtő Anya, női teremtő erő misztériuma
 • TürElem-mel megbékélt Női Teremtés útja

A Méherő Ébresztő könyv dedikálása

Ki tartja a MéhKirálynő online tanfolyamot?

Pozsgai Nikoletta a Méh Erő Ébresztő sikerkönyv írója, a Méh tanítások, méh áldások folyamatáért és a női körök születéséért mozgalmat indított Magyarországon. 2017-ben került először kiadásra a méh tanításokat összefoglaló könyv, mely mögött 20 év gyűjtő munkájának eredménye a magyar és nemzetközi tanító vonalak tanításainak összegzése áll. Személyes tapasztalatok, egyéni kliensekkel végzett női blokkoldó folyamatok, női körökben végzett méh áldások, méh szertartások, női szertartások megélései, visszajelzései alapján került összeállításra. Sok hasznos elméleti információ mellett, gyakorlatok, meditációk és ébresztő Méhnővér útravalók kerültek e valóban erőt adó, női teremtő erőt ébresztő könyvbe.


Hogyan zajlik az online tanfolyam?
Az online tanfolyam egy zárt online felületen zajlik, ahová a tanfolyam elején regisztrálsz be. Majd 2-3 naponta kapod az egyes leckéket, melyeket mindig ezen a zárt felületen találod. Az egyes anyagrészek feldolgozására ajánlás a leckék küldésének üteme, de lehetőséged van saját tempódban feldolgozni őket. Amennyiben az ajánlott tempóban végzed akkor 9 hét alatt jól befogadható és feldolgozható a kapott tartalom. Tartalmukat illetően írott, elméleti, megértést segítő háttéranyagok mellett előadás, meditáció felvételek és gyakorlatok is segítik belső munkádat, építik nőiségedet, belső női erődet.


Mennyibe kerül a Méhkirálynő online tanfolyamon való részvétel?

A tanfolyam részvételi díja:

 69 850Ft

(27% áfát tartalmazó bruttó ár)

A csomag része az online tanfolyamon kívül az AJÁNDÉK KÖNYV ÉS A POSTAKÖLTSÉG IS!Melyhez AJÁNDÉK:  Méh Erő Ébresztő máig 9 kiadást megélt mára sikerkönyvem!
Ajándék a postaköltség belföldi postázás esetén! Értéke: 2070Ft
A könyvről itt olvashatsz részletesebben: Bővebb leírás…Méh Erő Ébresztő címmel megjelent könyvről>>


JELENTKEZÉS 

A részleteket is itt találod, jelentkezési lehetőséggel:

https://tudastar.pozsgainikoletta.com/termek/mehkiralyno-online-tanfolyam-plusz-konyv/

Vásárlás során saját fiókot regisztrálsz az Nők Tudástár oldalának Oktatási portáljára, ahol folyamatosan a eléred majd a tanfolyam egyes leckéit, hanganyagait, videóit!


Váljék hasznodra, női EGÉSZségedre!
Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta
személyiség integrációs tréner, oktató
Női Energia Fitnesz Mester Oktató

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!